Arama sonuçlarınız

1. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

Sayın Uzman Mutemet sormak istediğim birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim. Bu işte yeniyim takıldığım birkaç konu var. 1-Yukarıda anlattığınız hesaplamada "Örnek ay içinde çalışılan gün 20 günX78=17,5 yuvarlama yapılıp 18 olarak alınır.18x7,530=4,50 ödenir." hesaplamasını anlamadım...
  2. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

Excelden oluşturup yapıcaz yani.Teşekkür ederim.
  3. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

Aylık fiili hizmet 5510 sonrası yani?
  4. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

Bize yazı gelmedi.Bütçede kapandı.Sorun olmaz inşallah geçen yılki kesenek belgesinde Kesenek son bildirim tarihi 31.ocak diyor.Aynı ise hala vakti var.
  5. Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Nasıl Hesaplanır

5510 sonrası Aralık2014 ayı fiili hizmetini şimdi ödeyebilirmiyim.Bi sorun olurmu.Geçen yılki evraklara baktım. Aralıkta hem kasımı hem aralık ayını ödemişiz.Doğrusu hangisi acaba?
  6. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

htsumer sizin dediğiniz gibi yaptım ben.umarım doğrudur.Çevredeki hastanelere bakıyorum herkes farklı hesaplıyor.Burda bile biri 30 diyor başkası 31 gün öde diyor.Bbu işin doğrusunu nerden öğreneceğiz bilmiyorum.Bi kaynak dayanak varmıdır acaba?.
  7. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

Yardımınız için teşekkür ederim.Ancak sizin dediğiniz gibi Aylık brüt ücretten değil günlük brüt ücretten yola çıkarak hesap yaptım.günlük yevmiyesi 72,63 tl. Aralık 17 ile çarptım ocak ayını 13 ile çarptım. toplam yine 30 günlük brüt ücreti veriyor.Ancak sendika mesaj atmış 17+14 şeklinde...
  8. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

Aralık maaşını 17 günden hesaplarken tüm kalemleri (sosyal haklar-sgk primleri) 30 a bölüp 17 ile çarptım.Bu şekilde hesapladım.30 a böldüğüm için Ocak kıst maaşınıda 13 den hesapladım.Geçen yılda böyle yapılmış. Kafamı karıştıran,sözleşmede günlük yevmiye var Aylık brüt ücret yok.Her ay...
  9. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

Aralık maaşını 17 günlük yaptım.Ocak kıst maaşınıda 14 günlük yapacaktım.Ancak Maliyedeki arkadaş Aralık 13 günlük yapman gerekiyor dedi.Çünkü maaş 30 gün üzerinden değerlendirilir.Aralık 17 ise Ocak 13 olacak dedi.Sosyal hakları ve ssk primlerini 30 a bölüp 13le çarpacakmışız. Doğrumu sizce.
  10. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

2015 yılı işçi sözleşmesi imzalanmadı.Zam oranları belli değil.2015 yılı 14 günlük maaşı neye göre hesaplıyacağız zam oranı neye göre olacak bilginiz varmı.Yoksa 2014 aralık ayı maaşıyla aynımı yapacağız.
  11. Mutemet Arşivi Sürekli görev yollugu

Döner sermaye bütçesinden maaş alan bir memurun sürekli görev yolluğu genel bütçeden ödenebilirmi.
  12. Mutemet Arşivi Sürekli (Daimi) İşçi Personel Soru Cevap

Sürekli işçi 17 günlük kıst maaş sgk bildirgesini nasıl yapıcaz bilginiz varmı?
  13. Mutemet Arşivi Sürekli görev yollugu

Hayır bakmakla yükümlü değil. Ama sürekli yanlarında kalıyor .Bebeklerine bakmak için.
  14. Mutemet Arşivi Sürekli görev yollugu

Anne baba için sürekli görev yolluğu ödememiz için gerekli şart nedir.İkametgah yeterlimi.
  15. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

DSS GİYİM YARDIMI ÖDEME EMRİ ÖRNEĞİ OLAN VARMI?
  16. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Giyecek yardımını zorda olsa hazırladım.Buda sayenizde oldu teşekkür ederim. KBS den ödeme emri ,çeşitli ödemeler bordrosu aldım ,bumkodan dağıtım listesi ve yönetmelik koydum ekine maliyeye teslim ettim.Ancak maliye Yetkili makamdan onay belgesi istiyor.Bizim en üst makam Genel Sekreterlik...
  17. Mutemet Arşivi DSS Memur Maaş Avans Açma Kapama(resimli anlatım)

İyi günler.Döner sermayeden maaş alan kadrolu personelimiz var.Sizin gösterdiğiniz 4 c personel .Bizimkilerde aynımı olacak.Tüm kalemlerin yarısını alıp diğer yarısınıda toplam olarak alıcaz yazmışsınız.Bu yarısından kasıt 15-15 mi 17-14 mü.Ayrıca yukarda örnekte sosyal güvenlik pirimlerini...
  18. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Düz memur ve Şef Ünvanında olanları kastediyorum...
  19. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Verdiğiniz numarayı aradım.Oradaki kadın Yönetmeliğin 13-a Maddesine göre görev yeri neyse ona göre uygulama yapacaksınız dedi.Yani idari kısımda çalışan bir ATT ye iş önlüğü .Acilde çalışan ATT ye hemşire giysileri verilir dedi. Ama KBS iş önüğünü kabul ediyor ama Hemşire formasında hata...
  20. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Haklısınız sabaha kadar konuşsak boş.Dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum.Ama bu seferde şu soru aklıma takılıyor.Kişiye iş önlüğü verip hemşire formasını giymesini zorlamak ne kadar mantıklı.İş önlüğü ile çalışamıyor bu kişi.Hemşire forması giymek zorunda.Herkes kendi yorumunu katıyor net bişey...
  21. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Yani o kadının yorumuna göremi hareket edeceğiz ya.Böyle saçmalık olurmu. Yönetmeliğin hiç biryerinde yazmıyor ama o kafasına göre yorumluyo o zaman bende kafama göre yorumlarsam att ünvanında olup fiilen çalışanlara ayni verilmeli hastanede çalışanlara da parası verilmeli bence.Çünkü bu kişinin...
  22. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Tamam herşey güzelde 3.maddede hastanelerde çalışan 112 personelinden bahsedilmemiş.Diyelimki sizin dediğiniz gibi o maddede sayılanlar gibi düşünürsek Hastanede çalışan acil tıp teknisyenlerine ayni olarak ödenir yani ,o madde belirtilen malzemelerin parasını değil giysilerin hepsini alıp...
  23. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

3. maddeye göre ücretlerinimi ödeyeceğiz.Ama bu maddedekiler ayni olarak verilecektir diyor yönetmelik.Bu durumda nakdi olarak ödememe yapmamız doğru olurmu.
  24. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Ayni olarak yapılacak ödemede II sayılı cetvelin 3. maddesinde 112 acil personeli var.bunlara sayıln malzemeler ayni olarak ödenecek.Ancak bizim hastanede hastane acilinde çalışan Acil Tıp Teknisyenleri var bunlara ne vericez. 3. maddede belirtilen malzemelerin parasınımı vericez.
  25. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Hastanede ameliyathanede görevli olması gereken anestezi teknisyenleri var ama fiilen o görevi yapmıyolar acilde hemşire olarak çalışıyorlar bunlara ameliyathane kıyafetimi yoksa hemşire kıyafetimi vermek gerekir.sizce hangisi? bu personellerin yıl içerisinde görev yerleri değişebilir o zaman ne...
  26. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Teşekkürler.Bencede öyle olmalı ama bi dayanak varmı acaba.Giyecek yardımı yönetmeliğinde böyle bişey bulamadım.
  27. Mutemet Arşivi KBS Giyim Yardımı İle İlgili Duyuru 2014/26

Geçici görevli personelin giyim yardımını kim ödeyecek...
Geri
Üst Alt