Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
görevden ihraç edilerek 690 sayılı khk ile iade edilen kişi sgk işe başlangıcı nasıl başlatılacak ve atılması sebebiyle alamadığı maaşları nasıl yapabiliriz
2008 sonrası 4 yıl mühendis olarak görev yapan kişi özel sektörde mühendis olarak görev yaptığı süreleri birleştirdiğinde 3/4 olarak kıdem yılı da artar mı ?
5 yıl ve daha yukarı hizmeti olan teknik hizmetlerin yan ödemesinde artış olur yukarki duruma göre yan ödemesi artar mı yoksa sadece...
15 ay askerlik yapan memur' askerliği birleştirerek yeni terfisi geldi kbs ye işlerken ödeme ye esas emekliliğe esas iki kısmada yeni terfi mi girilcek yoksa sadece ödemeye esas kısmamı girilecek emekliliğe esas kısım maaşı etkilemiyor hesaplatınca baktım.
kıdem yılınıda...
Her sene başında harcama yetkilisi budur gerçekleştirme görevlisi budur ve maaş mutemeti budur diye olur almak lazım mi bir de kbs maaş işleri şifresi gerçekleştirme görevlisinden giriyoruz ama mutemet benim fakat sisteme şifre alırken gerçekleştirme maaş mutemedi olarak alınıyor kafam biraz...
03.7.1.90 diğer dayanıklı mal ve malzeme alımlarından alabilirsiniz
gerekli belgeler ; 1. piyasa araştırma tutanağı
2. onay belgesi
3. fatura
4. vergi borcu yoktur kağıdı, Muayene ve kabul...
ben hazırladım dikkat edilmesi gerekenler olarak aile,çocuk,sendika parası geri alınmaz
sigorta konusundada; devletin ödediği sigortalar gelir ve gider olarak esitledim
kişinin ödediklerini ise kişinin borcununda düştüm tabi farkları