Arama sonuçlarınız

1. mehmetpetek

Mutemet Arşivi Hizmet Takip Programı

Muhasebeden Toplu Bordro derken bir kişiye ait bir yıllık bordrosunu verebiliyormu.
  2. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli AÇIĞA ALINAN PERSONEL 1/3 GERİ ÖDEMESİ

Gün sayısını 30 yapıp tazminatları 2 katına çıkardığınızda ücreti atacaktır.
  3. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Şube Müdürü Maaş

Abi bir şey daha sorayım dedim ödemeye esas derece kademe 1/1 olduğunda ek göstergesi 3000 olmayacakmı.
  4. mehmetpetek

Özel Hizmet Tazminatı ve Ek ödemesi 1.derecedeki şube müdürü ile aynımı olacak o zaman
  5. mehmetpetek

Mrb lar arkadaşlar Müdürlüğümüze öğretmenlikten 4.dereceden Şube Müdürü atandı.Özel Hizmet Tazminatı ve Ek ödemesi 1.dereceden maaş alan Şube Müdürü haklarından yararlanırmı. Normal derece ve kademesi 1.dereceye indiğinde 3000 ek göstergeden yararlanırmı.
  6. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası

Öncelikle kolay gelsin arkadaşlar,ekte eklediğim öğretmen arkadaşlardan gelen Hayat Sigortası Birikim primi içermeyen koruma ürününden ay bazında ödenen tutarın % 50 simi yoksa % 100 denmi yararlanır.
  7. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Tazminatı

Yazıda 5434 sayılı kanunun mülga 32.maddesinin d fıkrası uyarınca 15.12.1991-31.03.1994 /15.01.1995-11.06.1998 tarihleri arasında motor atölyesinde geçen ve puantajla tespit edilen çalışmalarından dolayı 10 ay fiili hizmet süresi zammından yararlandırılması uygun görülmüştür diyor.
  8. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Tazminatı

Kurumumuzda Meslek Lisesinde Çalışan bir öğretmene sgk tarafından gelen bir yazıda 10 ay Fiili hizmet Tazminatı ödenmesi ile ilgili bir yazı geldi.Bu konuda nasıl bir yol izleyebiliriz.Şimdiden teşekkürler.
  9. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli mys üzerinden gıda alımı v.b

MYS den Mal ve Hizmet Alımı seçilip sonra Taşınır Mal alımı seçilecek hak sahibini ekledikten sonra Taşınıra girdiğin malzemeleri Taşınır işlem fişınden bakarak İkinci düzey kodlarına göre ödeme kaleme ekleyerek yapılacaktır.Örnek vermek gerekirse 150.7.1.2 Bulgurlar-150.7.1.2.3 bunları girerken...
  10. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmenlerin ek ders işlemleri

Personel işlemlerini seçip sözleşmeli personel ücretlerini seçip ödeme emrinde 1.2.5.01 sözleşmeli personelin ek çalışma karşılıkları seçilip sonra sosyal güvenlik prim ödemeleri seçilir sgk kesintileri yapılır.
  11. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli MAHKEME VE HARÇ GİDERLERİ

Arkadaşlar Mahkeme ve Harç Giderleri 3.4 den ödeme yapacağım ama ödeme emri oluştururken bütçe tertibi açılmıyor,ne yapabilirim yardım edebilirseniz.Şimdiden Teşekkürler.
  12. mehmetpetek

Çözümlendi | Kilitli MYS STAJER ÖĞRENCİ ÖDEMELERİ

Arkadaşlar MYS den stajer öğrenci ücretlerini yapıyorum harcama yetkilisine gönderiyorum.Harcama yetkilisinden onaylama dediğimde hata veriyor.Nasıl yaptığınızı aşama şeklinde atabilirmisiniz.Kolay gelsin.
Geri
Üst Alt