Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Taşeron Personel Babalık İzni

O zaman onların imzaladıkları sözleşmeye bakın büyük ihtimalle yukarıdaki maddelerin aynısı orda da vardır.
  2. efeturk

Editörün Seçimi Sağlık Bakanlığı personeli fiili hizmet zammının nasıl yapılacağına dair SGK duyurusu

Sağlık Hizmetleri Sınıfında olanların hepsine veriyor muyuz ekstra verdiğimiz unvan veya vermeyeceğimiz unvan var mı arkadaşlar.
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ortak ağdaki diğer PC leri kısıtlama

İşyerinden niye indirme yapıyorsunuz ki :) bizim bakanlığın internetinde çoğu şey engelli zaten öyle kafasına göre takılamıyor herkes :)
  4. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ortak ağdaki diğer PC leri kısıtlama

Bazı modemlerde mac adresine göre filtreleme yapılabiliyor modem marka model önemli. Mesela benim evdeki Asus modemde mac adreslerine göre yapılabiliyor.
  5. efeturk

Editörün Seçimi Sürekli İşçi Tediye Ödemesi

Bu nerede yayınlandı hocam bizim idare inanmıyor da :D
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Satın Alma - Avans açma ve kapama işlemi

Teşekkürler hocam doğalgaz yok bizim burda kömür yakıyoruz hala :) onu da ilk defa biz aldık Malmüdürlüğü yardımcı oldu krediden ödedik sonra kömür gelince faturası geldi onunla da kapattık
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS anasayfa personel bilgileri

Personelin TC alanına tıklayıp Enter tuşuna basınca Mernisten çekiyor bilgilerini.
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli VHKİ Mali sorumluluk zammı puanı

Hizmet Tazminatı Oranın yanındaki seç butonuna tıklayıp Zammi puanlarını tekrar seçin. 575 te ordan girilmiştir büyük ihtimalle.
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli maaşlar gözükmüyor

Sıkıntı bundan kaynaklanıyor bir kişi de bir tanımlama olması lazım. Hem mutemet hem gerçekleştirme görevlisi olunca göremiyor hiçbişey
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu hazırlama

Yolluk bildirimini yaparken 1.Şehir-3.Şehir Havalanı - Uçak ücreti. 3.Şehir Havaalanı- Görev Yeri - Resmi Araç şeklinde ayırıp resmi araçla gittiği kısma araç ücreti vermeseniz iyi olurdu bence. Yevmiyesini tam vermişsinizdir zaten.
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yolluğu hazırlama

Bu geçici görev mi sürekli görev mi tam anlamadım
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Kişi Aktarma

Olur öyle arada, günaydınlar :)
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Kişi Aktarma

Asıl maaşı KBS'den yapmadığınız için farkı hesaplatamazsınız fark bordrosunu da manual yapmanız gerekiyor
  14. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yaz Stajı Yemek Hakları

Benim bildiğim yazı veya yönetmelik yok. Yaz stajı bile yeni ödenmeye başladı. Stajyerin sözleşmesiyle cevap verebilirsiniz sözleşmenizde yemek hizmeti yazmadığı için tarafınıza yemek verilememektedir diye. İdare olarak da karar alırsınız öğrenci yemek ücreti şu kadar olsun diye. Yazdığınız...
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yaz Stajı Yemek Hakları

Bazı kurumlar insiyatif alıp ücretsiz yediriyor bazıları da yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bir ücret belirleyip yemek fişi veriyor
  16. efeturk

Mutemet Arşivi Sağlık Personeline Yıpranma Hakkı

Ben zaten her ay 5 kişiye FHZ yapıyordum şimdi 95 kişiye yapacağım röntgenciler yılda 90 gün ama ayda 4.75 ten alabiliyorlar sağlıkçılar yılda 60 gün olarak düşünürsek ayda 3 gün bile alamayacaklar işin yoksa otur hesapla :D
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Banka Listesi Aktarım Hatası

KBS de kurumsal vergi numaranız veya banka şube kodunuz iban numaranız hatalı olabilir.
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

Adam diyorki ben ocak ayında geçici göreve gittim o zaman dolar 3.70 ti şimdi 4.70 oldu. Ocak ayında ödeme yapsaydınız dolar alacaktım şu an zarardayım zararımı tahsil edin diyor ahaha :D
  19. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

Aynı sıkıntı bizde de var 3-4 aydır talep ettiğimiz geçici görev yollukları ödenekleri gelmiyor yolluk bekleyen personellerle papaz olmuş durumdayım. BİMER CİMER tüm yetkili kurumlara şikayet etmişler oralardan da yazı gelmeye başladı :D
  20. efeturk

DUYURU Yeni Cumhurbaşkanlığı Sistemini Oluşturan Kabine Açıklandı

Doktorlarımıza yeni bakanları hayırlı olsun :D
  21. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Ne yani o çocuklar hala orda mı şimdi :D
  22. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Bizim haricimizde tapu kadastro genel müdürlüğünün aday memur eğitim aynı oteldeydi. Eğitim 7 gün sürecekmiş çocuklara acıdım doğrusu :D
  23. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Otelin konumu bir tepenin yamacında Kızılcahamam'ın karşısına kurulmuş. Otel odaları yeni tadilat yapılmış sıfır gibiydi nevresimler havlular temizdi. Yemekleri iyi değildi aynı şeylerin yerlerini değiştirip değiştirip önümüze koydular salata tatlı full Bir kaç arkadaş ishal oldu bir arkadaş...
  24. efeturk

Mutemet Arşivi 01/07/2018-31/12/2018 Dönemi Memur Maaş Katsayıları

Başlık sanki resmi rakamlar açıklanmış gibi olmuş :)
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS - Ek Ders Sorunu, Yıl Sonu Devir İşlemleri Nedeniyle Kapatılmıştır Uyarısı?

Maaş hesaplama ekranında da aynı uyarı çıkıyor katsayı işlemleri için komple kapattılar herhalde
  26. efeturk

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

Mutemetlik unvanına geçilmesi çok zor arkadaşlar. Emniyette polis memuruna, adliyede zabıt katibine, hastanede hemşireye gönülsüz mutemetlik yaptırıyorlar. Mutemet unvanı açıldığında ne polis ne katip ne de hemşire unvana geçmek istemez çünkü hepsi mutemetlikten kaçmaya fırsat arıyor. Mutemetlik...
  27. efeturk

Benim de umudum yok zaten. Fotolar benden olsun ;)
  28. efeturk

Az önce toplantı da söyledi ama lafta kalmaz inşallah
  29. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Önceki EKOBS u makyajlayıp gelmişler bu programın sahada kullanışlılığı sıfır.
  30. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Şablon Performans Dönem Bilgi Bu şablonu hazırlayan var mı bizim Fonet-Hbys bu bilgileri vermiyor nasıl yaptınız :D
  31. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Ben öyle bi baktım da eksikler var uğraşmak gerekiyor
  32. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Bizimkiler de yapmış 6-7 tanesi var bazıları eksik sadece
  33. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

abi şu şablonları sen ben hazırlarız da hazırlamadan sallanıp gelecek adam dolu memlekette :)
  34. efeturk

DUYURU EKOBS-Duyuru

Ben 2.gruptayım istedikleri şablonlara bakılırsa şimdiden fiyasko olacak gibi duruyor :D
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS Kurum SGK Sicil Numarası (Memur)

Ben burdaki işyeri numarasını yazarak çözdüm. Alttaki 12 haneliyi kabul etmedi bi türlü
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS Kurum SGK Sicil Numarası (Memur)

Bayramdan önce bizimki de 12 haneli olanı kabul etmedi kesenek bilgi sistemindeki 26 haneli olan numarayı yazdık
  37. efeturk

DUYURU Ekobs eğitimi

Abi mail falan gelirse paylaşır mısın ? Ben kendim hastaneden 4 gün görevlendirme yazdıracağım ilk çıkan olur a istinaden
  38. efeturk

DUYURU Ekobs eğitimi

2.gruptan gidecek kimse var mı ben 2.gruptayım
  39. efeturk

DUYURU Ekobs eğitimi

Bize gelmedi görevlendirme oluru da ondan sordum herkesin kendi ayarlaması gibi bişey olmaz sanırım
  40. efeturk

DUYURU Ekobs eğitimi

Bakanlık görevlendirme olur u çıktı mı
Geri
Üst Alt