Arama sonuçlarınız

1. durak

Programlar Sürekli Görev Yolluğu

Nasıl çalıştığı konusunda bilgi verir misiniz.
  2. durak

Çözümlendi | Kilitli Okullarda dys kullanımında sorun nasıl çözülür?

Tekrar kuruldu.Ek bir işlem daha yaptım iş tamamlandı. 1. Seçenekler 2. Genel sekmesi altında "UYGULAMALAR" 3. JNLP Dosyası üzerine gelip "Java (TM) Web Starter Launcher" seçeneneğini işaretlerseniz bundan sonraki süreçte DYS java dosyanızı sürekli kaydetmeyecek ve direkt açacaktır. 1595589336...
  3. durak

Çözümlendi | Kilitli Okullarda dys kullanımında sorun nasıl çözülür?

Okulda DYS döküman yünetim sistemine girişte meb jnlp dosyası bulunamadı uyarııs çıkıyor. DYS yeni kurduğum halde sorun devam ediyor. Nasıl çözülür?
  4. durak

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Öğretmen Sınav Görev Ücreti Hesaplama Bordrosu

Yaptığınız çalışmayı forma eklerseniz memnun oluruz.
  5. durak

Çözümlendi | Kilitli MYS elektrik faturası ödemesinde Fatura Yuvarlaması

Fatura üzerinde ödenecek miktar tmm. 5.431,60 TL Güvence bedeli tmm. 527,14 TL Fatura tutarı tmm. 4.904,43 0,03 kuruşluk bir yuvarlama var. Bu yuvarlama miktarını fatura tutarına eklemeden ödenecek miktarı bulamıyorum. Sorum şu: fatura tutarına yuvarlama miktarını eklemek doğru olur mu?
  6. durak

Çözümlendi | Kilitli Hem elektrik parasi hem guvence bedeli

Sorun çözüldü. Bağlı olduğumuz elektrik şirketinden sözleşmenin yenilendiğine dair yazı aldım. Fatura üzerindeki güvence bedelinin karşılığı olacak. Verilen teminatlar-uzun vadeli (3.2.3.3) olarak mys de gösterdim. geri kalan zaten elektrik alımı idi. bunu da her zamanki gibi yaparak işlemi...
  7. durak

Çözümlendi | Kilitli Hem elektrik parasi hem guvence bedeli

aynı faturada hem elektrik parası hem de güvence bedeli var.nasil ödeme yapılacak. 1589312825 Oneri yok mu.
  8. durak

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

Bu öğretmen 2019 ekim ayında geldi. Bu durumda 2020-2021 yıllarını kapsayan 2019/1 nolu kamu Görevlileri Hakem kurulu Kararı 01.01.2020-31.12.2021 tarihleri arasında uygulanır dediğine göre 2019 da nakil yapanlar alamayacak anlamına gelir m.?
  9. durak

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

Van'da görev yaparken eş durumu tayin hakkını kullanıp okulumuza gelen sözleşmeli öğretmenimize yolluk ödemesi yapılacak mı?
  10. durak

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

bizim mal müdürlüğü emanete alıyor
  11. durak

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

Mal müdürlüğü kapatıldığını söyledi. 1577262294
  12. durak

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Öğretmen Sürekli Görev Yolluğu

EŞ DURUMUNDAN YER DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN ÜCRETLİ ÖĞRETMENLERE YURTİÇİ SÜREKLİ GÖREV YOLLUĞU VERİLİR Mİ? VERİLİRSE, HESAPLAMALAR NASIL YAPILACAK?
  13. durak

Çözümlendi | Kilitli Pul Avansı Sehven Hizmet Alımından açılması

Yeni bir harcama talimatı ile sorunu çözdüm tüm işlem tamamlandı.
  14. durak

Çözümlendi | Kilitli Pul Avansı Sehven Hizmet Alımından açılması

MYS de pul alımı kredisini sehven hizmet alımları kredisi olarak kestim. krediyi aldım fakat pulu TKYS ye girip vif oluşturduğum zaman harcama ile ilişkilendiremiyorum. acil çözüm lütfen.
  15. durak

H.Tuğrul SÜMER Hocamızın Doğum Günü

nice yıllara
Geri
Üst Alt