Arama sonuçlarınız

1. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/b doğum öncesi ve sonrası rapor hk.

4 / b'li personelim 17 / 02 / 2020 doğum öncesi analık çalışmaz iş görmezlik raporu aldı bu arada maaşını tam verdim.Doğum öncesi aldığı raporu Nisan ayı başında onayladım.Doğum sonrası analık rapor tarihi 6 Haziranda bitmekte..Sorum şu : Nisan ayında onayladığım doğum öncesi rapor ücretini...
  2. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi COVİD-19 EK ÖDEME

Yazının altına bakarsanız not düşülmüş..İl deki mutemetler arasında bütünlük sağlanması için idarecilere gönderilmiştir.
  3. Hakan MISIRCI

İl Sağlık Müdürlüğü'nün Müdürlere göndermiş olduğu yazı..
  4. Hakan MISIRCI

Riskli birimden verdim.Yazıya bir bakın isterseniz..
  5. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirimde -803 Hatası

Kıst maaşı ve ya ücretsiz izin v.b durum varmı..Dönem olarak ne seçiyorsunuz....
  6. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kesenek Bildirimde -803 Hatası

803 hata kodu, kamu idarenizce aynı T.C. kimlik numarası ile aynı döneme ait birden fazla aylık prim ve hizmet belgesi verilmeye çalışıldığını ifade eder.
  7. Hakan MISIRCI

Acile çalışıyorsa riskli birim olarak girilecek...Kısmi birim olmayacak
  8. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük kıst maaş kesenek bildirimi

Bir personelim 5 Kasım 2019 bedelli askerlik dönüşü işe başladı 6 Kasım 2019 becayiş yoluyla hastanemizden ayrıldı başlayış yaptığı hastane nakil bildiriminde tüm alt evraklarını verdiğim halde 10 günlük kıst maaş hakkı vardır diye yazılmamasını bahane ederek ödeme yapmamış.Kişinin...
  9. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Yabancı dil tazminatı iki dil

04 Ocak 2013 tarihli ve 28518 sayılı Resmi Gazete'de 4.Madde 1.Fıkrasına göre verebilirsiniz..Yabancı dil seviyesine göre İkisini de girebilirsiniz
  10. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermayeden Maaş Alan ve Nakil gelen Kıst maaşı Hangi Kurum Öder?

657 Döner Sermayeden maaş alan çalışanımız 4 Kasım 2019 tarihinde askerden gelip bir gün sonra becayiş ile başka hastaneye gitti. Personel nakil bildiriminde maaş alacağı gün olarak 15 Kasım 2019 olarak yazıp alt evraklarını ve terhis belgesiyle beraber kisi kuruma vermis.Becayis yapan...
  11. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4B Performans Ücret Ödemesi

Derece / Kademe 7-1 olmaması lazım yazıya göre..
  12. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 Bedelli Askerlik

Cevaplariniz icin tesekkurler: Peki 23 Agustos - 14 Eylule kadar olan gssini ve 15 Eylūl den sonra işe basliyacagi zamana kadar olan gss sini donem olarak nasil bildirebilirm..
  13. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 Bedelli Askerlik

4924 tabip personelim 23 Ağustos itibariyle hastanemizden ayrılış yapıp askere gitti..23'ne kadar hakkettiği maaşı yapacağım..sigorta tescilini ücretsiz izin olarak mı göstereyim 4924 bedelli askerlik hakkında başka ne tür işlem yapmam gerekir?
  14. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Muhasebe Biriminden Ret edilmiyor

Harcama yetkilisi olarak geri çekmeyi deneyin...
  15. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 5434 Röntgen Teknisyenin girilmeyen fiili hizmet hk.

2017 senesi başında kendisinin geçici görev talebiyle başka hastaneye giden Rön.Tek personelin..2017 - 2 Mayıs ayı tarihi itibariyle kurumumuzdan tayinle başka ile gitti....Biliyorsunuz ki senelik yapılan fiili hizmeti bende çalıştığı kadar süreyi bildirmedim..Dün gelen alttaki yazıya istinaden...
  16. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Mys Sūrekli Yolluk Pasif olması hk.

Mys sisteminden sonra yaptım sorun cıkmamıştı..2019 sene itibariyle ilk yapıyorum...Sembolik olarak dediğiniz ödeneği isterken sistem üzerinden uygulaya bilirmiyiz...Sene başında Strateji Başkanlığının yazısına istinaden 2. ve 3. basamak hastanelerin sürekli ve geçici görev yolluğu bütçe...
  17. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Mys Sūrekli Yolluk Pasif olması hk.

Surekli yolluk yaparken odenek sisteme kayitli degildir uyariyo veriyor.Mal mūdūrlūgūyle konustum kodların aktif olmasi icin ödenek istemeniz gerekir ödenek isterken nasil bir yol izlemem gerekir...
  18. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Devlet Hastanesinde Çalışan Asker (Asb.Çvş.) Lab. Teknikeri FHZ Hesaplaması

Demek istedigim sistemde pektutara eklenen taban aylık ve aylik tutarn toplamı 2123 Tl..Normalde ek gst,kidem tutar,ozel hizmet tutarinida toplama dahil olmasi gerekiyor.Manuel yapacagim artk rönt.tek fiili hizmetlerini.Tesekkurler.
  19. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Devlet Hastanesinde Çalışan Asker (Asb.Çvş.) Lab. Teknikeri FHZ Hesaplaması

Rönt.Tek çalışanlarının Mayıs ayı itibariyle fiili hizmetlerini kbs üzerinden gün olarak 4.5 girince pek tutarı 2185 : 63.72 TL hesaplıyor..Bordroya bakarak kontrol ettiğimde Pek : 3.220 tutuyor.Bildirge yaparken de pek tutar konusunda hata veriyo r olması gereken Pek : 3220 -- Fiili...
  20. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli bezmi alem vakıf üniversitesi tayin olan 657 pratisyen doktor

Bordroları teslim etmediyseniz kıst ayrılış maaşı yapabilirsiniz...kişi borcuyla uğraşmazsınız..Atama yazısını görmeden sağlıklı olmaz size tavsiyem oranın mutemeti ile görüşün derim..
  21. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli MYS İşçi Maaşı Onay Sorunu

Bende de aynı sorun var..Düzeltirler.. yoğunluk var herhalde..
  22. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli FHZ Ücreti SSK Primlerinde %1 Prim Farkı

Herhangi bi sıkıntı yok şükür..İlerde sgk ile uğraşmayım da..
  23. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli FHZ Ücreti SSK Primlerinde %1 Prim Farkı

Konuyla alakalı olarak : Nöbet primlerini saymanlık ödemekde 4 / b li tıbbi sekreterler nöbet tutuyor bu arkadaslar fiili hizmetten yararlanamıyorlar bunların nöbetlerini 13 nolu.Fiili hizmetden yaralananları 30 nolu bildireceğiz..Mal müdürlüğü tek kalemde nöbet primlerini 30 nolu bildirgeden...
  24. Hakan MISIRCI

H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

Sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı günler geçirmeniz dileğimle..Nice yaşlara
  25. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli FHZ HİTAP Veri Girişleri

Tabip; 2018 Ekim ayında 4924'lü iken 657 kadroluya geçti tereddüt de kaldım kurum değiştirmediğinden fiili hizmet gününü hitapta ayırmama gerek yok sanırım..
  26. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Bildirgeye hangi ücret yazılır

Geçen ay Röntgen Teknikeri göreve başladı fiili hizmetini yaparken .13 nolu bildirgeye prim günü 9 - eksik günü 22 kabul ediyor fakat onaylarken toplamda 30 günü aşan hizmet günü kontrol ediniz uyarı veriyor..Onaylamak için kaç gün olarak girebilirim..
  27. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli sabit ek ödeme ve döner performans

Nöbet ücretlerinden gelir vergisi kesilmez...Örneğin : Hemşirenin Ocak ayı aylık maaş vergi matrahını hesaplarken aylık tutar+taban aylık+yan ödeme aylık+kıdem aylık (102,52+2044,19+70,41+13,06 =2230,18 TL ) -emekli kesenek kişi +sağlık primi kişi+sendika kesinti listesi(292,64+162,58+16,61...
  28. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Emsan Veri 14 günlük fark Kesenek

Teşekkürler Üstad..Ben bile yaptıklarımı unutuyorum
  29. Hakan MISIRCI

Kesenek gönderilmesinde sıkıntı yok gönderdim.Bordroyla da tuttu dediğiniz gibi manüel yapıp ayrı göndereyim.
  30. Hakan MISIRCI

Zaten işin enteresanı gss ni kesmiştim..Fark bordroya çıkması sistemsel miydi bilmiyorum..
  31. Hakan MISIRCI

bi cvb ala bilirsem sevinirim..Bu saat oldu hala çalışmaya devam
  32. Hakan MISIRCI

Genel bütçe 14 günlük fark bordrosunda askere giden personelin gss 7,5 25,05 tl ücret çıkıyor..Fark text dosyasında kişi uyarı olarak kırmızı görünse bile gönderiminde sıkıntı çıkmıyor...Ne yapmam gerekir...
  33. Hakan MISIRCI

Mutemet Arşivi 2019 Asgari Ücret Zammı 4/D liler Yararlanacak Mı?

Sağlık Bakanlığı Sürekli İşçi Ücretleri (696) ile ilgili bir yazı gönderecek mi bilgisi olan var mı ?
  34. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Personel Tazminat

4 / b kıdem tazminatı için mail atacaktı arkadaşımız mail adresime yanlışlıkla sayfaya attı..Sıkıntı olmaz sanırım.
  35. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli 4/C den 4/B ye geçen personelin emekli tazminat ödemesi

4 / C den 4 / B ye geçen iki personelim son dakika golü olarak 31.12.2018 de emekliliğe ayrılmalarıyla ilgili yazı geldi. 2006 yılında göreve başlayan personellerin tazminatlarını hesaplarken 4b brüt ücretleri üzerinden hesaplayacağım ,izin ve eksik günlerini düşmem gerekiyormu..Aralık...
Geri
Üst Alt