Arama sonuçlarınız

1. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ekders parası yok oldu

Maliye tekrar para talep ederse merkez parayı gönderir
  2. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli MYS SİSTEMİNDE 2.BİRİM KODUNUN TANITILMASI

Okullar göremiyor mal müdürlüğü nedense okullara (Ortaöğretim, Mesleki Teknik Eğitim, Hayat Boyu Halk Eğitim )şifre veremedi daha
  3. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli mys de hatalı okulun vergi kimlik numarası nasıl düzeltilir.

Vergi numaralarının düzeltmelerini Mal Müdürlüğü yapacak vergi numarası değişirse banka hesap numaranızdaki vergi numarasınında güncellenmesi gerekir
  4. huseyinyalova

Evet 13.1.0.04 .8.3.0. 3.2 de 276 TL. 13.1.0.04 9.2.2 6.1 de 20000 Tl ödenek gözüküyor
  5. huseyinyalova

Milli Eğitimde 13.1.0.04.8.3.0.0.1.3.2 Tüketime yönelik mal ve malzeme alımları 13.1.0.04.9.2.2.0.1.6.1 Mamul Mal Alımı (Bu Mesleki Teknik Eğitim Genel Md. (9.2.2) ne ait buraya yanlışlıkla gelmiş olabilir.) Ödenekleri mevcut
  6. huseyinyalova

Milli Eğitimde gözüküyordur orayı bakın
  7. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli NAFAKA KESİNTİSİ

Maliye'den tahakkuk açtırman lazım yeni sistemde her ay böyle olacakmış
  8. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Maaşı Ödeme Emri Hazırlama

Bugün benimde başıma aynı şey geldi Asgari geçim indirimini Gelir vergisinin altına yazmak gerekiyor oraya yazınca düzeldi Mal Müdürlüğüne teslim ettik
  9. huseyinyalova

Mutemet Arşivi Yeni 4/b sözleşmeli Nisan/2018 maaşı toplu sözleşme ikramiyesi

eski 4/c yeni 4/b maaşını çalışarak alacağı için NİSAN maaşını 15 mayısta alacak o zaman sendika verir
  10. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli KBS MEB Ek Ders Hesaplama Hatası

MEB Ek dersler gerçekleştirme görevlisinde onaya basınca önce ödeme emri belgesi oluşturun diye hata veriyor pazarteside aynı idi hala düzeltilmedi
  11. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli KBS de Önce Ödeme Emri Belgesini Hatası

Aynen öyle önce ödeme belgesi oluştur diyor, Halbuki alındaki satırda ödeme belgesi oluşturuldu yazıyor. Ek dersler böyle ise maaşlar daha sorunlu olacak demektir.
  12. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli EK DERS KBS İŞLEMİ

Bizde de aynısını veriyor.
  13. huseyinyalova

KBS-Duyuru

MEB te Hayat Boyu, Mesleki Teknik Eğitim, Genel Ortaöğretim Maaş ve Ek Ders harici (Elektrik, su, yakacak, telefon, internet) ödemelerini kendi birim kodu ve vergi numarası ile yapmaktadır bununla ilgili bir açıklama yok Mal Müdürlüğünün de bilgisi yok
  14. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli Okullara KBS Yetkilendirmesi

İlçe MEM açıyor ben Nısan ayını açtım okullar giriş yapıyor yeni sistemde KBS de değişen Gerçekleştirme görevlisi ve Harcama Yetkilisi eklendi yani eski sistem bu şekli ile devam
  15. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli mys eğitimleri

MEB harici bir bilgisayardan indirin çok yardımcı olacaktır. Ben öyle yaptım. Halil Bey'e teşekkür ederim
  16. huseyinyalova

Çözümlendi | Kilitli mys-tkys baglantısı

Ödeme emri tekrar yapılacak tifler öyle kalacak
  17. huseyinyalova

Mutemet Arşivi MEB Destek Eğitim Genel Müdürlüğü Kurum Kodu

Kodları maliye (programcıların) işlemesi lazım başka türlü olmaz o da maliye çağrı açarsa olur herhalde
  18. huseyinyalova

Tanışma Mutemet Cafe

Serhat Şehri Edirne (Meriç) selamlar
Geri
Üst Alt