Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sendika Üye Sayıları Tespiti

Temmuz 2020 Maaşında sendika tevkifat listesine göre işlem yapmalısın.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen SGK Çıkışları

Sayın Mehmetpetek bey hemşehirlim;Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü 28.05.2020 Tarih ve 7193697 Sayılı İdari İznin uzatılması Konulu Yazının 3.Maddesinde Telafi proğramı uygulaması öngörülmediğinden 19.06.2020 tarihinde mesai bitimi itibarı ile sonlandırılması gerekmektedir diyor...
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga Mühür Alımı

ilgili belgeler ektedir umarım işinizi görür mys den avans alarak işlemlerinizi gerçekleştirmeniz gerekecektir.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bankacılık Hizmetleri ve Promosyon İhalesi

Ekteki belgeler size ışık tutacaktır.Kolay Gelsin.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük fiili hizmet ödemelerinden ipc gelen kurum varmı

Bana Gelmedi Ancak burada zaman aşımı konusu olmadığı bilgim dahilinde
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Elektrik Faturaları Gecikme Problemi?

Kurum e posta adresini tanımlatmanız yeterli olacaktır.Başka Çaresi maalesef yok.
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4b personelin icra ve kişi borcunu her ay tekrardan kbs ye giriliyor mu ?

Ben ekteki listeyi uzun zamandır kullanıyorum Çok kullanışlı ve basit ara yüze sahip.Dileyen Arkadaşlar kullanabilirler.Metin belgesini mutlaka okuyunuz... Gülerek iyi günlerde kullanınız.
  8. R.P.

Mutemet Arşivi flash bellek kurtarma

rk14_free.exe Bunu Seriali ile birlikte indirebilir isen işini görür ben buraya dosya boyutu büyük olduğundan ekleyemedim. getdataback full fotoğraf kurtarmada başarılı ancak diğer konularda iyi olmadığını biliyorum. denemende fayda var full versiyon serial içerisinde mevcut.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Yanlış İbana yapılan ödeme

Parayı Alan Kişi İade etmesi gerekiyor.Etmiyor veya edemiyor ise mahkeme yolu ile alınması gerekir.Kişini adresi belli ise üst yazı yazın ...... tutardaki paranın sehven kendi ibanına gönderildiğini iade etmesi gerektiğini aksi taktirde hukuki sürecin başlayacağını yazın ulaşabilirde ödeme...
  10. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

Bölgene Göre %30 İndirim Uygulanır.Bizim Bölge %45 e girmekte
  11. R.P.

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Dostlar Benim Bu İş Hayatımda 41 Yıl Bitti Ve daha Ağzımın tadı ile izin yapabilmiş değilim İzini unutun Tek bir defa Apandist Ameliyatımdan ötürü 1 hafta rapor aldım mecburen gittim geri geldiğimde yapılanları düzeltmem 2 ayımı aldı Kalp krizi geçirdim Anju oldum dinlenemedim bile işe...
  12. R.P.

Tanışma Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Tüm İşlam Aleminin ve dahi Forum Üyelerimizin Ramazan Bayramınızı Tebrik Eder Tekrarına Sağlıkla Kavuşmayı Yüce Allahtan Niyaz Ederim
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MEB Yardımcı hizmetler sınıfındaki Bekçi giyecek yardımı Hk.

İlyas Bey Ben takım elbise ve bir çift erkek ayakkabısı veriyorum.Kapalı yerdeler zaten.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Çocuk Yardımı

Puyol Bey: Aksi belirtilmedikçe her iki eşte memur ise çocuk yardımını erkek alr.Mahkeme kararında çocukların velayeti kimde ise çalışıyor ise o alr ancak velayaetin olduğu kişi çalışmıyor ise diğeri alır.KBS sisteminde boşanan anne alacak ise çocukların tc sini kbs ye manuel girmeniz gerekir.
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli HİTAP VERİ GİRİŞİ

Burayı İncele: https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/hitap-programinin-acigi-ipc-oedemek-istemeyenler-icin.7942/
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 1997 yılında bildirilmeyen bir aylık kesenek

Aynı Durumda 2010 yılı Nisan Ayı 2011 Yılı Ekim Ayı 2013 Yılı Eylül Ayına ait 846 kişiden oluşan 5434 lü personellerden 18 kişinin bahse konu aylara ait pirimleri yatmamış gözükmekte olduğunu farkettik. İlgili aylara ait pikürleri dekontları sgk ya üst yazı ile gönderdim düzeltilmesini...
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Özel Sigorta matrah indirimi

Burayı İnceleyiniz https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/ueniversitede-yeni-baslayan-akademisyen-dr-oegr-ueyesi-kbs-ye-zorunlu-hayat-sigortasi-haric-oezel-saglik-sigortasi-ve-hayat-sigortasi-nereden-nasil.14548/#post-92204
  18. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Giyecek Yardımı Genelgesi

Bu Konu Daha Önceden Açıldı Lütfen Dikkatli Davranalım.. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2020-doenemi-memurlara-yapilacak-giyecek-yardimi-genelgesi-aciklandi.14873/
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Özel Hastanede Çalışan E-Bildirge 25 Kodlu Eksik Gün nedeni

Eksik Gün Nedeni 7 ve 13 mutemedi çok sıkıntıdan kurtarabiliyor.
  20. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Dönemi Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Genelgesi Açıklandı

İlgili Belge Ekte Olup Gereğini Bilgilerinize Sunarım.
  21. R.P.

Mutemet Arşivi Ücretli Öğretmen ve Usta Öğretici Maaşları Ödenmeye Devam Edecek

23-31 mart arası saadece ek ders karşılığı girdiği ders saati verilecek bu dönemde dyk ödenmez
  22. R.P.

Cumhurbaşkanı yazısı ekte Almaya Devam Edecekler https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/uecretli-oegretmen-ve-usta-oegretici-maaslari-oedenmeye-devam-edecek.14807/
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2019 ve 2020 olarak 180 günlük geçici görevlendirmede yevmiye

Geçici görev tarihi esas alınarak o tarihteki yevmiye üzerinden ödeme yapılır.Fazlaya ilişkin tutar ise kişi borcu çıkartılarak geri istenir.Kişi borcunda faizi sistem kendisi hesaplar.
  24. R.P.

Arkadaşlar Henüz yazılı bir açıklama yapılmadı konu muallakta Takdir edersinizki sözle bu işler olmuyor o nedenledirki Mutlaka genelge yayımlarlar bunu beklemekte fayda var.
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmenlerin Sigorta İşlemleri

Mustafa Bey Destekleme ve yetiştirme kursuna (dyk) kurslarının meb personel genel müdürlüğü 28.03.2020 tarih ve 5964251 sayılı yazısı ile durdurulduğu bilinmekte dyk ile ilgili bu yazıda 1 eylül 2020 tarihine kadar durdurulmuş.Ancak çıkışları ile ilgili net bir şey yok.Diğer ücretli...
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli HİTAP Sistemine Verileri girmeyen Memur Hakkında Ceza İşlemleri

Kurum ödemeyi yapar kişiye rücu eder.Geri kalanı ya kişi bunu öder yada mahkemey gider yargı sonuıcuna görede hareket edilir.
  27. R.P.

Mutemet Arşivi Yeni açıklanan ek ödeme lise Mezunu

Konu ile ilgili mutlaka genelge yayımlarlar endişe etmeyin.Çok Daha Fazlasını Hak ediyorsunuz.
  28. R.P.

Mutemet Arşivi Sağlık Çalışanlarına Teşekkürler..

Zor Günlerden Geçtiğimiz Şu Zamanlarda Gerek Şahsım Gerekse Formum Adına Emeğini Esirgemeden Kendi Yaşamını Tehlikeye Atarak gayretli ve Öz verili Çalışmalarından Dolayı Tüm Sağlık Çalışanlarına Teşekkürlerimi İletir. Görevlerinde Başarılar Dilerim.Bu Ülke Size Minnettardır. Allah Yar ve...
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Hitap-Terfi Programı Kullananlar

Ekli yazıda açıkça ifade etmiş zaten işlemleri personel daire yapacak kolay gelsin.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Hitap-Terfi Programı Kullananlar

Bilindiği üzere Hitapta işleme süreci 90 gün ile sınırlı Bizde her okul hitap programını kendisi takip etmekte.Benim izlediğim yol şöyle Hitap her ay gelen terfilere göre veya diğer işlemlere göre maaş hesaplamayı yaptıktan sonraki ilk haftada maaş değişikliği listesine göre işlemleri...
  31. R.P.

Mutemet Arşivi KoronaVirüs İçin Kamu Binalarında Alınması Gereken Tedbir Önerileri

Her Birey Kendi Üzerine Düşeni Yaparsa Mesele Kalmaz Önemli Olan Bilinçli Hareket Edebilmek.Kararlı ve Bir O kadarda Gerek Kendinden Gerekse Halk Sağlığından Sorumlu Olarak.Diğer Taraftan "Para" daki Tehlike Çok Daha Büyük.Çok El Değitirmekte Olduğu Gerçeği Göz Ardı Edilmemeli.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Lojman Satışından Sonra Peşin Olarak Yapılan Kira Kesintileri

Satış ihalesi zaten bilinmekte elbette kişiden satın aldığına dair bir belge istemek gerekir.Bence siz defterdarlık muhasebe ile istişare ettiğinizde çok daha net bilgiye ulaşma imkanınız olacaktır düşüncesindeyim Hayırlı İşler Dilerim.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ölen Memurun Mart Dönemi Maaşı

Devlet memuru, sağlığında, eş, çocuk anne baba ve kardeş sınırlaması olmaksızın istediği kişiyi belirleme yetkisi bulunmaktadır. Eğer bildiri vermemiş ise sırasıyla eşine ve çocuklarına, bunlar yoksa ana ve babasına, bunlar da yoksa kardeşlerine, ölüm yardımı verilmektedir. 657 sayılı Kanunun...
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Lojman Satışından Sonra Peşin Olarak Yapılan Kira Kesintileri

Söz konusu tarihteki kesintilerin listesini alarak üst yazıda kirasını geri alacakların ad,soyad,tc,ve banka ibanlarını ve geri alacakları miktarları ve nedenini belirterek defterdarlık muhasebeye verin.Geri ödemeyi onlar yapacaktır.
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Demirbaş Numarası

Ekteki Kılavuzu İnceleyiniz.
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Koronavirus ilac alimi odemesi

Nevşehirde Bu İşi Belediye Üstlendi Kıyı Bucak Okulları Dezenfekte Yapıyorlar.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ölen Memurun Mart Dönemi Maaşı

Gönderilmiş ise Keseneklerde sgk dan üst yazı ile geri istenecek.
Geri
Üst Alt