Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4/c 2015 SGK Duyuru

RE: 4/c SGK Duyuru arkadaşlar yanlış anlamışsınız; bu duyuru işe ilk giriş ya da işten ayrılma durumunda verilecek olan bildirge ile ilgili. yıl sonu işlemleri ile ilgili herhangi bir durum yok. rahat olun :)
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Üniversite Hastanelerinde Uzmanlık Eğitimine Giden Tabiplerin DSSÖ M

Bilindiği üzere özlük hakları kendi kurumunda kalmak kaydıyla uzmanlık eğitimine giden tabiplere sabit ek ödemesini kendi kurumu ödemektedir. TKHK'nun çeşitli genel yazı ve görüş yazılarında bakanlığa bağlı kurumlardaki geçici görevlerde sabitin mahsubu yapılabilmekte iken üniversite...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Diş Taramasına Katılan Tabiplerin Puanı

:) allah yardımcın olsun Arkadaşım...
  4. Yaşar Yarımoğlu

anladım üstad; ancak muhtemelen il sağlık müdürlüğü tarafından talep edilmiş ve sekreterlik yazı göndermiştir. neyse diğer taraftan işin yasal kısmına geçelim; velevki halk sağlığı görevlendirmedi :) (bu velevki lafını seviyorum) okul taramaları bir muayene değildir ve SUT'ta karşılığı şu...
  5. Yaşar Yarımoğlu

vardır üstad, iyice araştır; belki sene başında topluca bir olur falan alınmıştır şu şu tarihlerde tarama yapılacak diye. her durumda bir görevlendirme yazısı şart. önemli olan kim tarafından ve kim adına görevlendirildiler... okul taramaları hastanelerin görevi değildir, malum en az 2. basamak...
  6. Yaşar Yarımoğlu

:) nasıl yani. herhangi bir görevlendirme yazısı olmadan okul taramasına mı çıkıyorlar :) bu nasıl kurum usta?
  7. Yaşar Yarımoğlu

taramada olduğu gün için halk sağlığına görevlendirme yapılmıştır büyük ihtimalle. bu nedenle o tarihlerde halk sağlığı müdürlüğünde geçici görevde olarak işlem yapacaksınız. halk sağlığı tarama günleri için diş hekimlerine performans hesaplayarak size brüt tutarları göndermeli... muayene yapmış...
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Uzmanlık Eğitimine Giden Hekimin Sabit Ek Ödemesi

konu hakkındaki görüş yazısına cevap geldi... uzmanlık eğitimi afiliye hastanede olan hekimlerin sabitleri gittiği kurum tarafından ödenmesi hakkında... ihtiyacı olan arkadaşlara yazı ilk mesaj ekindedir...
  9. Yaşar Yarımoğlu

DUYURU Memur maaş hesaplama robotu yayına girmiştir

emeği geçen herkesin kafasına sağlık...
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

elbette, tamamen katılıyorum.
  11. Yaşar Yarımoğlu

"ne yapabiliriz" kısmı bulunduğumuz ay itibariyle sıkıntılı bir durum. bu konu hakkında yöneticilerinize danışmanız yerinde olacaktır. Ancak bundan sonraki dönemler için otomasyon programındaki sorunu çözmenizi tavsiye ederim.
  12. Yaşar Yarımoğlu

basitçe mahsup mantığı şu; sağlık bakanlığında görevli bir vhki maaş ve sabit ek ödemeden dolayı %20 vergi dilimine girdiğinde kesilen vergi örn: 120 tl. halbuki aynı ayda başka bir kurumdaki vhki %15 vergi dilimindedir ve ödediği vergi 80 tl dir. aylık mahsup mahsup dediğimiz mesele bu iki...
  13. Yaşar Yarımoğlu

maalesef yapılan işlem hatalı... maaşını öderken % 20 vergi dilimine giren birinin sabit ek ödemeleri %15 den devam ediyor demektir. işlem doğru olsaydı otomasyon pr. da da, kbs de olduğu gibi % 20 vergi dilimine girdiği aydan itibaren aylık mahsup tahakkuku gerçekleşecektir.
  14. Yaşar Yarımoğlu

siz sabit ek ödemeleri maaş vergi matrahına eklemiyor musunuz?
  15. Yaşar Yarımoğlu

:) anlamadım, şimdi kasım ve aralık dahil 12000 geçmemiş ne demek? eylül de kbs % 20 ye girmiş ne demek?
  16. Yaşar Yarımoğlu

aylık mahsuplaşmadaki mantık, başka kurumda çalışan aynı ünvalı memur ile sağlık bakanlığındaki memurun vergi karşılaştırması... doğal olarak engelli memur da olsa ödemesini yaptığımız ve vergi kestiğimiz sabitlerden dolayı başka kurumlara göre daha erken %20 dilimine gireceğinden engelli memur...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS Dağıtılabilir Max Tutar?

evet gençmutemet arkadaşım, tespitin doğru; ekobs güncellenmedi ancak benim hastanemede dağıtım oranı %55 onayı verildi. Ekobs için hesaplamayı yine de yaptım, sadece mak tutarı aştınız uyarısı veriyor. ben bu şekilde hesaplama yaparak bıraktım.
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi banka değişikliği

zor günler bekliyor yine bizleri desenize...
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5434 Terfi Farkı Kesenek

evet, toplam ne kadar kesenek çıkmışsa tamamını yazabilirsin.
  20. Yaşar Yarımoğlu

üstad, intibak tahsisi diye en son sütunda bir alan var, manuel terfileri oraya yazabilirsin.
  21. Yaşar Yarımoğlu

Ek mahiyette bir veya birden fazla dönem--- intibak tahsisi
  22. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli maaş yıl sonu işlemleri hk

Harun Kuru'dan alıntı: " Muhasebede "Dönemsellik" kavramı vardır. Muhasebe kayıtları açısından işlemin yapıldığı dönem, o ödemenin dönemi olur. İşlem hangi ay içinde gerçekleştirildiyse, ödeme dönemi o aydır" mantık şu hocam; 17 gün 14 gün gün diye kafayı yemeyeceksin, ödemeyi ocak 2016 da...
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek mahiyete kesenek bildirimi

daha detaylı bilgi lütfen... 13.11.2015 tarihinde başlayan personel için 2 günlük kıst maaş yaptınız mı? 15.11.2015 tarihli maaşını diğer personel ile birlikte mi yoksa ayrı mı yaptınız? 803 hata kodu mükerrer bildirim yapıldığını gösteriyor... daha açık bilgi verirseniz yardımcı olmaya...
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 5434 Terfi Farkı Hesaplama Yapamadım.

Şu linkteki programı inceleyebilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-Terfi-Fark%C4%B1-Hesaplama-Program%C4%B1
  25. Yaşar Yarımoğlu

evet fark ettim bende, birazdan cevap yazarım...
  26. Yaşar Yarımoğlu

http://Forum.mutemetler.com/showthread.php?tid=1105&highlight=terfi+program%C4%B1 bu linkten yararlanınız
  27. Yaşar Yarımoğlu

sayın mehmeterkin, 4924 sözleşmeli personelin çalıştıktan sonra maaş alması gerektiğini malmüdürlüğündeki uzman arkadaşlara belirtmiş olmalısınız. ancak, siz şimdi 17 günlük maaş yapmasanız ve ocak 2016 da normal maaş yapsanız malmüdürlüğü "ödemiyorum ben bunu" diyebilir mi? Naçizane...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi avans kapatma

hatalı bir bilgi olduğu için verdiğim cevabı sildim; doğru bilgi, ocak 15 ten sonra maaşların ödenmesini takiben yapılacak üstadım...
  29. Yaşar Yarımoğlu

gökhan bey, malum forumlarda büyük harfle yazmak hoş karşılanan bir durum değildir. Lütfen mesajınızı düzenleyerek küçük harfle yazınız...
  30. Yaşar Yarımoğlu

4924 için bu ay (şu an için) Kasım maaşı yapıyoruz arkadaşlar, öncelikle telaşa gerek yok :) sonrasında Harun Kuru'ya tamamen katılıyorum, kıst uygulama yapmaya gerek yok... sözleşme imzalamazsa ocak ayında yapacağımız ödeme de eksik güne göre hesaplama yapılır, sözleşme devam ederse zaten...
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Eğitim veren personel.

eğitim hemşiresi bile alamıyor :) saçma geldi bana bu görüş yazısı :) o zaman mutemetlere de kendi işi ile ilgili olduğu için % 20, taşınırcılara kendi işiyle ilgili olduğu için %10 vs. vs. vermeyelim :P bahane bulamamışlar, yazmışlar acaba tutar mı diye :)
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B Çalışanların SGK Prim İadesi Hakkında İşleyiş Süreci

dilekçeye cevap yazın, talebin sgk ya yapılması gerektiğine dair
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Eğitim veren personel.

Edit: aşağıdaki bilgiler belgeli ve doğru olduğundan hatalı bilgi vermemek adına değiştirilmiştir...
Geri
Üst Alt