Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama İşlemleri Güncelleme

Acele etmeyin hocam bütçe tertipleri pazar yeri gibi daha
  2. efeturk

Mutemet Arşivi Kasım ayı performans ek ödeme için ekobsta dönem açtığınızda düzenleme yapılmaktadır hatası

O değilde yarın denetlemeye geldiklerinde ek ödemeyi niye zamanında TDMS ye girmediniz diye bize sarıyolar denetmen arkadaşlar :D
  3. efeturk

Mutemet Arşivi Kasım ayı performans ek ödeme için ekobsta dönem açtığınızda düzenleme yapılmaktadır hatası

İsteseler genelge 5 dakikada çıkar sistem de 5 dk da açılır ama 2020yi kafalarında kapattılar bence.
  4. efeturk

Mutemet Arşivi 2021 Yılı KBS De Tüm Kurumların Bütçe Kodları Değiştirildiğine Dair Duyuruya göre mutemetler işlem yapacakmıdır ?

Bizde de aynı bütçe tertipleri ile kurum kodları değişmiş sanırım değişmeyenler olursa çağrı açıcak.
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Ocak 2020 e bildirgesini şubat ayına bildirme

Kaydırma derken anlamadım yasal süresi içinde verdiyseniz zaten İPC düzenleyemezler süresi geçmiş bildirge verdiyseniz illaki İPC düzenlerler. Mesela biz 15 ocakta ödediğimiz maaşların bildirgesini şubatta veriyoruz çünkü bizim personelimiz fiili hizmet de alıyor dönem bitmeden fiili hizmetini...
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri iptal sorunu

MYS bu aralar sıkıntılı çalışıyor bekleyin düzelir ya da öğle arası mesai sonrası falan deneyin yoğunluktan galiba.
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli E-bildirge v2 de Asgari Ücret Hatası ?

4Blilerin prim bildirme süresi takip eden ayın 23üne kadardır. Yani aralık maaş bildirgesinin son bildirge tarihi 23 Ocak 20210 dir. Bildirgeyi ocak ayında ödeyeceğiniz 14 günlük maaş farkıyla birlikte 15 ocaktan sonra vermeniz uygundur.
  8. efeturk

Bu bir hata değil, bakan ek ödeme tavan uygulaması devam edecek diye açıklama yaptığı için tavan genelgesi çıkması bekleniyor. Genelge çıkınca ona göre sistem açılacak.
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Vefat eden memur işlemleri

KBS'den ayrılış yapın . İşten Ayrılma-Ölüm SGK'dan ayrılış yapın. İşten Ayrılma-Ölüm ( Bunun bir süresi vardı hatırlayamadım hemen bildirmeniz yararınıza olur.) Ölüm yardımı ödemeniz için Varislerin dilekçe vermesi gerekiyor. Dilekçe verirlerse hesaplayıp MYS'den ödeyebilirsiniz. Emekli...
  10. efeturk

Mutemet Arşivi KBS-MYS-TKYS sorunları

Yok abi Ödeme Emri oluşturucam hata veriyor kaydet'e basınca sonra bi baktım 40 tane kaydetmiş :D
  11. efeturk

Her ay başında aynı muhabbet sunucular yoğunluğu kaldırmıyor.
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli En son yükselenebilecek terfi

Ortaokul mezunları 5in 9 una kadar yükselebiliyor.
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli SGK Strateji Başkanlığı Adresi Nedir

SGK Strateji Geliştirme Başkanlığı : Ziyabey Cad. No:6 Balgat /ANKARA Emeklilik Hizmetleri Daire Başkanlığı : Mithatpaşa Cad. No:7 Sıhhiye /Ankara
  14. efeturk

Mutemet Arşivi Birim Performans Katsayısı Yazısı Hk.

Bu yazıyı her yerde Tavandan ek ödeme uzatıldı diye paylaşmışlar ama içeriğinde tavandan ek ödemenin uzatıldığı yazmıyor. Hastane gelirleri sabitleri karşılamıyor zaten Tavan ek ödeme uzatılmazsa bu yazının bi anlamı yok bizim için. Zaten bize birim performansı da 1 kabul edin demediler her ay...
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS'den BES Kesintisini İptal Etme Sorunu

EGM'den getir butonuna tıklayın, kişi BES'ten çıkınca EGM ye bildiriliyor çıkışı o zaman yapıyor KBS.
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli uzman hekim olarak ünvanı değişen Araştırma Gör. maaş ve ek ödeme farkı

6 Kasımda atanmış ama 16 kasıma kadar uzman hekim olarak görev yapmamış ki. Görev yapmadığı sürenin farkını niye yapasınız. 6 Kasım da atanınca aynı gün başlasaydı yapardınız.
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli uzman hekim olarak ünvanı değişen Araştırma Gör. maaş ve ek ödeme farkı

Size başlayış tarihi önemli Uzman doktor olarak başladığı tarihi takip eden ilk aybaşından itibaren ödenir diyor.
  18. efeturk

Mutemet Arşivi Vizite rapor onay/ceza

Sanırım tüm Türkiye şu an bu cezalarla uğraşıyor postacı isyan ediyor ceza dağıtmaktan bıktım diye :D Bize de geldi ödeyecez :D
  19. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yanlış tertipten harcama yapılması

Malmüdürlüğüne durumu anlatan bir yazı yazın. Ekine de ödeme emrini koyun. Her iki kalemde de yeterli ödenek varsa düzeltiyorlar. Daha önce başımıza gelmişti düzelttiler.
  20. efeturk

Mutemet Arşivi KBS'de bir okuldaki tüm personelin başka bir okula toplu aktarım işlemi

Bizim de kurum adı kurum kodu değiştiğinde mal müdürlüğü toplu şekilde yeni kuruma aktarım yapmıştı personelleri. Böyle bi olanak var yani
  21. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Yönelik Vergi İndirimi

Arkadaşlar bir personel Ocak 2020 de engelli vergi indirimine başvurmuş ve bunun cevap yazısı yeni geldi. Dilekçe tarihinden itibaren vergi indiriminden yararlandırılmasına karar verilmiş. Ocak 2020 den itibaren vergi indirimini nasıl hesaplayıp personele öderim elinde örnek bordro olan var mı ?
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Tek odeme emri olusturuldugu halde Banka aktar butonunda iki bordro gorunmesi?

KBS yapıyor bazen saçmalıklar bende de 3er tane vermişti
  23. efeturk

Bütün gün sinir olmaktansa yarım saatte bitirdim işimi ne yapayım hocam.
  24. efeturk

Şu saatte işe geldim KBS için ve gayet güzel çalışıyor :@
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fazladan öğretim yardimi yapilmistir. Kesinti Mys de nasıl yapilir?

Hayır Malmüdürlüğüne yazı yazıp ekine kişi borcunun ekleyeceksiniz onlar yapacak alacak işlemini.
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Fazladan öğretim yardimi yapilmistir. Kesinti Mys de nasıl yapilir?

Sehven fazla ödeme yaptıysanız kişi borcu çıkartıp kişiden tahsil etmeniz gerekir bu da mal müdürlüğü veznesine ödenir. Yersiz ödemeleri kişi maaşından öylece kesemezsiniz. Bunun için kişi borcunu kişiye tebliğ edip eğer ödemezse olur falan çıkarmanız lazım.
  27. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yabancı dil tazminatı Kbs sınav geçerlilik tarihi ne oluyor?

Yabancı dil tazminatına esas sınavlar beş yıl süreyle geçerlidir. Bu sürenin bitiminde sınava girmeyenlerin yabancı dil seviyeleri bir alt düzeye inmiş sayılır, seviyeleri (C) düzeyinde olanların yabancı dil tazminatları kesilir. Sınav tarihinden 5 yıl sonrasını geçerlilik tarihi olarak...
  28. efeturk

KBSyle şu an ayrı dünyalarda yaşıyoruz resmen. Bana Hitit Üniversitesinin Ödeme emrini veriyor :D
  29. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Maaşlardan Sonra Yaptığımız Münferrit Maas Sonrası Emsan veriye Düşmemesi?

Münferit bildirge verebilirsiniz ödeme tarihinden itibaren 10 gün içinde bildirmeniz gerekiyor.
  30. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli görev yolluğu İlçeden İlçeyemi Hesaplanır?

Görev yaptığı yerden görev yapacağı yere hesaplanır il merkeziyse il merkezi, ilçeyse ilçe, köyse köy :D
  31. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4/b giyim yardımı kbs hesaplıyormu?

Kbs hesaplamıyor, kadrolulara yaptığım bordroyu düzenliyorum ben de 4B olarak.
  32. efeturk

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Gün Sayısı HİTAP Girişi

Bize hala yazı yazıp istiyorlar 2008 öncesi için. İl sağlık müdürlüğünün SGK dan haberi olmayabilir :D
  33. efeturk

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Gün Sayısı HİTAP Girişi

2008 sonrası memurlar için kaldırıldı 2008 öncesi için devam ediyor
  34. efeturk

Mutemet Arşivi İşçi mi Yoksa Memurlukmu Daha İyi

Unvana göre değişir bu durum mesela hizmetli kadrosundaki memurun, işçilerden bi avantajı yok. İşçiler daha avantajlı. Burda eşdeğer unvanların karşılaştırılması lazım. Mesela işçi şöför, memur şöförden daha avantajlı. Hemşire ebe sağlık memuru bunların işçi olarak karşılıkları ne kadar avantajlı ?
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Maaş Bilgi Girişi Terfi Kısmında Yan Ödeme ve Tazminat

Valla ben de hep istisnadan giriyorum normal alana önceki yıllarda giriş yapabiliyorduk sonra kapattılar orayı
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

Nakil geldiği yerden 15 eylülde tam maaş almıştır zaten. Nakil gelenlere herhangi bir fark ödemesi yapmıyoruz normal maaşını sizde almaya devam edecek.
Geri
Üst Alt