Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Özel Hizmet Tazminat Farkında Gelir Vergisi Hesaplanırmı?

Geçmişe dönük özel hizmet tazminat farkı ödememiz gerekiyor. Gelir vergisi matrah hesabına ÖHT eklenmiyor diye biliyorum. Bu durumda bordroda gelir vergisi kesintisi yapılmasına gerek varmı?
  2. Çözüm Bekliyor Farklı Iki Kurumda Kbs Ve Mys Yetkisi

Diğer hastane Entegre Hastane olarak bize bağlı. Ama sadece döner sermaye olarak. Genel bütçe de kendi bünyesinde çalışıyor. Kendi gerçekleştirme ve harcama yetkilisi var. MYS için tanımlama yapabilmek için önce bizde nakil durumuna almamız gerekiyor. Ama nakil yaptığımızda bizde pasif olmuyor...
  3. Çözüm Bekliyor Farklı Iki Kurumda Kbs Ve Mys Yetkisi

Hastanemiz Harcama yetkilisi olan başhekimimiz, başka bir kuruma da vekalet edecek. Aynı anda iki kurumda harcama yetkilisi olabilir mi. KBS ve Mys de kullanıcı yetkisi tanımlanabilir mi?
  4. Tartışma Konaklama Belgesine Konaklama Ücreti Ödenirmi?

:lollol: bizim işlerde öyle çözülse keşke
  5. Tartışma Konaklama Belgesine Konaklama Ücreti Ödenirmi?

Çok teşekkür ederim. Bu yazıya göre ödeme yapması gerekir . Ama lafını yememek için yine ödemez diye düşünüyorum.
  6. Tartışma Konaklama Belgesine Konaklama Ücreti Ödenirmi?

kesinlikle katılıyorum. maliyede memurlar ödenir sıkıntı yok diyor. ama mal müdürü sıkıntı çıkarıyor. boşuna bürokrasi yapıyorlar.
  7. Tartışma Konaklama Belgesine Konaklama Ücreti Ödenirmi?

6245 harcırah kanunun Ek 2. maddesinde "konaklama gideri için ödedikleri ücretleri belgelendirenlere, belge bedelini aşmamak şartıyla" konaklama ücreti ödenir, ifadesi var. Resmi kuruma ait belge olduğu için bunun da kabul edilmesi gerekmez mi? Çünkü kişi boş yere mağdur oluyor. Eğitimi...
  8. Tartışma Konaklama Belgesine Konaklama Ücreti Ödenirmi?

Çanakkale de geçici göreve giden bir personelimiz Çanakkale Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Misafirhanesinde 5 gün konaklamış. Konaklama belgesi olarak fatura yerine Mutemet alındısı vermişler. Vergi mükellefi olmadıkları için fatura düzenleyemiyorlarmış. Maliyede bu belge ile ödeme yapmıyor...
  9. Sistemsel Sorunlar 803 Hata Kodu( Aynı Dönemde Gssp Bildirimi Varken Maaş Bilidirimini Nasıl Yapabiliriz?

Diğer bildirgeyi iptal etmemiz mümkün değil. 25 Nisan dan önce bildirim yapıldı. İptal süresi geçti
  10. Sistemsel Sorunlar 803 Hata Kodu( Aynı Dönemde Gssp Bildirimi Varken Maaş Bilidirimini Nasıl Yapabiliriz?

Ücretsiz İzinde GSSP Kesilen bir personelimiz vardı. Ücretsiz iznini sonlandırarak 14 Nisanda göreve başladı. Malesef 15 nisan maaşında hem gssp kesildi hemde bildirimi yapıldı. Kişi için manuel bordro yapıp 30 nisanda Nisan 2025 Dönemi maaşı ödedik. İş yoğunluğundan bildirge vermekte bugüne...
  11. Çözümlendi | Kilitli Uzun Süreli Geçici Görev Yolluğu.

Kurumumuza 2 yıldır geçici görevli olan uzman doktorumuz var. Görevlendirmeleri her ay yenileniyor. hafta içi mesai usulü çalışıyor. Bugüne kadar geçici görev yolluğunu tam olarak ödedik. Ancak şimdi ödeme yapmak istediğimizde il sağlıktan geri döndü. Kişi orda konaklama yapmadıysa, hesaplamanın...
  12. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Meslek Kodu Girilmesi

Teşekkür ederim. Sgk ya yazı yazmamız gerekiyor sanırım. SGK ilk işe girişte meslek kodunu girdik. Bunun la alakalı sorun yok. Sadece bildirge verirken meslek kodu boş çıkmış. Kişi hizmet dökümü aldığımda buraya başladığım dönem de meslek kodu çıkmıyor ilerde sorun yaşanmaması için ay ay...
  13. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Meslek Kodu Girilmesi

kurumumuzda sürekli işçi Elektrikçi (genel) kurumumuza naklen tayin ile gelen personel bulunmaktadır. personelin ilk sigorta giriş işlemleri yapılırken meslek kodu girilmemiş ancak e bildirge verilirken meslek kodu girişi yapılmamıştır. kişinin geçmişe dönük her ay için girilmesi için he ray...
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Maaş Farkı Kişi Borcu

18/12/2024 tarihinde istifa etmiş personele sehven 01-14/01/2025 14 günlük maaş farkı ödedik. Kişi borcu açıp almak istiyoruz. Ancak kesenek iadesi nasıl olacak. Prim iade sayfasından talep edemiyoruz. Bu konuda bilgisi olan varmı?
  15. Çözümlendi | Kilitli Bes Kesintisi Ve Banka Kredilerinde Yapılan Hayat Sigortasına Vergi Indirimi Uygulanır Mı?

Burdan anladığım BES için vergi indirimi yapılmıyor öylemi
  16. Çözümlendi | Kilitli Bes Kesintisi Ve Banka Kredilerinde Yapılan Hayat Sigortasına Vergi Indirimi Uygulanır Mı?

Hayat sigortası ve Özle sigorta yaptıranlara yasal oranlar dahilinde vergi indirimi yapılıyor. BES kesintisi ve Banka kredilerinde yapılan hayat sigortasına vergi indirimi uygulanır mı?
  17. Çözümlendi | Kilitli Kbs Gi̇yecek Yardımı Kod Uyumsuzluğu

Kbs de giyim yardımı koduyla yönetmelik ek 2 nakdi verilecek birim fiyat listesindeki kod bir birine uymuyor. Örneğin listede İş Önlüğü 28, kbs de İş Önlüğü 27 . kbs deki kodumu dikkate dikkate almamız gerekiyor .?
  18. Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Rapor Kesintisi

4924 personelin maaşını çkys üzerinden yapıyorum.Bir yıl içerisinde almış olduğu raporları bir yere kaydetmeli miydim ? 30 günü aşan raporların kesintilerini nasıl yapmalıyım acaba?
  19. Sistemsel Sorunlar Kbs Kasım 2024 Emsan Veri Boş

Direk indirilenler dosyasına indiriyor. masa üstü seçemiyorum. aynı yerden kasım dönemine ait 4 adet tex indirdim hepsi dolu. sadece 5510 say tabi boş. personelin çoğu 5510 tabi. boş olmaması gerekiyor.
  20. Sistemsel Sorunlar Kbs Kasım 2024 Emsan Veri Boş

Sistemsel büyük ihitimal. Ama sadece bizim kurumda oldu. başka kimsede yok. Nasıl çözeceğim onu bilmiyorum
  21. Sistemsel Sorunlar Kbs Kasım 2024 Emsan Veri Boş

Keşke olmasa. Ama ne mümkün 200 personel var. hepsinden bol bol var yani.
  22. Sistemsel Sorunlar Kbs Kasım 2024 Emsan Veri Boş

Kbs kasım 2024 emsan veri 5510 tabi personel içi boş çıkıyor. Sorun nedir bilgisi olan varmı. İlk defa karşılaştım bu sorunla.
  23. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Süreleri Hitapta Görünmüyor

Ama burda 5434 lü ler için "Fiili Hizmet Süresi Zammı Tespit Belgesi (2) nin düzenlenmesine devam edilecektir" diye yazıyor. Bazı kurumlar personel listesi ekleyerek Sosyal Güvenlik Kurumuna yazı yazmışlar. Listedeki personellerin fiili hizmet süreleri hitaba işlenmesi için. Sonrada işlenmiş...
  24. Çözümlendi | Kilitli Fiili Hizmet Süreleri Hitapta Görünmüyor

Devlet hastanesinde görev yapıyorum. Kurumumuzda emekliliği yaklaşmış olan bazı personeller E devlet te fiili hizmet sürelerinin görünmediğini söylediler. Kontrol ettiğimizde, fiili hizmetlerin düzenli olarak yapıldığını tespit ettik. Ancak hitaba işlenmemiş sanırım. Bu sürelerin işlenmesi için...
  25. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşme Ücretleri

Teşekkür ederim. Yardımcı oldu 1714654779 Evet Sağlık Bakanlığı. Sorumun cevabını buldum teşekkürler.
  26. Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşme Ücretleri

4b sözleşmeli personellerin 2024 yılı güncel sözleşme ücretlerine nasıl ulaşabilirim. Lise, Önlisan, Lisans?
  27. Çözümlendi | Kilitli Memurun Eşinin Ölümünde Ölüm Yardımı Sadece Eşine Mi Ödenir?

Memurun eşinin ölümünde ölüm yardımı sadece eşine mi ödenir. Varislere bölmek gerekirmi.
  28. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinde Geçen Sürenin Borçlanması Nasıl

1713357294 paylaşımınız için teşekkür ederim. Ancak hesaplama kısmını anlamadım. Günlük kazancın %32 si ne demek. Günlük kazanç nasıl hesaplanıyor. ve bu borçlanma ne zamana kadar ödenebiliyor.
  29. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinde Geçen Sürenin Borçlanması Nasıl

5510 Sonrası. doğum sebebiyle 1713356391 Özgen Dülger, Halil Tuğrul SÜMER Mehmet AKDEMİR
  30. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinde Geçen Sürenin Borçlanması Nasıl

2 yıl ücretsiz izine ayrılan bir kişinin 2 yıl boyunca emeklilik primi kesilmiyor. Bu boşluğu nasıl kapatabilir. Toplu ödememi yapması gerekiyor. Nasıl ve ne zaman. Bu konularda bilgisi olan varmı acaba.
  31. Çözümlendi | Kilitli Kamu Zararı Rücu Faiz Hesaplama

teşekkür ederim. 1713354569 teşekkür ederim.
  32. Çözümlendi | Kilitli Kamu Zararı Rücu Faiz Hesaplama

SGK primlerini yasal süresinde verilmemesinden kaynaklı Kurumumuza İPC gönderildi. Söz konusu ceza genel bütçeden ödendi. Sonra malesef soruşturma açılarak Mutemetlere rücu edildi. Bende maaşımdan 10 eşit taksitle kesilmesini istedim. Yasal faiziyle taksit hesaplamak istiyorum. Güncel faiz...
  33. Çözümlendi | Kilitli Taban Ek Ödeme Tüm Birimlerde Aynımı

sağlıkpersoneli sitesinde böyle bir tablo gördüm. Normal birim ile riskli birim Taban ek ödeme tutarı farklı ödendiği görünüyor. Ancak bizim kurumda herkes eşit alıyor. Bu şekilde farklı alan varmı. Doğru olan nedir. riskli birim farkı olmalımı olmamalımı.?
  34. Excel Soru Excel Dosyasını Text Formatına Dönüştürebilme

5434 fiili hizmet. Teşekkür ederim. 1709708784 teşekkkürler 1709709159 1709709271 Hocam program için çok teşekkür ederim. Kullanışlı bir program. Peki aynı şekilde pdf dosyasını texe çevirme programı varmıdır.
Geri
Üst Alt