Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

15 Aralık-14 Ocak dönemi ilişkin teknik olarak MYSde yapacağınız işlem mys'den nakdini kesiceksiniz yeni bir sistem olduğu için farklı bir işlem yapılması isteniyorsa duyuru yayınlanıcaktır takip etmeniz yeterli diye düşünüyorum.
  2. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Aralık Ayı Maaş Avansı

aralık ayında normal maaşını alır maaşını aldıktan sonra kalan süre için aralık ayında fark ödenir mali yıl biteceği için sadece bu ay işlemi bu şekilde yürür ve ocak 2019 da yine fark ödenir ve bildirgeler aralık 2018- ocak 2019 olacak şekilde hesaplanarak ocak 2019 ayında verilir.
  3. Çözümlendi | Kilitli Özel Eğitim Öğretmenine Ödenecek %25 Fazla Gündüz Ek Ders Ücreti

Herkeze iyi günler iyi çalışmalar arkadaşlar elime bir yazı geldi konusu ise şu bir özel eğitim öğretmenimiz 2012-2018 yılları arasında çalıştığı kurumlardan mesleki çalışma dönemlerinde ek ders ücretini %25 arttırımlı almadığını ve geriye dönük ödeme yapılması talebi ile ilgili kurumuna bir...
  4. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

iyi günler arkadaşlar konu başlığıyla pek alakası varmı bilemedim ama bu başlık altına daha uygun olur diye düşündüm halk eğitim merkezlerinde farklı kurumlarla iş birliği kapsamında açılan kurslarda görev alan öğretici, sınav komisyonu ve gözetmenlere ücret ödenmesi ile ilgili mülki amirden...
  5. Çözümlendi | Kilitli Yurt İçi Sürekli Görev Yolluğu

Arkadaşlar iyi günler tayin olan bir memurun yurt içi sürekli görev yolluğu nasıl hesaplanır yardımcı olabilirmisiniz. (ek bilgi bir çocuk eş çalışıyor devlet memuru )
  6. Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatının İadesi

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için
  7. Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatının İadesi

Öncelikle herkeze iyi günler iyi çalışmalar daha önce hiç yapmadığım bir işlem olan taşınır kayıt kontrol yetkilisinin taşınır kayıttaki görevinin sona ermesi nedeniyle kefalet kesintisinin kişiye iadesinin nasıl olacağı hususunda tereddüde düşmüş bulunmaktayım konu ile ilgili bilgisi olan varsa...
  8. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

bilgi için teşekkür ederim hüseyin bey kesenkleri girebilmişsinizdir umarım :)
  9. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

eğitimi durumları ikisinin de aynı lisans mezunu ikisi de
  10. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

evet gündüz ücretleri farklı olan diğerleri ile ilgili bi durum yok
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

öyle olucak sanırım bi sonraki aydada devam edecekmi bu durum onu kontrol edicem artık sürekli böyle olursa bi yerlerde bi sıkıntı var demektir.
  12. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

icmalde 62 saat görünüyor
  13. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

sistem hesaplıyor ya puantajı girince puantajda ikisininde 62 saat gündüz ücreti girilmiş bu eksiklik neden olabilir ?
  14. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

ikisi de lisans mezunu bordroyu ekledim biri türk dili edebiyatı mezunu biri matematik mezunu
  15. Çözümlendi | Kilitli Ek Ders Hesaplama Hatası

Arkadaşlar herkeze iyi günler iyi çalışmalar ek ders ödemelerinde bi durum farkettik kısaca örnek verecek olursak durum şu diyelim ki iki öğretmen toplamda 10'ar saat ek ders çalışması yapmış ikisininde kademe derece lisans vs. aynı fakat biri brüt tutar üzerinden baktığımızda diğerinden daha...
  16. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Kamu Zararı Kesintisi

bu arada şimdi kbs kesinti kısmında kişi borcu diye bir kesinti türü olduğunu keşfettim büyük ihtimalle bu seçenek olur diye düşünüyorum
  17. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Kamu Zararı Kesintisi

bilgi için teşekkür ederim mehmet bey mal müdürlüğü ile görüşücem bu konuyu şimdi işin tuhaf yanı da şu kamu zararı bildirimi yapılırken kişiye verilen evrakların hepsi sistem çıktısı ve orda maaşımdan kesilmesi diye bir seçenek de var doğal olarak kişi bu hakkını kullanmak istiyor ama kbs'de...
  18. Çözümlendi | Kilitli KBS'de Kamu Zararı Kesintisi

Herkeze iyi günler KBS üzerinden kişi maaşından kamu zararı kesintisi yapılabillir mi (kişinin talebi maaşından kesilmesi yönünde ) var ise nasıl yapılır ve yasal faizi maliye hesaplatıyordu faiz kesintisi bu durumda nasıl olur yardımcı olurmusunuz arkadaşlar teşekkürler şimdiden
  19. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Java Security ve Blocked Hatası Nasıl Giderilir

eğer olmadıysa https protokolündeki s yi kaldırıp http şeklinde de deneyin ve chrome üzerinden giriş yapıyorsanız chrome java desteğini kaldırdı explorer yada mozilla deneyin
  20. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Java Security ve Blocked Hatası Nasıl Giderilir

sanırım java ile alakalı bi durum javayı tekrardan yükleyip bide öyle deneyin yada sgk sitesini java programında güvenli siteler listesine ekleyin javanın güvenlik düzeyi yüksekse onu düşürüp tekrar deneyin
  21. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

bende kbs'den yapmaya karar verdim bu kişi geriye dönük dört aylık talepte bulunmuş
  22. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

arkadaşlar herkeze yardımları için teşekkür ederim bilgiler çok yardımcı oldu gerçi bizdeki durum personelin bildirim vermemesinden kaynaklandı sonradan gelmiş aklına maksat yardımcı omak herkez hakettiği parayı alsın tabi
  23. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Bilgi için teşekkürler sosyal hakları bende denedim fakat eş yardımı ile ilgili bi ödeme kalemi çıkmadı evlilik doğum ölüm vs. var diğer sosyal haklarda ise ödenekler- memurlar diye bi ödeme kalemi var bilemedim açıkcası
  24. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Aile Yardımı Ödemesi

Herkeze iyi günler arkadaşlar geriye dönük aile yardımı mys üzerinden ödenir mi? ödenir ise aşamaları nelerdir yardımcı olurmusunuz? teşekkürler
  25. Çözümlendi | Kilitli Emeklilik Yolluğu - (MYS) Yeni Harcama Yönetim Sistemi

Süleyman Bey çok teşekkürler bilgiler için ancak benim aklıma takılan bi konu var bugün bende emekli yolluğu hazurladım mys'den harcama talimatı onayını alırken kullanılabilir ödenek miktarını seçmeden kaydetme işlemi yaptırmadı bende seçtim bin dört yüz küsür bi ödenek görünüyor fakat kişi daha...
  26. Editörün Seçimi MYS de VKN GÜNCELLEMESİ

teşekkür ederim ancak okul ismi ile ilgili bir sorunumuz yok vkn ile ilgili sıkıntı çıkıyor milli eğitimim vkn aynı zamanda halk eğitime tanımlı hesaplama yaparken hata veriyor vkn birden fazla kurumda olması bu sorunu her ay ya maaşlarda ya ekderslerde yaşıyoruz bir şekilde çözsek de bu sefer...
  27. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

çağrı açılması konusunu da söyledim fakat çağrılık bir durum yok cevabı aldım müdürümle görüştüm önümüzdeki ay ben bu konuya biraz eğileyim artık dedi :)
  28. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

bende artık umursamıyorlar diye düşünmeye başladım
  29. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

biz bu duyuruya istinaden yazışma yaptık düzelttik dediler fakat bir sonraki ay gene aynı sorun yaşandı
  30. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

halk eğitime tanımlı olan vkn milli eğitim müdürlüğünün vkn ve müdahale edemiyoruz kurumun kendi vkn ve ıban nosunu kabul etmiyor sistem diyorlar çağrı açın diyoruz çağrılık bi durum yok bu böyle diyorlar eğer doğru bi yöntem olsa her ay neden sıkıntı yaşansın diğer tüm kurumlar kendi vkn ve...
  31. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

Yeni sistemden kasıt kbs maaş ve ekders dedim kbs üzerinden sorun çıkıyor vergi dairesine gidildi konu ile ilgili telefon furyası oldu yüzyüzede görüşüldü yazışmada yapıldı bu sisteme geçildi geçileli bu sorun çözülmedi
  32. Çözümlendi | Kilitli yeni muhasebe sisteminde vergi kimlik no değişikliği

herkese iyi günler arkadaşlar müdürlüğümüze bağlı halk eğitimi merkezi yeni sisteme geçtik geçeli vkn problemini bir türlü çözemedik sorun şu vkn kurumun kendi vergi kimlik numarası değil milli eğitim müdürlüğünün vergi kimlik numarası bu yüzden bazen maaş hesaplatırken bazende ek derslerde...
  33. Çözümlendi | Kilitli KBS Ek Ders Dönemi ve Puantaj Nasıl Yapılır

puantaj için teşekkürler hocam değerlendiricem belkide dediğiniz gibi eski sisteme göre yapıyorlardır ben yeni olduğum için öğreniyorum hala
  34. Mutemet Arşivi ilk anı benden olsun

aynen otursun ağlasın ondan sonra :D
  35. Çözümlendi | Kilitli KBS Ek Ders Dönemi ve Puantaj Nasıl Yapılır

teşekkür ederim bilgi için puantajlarını ben girmiyorum okullar kendileri giriyorlar ben sadece sistemden hesaplatıyorum başlama ve bitiş tarihlerini giriyorum ama verdiğiniz bilgilerde aklımdaki soruya cevap oldu teşekkür ederim.
  36. Mutemet Arşivi ilk anı benden olsun

kim bilir ne sandı garibim :))))
  37. Çözümlendi | Kilitli KBS Ek Ders Dönemi ve Puantaj Nasıl Yapılır

ben ilk başlarda öyle yapıyordum fakat sonra öğretmenlerin bu konuda tuhaf bi hesaplaması var gün kaybı oluyormuş o yüzden önceki mutemet sen mutlaka bir haftayı beş günü de kapsayacak şekilde ayarla dedi öyle yapmaya başladım bu sefer de onun hep beş hafta hesaplattığını farkettim ondan kafam...
Geri
Üst Alt