Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük katsayı farkı bildirimi

Katsayı bildirimi hakem kurulu diye seçmelisiniz.
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Eksik Ödenen Ek Göstergeleri Yanlış Ödemiş Olmak ?

tam anlamadım ama sanırım ödemeyi yapmadan keseneği bildirmişsiniz. şimdi o keseneğe uygun bir bordro düzenleyip mys den öeb düzenlemeniz gerekli. bnde geçenlerde ek gösterge ödemesi yaptım , istersen öeb yi atarım. örnek olsun
  3. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Evet mali haklarının ödeneceği yönünde karar alınmış . Baktım bende google dan .1/3 maa ve 1/2 kesenek iadesi alacak kişi.
  4. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi SGK'dan örneklerle 5434 ve 5510'a tabi olma durumları

Bu yazı banada geldi . Hatta 6 tane personeli hatalı gibi listeye koymuşlar ama açıp inceledim hiçbir hata yok . hepside 5434 de. Aynı durumda olan varsa ,,
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Eksik Ödenen Ek Gösterge

Evet hocam ,ilk defa yapıyorum da bu işlemi ,hata yapıp uğraşmak istemiyorum. ek mahiyette birden fazla dönem seçtim Ek Bordro sebebine : Hatalı bildirimlere ilişkin düzeltme işlemi dedim 7 aylık kesenek verileri çıktı karşıma , ek gösterge kısmındaki 0 a 1600 yazdım ve %100 artış çıkarmadı 5...
  6. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Eksik Ödenen Ek Gösterge

Selam , güzel çalışma olmuş , Sormak istediğim başka bir nokta var, kişi zaten 1600 ek göstergeden maaş alıyormuş. VHKİ iken Şef oldu , yani ek göstergesi değişmedi ama tabi ben bunu ön yüzden şef olarak düzeltirken ek göstergesini girmeyi unutmuşum. Yinede %100 artış gerekiyor mu , zaten...
  7. Volkan Çirkin

DUYURU MYS - Sosyal Güvenlik Primi Ödemeleri / Borçları Hakkında Duyuru

silinmiş borçları hatalı diye bildirip , hala borç gözükenleri listeye koymamak , nasıl çalışma stilleri var bu Sgk nın yav. Yahu birde ceza diyor , adam akıllı yapaydın sistemini. Babalık iznine ayrılıyorum, çocuğumla ilgilenicem , istersen hapse at , yapmıyorum.!
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan olan personelin 14 günlük kesenek bildirimi

Evet bende baktım şimdi 14 gün girmiş ama durum kodunda A yazmıyor. 1/2 ödenmiş.
  9. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan olan personelin 14 günlük kesenek bildirimi

5510 sonrası ise gün olarak 14 bildir. Şimdi kontrol ettim , açıktaki personele normal maaşları 15 , katsayı farklarını 14 olarak bildirmişim, ödemeleri ise 1/2 olacak , Daha doğrusu textler böyle yapmış .
  10. Volkan Çirkin

Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

Evet çok güzel hazırlanmış elien sağlık . Ben eski usul kullanıyordum , buradaki vergi kesintisi daha mantıklı geldi , boyle yapsam maliye ye götürdüğümde kıllık yaparlar mı acaba :) işin doğrusunuda yapsan onlar 25 yıllık ,kendi kalıplarında yaşayan, yeniliklere alerjisi olan memurlar sonuçta.
  11. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Kişi borcu hesaplamasında bes kesintisi

Bence BES borca dahil edilmez , zaten gelir kalemlerinden yapılan kesintidir. Şöyleki 100 tl gelir .(Aylık , taban aylık , ek gösterge , kıdem aylık) 95 tl ele geçen 5 tl bes. Kişi borcu tablosunda bordrodaki bilgileri girdiğinizde 100 tl üzerinden borç hesaplanıyor. Bes i de dahil...
  12. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 günlük maaş farkı e bildirge

wutangturk, yapmadıysanız yardımcı olayım ?
  13. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel rapor takibi

E- vizite sayfasında , ödeme çıkmadı olarak gözüküyor. Ödendiği halde e vizite de ödeme çıkmadı olarak görünmesi mümkün olabilir mi bilmiyorum , ödendi yazdıktan sonra personel e soruyorum ne kadar ödenmiş. Yalan söylerse faiziyle günü gelir alınır , insanlara güvenmek lazım..
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 5434 Ücretsiz izin Kişi Borcu

Sağol hocam , ben bu ay keseneklerini filan ellemeden yatırayım. Sgk dan isterim istenecek birşey varsa. Buradaki başka bir sorun da , kesintilerdeki %16 lık kısmın kıst olarak tabloya girmemesi . Yani 500 lira kesilmiş %16 ya . 8 günde çalışsa 500 lira yine kesiliyor. Kişiler ödeyecekleri...
  15. Volkan Çirkin

kafam çorba oldu k.bakma , ücretsiz izindekilere GSS ödenmesi devam ettiği için %12 ye dokunmuyorum , Yukarıda 5434 de kıst olmaz demişsiniz.Ben kişinin keseneklerini nasıl ödemeliyim , kıst yoksa ya hepsini verecem yada hepsini geri çekicem :)
  16. Volkan Çirkin

Hocam tamam orada sıkıntı yok , b 22 .01.2019 ayrılış tarihi. Kesenekleri yapmadan önce mahsup işlemi yapıcam . %20 nin tamamını mahsup ettik. %12 ye dokunmadık , % 16 için bir işlem yok mu? saat 4 olmuş kafa durdu
  17. Volkan Çirkin

5510 öncesinden bahsediyorum, 5510 sonrasında dediğiniz gibi.
  18. Volkan Çirkin

Selam , Arkadaşlar %16 lık sgk kesintisi neden yok tablolarda ? %20 ve %12 var, bu %16 nereye gidiyor kesintideki,?
  19. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

KBS kafayı yedi , 2018 sözleşmeli öeb indirdim , kırıkkale yüksek ihtisas hastanesi Baştabipliğinin ÖEB sini verdi :):)
  20. Volkan Çirkin

Teşekkür ederim Mehmet Bey, her soruya yetişiyorsun cvp veriyorsun eksik olma.
  21. Volkan Çirkin

Tamam çözdüm , yeni sekmeyi tarayıcıda pop- up engelliyormuş ve açılmıyormuş :) hey Allahım :)
  22. Volkan Çirkin

Hocam anlamadım , zaten pdf olarak indiriyorum, pdf i pdf olarak mı kaydetcem ? Ödeme emri belgesi (tahakkuk iş no ile) diyerek alıyorum öeb yi ve inen öeb bu
  23. Volkan Çirkin

Arkadaşlar, öeb nin yeni sistem deki gibi çıktısını alabilen var mı , ? HYS deki gibi veriyor , bıktım bunlardan yav. Vallahi kim bakıyor bu kbs ye ciddi sorunları var
  24. Volkan Çirkin

açılmıyor , veri giriş , gerç. harcama yet. hepsinden denedim ama bir türlü alamadım
  25. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Zam Farkı Yeni Gelen Kişiyi Aktarma

geldiği kurum maaşı yapmış yollamış bile , vay arkadaş bir adama maaş yapacaklar diye ödleri koptu yav bir türlü ekletemedim listelerine.
  26. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

link var mı hocam , konu başlı vs , açıp bakayım
  27. Volkan Çirkin

Eski kurumunun bilgi giriş sayfasında Naklen Geçme kodunda olduğunu soyluyor zeki arkadaşımız kbs
  28. Volkan Çirkin

Nakil geleni 14 günlük için aktarma işlemi yaptığımda bu uyarıyı alıyorum, çözüme dair bilgisi olan varsa...
  29. Volkan Çirkin

Selam , bu ay nakil alınan personelin 14 günlük fark maaşını kbs hesaplar mı?
  30. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi MYS - 4B Sözleşmeli Personel Maaş Avans Kapatma Ödeme Emri Örneği

Şimdi maliye den arandım , kuruş farkını neden sgk ödemesinden oynayarak kapattın diğer kalemlerden seçseydin diyor , sorun çıkar mı bilmiyorum dedi. Varsa böyle yapan , götürmeden düzeltmesinde fayda var.
  31. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi MYS - 4B Sözleşmeli Personel Maaş Avans Kapatma Ödeme Emri Örneği

Ha birde dedi ki , kimse getirmedi , senin acelen ne ! Vay arkadaş ilk defa son saate bırakmadan iş götürdüm , sorun çıktı:)
  32. Volkan Çirkin

Aynen hocam , neyle karşılaşacağını bilmek gibisi yok .Herkes hazırlıklı gitsin bence duyurunun çıktısını yanınıza almanızda fayda var:)
  33. Volkan Çirkin

Arkadaşlar maliyeye teslim eden oldu mu hiç avans kapatma işlemini, bugun götürdüm. böyle olmayacak mahsup getir den yapılacak dedi. Duyuru var dedim. Bakmadım dedi :) evrakı da geri iade etmeye kalktı filan.. kendi bakanlığının duyurusunu oku bari dimi.
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yanlış derece - kademe den ödenen maaş.

Hocam , hesaplattım ama yanlış olduğunu düşünüyorum. memur kadrosu 7. dereceye geçtiğinde özel hizmet taz. oranı 48 den 49 a çıkıyor ama hesaplamada fark a 0 diyor
Geri
Üst Alt