Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

Naklen Gelenden alan personeli artık ekim maaşına dahil edersiniz
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 28’inde nakil gelen memurun işlemleri nasıl olmalı?

15 Eylülde maaş almamış ise kişiye KBS'den münferit maaş hesaplayabilirsiniz.
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS ve MYS de SGK Sicil No Doğrulama

Ben de sorgulama çalışmıyor yanlış yerden mi bakıyorum ?
  4. efeturk

Mutemet Arşivi KBS Münferit Maaş Onaylanmıyor

Harcama yetkilisinden iade edin. Kıst maaş için 14-İşten ayrılan kıst maaşı diyip tabi terfi bölümünden 8. ayı ve kıst günü girin. Münferit ağustos hesaplatın. Bu bordroyu onayladıktan sonra kişi naklen geçmeye alınıyor onu ücretsiz izin gss hesaplanır a getirin 9. ayı münferit hesaplatın.
  5. efeturk

Çözümlendi | Kilitli avans kapatma hatası

Ben de 1 haftadır 3.2 de ödeme emri çıkartamıyorum yeterli ödenek olmasına rağmen ödenek yetersiz diyor belki sorun sistemseldir.
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli avans kapatma hatası

Ödeme emri oluştururken mahsup sorgulayıp açtığınız avansı mahsup ettirdiniz mi ?
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS de ödeme emri keserken icrayı nasıl ekliyoruz

Rıdvan bey, MYS de icra keserken kişinin TCsi yazılıyor ve icra dosya bilgilerini merkezden çekiyor. Malmüdürlüğüne yazı yazıp icra dosyasını açtırmanız gerekiyor. KBSye benzer biraz.
  8. efeturk

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

Kurcaladıkça bozuyorlar Allahtan cuma günü çıkarmıştım :D
  9. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Maaş değişikliği Tablosu

Hala maaş değişim tablosu hazırlıyormusunuz ya 10 yıl önce falandı o
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Memurların kıdem yılı, Çkys deki hizmet süreleri kısmındakiyle aynı mı olması gerekiyor.

ÇKYS'deki verileri baz alın KBSye tarihler yanlış girilmiş olabiliyor. Ayrıca ÇKYS'de hizmet süreleri bölümü var. Bakanlıktaki kıdem yılını özeldeki kıdemini vs hepsini ayrı ayrı gösteriyor.
  11. efeturk

Çözümlendi | Kilitli MYS Yolluk Bütçe Tertibi Hatası

Ödeme kalemini hatalı seçiyorsunuz "Yurtiçi Geçici Görev Yollukları" seçmeniz gerekiyor. Ayrıca kişi yolluğu kendisi doldurup mutemete göndermediyse ödemeye izin vermiyordu.
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kurum İçi Naklen Atamalarda Kullanılan Mehil Müddeti

1 eylülde ayrıldıysa başlayışı 17 eylül olmaz yalnız. Mevzuat 15 gün içinde başlaması gerekir diyor 15 gün sonra demiyor. Aradaki 2 günlük fark için SGK sıkıntı çıkartıyor dikkat edin.
  13. efeturk

Mutemet Arşivi MYS Onay ve Gönderme İşlemleri Yapılamıyor

Ben de Ziraat Emeklilik kesintisi sistemde tanımlı değil diye hata verdi. 1599114502 Edit: Ziraat Emeklilik kaldırılmış, Ziraat ( Türkiye Hayat Emeklilik) gelmiş. Onu seçmek gerekiyor.
  14. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Döner Sermaye Matrah Aktarımı

Her ay bi saçmalıkla uğraşıyoruz arkadaş ya
  15. efeturk

Mutemet Arşivi MYS Onay ve Gönderme İşlemleri Yapılamıyor

MYS de sıkıntı var ödeme emirleri onaylamaya geçmiyor
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Onaya Gönderme Sorunu

MYS den yaptığım sözleşmeli maaşları hala onaya göndermiyor benim.
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS Döner Sermaye Matrah Aktarımı

Sanırım KBS de bi güncelleme olmuş. Döner Sermaye Matrah aktarım modülünü bulamıyorum. Aktarım kalktı mı bilmediğim bişey mi var ?
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS'de Maaş Bilgi Girişi Personel Banka IBAN ve Şube Kodu hakkında

Kendi çalıştığımız şubeden IBAN açtırıyoruz yine kendi çalıştığımız şubenin kodunu giriyoruz.
  19. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Resmi bayramlarda nöbet ücretleri artırımlı ödenirmi

Attığınız yazı ilk yazdığınızla çelişiyor. DİNİ bayramlarda %20 artırım ödenir RESMİ bayramlarda ödenmez..
  20. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Emekliye Ayrılan Personelin İşlemleri

İşten ayrılma yı seçin size doldurulması için form geliyor. Açıklama kısmına şu tarihli şu sayılı onayla emekliye ayrılmıştır yazın.
  21. efeturk

Dilekçe verdiği tarihte ayrılmıyor ki, 10 gündür çalışıyordur sonuçta bu adam.
  22. efeturk

Ayrılışı yaptığınız tarihi yazın. SGK ya üst yazı yazıp ayrılış evraklarını ve son maaş aldığı tarihi yazıyorsunuz zaten.
  23. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu yapım aşamaları nelerdir?

Değişken unsurda gideceği yolun kmsinin kişinin yevmiyesinin binde 5 ile çarpıyorsunuz ondan bahsediyorsunuz sanırım. Mesela 500 km gidecekse 500 x (yevmiyenin binde 5i)
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Döner sermaye ek ödeme hesaplanmasında dağıtılabilecek tutar ve karar alınan tutar hesaplaması

Ekobsa dağıtılacak tutarı biz deneme yanılma yoluyla giriyoruz. Kaç lira girerseniz üst limiti geçmeyiz diye. Önce üst limiti yazın. Limiti aşıyorsa biraz düşürün. Limiti aşmayan tutarı bulasıya kadar deneyin :D
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4b bildirge onayladım fakat muhasebeye göre 5 kuruş eksik çıkıyor

Abi KBS 4B maaşlarını hesaplarken sgk primlerini kişi kişi hesaplıyor. Kişinin PEK tutarı 4200 ise bunun %5 ini %9 %11 %7,5 unu alıyor sonra listede kaç kişi varsa toplam prim tutarı ortaya çıkıyor. Ama SGK bildirgede 10 kişi varsa hepsinin pek tutarını topluyor ordan %2 % 20 % 12.5 diye...
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4/b Ücretsiz İzin İşten Çıkış Kodu

38-Doğum nedeniyle işten ayrılma.
  27. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4b bildirge ekranı tutar tutmuyor neden?

SGK nın bu şekilde para aldığı bi İBAN var mı bilmiyorum
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4b bildirge onayladım fakat muhasebeye göre 5 kuruş eksik çıkıyor

SGK primleri toplam tutardan hesaplıyor, KBS kalem kalem hesaplıyor sonuçta Kuruş farkı çıkıyor, ben pek tutarla oynayıp tutturuyorum SGKyla uğraşamam her ay :D
  29. efeturk

Elle pek rakamlarıyla oynayarak 5 kuruşu tutturuverin
  30. efeturk

Bildirge ekranında kişilerin isimleri pek tutarları geliyor onları değiştirip güncelle demeniz gerekiyor sanırım geçen ay maaş farklarıyla birlikte bildirdiniz ondan tutarlarınız yüksek.
  31. efeturk

PEK tutarlarınızı kontrol edin KBS ile SGK dakiler aynı değil.
  32. efeturk

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

Tc ve İban doğruysa sorun olmuyor
  33. efeturk

Mutemet Arşivi Sağlık Bakanlığı 01.01.2019 -31.12.2020 Dönemi TİS ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yazısı

Bu sözleşme hangi işçileri kapsıyor 696 khk ile kadroya geçenleri mi, işkurdan kurayla atananları mı ?
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS den 4/B Bildirge Çıkaramıyorum

Ebildirge v2 den vereceksiniz bildirgeyi forumda arayın konusu vardı. KBS 4b raporlarından SGK kesinti dökümü alın o dökümle aynı olacak bildirgeniz.
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Emekli Memurun SGK İşyeri Ayrılış Bildirgesi

O alanları boş bırakıp onaylayın
  36. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Manuel yapılan maaş farkı

Kurum hesabınıza 2 güne ancak gelir para o zaman atarsınız
Geri
Üst Alt