Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli mys pul alımı

postahaneye avans yatırılcak mys den pul alımı yapan var mı ?
  2. Mutemet Arşivi görevden ihraç edilip geri iade olanlar

sistem izin vermedi kişilerin tc leri ile ankaraya faks çekilcek galiba sistemsel bi durum
  3. Mutemet Arşivi görevden ihraç edilip geri iade olanlar

görevden ihraç edilerek 690 sayılı khk ile iade edilen kişi sgk işe başlangıcı nasıl başlatılacak ve atılması sebebiyle alamadığı maaşları nasıl yapabiliriz
  4. Mutemet Arşivi 25 yaşını dolduran

çocuk yardımından yararlanıyor asgari geçim indiriminden yararlanmıyor mu olacak biraz kafam karıstı:)
  5. Mutemet Arşivi 25 yaşını dolduran

25 yaşını dolduran ikinci derecede engelli çocuğun asgari geçim indirimi veya çocuk yardımı düşer mi devam eder mi
  6. Mutemet Arşivi bes çıkışın kbs ye yansıması

bende çıkışların hepsi otomatik yansımış kbs ye
  7. Mutemet Arşivi KBS Maaş Bilgi Girişi - Kayıt Başarısız Hatası

ben dün değişiklik yapmıştım şimdi forumda görünce denedim yine bi sıkıntı yaşamadım
  8. Mutemet Arşivi aile beyannamesi

16 mart 2017 de eş işe başladı diye Aile beyannamede bulunulursa nisan 2017 maaşında geçerli olur ama mart maaşı için bir borç çıkar mı ?
  9. Mutemet Arşivi özel sektör hizmet birleştirme

bende sizin gibi düşünüyorum ancak devlette geçen süre esas alınır diyenler var tam netlik oluşturamadım
  10. Mutemet Arşivi özel sektör hizmet birleştirme

2008 sonrası 4 yıl mühendis olarak görev yapan kişi özel sektörde mühendis olarak görev yaptığı süreleri birleştirdiğinde 3/4 olarak kıdem yılı da artar mı ? 5 yıl ve daha yukarı hizmeti olan teknik hizmetlerin yan ödemesinde artış olur yukarki duruma göre yan ödemesi artar mı yoksa sadece...
  11. Mutemet Arşivi 15 ay askerlik yapan memur derece kademe kıdem yılı

15 ay askerlik yapan memur' askerliği birleştirerek yeni terfisi geldi kbs ye işlerken ödeme ye esas emekliliğe esas iki kısmada yeni terfi mi girilcek yoksa sadece ödemeye esas kısmamı girilecek emekliliğe esas kısım maaşı etkilemiyor hesaplatınca baktım. kıdem yılınıda...
  12. Mutemet Arşivi Maaş mutemedi

Her sene başında harcama yetkilisi budur gerçekleştirme görevlisi budur ve maaş mutemeti budur diye olur almak lazım mi bir de kbs maaş işleri şifresi gerçekleştirme görevlisinden giriyoruz ama mutemet benim fakat sisteme şifre alırken gerçekleştirme maaş mutemedi olarak alınıyor kafam biraz...
  13. Mutemet Arşivi daimi işçi gelir vergisi 17 günlük

daimi işçi 17 günlük maaşta yeni yıl başı gibi yüzde 15 mi yoksa yüzde 27 mi kesilir
  14. Mutemet Arşivi İŞÇİ YOLLUK İŞLEMLERİ

sadece 13:00 saati geçirmiş neden 2/3 veriliyor? 1/3 olması lazım değil mi
  15. Mutemet Arşivi Açığa alınan personelden zimmet düşme

açığa alınanların bilgisayarları kaldırıldı mecburen zimmet üstlerinde sonuçlanana kadar düşülmemeli masalar falan bence önemli değil düşülebilir
  16. Mutemet Arşivi terfi farkı kesenek bildiriminin yanlış gönderimi

kendiniz silemezsiniz bu numarayı arayıp sildirebilirsiniz bu numarayı arayın 0312 458 8003 bildirge numarasını söleyin
  17. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

kendiniz silemezsiniz bu numarayı arayıp sildirebilirsiniz bu numarayı arayın 0312 458 8003 bildirge numarasını söleyin
  18. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

hayır kbs manuel bodro kısmına girirse ordan maaşla birlikte ödeme emrinde kesiyor onu anlatmaya çalışıyorum tabiki muhasebe kaydı oluşacak
  19. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

ankarayı ararsanız siliyorlar bidirgeyi siz ve muhasebe silemez
  20. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

ben daha araştırma aşamasındayım ama neden hys den kesiyosunuz manuel bordro daha basit değil mi ??
  21. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

benim anladığım kadarıyla konusmalardan manuel bordro yapılacak kesenek kontrolude dönemler seçilip a silinerek kesenek sisteminden kontrol edilecek
  22. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

malmüdürlüğü maaşı alma tarihini baz almak istedi
  23. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

borç durumu için demiştim ihraç edilenlerle ilgili
  24. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

faiz başlangıcını maaş aldığı tarih mi girdiniz yoksa ihraç edildiği tarih mi?
  25. Mutemet Arşivi Satın alma

03.7.1.90 diğer dayanıklı mal ve malzeme alımlarından alabilirsiniz gerekli belgeler ; 1. piyasa araştırma tutanağı 2. onay belgesi 3. fatura 4. vergi borcu yoktur kağıdı, Muayene ve kabul...
  26. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

Açığa alınmadan dolayı geri dönenler için geri ödeme excel programı olan var mı ???
  27. Çöp Kutusu seyyar görev daimi işçi

yemek yardımı alan daimi işçi seyyar görev tazminatı alabilir mi ???
  28. Mutemet Arşivi Çok acil yardım.

bence göndersen de öle çakışan bir durum oluşmaz
  29. Mutemet Arşivi KBS-Duyuru

kbsden işten ayrılma seçeneği ve nedeni memurluktan çıkarılma doğrudur
  30. Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

bir de arkadaşlar sendika ödeneği geri alınmaması lazım bilginize bazı programlarda gördüm
  31. Programlar Açığa Alınma Genel Bütçe 5510/5434 Kişi Borcu

bende de böyle bir terfi durumu var ama yapılması lazım galiba
  32. Mutemet Arşivi Açığa alma

ben hazırladım dikkat edilmesi gerekenler olarak aile,çocuk,sendika parası geri alınmaz sigorta konusundada; devletin ödediği sigortalar gelir ve gider olarak esitledim kişinin ödediklerini ise kişinin borcununda düştüm tabi farkları
  33. Mutemet Arşivi Açığa alınma kişi borcu

ben 5510 sonrası için hazırladım kişilerin ödediği kesenekleri borçtan düştüm devletinkini mahsuplaştırdım
  34. Mutemet Arşivi Kesenek Sayfasında Nace Kodu Girişlerinin Yapılmasına Dair Duyuru

nace kodunu girdim başka bir işlem yapmamıza gerek yok galiba
  35. Mutemet Arşivi cenaze masrafı

ancak kimin varis olduğunu kbs de yazmamız lazım onu neye dayanarak yapıyosunuz?
  36. Mutemet Arşivi cenaze masrafı

ancak belge olarak ne koymam lazım sadece anne ve babası var yani tutar ikiye bölüncek değil mi
Geri
Üst Alt