Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

çağrı açtım dönüş yapan yok
  2. Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

arkadaşlar kbs münferit maaş yapabilen var mı ? mutemet hesaplatıp gerçekleştirme görevlisine gönderiyor ama gerçekleştirme grevlisi onay verdik mi İşlem sırasında hata oluştu uyarısı vermekte sizde durum nedir ?
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/B personel sağlık raporu

arkadaşlar 4/b sözl.personel 24-25 ağustos rapor almış lakin bugün bilgimiz oldu sisteme girersek ceza yermiyiz ? Son Süresi nedir ?
  4. Çözümlendi | Kilitli Yüksek Lisans Bitiren Eczacı

Yüksek Lisans Bitiren Eczacı uzman hemşire gibi ÖHZ maaşı değişir mi ?
  5. Çözümlendi | Kilitli Memur Olarak Atanan Gazi GSS Kesintisi

bugün mailime cevap geldi sgk mailden sordum gss prim kesilmeyecek demişler
  6. Çözümlendi | Kilitli Memur Olarak Atanan Gazi GSS Kesintisi

60/c8 3713 terörle mücadele kapsamımda aylık alan gazi uzman çavuş kurumumuza memur olarak atandı. Bu personelden maaş hesaplarken GSS kesilmelimidir ?
  7. Çözümlendi | Kilitli SGK prim gönderme

arkadaşlar sgk nın bir duyuru yazısı vardı e bildirge ve kesenek sisteminden oluşturmadan önce prim paralarını göndermeyiniz önce bildirge veriniz sonra para gönderiniz bu duyuruyu bulamadım varsa paylaşabilirmisiniz
  8. Çözümlendi | Kilitli E Bildirge Müfredat kartı

Arkadaşlar sgk borçları kapatacağım da müfredat kartını anlamadım aşağıdaki resim de THS Tutarı boş olur ise SGK muhasebesi mahsuplaştırmamış anlamına mı gelir yani gönderilen para düşülmemiş mi ?
  9. Mutemet Arşivi KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ?

KBS-MYS aklımızla mı oynuyor ? Özellikle maaş zamanı sistemi kurcalamaya başlamaları sinir bozucu bütün ay ellemiyorsunuz tam biz çalışacağız bunlarında çalışacağı tutuyor
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/B Doğum öncesi izin raporu

arkadaşlar bilindiği üzere doğum öncesi izin covid nedeni ile 32 haftadan 24 haftaya çekildi. 4/b li personelim 24 haftalık iken sgk rapor değilde durum bildirir yazısı çıkartmış dolayısı ile e vizite sisteme girmiyor sizce 24 haftalıkken doğum öncesi sgk sağlık raporu alması gerekirmi
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel askerlik nedeni ile işten ayrılma

arkadaşlar 4/b personel askerlik nedeni ile işten çıkış verdim. Şimdi bunlarda bakmakla yükümlüsü varsa gss ödeme olayı oluyor mu ?
  12. Mutemet Arşivi 14 Günlük Farklar İçin Bireysel Emeklilik

sıkıntı yok kbs kendisi yükledi tahsil edildi manuel işleri karıştırmayın derim
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli 14 gün Maaşa ait BES gönderimi

arkadaşlar kbs den hesaplattığımız 14 gün bes tutarlar ziraate manuel mi yükleyeceğiz yoksa kbs merkezden mi gönderecek ? ayrıca banka listesi nasıl olacak biz manuelmi göndereceğiz ?
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel 14 gün fark prim

4/b bende hesaplattım lakin memurlar hazır değil galiba hesaplamadım Girilen Ay ve Yıl bilgisi ile fark hesaplaması yaptıramazsınız.... uyarısı almaktayım 2020 temmuz ayı seçiyorum
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel 14 gün fark prim

teşekkürler kbs şuan 14 gün farkları hesaplatabiliyormusunuz
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel rapor

arkadaşlar pazartesi sendromu geçiriyorum bitiş 9 u girmem lazımmış konu kilit 1594881215 teşekkürler
  17. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel 14 gün fark prim

arkadaşlar bu ay 4/b liler için yapacağımız 14 günlük farkı e bildirge hangi ay bildirmeliyiz
  18. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel rapor

arkadaşlar sözleşmeli personel temmuz ayı 8-10 arası rapor almış e viziteden onaylamak istediğimde aşağıdaki uyarıyı almaktayım çözümü nedir arkadaşlar ? Sectiginiz Tarih, Rapor Bitis Tarihinden Sonra Olamaz! Not: devamında yine rapor almıştır temmuz 11 haziran 11 arası...
  19. Çözümlendi | Kilitli 4/b gebelik idari izin

24 haftalık gebe Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile idari izinli 4/b personel maaşı tam mı ödenir sgk yönünden yapılacak bir işlem varmıdır ?
  20. Çözümlendi | Kilitli Ohal kararı ile geri dönüş

Arkadaşlar ohal komisyon kararı ile dönüş yapan hekim çıkarıldığı hastaneye değilde başka hastaneye ataması yapılmış Genel Bütçe maaşı ve ek ödemeleri hangi kurumdan ödenmelidir ? Ayrıca ilk ataması çıkarıldığı yere yapılmalıdır diye bir yazı varmıdır ?, Elimde ünv.ler için yazı var ama sağlık...
  21. Çözümlendi | Kilitli Ohal kararı ile geri dönüş

Arkadaşlar ohal kararı ile geri dönen uzman tabip geriye dönük maaş ödenir mi ? Kararında geri ödenecek diye bir şey yazmamaktadır
  22. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli personel doğum öncesi izin

Teşekkürler gökhan beyin önerisi ile hallettim.
  23. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B personelin kıdem yılı

Ünversiteden 4/b istifa edip tekrar sağlık bakanlığına 4/b olarak başlayan hemşirenin kıdem yılı ünv.de geçen süreler eklenir mi ? KBS işe başlama 2016 yazıyor aralıkta 5 yıl dolacak brüt güncellemeyi KBS mi yapacak yoksa bizmi manuel brüt ekleyeceğiz
  24. Çözümlendi | Kilitli 4/b personel işgöremezlik ödeneği

evet arkadaşlar sanırım 90 gün sebebiyle yatmadı. Peki bunun ispatını nasıl belgeliyorsunuz normalde yatan raporlara ek olarak kesilen rapor bordrosunu koyuyorum.Yatmayanlara yatmadı diye ne koyuyorsunuz ?
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/b personel işgöremezlik ödeneği

Arkadaşlar 4/b li raporları e viziteden onaylıyorum ayrıca e bildirgeden çalışmamıştır işaretliyorum.Yine de çoğu ödenek sgk tarafından kişiye yatırılmıyor özellikle 10 günlük raporlarım yatırılmıyor nerede yanlış yapıyorum. hangi rapor türlerinde sgk ödenek vermez ?
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli personel doğum öncesi izin

1) Arkadaşlar bir 4/b li personelim doğum öncesi izin raporu getirdi.E vizite Onaylamayı rapor bitiminde mi yapıyoruz Yoksa rapor başlayış tarihinde mi yapıyoruz ayrıca raporun bitiş tarihide yazmıyor.Ayrıca bu kişiye tam maaş ödeyip sgk işgoremezlik ödeneğini kişi borcu yapacağız değil mi ? 2)...
  27. Çözümlendi | Kilitli KBS-BES silme

ziraat bes sisteminde kişi ayrılmış görülüyor fakat kbs kesmeye devam ediyor KBS kesintiler kısmından bes nasıl silebiriz ? SİL butonu aktif değil
  28. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel bedelli askerlik

arkadaşlar öncelikle 4/b personelim bedelli askerlik nedeni ile kişi borcu yapacağım elinde excel çalışması olan paylaşırsa sevinirim ayrıca bedelli askerlik nedeni ile sgk ayrılışları hangi seçenekleri seçmeliyim
  29. Çözümlendi | Kilitli KBS hayat sigortası giriş kısmına maksimum ne kadar rakam giriliyor

Yani sınırı kbs arka planda kendi koyuyor bizim bir şeye yapmamıza gerek yok ?
  30. Çözümlendi | Kilitli 2008 Öncesi sigortası olan 4/B sözleşemeli personel kadroya geçtiğinde 5510 Tabi mi olur? 5434 Tabi mi?

4/B sözleşmeli personel 2007 de 4/b olarak işe başlıyor 2011 de memur kadrosuna geçiyor.Bu durumda memuriyete geçiş tarihi baz alınır 5510 sayılı kanuna tabi olur değil mi ?
  31. Çözümlendi | Kilitli KBS hayat sigortası giriş kısmına maksimum ne kadar rakam giriliyor

KBS hayat sigortası giriş kısmına maksimum ne kadar rakam giriliyor ? bunun sınırı varmıdır ?
  32. Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

edit 1590735006 Nazan hanım kbs bordro hesaplattıktan sonra sizin verdiğiniz excele yüklüyorum dönem ay seçiyorum toplu verileri güncelle diyorum daha sonra txt dosya diyorum txt dosyası boş gelmekte ayrıca bnde çalışma günü sayfası çalışma gün sayısı satırı hata veriyor aşağıdaki gibi ayrıca...
  33. Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

Teşekkürler ama kbs kullanımı daha kolay değilmi pek tutarlar kbs de otomatik geliyor excelde bunları tek tek yazmak gerek
  34. Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

exceli burada paylaşabilirmisiniz
  35. Çözümlendi | Kilitli FHZ -KBS modülü

Arkadaşlar 60 günlük fhz hesaplamayı kbs doğru yapıyor mu ? kullanan var mı 5510 aylık fhz hesaplama için kullanmak istiyorum.
  36. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Birleştirmede Kesenek Hatası

Tamam hocam cevaplarınız için allah razı olsun
  37. Çözümlendi | Kilitli MYS giriş sıkıntısı

sıkıntı çözüldü sistemsel
  38. Çözümlendi | Kilitli Hizmet Birleştirmede Kesenek Hatası

cetvel kısmından ek gösterge 0 öht 48 yan ödeme 500 seçtik yani 9/1 dereceye göre seçim yaptım yanlış mı yani 9/1 seçip cetvelden 2/1 gibi ek göstege 1600 öht 49 mu seçmem gerekir
Geri
Üst Alt