Arama sonuçlarınız

1. efeturk

Mutemet Arşivi EKOBS SİSTEM GÜNCELLEMESİ

Açıkcası okudum hiç bişey anlamadım tamamlasınlar iyice inceleriz diye bekliyorum
  2. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Bakanlığı (Taşreondan Geçen İşçi) Çalışanlarınının kronik izni

Bakanlığın bugünki yazısında "istihdam şekli ne olursa olsun" diye bi ibare vardı. İdari izin konusunda ayrım yapılmamış
  3. efeturk

Çözümlendi | Kilitli memur rapor sistemi

Biz raporu getir diyince yokuş yapıyoruz sanıyolar bi de tartışıyoruz :)
  4. efeturk

Yönetmeliği de ekliyorum. Kurumun görebilir çıktı vermek zorunda değilim demek işin kolayına kaçmak oluyor.
  5. efeturk

Memurun raporu kuruma ulaştırma zorunluluğu var ama. Kurum her gün rapor sorgusu yapamaz rapor kuruma ulaştırılır doğruluğun teyidi için sistemden görüntülenir. (3) Kamu hizmetlerinde aksamaya yol açılmaması ve bu Yönetmelik ile belirlenen usûl ve esaslara uygunluğunun tespit edilebilmesi için...
  6. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Yıllık izinden Dönüşte Ücretsiz İzine çıkan Memurun maaş işlemleri

Ben idareyle konuştum tüm ücretsiz izinlerin ayrılış ve başlayışlarını ayın 15inde yapıyoruz. Personel dilekçesini o şekilde yazdırıyoruz. Daha dün 1 personel ücretsiz iznimi kesip başlamak istiyorum dedi 15 haziran yazdırdım dilekçesine. Şimdide normal maaşın içinde katacağım. Kafam rahat oluyor.
  7. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 4734 Doğrudan Temin Alımı

Playstation dediğiniz bildiğimiz tvye bağlanıp oyun oynanan şey değil mi. Tüketimi yönelik bi mal malzeme değil. Elektronik eşya sonuçta bu. 03.7.1.02 - Büro ve İşyeri Makine ve Techizat Alımları veya 03.7.1.90 - Diğer Dayanıklı Mal ve Malzeme Alımları : olması lazım bence.
  8. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 657/5510 sgk tescile mevcut kullanıcı adı ve şifresiyle girememe

Canı isteyince çalışan bi sistem 5 yıldır doğru düzgün çalıştığını görmedim daha.
  9. efeturk

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Yerime geçecek adam olsa bırakacağım, bi kere yapıştı bize mutemetlik bizi bırakmıyor :D
  10. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Promosyon ödemesinde Damga Vergisi oranı kaçtır.

Promosyon maliyeyi niye uğradı da damga vergisi kesti anlamadım. He siz maliye çalışanıysanız bankanın hesabından direk kişilerin hesabına yatması lazım yine maliyeye uğrayan bi kalem değil. Bundan belki 10 yıl önce kurum hesabına yatıyor ordan çalışanlara yatırıyorduk yine de maliyeye...
  11. efeturk

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

Ayın 25inde işleri bitirip, 25inde çıkıyorum ayın 5 ine kadar 10 gün. Yada 25-30 arası 5 gün. Hafta tatillerine göre ayarlıyorum. SGK harici diğer işler bekleyebilir :D
  12. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Maaş Bilgi Girişi Sigorta

2001 yılında 4967 sayılı kanun değişmiş. 2001 yılı öncesi sigortaları 4967 SKÖ ye giriyoruz. 2001 sonrası yapılan sigortaları Şahıs Sigorta Poliçesine giriyoruz. Sizinki de 2001 sonrasıdır büyük ihtimalle. Tutar arasındaki farkı tam bilmiyorum mesela siz 400 yazsanızda kbs kontrol edip vergi...
  13. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımı Birim Dışında Çalışması

Ben unvana göre ödüyorum görev yaptığı birimde üniforma veya önlük giymesi idarenin insiyatifindeymiş gibi geliyor çünkü bana. Kalite hemşiresi süpervizor nöbeti tutuyor nöbette forma giyiyor ama gündüz önlük giyiyor. Doktorlara da önlük parası ödüyoruz acildekiler üniforma giyiyor poliklinikte...
  14. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

KBS haziran maaşını hesaplatan kurumdan otomatik hesaplıyor diye biliyorum
  15. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

Ambulans icapcısı ne iş yapıyor peki abi. Bizim acilde 24 saat 2 pratisyen nöbetçi zaten. Hasta nakillerine de ambulansa doktor binmiyor sağlık personeli biniyor. Biraz para vermek için uydurulmuş bi nöbet gibi geldi kusura bakma.
  16. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Görevdeyken yeniden kpss ye girip başka kuruma atanan memurun maaşı

Aynen bende atandığım kuruma atama tarihinde memur olduğumu belirten bi dilekçeyle başvurmuştum. Onun sonucunda sağlık bakanlığı milli eğitime muvafakat yazısı yazdı. Milli eğitim muvafakatımı verdi ayrılışımı yaptı. Aynı gün yeni kuruma başlayış yaptım.
  17. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Pratisyen Hekim İcap Nöbeti Ödemesi.

İcap nöbeti sadece uzman hekimlere ödenecektir şeklinde görüş yazısı var pratisyen tabip neyin icabını tuttu onu da anlamadım zaten.
  18. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Görevdeyken yeniden kpss ye girip başka kuruma atanan memurun maaşı

Ben şahsen bizzat kendim kpssye girip tekrar atanarak milli eğitim bakanlığından sağlık bakanlığına geçtim. Maaş iadesi vs yapılmadı naklen atandım. Zaten bir kurum diğerinden muvafakat istiyor atama şekli ilk atamadan kurumlararası geçişe dönüşüyor.
  19. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

Biz sabit ek ödemeleri döner sermayeden ödediğimiz için görüş yazısı var ona göre yararlandırıyoruz. Ama ben siz AGİ nin mantığını tam anlamadınız
  20. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bordroda AGİ gelir vergisinden büyükse nasıl bir düzenleme yapılır?

Biz maaştan arda kalan Agiyi sabit ek ödemeden yararlandırıyoruz
  21. efeturk

Agi gelir vergisinden büyük olamaz en fazla gelir vergisi kadar olur; manuel bordro yapıp mysye giriyorsanız agiyi gelir vergisi kadar girmeniz gerekiyor. Bordronuzda o şekilde olmalı tabi.
  22. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Hekim dışı personel nöbeti hk.

Sorunuzu anlamadım biraz daha açık olun böyle sorarsanız burdan da cevap gelmez :)
  23. efeturk

Çözümlendi | Kilitli KBS İşten Ayrılan Personeli Kayıt

Çok kafa ağrıtmaya gerek yok bence, Adam istifa etmiş işten ayrılma yapmışlar bize geri atandı malmüdürlüğünden açtırdım. Hergün başımıza gelen bi olay değil sonuçta
  24. efeturk

Çözümlendi | Kilitli tus için giden pratisyene hangi kurum yolluk öder

Sağlık bakanlığına bağlı hastanelere TUSa gidenlere ben yolluk yapıyorum. Üniversiteye gidenlere yapmıyorum bize söylenen bu şekilde yapılması, üniversiteler bu kişilere yolluk ödüyor mu bilmiyorum ama :)
  25. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Aynı Ay İçinde Tekrar Aylıksız İzne Ayrılan Personelin Maaş İşlemleri

Bu şekilde girince kişi kıst maaşını şubat 15inde mi alacak hocam
  26. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Aynı Ay İçinde Tekrar Aylıksız İzne Ayrılan Personelin Maaş İşlemleri

Kişiye 15 şubatta maaş ödeyecek olsanız tam+kıst yapardınız ama tam maaş hesaplayamayacağınız için kbs sadece kıst maaş hesaplamıyor galiba. Manuel bordro yapıp Mysden ödemek daha kolay olacak sanırım.
  27. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Bütçe tertibine Gelen Para MYS'de görünmüyor

Malmüdürlüğüyle görüşün kodu sizde aktif etsinler bize de geçen yıl 100.000 geldi 3.2 den görememiştik malmüdürlüğü açtı
  28. efeturk

Çözümlendi | Kilitli %60 engelli çocuğu olan personelin agi si Ocak Maaşında neden düşük olur?

Gelir vergisi yok diye bişey yok, hesaplanan gelir vergisi kadar indirim uygulandığı için bordrosunda 0 görünecek, uygulanan indirim tutarı kadar maaşı fazla almış olacak.
  29. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 696 KHK Sürekli İşçi Tediyeleri

Sadece 6 günlük haketmiştir onu da oranlayıp ödeyebilirsiniz pek de bişey çıkmaz sanırım. 90 günde 13 günlük deniyor 6 günde 6 günlük tediye ödenir derken 90 günde 13 günlük yevmiye ödeniyorsa 6 günde kaç günlük tediye hakeder diye oranlayıp hesaplanır dimi hocam.
  30. efeturk

Çözümlendi | Kilitli %60 engelli çocuğu olan personelin agi si Ocak Maaşında neden düşük olur?

Asgari geçim indirimi bir ödeme kalemi değil gelir vergisinden düşülen indirim tutarıdır. Gelir vergisi kişinin asgari geçim indiriminden düşük olduğunda kişiye gelir vergisi kadar indirim yapılır, kalan indirim tutarı kişiye iade yapılmaz. Kaynak 5615 sayılı kanunun 2. maddesi...
  31. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı

Maaş farkını KBSden yaptıysa yanlış yapması çok zor sistem aralık maaşına göre otomatik hesaplıyor zaten. Eksik diyenlerin unvanı neymiş ne kadar yatmış kbsden bordroyu açın bakın
  32. efeturk

Mutemet Arşivi ekobs -a2 raporu nasıl alınır?

Zaten niye kaldırdıklarını anlayamadığım bi rapordu
  33. efeturk

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARK FHZ

Aktif olarak çalışmadığı için kişi kartınıdaki fiili hizmetten yararlanır seçeneğini hayır yapmanız gerekiyor. Siz hesaplattırmasanız hesaplamaz fiili hizmetini emsan veriye de düşmez. Normal çalışan personelin fiili hizmetini hesaplarken izin rapor günlerini düşüyorsunuz hiç çalışmayan...
  34. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş Senenin Yolluğu

Görevini hangi yılda icra ettiyse o yıla ait yevmiyeye göre ödenir. Görevi yeni yıla sarkıyorsa 31.12.2019 a bir yolluk sonrası için ayrı bir yolluk hesaplayın
  35. efeturk

Çözümlendi | Kilitli Kamu İşcileri Maaş Hesaplaması

ÇKYS 'ye tanımlama yaptık ordan yapıyoruz diğer işçiler gibi. Sadece ödeme emrini tdms yerine mysden giriyoruz
Geri
Üst Alt