Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinin denetimi

merhaba arkadaşlar ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerini denetlemek için yapılan işlemle ilgili evrak örnekleri olan varsa paylaşabilir mı ..kolay gelsin
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/B "aynı belge numarası" Hatası

selamlar....KBS sistemi üzerinden, 4/ b personelin maaşı hesapladıktan sonran harcama yetkilisi muhasebe birimine gönder dediğinde 'aynı belge numarasına sahip bir ödeme kaydı olduğundan işlem yapılamıyor'' diye hata veriyor .. bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...
  3. Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders hesaplama hatası

matrahdan önceki brüt tutar hesapalamasıdır
  4. Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders hesaplama hatası

vermiş olduğunuz programda denedim ve birbirini tutmadı.. sizin programda 16 saat 594,41 çıkıyor KBS de ise 580,26 yanı 14,15 TL KBS eksik hesap yapıyor
  5. Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders hesaplama hatası

Mehmet bey, bugünden beri hesap yapıyorum bir türlü KBS in nasıl yapmış da 580,26 rakamını bulduğunu çıkartamadım! KBS Programının yanlış hesap yapması olası mıdır?
  6. Çözümlendi | Kilitli KBS ek ders hesaplama hatası

acele cevap....arkadaşlar aşağıdaki KBS ek ders bordrosunda hesabı bir türlü tutturamadım bilen varsa açıklama yapabilir mı KBS in yapmış olduğu hesap mı yanlış anlamadım. personelin yüksek lisans ve takviye gece olarak girilmiş ek ders ücreti ama hesap tutmuyor malmüdürlüğü bir yanlışlık...
  7. Çözümlendi | Kilitli MEB MYS Vergi Kimlik Numarası

teşekkür ederim sağolun
  8. Çözümlendi | Kilitli MEB MYS Vergi Kimlik Numarası

merhaba arkadaşlar..13-1-4 destek hizmetleri için farklı VKN no'yu farklı mı alınacak...yoksa maaş,ek ders vs. için alınmış olan kurumsal VKN mı kullanacağız.. kolay gelsin
  9. Çözümlendi | Kilitli açıktan dönen personelin geriye dönük sendika kesintileri kalanı

Mehmet bey, kişinin açıkta gecen süreler için 3/2 maaş ödemesi yapılırken zaten sendika kesintisi yapılmış (maaşı 3/2 alırken 11.56 TL) ancak açığa alınmadan kesinti tutarı 17,69 TL.. şimdi ise mahkeme kararı ile kişi göreve iade edildi dolayısıyla kişiye 3/1 alamadığı maaş iadesini...
  10. Çözümlendi | Kilitli açıktan dönen personelin geriye dönük sendika kesintileri kalanı

merhaba arkadaşlar, açığa alınan ve daha sonra da iade edilen memurun 3/1 maaş iadesi hesaplanırken diğer kalan kisminida kesip sendikaya gönderecek miyiz...örneğin tam maaşında 17,69TL kesilmesi gerekirken açıkta gecen süre içinde 3/2 maaşında 11,56 Tl kesilmiş olup, kalan 6,13 TL sini...
  11. Mutemet Arşivi Memur Maaş Hesaplama Robotu

selamlar sayın Uzman Mutemet, İlçe Milli Eğitim Müdürü maaş hesaplama programı var mı? yardımcı olursanız sevinirim...bire bir İlçe Milli Eğitim Müdürü Unvanlı Maaş programı bulamadım da..
  12. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

H. Tugrul bey, ekran görüntüsü bu şekil
  13. Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

Merhaba arkadaşlar.. şube müdürümüz Ankara ya komisyon görevi için gitmiş buna istinaden geçici görev yolluğu düzenleyip, E YOLLUK TALEP sisteminde ödenek talep ettik, 02.05.2018 tarihinde talep etmeme karşın (2 ay 10gün oldu) hala ödenek gelmedi. Aşağıda eklemiş olduğum ekran göründüsünde...
  14. Çözümlendi | Kilitli Bildirge döneminin degistirilmesi

15-14 dönemini 1-30 olarak değiştirmiştim SGK İl veya İlçe merkezine resmi yazı ile yazıp değiştirebilirsin..her hangi bir sıkıntı omuyor
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

14 günlük fark haziran dönemi olmalı eyer onaylanmış ise ek gönderilmeli,uyarı veriyorsa dönem bitmediği için bağlı SGK merkezi onayı iptal ediyor ve sizde tekrardan girip onaylıyorsunuz
  16. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Açığa Alınma Sonrası Maaş İşlemleri

Merhaba arkadaşlar, sorum 4/b sözleşmeli öğret açığa alındığında nasıl işlem yapılacak..billindiği üzere kadrolu öğretmen KBS sistemi üzerinden 3/2 oranında sistem otomatik olara maaş yapılıyor, ancak sözleşmeli öğretmenlerin kbs sisteminde baktığım kadariyla 3/2 maaş hesaplama yapmıyor.. bu...
  17. Çözümlendi | Kilitli Trafik Genel Eğitim Planı

arkadaşlar yok mu bir örnek çalışma ;););)
  18. Çözümlendi | Kilitli Trafik Genel Eğitim Planı

Merhaba arkadaşlar, 'Trafik Genel Eğitim Planı' ile ilgili Temmuz ayı için istenilen, İlçe düzeyinde örnek oluşturacak şekilde rapor hazırlayan varsa paylaşabilir mi! ayrıca yapılan çalışmalarıda paylaşabilir misiniz. şimdiden teşekkür ederim.
  19. Çözümlendi | Kilitli KBS Maaş Muhasebeye Gönder Hatası

iade ettim.. İptal ettim..yeniden yaptın yine aynı hata veriyor. yapan var mı
  20. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen sgk sicil no hatası

bazı yerlerde bu sorunlar yaşanıyor.. yada anlık müdahale ediyor olabilir . teşekkür
  21. Çözümlendi | Kilitli ücretli öğretmen sgk sicil no hatası

Ücretli öğretmen MYS ödeme emri belgesi hazırlarken SGK İş yeri sicil no hatası veriyor sistem, her şeyi denedim ancak yine "İş yeri numarası 26 hane olmalı" hatası veriyor. Bugün ücretli öğretmen ÖEB sorunsuz yapan var mı paylaşılsa sevinirim....teşekkürler
  22. Çözümlendi | Kilitli mys ücretli öğretmen

sorun devam ediyor ödeyen var mı
  23. Çözümlendi | Kilitli MYS 630 Hesaplar

teşekkür ederim Halil bey
  24. Çözümlendi | Kilitli MYS 630 Hesaplar

MYS DEN ÖDEME MERİ HAZIRLARKEN 630 HESAPLARI KULLANIYOR MUYUZ? AŞAGIDAKI ÖDEME EMRİ BELGESİNDE SARI OLARAK İŞARETLEDİĞİM HESAP KOTLARI ÜZERİNDEN İŞLEM YAPIYOR MUYUZ? HYS SİSTEMİNDEN 630 SOSYAL GÜVENLİK ÖDEMELERİ KALEMİ : 2.4.61 VEYA 2.2.6.1 EKON/HESAP KOTLARINI KULLANIYORDUK ..BU YENİ...
  25. Mutemet Arşivi Yeni 4/b sözleşmeli Nisan/2018 maaşı toplu sözleşme ikramiyesi

ücret hesaplama ekranı seç -Hesaplama Bilgileri Giriş Ekranı-Ay/Yıl Bilgi Girişi seciyorsunuz
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Maaş İşlemleri

4/B Sözleşmeli öğretmenlerin ek ders ödemesi Yeni MYS sistemi üzerinden nasıl yapıldığı konusunda yardımcı olur musunuz teşekkürler
Geri
Üst Alt