Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

arkadaşlar maaş hesaplatamadım , eve geldim unuttum , su içmeye kalktım uykudan aklıma geldi , girdim sistemi kapatmışlar, yedik cezayı :( ymn ederim piskolojimi bozdular. lanet olsun boyle kurumlara.
  2. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

katsayı farkını beklemeden bildirgeyi veremiyorum ki , hata veriyor. Son çağre manuel hesaplayıp bildirgeyi vericem ama bu seferde kbsnin hesaplamasıyla uyuşmama problemi var. Birkaç yere daha sordum , kapsıyor dediler. Hala netlik yok. Onlarda "Türkiye Geneli " kelimesinden kapsadığını...
  3. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Aralık Ayına İlişkin Muhtasar Ve Prim Hizmet Beyannamesinin Verilme Süresinin Uzatılması Hakkında Duyuru

Hocam kbs de hala hesaplama yapılamıyor , nasıl yetişecek bu iş düşünen yok . kapsamıyorsa silelim başlığı lütfen, insanlar yanılmasın.
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Sgk Bildirgesi Aralık-Ocak Ssk Ortak Tavan Hatası

Arkadaşalr son durum nedir şimdi , yorumlardan kafam karıştı , manuel bordro mu yapıcaz yoksa 14 günlükleri mi bekleyeceğiz , süre uzatıldı mı nedir
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğunu Tam Alması Gerekirken 1/3 Ödenmesi

Merhaba arkadaşlar , 2 günlük göreve çıkan bir personele tam olması gerekirken 1/3 gündelik ödendi , daha doğrusu personel o şekilde bildirimde bulundu ve ödemesini almak için uzun süre beklediği için tekrar düzeltme işiyle uğraşmak istemedi,( bu kısmı müfettişe sözlü olarak iletmiştim) Bende...
  6. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

hocam konu kuruş farkı değil , neyse şuan toparlayamıycam konuyu sağolun. 1632328126 Hocam yanlis anlamayin mesai sonu kafa bi dunya olmustu cumleleri toparlayamadim:) Simdi birdaha yazayim, Mys de borc sorgulama yapiyoruz ya, kist sozlesmelileri 8. Ay a eklersem 8.ay emanetteki para eksik...
  7. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

hocam ağustos da verirsem mys de uyuşmuyor , borç tutarı eşit değil diyor. o şekilde yapmıştım bildirgeyi iptal ettim. 1632317165 seçilen emanet satırları ile , sgk daki borç tutarı farklı çıkıyor ve eşitleyemiyorum kısacası, çünkü kıst maaşın tutarları 9 .ay maaşlarında
  8. Volkan Çirkin

Arkadaşlar slm cümleten, yine başımıza bir şey sardılar geçmiş olsun :) bir noktada takıldım şuan , bu ay kıst maaş ödediğim sözleşmeliler var , bunların bildirgesini 8. ay da vermek gerekmiyor mu?
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Memurun Yan Ödeme Aylığı Bordroda Görünmüyor Ne Yapmalıyım?

evet tekrar yapınca gözüktü iş güçlüğü puanı , maaş bordro girişinden ekleyeceğim yan ödemesini maaş hesabı zamanı , bu şekilde bazen geriye dönük çocuk yardımıda ödüyorum , ileride sorun çıkar mı diye korkmuyor değilim
  10. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Memurun Yan Ödeme Aylığı Bordroda Görünmüyor Ne Yapmalıyım?

boş hocam 0 hepsi , ama cetvelde 500 ü işaretlemişim.
  11. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar , yeni başlamış 9/1 memur a 6 aydır yan ödeme hesaplanmamış nedeni ne olabilir?
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Konu Dışı: Excel Formul Sorunu

Formülü şu şekilde kurdum , sizin formüldeki hata ise parantezler, iç içe eğer yaparken eğer doğruysa değer ) ; eğer yanlışssa değer parantez hatalı
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Temmuz Dönemi 26/07 Çıkışı Olan 4/B Personel Eksik Gün Bildirme Hatası

Bu şekilde kabul etti sonunda ,kafayı yemek üzereydim :) teşekkürler
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Temmuz Dönemi 26/07 Çıkışı Olan 4/B Personel Eksik Gün Bildirme Hatası

Denedim hocam , hatta şimdi tekrar denedim , gün sayısı hatalı:! uyarısı
  15. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar , 26.07 de ücretsiz izne ayrılan sözleşmeli personelin çıkışını yapmıştım. şimdi 07/21 bildirgelerini yaparken eksik gün yazıyorum ancak bir türlü kabul görmüyor. (çalışılan gün - eksik gün ) ( 11- 20) (12-19) (13-18) (10-21) hatta belki temmuz 31 gün olmasına rağmen...
  16. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi E-Bildirge Bildirim Tarihi Süresi Uzatılmıştır

Selam arkadaşlar, ben 05/21 bildirgesinin tarihini kaçırdım , 24 ünde bildirgeyi yaptım , şube onayı gerektiren belge durumları bölümünde şu şekilde bekliyor , bunu ne zaman onaylarlar , yada benden birşey mi bekliyorlar , birşeyi eksik mi yapıyorum acaba
  17. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Onaylama Süresi Unutulan E-Bildirge Nereden Verilecek?

Hocam oradan yaptım bildirgeyi şube onayı bekliyor , maliyeye evrakları teslim etmek için çıktı alamıyorum haliyle. 1624620072 Bu ekranda onay mı bekliyeceğim yoksa pdf i çıkartıp maliyeye götürmeliyim?
  18. Volkan Çirkin

evet hocam , mayıs maaşının bildirgesi. 1 ay geriden geliyorum
  19. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar, malesef e bildirge nin süresini geçirdim ve bugün bildirimi yaptım . Şuan şube onayı bekliyor , ilk defa başıma geldiği için süreç nasıl işliyor öğrenmek istiyorum. Ne zaman onaylanır vs..
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Cezasının İptali

Çok açıklayıcı oldu , teşekkür ederim.
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Disiplin Cezasının İptali

Merhaba arkadaşlar, bir personele 1/2 aylıktan kesme cezası verilmişti , karşı dava açmış ve kazanmış. Ancak mahkeme kararında kesilen 1/2 maaş kesintisinin iade edilmesine dair bir cümle geçmiyor. Kararın son metnini aşağıya bırakıyorum , kesintinin iadesi yapılır mı yapılmaz mı , personel de...
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu hk.

1 günde fazla olan görevlendirmelerde kesirli gündelik kullanmıyorum , istanbul defterdarlığının da bunu sorun ettiğini görmedim.
  23. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Asgari Ücret Altında Ücretler Için Kesenek Sistemi Duyurusu -2- (15.03.2021)

Arkadaşlar Mart 5510sonrası bildirgesini girdiğimde %7,5 kesinti kısmı boş çıkıyor. Görsel i şu şekilde. Poblem nedir acaba ? 1616417374 emsan ı kontrol ettim , %7,5 değerleri silinmiş , ilginç. Tekrar indirdim bu sefer çıktı. :)
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5510 kıst maas kesenegini bildirme yolu

Herhangi bir ceza geleceğini düşünmüyorum, yapmışlığım var ceza gelmedi.
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5510 kıst maas kesenegini bildirme yolu

Tek ay ödeyeceğin için sadece bir dönem diyoruz , geriye dönük 1 den fazla ay ın maaşını ödeyeceğimiz zaman birden fazla dönem diyoruz, arasında aslında fark yok , geriye dönük toplu ödemelerde(misal açıktan geri dönen personel 2 ,3 yıl maaş alıyor geriye dönük) kolaylık sağlıyor diğer seçenek.
  26. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Merhaba arkadaşalr , öeb ile avans arasında 450,05 tl fazla çıkıyor.. Aralık ayı içinde kıst maaş verdiğim bir personel var. Ne yapmak gerek eşitlemek için ,
  27. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 2021 Yılı Maas avans kapama

Arkadaşlar , bütçe tertiplerinin birebir aynı çıkması mı gerekiyor, mesela maaş ödemesinde sağlık primi ödemesi , 2.2.6.2 den ödemişiz, avans kapatmada aynı şey 2.2.10.2 çıkıyor. alt faaliyet türü vs her varyasyonu denedim çıkmadı
  28. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Doğum İzni Ücreti

Merhaba arkadaşlar , doğum iznine ayrılan bir sözleşmeli personele sgk dan ödeme yapılmış 3823 tl . Açıklama kısmında da emzirme yardımı yazıyor. İş görmezlik ödemesi değil mi bu ödenen tutar, maaştan kesecekmiyiz , kafam karıştı.
  29. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

2020 yılındayız, uzayda toryum arayıp robot gönderiyorlar , biz kbs ye giremiyoruz. Boyle rezillik olmaz , Maliye Bakanlığısın , sınırsız kaynak var elinde ama bir sistemi adam edemiyorsunuz.. yazık
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel KBS'de 14 günlük maaş hesaplama hatası ( kbs103 kodu hatası)

Arkadaşlar bu hata sistemsel mi , 6 ay da bir yapınca ne yaptığımızı da hatırlayamadım , yapmam gereken birşey mi vardı öncesinde acaba :)
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

Hesaplama sırasında hata oluştu diyor. Hesaplayan var mı? ne zaman açılacak bu
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yanlış İbana yapılan ödeme

Ödeme mys den yapılmadı , huzur hakkı ödemeleri kurumda şu şekilde yapılıyor. Dosyalar tarafımıza teslim ediliyor, öeb hazırlanıyor ve maliye parayı il müdürlüğümüz hesabına yatırıyor. Bizde buradan bankaya tös dosyası gönderiyoruz, bankada parayı hesaplara gönderiyor. Hazırlanan dosyada ad...
  33. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yanlış İbana yapılan ödeme

Merhaba arkadaşlar, Huzur hakkı ödemesi yapmak için bankaya gönderdiğim talimatta bir personelin ibanını hatalı girmişim ve 738 TL tutarındaki para alakasız birine gitmiş. Banka sadece kişinin cep nosunu verdi ve paranın kullanıldığını söyledi. Aradım kişiyi çok kesik kesik bir konuşma oldu ...
Geri
Üst Alt