Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli vekalet aylığı

Özkan bey Maliyeciler kim söylemişse bu konuda ya eksiği var. Ya da sizin vekalet işleminiz ücretli vekalete girmiyor. Konuyu ayrıntılı verirseniz konu daha da netleşir. 86 ya göre vekalet ise benim dediğim gibidir durum. ilgili karara buradan uluşabilirsiniz. 657 sayılı kanunun 86. maddesinin...
  2. Süleyman Kambuk

657 sayılı devlet memurları kanunu madde 86-90-173-174-175 devlet memurları genel tebliğ 160 sıra no 2006/10344 sayılı bakanlar kurulu kararı (devlet memurlarına ödenecek zam ve taz ilişkin karar Madde 9 ) Anayasa mahkemesi kararı eses no 2012/11 karar sayısı 2012/104 (13 ekim 2012 tarih ve...
  3. Süleyman Kambuk

3 ay bittikten sonraki dönemde yapılır. gösterge ve ek gösterge 3 ayın sonunda 1/3 oranında normal vekalet aylığı hesaplaması seçilerek hesaplama yapılır. örnek 15 Ekim 2019 da göreve başlayanın vekalet ücreti hesaplaması gösterge ve ek gösterge aylığı için (15 ocak-14 şubat 2020 dan itibaren...
  4. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Görevdeyken yeniden kpss ye girip başka kuruma atanan memurun maaşı

Aynı durum 2 ay önce çok yakın arkadaşımın başına geldi bizim kurumda çalışırken kpss kazanıyor. Ve meb atanıyor bizden istifa olarak ayrılması yapıldı borç çıkardım. İşleyiş heryerde aynıdır. Harcama birimi değiştiğinden peşin ödenen bir para varsa illaki borç çıkarılmalıdır.
  5. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Görevdeyken yeniden kpss ye girip başka kuruma atanan memurun maaşı

Yeniden atanması için istifa etmesi gerekmiyor muydu. İstifa durumu oluşuyorsa kişi borcu çıkarılması gerekiyor.
  6. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Mys üzerinde "Sgk Emanet" isminde yeni bir Modül eklenmiştir.

Şuan SGK ile ilgili MYSye eklenen modül kapanmış yada gizlenmiş görünüyor.
  7. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izinde olan personele sehven unutulan GSS primi

GSS ya ait ödeme ve bildirim geçen sürelerde yapılmadığından ve şuan itibariyle ödenip bildirileceği için ödemenin üzerine 10 günlük bildirim süresi olduğundan ceza gelmez diye biliyorum. yanlışım varsa düzeltin.
  8. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Memur Maaş Ödemeleri Süreç (Hazine Sürecinde Ayın 7 sinden itibaren)

Buraya konu açtım. Şuan itibariyle Ödeme tamamlandı görünüyor. hazine sesimizi duydu. :lollol::evil:
  9. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Memur Maaş Ödemeleri Süreç (Hazine Sürecinde Ayın 7 sinden itibaren)

Sistemsel herkeste olan durumlar dışında ilk defa bu ay böyle oldu. Bankayla görüşeceğim teşekkürler bilgi için.
  10. Süleyman Kambuk

Normalde bu zamana kadar Bankaya geçmiş olan memur, kadro karşılığı sözleşmeli ve 4b sözleşmeli maaşları ayın 7 sinden beri hazine sürecinde görünüyor. Sizlerde durum nedir.? Kendi saymanlığımız ile ilgili işlem olduğunu düşünüyorum. Sizlerdeki süreç nedir paylaşmanız mümkün müdür,? Ödemeler...
  11. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Harcama Türü, Harcama Alt Türü ve Bütçe Tertibi

Bordro 2 kişi rakamlar doğru ödeme emrindede tertipler doğru. Ancak bordroyla ödeme emri birbiriyle ilişkili değil.
  12. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

Şuan denedim benim xml dosyasında sıkıntı yok. ama sgk sitesindeki yeni xele uyarladım sistemdeki hata düzeltilmiş
  13. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli DAMGA VERGİSİ HESAPLAMA 2020

Öncelikle forumumuz kuralları gereği yazışma yaparken küçük harf kullanımınızın daha doğru olacağını hatırlatmak isterim. Damga vergisi oranını elden hesaplayarak girmek. doğru olacaktır. Karışık bir damga vergisi hesabı varsa benim bilmediğim o halde exel yapmak mantıklı olabilir.( Ben...
  14. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli MUHSGK Ertelemesine İlişkin Resmî Gazete

Yükleme esnasında bir sıkıntı var. Gönderdiğinizde düzenliyse rakamlarda sıkıntı yoksa dert edcek bir durum söz konusu değil. Yüklediğiniz xml dosyası varsa paylaşırsanız bizde inceleriz uyarlarız.
  15. Süleyman Kambuk

Muhtemelen xml ecelleri değilde v2 veritabanında webde sıkıntı var. Kendi yaptıkları xml bile hata veriyor. bekleyip göreceğiz. V2 ile ilgili Yazılım birimini arayım dedimde açmıyorlar telefonu.
  16. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Sonrası Kıdem Yılı

Kişiyi mağdur ediyor bu normal ancak gvk ve genel tebliğde gelirin ne zaman ele geçerse o yıl vergilendirileceği yazıyor. 1 ocak 2020 den sonra hesaplandıysa (2020 yılı bütçesinden) verdiyseniz ücreti dahil edin. Siz tebliğe uyun kişisel görüşüm yanlış ama. Bende aynısını yaptım. Kişi ücreti...
  17. Süleyman Kambuk

Geçmişe yönelik ödemesi yapılırken kıdem artışlarıda sayılması gerekirdi. Eğer saydırmadılarsa bile siz kendiniz için doğru olanı sil baştan kıdem hesabı biliyorsanız öyle yapın. Yok eğer bilmiyorsanızda kbs deki en aon gözüken kıdem ay ve yılına geçmişe yönelik kaç ay maaş yapıldıysa onu...
  18. Süleyman Kambuk

Kbs de seçenek var orda hizmet yılı yeri elden manuel değiştirin. Sizin aralık dönemi için yaptığınız hesapta kişinin kaybı oluşuyorsa da bunu elden yada maaş bordro girişinden verebilirsiniz.
  19. Süleyman Kambuk

Sadece 2 ay uzatmışlar. :cool: ben genel bütçeli kurumum zaten vermeyecemde . Dalga geçer gibi iş yaptılar. Anladığım kadarıyla sadece Amasya, bartın, bursa, çankırı, eskişehir, Kırşehir ve konya ocak ayı itibariyle başlıyor gibi.
  20. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi E-Bildirge V2 İçin XML Hazırlama Excel'i (Kodlama Hatası Düzeltildi)

tuğrul bey (.) olarak giriyorum teyit ettim. malesef olmuyor. resimdeki gibi yapıyorum. xml sisteme yükleyince ücreti -666,62 Tl veriyor
  21. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli KHK ile görevden çıkarılan personelin tayini

ohal Komisyon kararı ya da mahkeme kararını kbs çağrı yoluyla maliyeye gönderirseniz (mahkeme kararında ayrıntı olduğundan tavsiye etmem) ve bizim kuruma atandığından işlem kodunu naklen geçme olarak yapılmasını isterseniz. kolayca kbs ye kaydetme yolu açılır.
  22. Süleyman Kambuk

Ücret kısmı ( - ) olarak veriyor kodlama hatası yapılmış muhtemelen. Formulle de yapsam elle de girsem aynı.
  23. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2020 stajyer öğrenci maaş

Brütte , nette aynı 631 gibi bir rakamdı. Küsürat hatırlamıyorum.
  24. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

Geçmişe yönelik gss yapılır. Bildirim yapılmadıysa borç gelme durumu zaten söz konusu değil.
  25. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli özel kalem personelinin kbs fazla mesai

ben yıllardır manuel yapıyorum. hiç kbs kullanmadım. o yüzden bilemiyorum. ama kbs bi göz gezdirdiğim kadarıyla 2,39 güncellemesi görünüyor.
  26. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük AGİ MYS'den hangi kalemden ödenir.

Ödeme emri eskidendi onu maliye kaldırdı. Ama halen eski kafa devam eden var. Duyuru yayınlanmadığı için
  27. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

Öğretim elemanlarını kapsıyor. Diğer memurlarda yemi kurjm yapar diye geçiyor
  28. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli ihraçtan dönen kıstlı maaş

Kbs de yoksa eğer En güzeli elden bordro yapmak . İşini garantiye almak. ben de göreve iade 3 yıllık maaş yaptım yeni elden. Kıdem terfilerini felan hep elden hesapladım.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli özel kalem personelinin kbs fazla mesai

ben bu ayki ödeme yaptım. (kbs değil de elden yaptım.) Artık bumko k cetveli değil. Merkezi Yönetim Bütçe kanunu k cetveli kapsamında ödeme yapılıyor. 2,39 doğrudur bu şekilde ödeyiniz.
  30. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcunda Gün Sayısı

15 ocaktan maaşından 06 şubat dahil 23 gün var 6 sında ayrılacaksa 22 gün
  31. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük doğum yardımı

bununla ilgili kararı paylaştım. mahkeme yoluyla yada kamu denetçiliği kararlarına ilişkin ödeme yapanlar oluyor.
  32. Süleyman Kambuk

örnek çocuk yardımı fark bordrosu bende de bu şekilde
  33. Süleyman Kambuk

Yerime geçtiğimde bakayım örnek excel varsa burada paylaşırım. Herhangi bir bordro da da yapılabilir.
  34. Süleyman Kambuk

Programlar 5434 Tabi Memur Emekliye Esas Ek Göstergesi Yüksek

hesaplama doğru da 2200 ve 3000 yerini yanlış yazmışım hata benim yanlış söyledim. %12 büyük olan ek göstergenin matrahından hesaplanır.
  35. Süleyman Kambuk

Programlar 5434 Tabi Memur Emekliye Esas Ek Göstergesi Yüksek

ek gösterge düşük olanın kesenek matrahı ile yüksek olanın kesenek matrahı hesaplanıyor. aradakı farkın %20 lik kısmı %16 nın üzerine ekleniyor. %16 kişi kısmı fazla kesiliyor. Bu tutar %20 den düşülüyor. %12 farkını ödemiyor. %12 büyük olandan hesaplanıyor.
Geri
Üst Alt