Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Tartışma 8. Dönem Toplu Sözleşme - Güncel Öht Ve Ek Ödeme Cetveli Hakkında

kbs silahlı personeller için cetveli eklememiş. o yüzden sizler 4b sözleşmeli için elden istisnadan değiştireceksiniz. 70 puansa silahlılarda 70+21 = 91 puan olacak şekilde ayarlarsınız. silahsızsa 8 puan eksik şekilde yaparsınız.
  2. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Kbs Raporlarında Personelin Ad Ve Soyadının Ayrı Ayrı Listelendiği Alan Var Mı?

teşekkürler ilgi alakanız için ancak; 3-4-5 ismi olan personel sayımız baya fazla o yüzden ilgili birimlere doldurtacağım bunu. Bu taktiği bende kullanıyorum 3 ve fazlası olanı da tek tek ayırıyordum. ama sayı fazla olunca birimlere sorumluluğu paylaştırdım.
  3. Süleyman Kambuk

Öneri | İstek ve Şikayetler Kbs Raporlarında Personelin Ad Ve Soyadının Ayrı Ayrı Listelendiği Alan Var Mı?

eskiden bende hatırlıyorum öyle bir şey olduğunu ama. hemen hemen birçok rapora baktım göremedim.. Banka değişikliği olacak banka mail istiyor. birimlere yaptıracağım artık. Harcama Birimleri kendileri doldursun
  4. Süleyman Kambuk

malesef tuğrul bey exel oalrak bende ayırabiliyorum ama 2 isim 2 soyisim olanları yine tek tek kontrol etmek zorunda kalıyoruz. bu şekilde çk personel var. KBS den sıralı veri varsa diye konu oluşturdum. yinede teşekkürler. exel üzerinden biraz eksiklikler oluyor illaki
  5. Süleyman Kambuk

KBS raporlarından personel için adı ve soyadının ayrı ayrı olduğu bir liste alacağımız alan var mıdır..? varsa atar mısınız.?
  6. Süleyman Kambuk

maliye bakanlığı değiştirmemiş henüz ama 1. derece için 135+10 =145 puan olması gerektiğini düşünüyorum. bununla ilgili cetvel düzeltmeleri için çağrı açtım.
  7. Süleyman Kambuk

evet istisnadan siz yapın ve çağrı açarak cetvelleri güncelletin.
  8. Süleyman Kambuk

maddedeki 3. paragraftaki ayrıca ilave edilir kelimesi gözümden kaçmış. şuan şüphe kalmadı kesinlikle..
  9. Süleyman Kambuk

şeflerin puanları şu maddedeki duruma göre kesin olarak 92 olacak. maliye çağrıma cevap vermedi ama ilgili birimden netleştirdim. 92 uygulamakta bir sakınca yoktur. Zahid ŞEF
  10. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü İdari Büro Görevlisi Ile İdari Destek Personelinin Ek Ödemesi

sorunun içinde cevapta var aslnda. ilgilinin atamadaki değerlerini abz almanız gerek. kbs ye ünvan olmadığınız için idari büro görevlisi girmişsiniz. ancak özlük hakları büro personeli ise bu ünvan üzerinden işlemleri yapmanız doğru olacaktır. ayrıca çağrı açarak ünvan kodu ekletebilirsiniz...
  11. Süleyman Kambuk

Gündem 2026 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İlişkin Genelge

KBS katsayıların olduğu sayfayı kapatmış... değişiklik yapma durumları olabilir. takipte olalım.
  12. Süleyman Kambuk

Konu Çözüldü Programcı/Çözümleyiciler İçin Teknik Hizmetler Puanları Kbs’de Neden Eksik Uygulanıyor?

10 puan verilmesi gerekiyor programcı ve çözümleyiciye ilave olarak çağrı açarak cetvel güncellettirmeniz veya şuan için istisnadan güncellemeniz yeterli olacaktır.
  13. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi Kısa Vadeli Sigorta Kolları Malüllük Yaşlılık Primi İşveren Değişiklik Resmi Gazetede

aralık dönemine ait bildirgelerde değişiklik yok. Ocak döneminden geçerli.
  14. Süleyman Kambuk

Tartışma Personel Ödemeleri 2026 Yılı Yeni Yıl İşlemleri Uygulama Kılavuzu

bende maliyeye soruyorum. cevaptan haberdar ederim. yanlış yapmayalım da. sonra düzeltmesi de bizlere kalıyor. mağduriyet olduğu açık ama uygulamaya bakalım.
  15. Süleyman Kambuk

KBS den güncellemişler ama inşAllah geri almazlar. Ayniyat saymanında da aynısını yapmışlardı. maddeyi okuyorum okuyorum birçok kez. Yararlanamayacağını düşünüyorum. 2016/10344 sayılı zam ve tazminat kararnamesi ; Anılan Karar kapsamında yararlandıkları tazminatlara (60puan ) veya 375 sayılı...
  16. Süleyman Kambuk

3 sayılı cetvelden alan şeflere verileceği yazıyor c kısmında kısaca özel hizmeti 44-45 puandan yararlanan şeflerin alacağını söylemekte. genel bütçeli kurumlarda bu orandan maaş alan yok diye biliyorum. kit kurumalrda olabilir belki. malesef ki. 60+22=82 puandan alan şeflere bir ödeme...
  17. Süleyman Kambuk

1,388923 sallamıştım tutturamadım :lollol:
  18. Süleyman Kambuk

enflasyon verilerine göre zam oranları işçi ve memur için şu şekilde oluşmaktadır.
  19. Süleyman Kambuk

maaş incelemeve kontrol dökümlerinde ek ödemeyi rapor veriyor ordan kontrol ettim. ek ödemedegeçmiş aydaki oranı görebileceğim kısım yok gibi malesef. ancak özel hizmet tazminat raorunda ise aralık ayındaki tazminat ile ocak ayında kbs nin güncellediği tazminatın güncel hali var.. bu raporlar...
  20. Süleyman Kambuk

Tartışma Toplu Sözleşmenin 66. Maddesinin Uygulanması Hakkında; Maaşında Taban Aylık Olmayan Personelin Uygulaması,

bu şekilde diye düşünüyorum da rakamlar kafamdaki sallamasyon teoriden dolayı. gerçek çıkarsa bu rakamlar olabilir. yarınki aylı enflasyon 0,95-0,97 arası bir rakam mı çıkacak bekleyelim..
  21. Süleyman Kambuk

çoğu personellerde eksiklik var. o yüzden tek tek kontrol etmekte fayda var. ben bugün 900 küsür personelin ek ödemelerini kontrol ettim eksiklikleri tespit ettim. yarın güncelleyeceğim. ardından da özel hizmet tazminatı kontrol aşamasına geçeceğim. MAliye zaten Harcama Birimlerinin...
  22. Süleyman Kambuk

Tartışma Toplu Sözleşmenin 66. Maddesinin Uygulanması Hakkında; Maaşında Taban Aylık Olmayan Personelin Uygulaması,

işin içinde başka bilmediğimiz bir şey yoksa; durum bu :lollol::lollol: yarın netleşir her şey..
  23. Süleyman Kambuk

KBS 2026 uygulama klavuzu ve toplu sözleşme ilgili maddelerini inceledim. 1.000 TL taban aylık maaşında almayanlar için KBS baktığımızda 101 Ek-Taban Aylık kodunu taban aylık üzerinden maaş almayan personele eklemişler ve henüz enflasyon verileri yayınlanmadığı halde 720 puan karşılık...
  24. Süleyman Kambuk

özlük hakları eşdeğerse 2 sayılı cetvelde eklenmesi gerekir. bazı kurumsal ünvanları maliye takip edemediğinden sorumluluğu bizlere atmış. bizdede örneğin teknisyene ek ödeme artırmış, haberleşme teknisyenini unutmuş, meteotoloji uzmanına tazminat 15 puan eklemiş, meteoroloji uzmanı (Ş)...
  25. Süleyman Kambuk

Güncellemelerde baktığım kadarıyla çok eksiklikler var iyice kontrol etmek lazım.
  26. Süleyman Kambuk

Malesef baktığım kadarıyla şefe yok gibi. Çok saçma sapan uygulamalar yapıyorlar. Sürekli yama yaparak düzensizliği hat safaya çıkartıyotlae
  27. Süleyman Kambuk

Önceki mesajımda yazdığım gibi G bndine göre tazminat alan şeflere 10 puan kesin. Ancak 60 iken puanı 82 puan uygulananlara ilave 10 puan daha verilmesi hususunda birçok kişi tereddütte bilginize yanlış yönlendirme olmasın. Uygulanmama durumu da olabilir
  28. Süleyman Kambuk

veri hazırlama işletmeni içinde genel ünvan bazlı hüküm olmadığından; ilave 10 puan kısmına giriyor 10 puanlık bir tazminat artışı olacaktır.
  29. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2026 Yılı Vergi Dilimleri

evet asgari ücret vergi istisnası çıkardılar baktılar eski indirime göre çok vergi indirimi veriyoruz. onlarda sürekli buradan çalıyorlar. :eek: yama yapa yapa her şeyi bozdular
  30. Süleyman Kambuk

Şef ve amirlerin özel hizmet tazminatı Şef ve amir olanlardan özel hizmetini zam ve tazminat kararnamesi 3 sayılı cetvel g bendine göre alanlara ilave 10 puan eklendi.. tablodaki veriler benim kendi verilerim olmadığından eksiklikler olabilir.
  31. Süleyman Kambuk

tabloyu 5 dakka önce tekrar ekledim. bazı çok az da olsa özel veriler olduğundan kaldırmıştım.
  32. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Milli Emlak Genel Tebliğ 2026 Yılı

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2026/01/20260102-2.htm
  33. Süleyman Kambuk

kaldırdım teşekkürler bilgi için. Tekrar silerek yüklerim ç.
  34. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2026 Yılı Vergi Dilimleri

güncel verilerle ilgili resmi gazete yayınlandı. https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/12/20251231M5-30.pdf
  35. Süleyman Kambuk

Kurumumuzda kişi bazlı bir çalışma yapılmış, aynı ünvanlar birden çok olabilir. ama ünvan bazında filtreleme ile belki fayda sağlayabilir diye atıyorum. Kendim hazırlamadığım için eksikliklerle ilgili net birşey söyleyemiyorum. ama minimum%90-%95 doğrudur.
  36. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2026-2027 Yıllarını Kapsayan Memur Toplu Sözleşmesi Ve Hakem Heyeti Kararları

atması mutemet ünvanında olanları kapsıyor sadece. ünvanı olmayanları kapsamıyor. zaten burdaki %99 umuzun böyle bir ünvanı olmayaraktan iş yapmaktayız.
  37. Süleyman Kambuk

Programlar İşçilerin Yemek Ücretlerinin netten Brüte hesaplama Programı

bende formüller açık şekilde kendi yaptığım exel vardı. yarın unutmazsam burada paylaşırım. karşılaştırma yapılabilir. 1-2 Kuruş hatası dışında genelde tutuyor.
  38. Süleyman Kambuk

Çözüm Bekliyor 4/B Sözleşmeli Koruma Ve Güvenlik Görevlisi Hk.

metinde kadro olarak genel tutmuşlar statü ayrımı yapılmaksızın o ünvana haiz herkese uygulanması gerektiği anlaşılıyor ilgili metinden.
  39. Süleyman Kambuk

DUYURU Fazla Veya Yersiz Ödenen Aylıkların Geri Alınması Konulu Eğitim

bu gibi durumlarda borcu tebliğ ettiğin tarihte başlanmasının daha doğru olacağını söylediler eğitimde. zaten doğrusu da budur. kamu zararı gibi bir tespit olmadıkça. bu durumlarda zaten kamu zararı kapsamında değil.
Geri
Üst Alt