Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Memur Ödemeye Esas Ve Emekliliğe Esas Ek Gösterge Farklılığında Yapılacak Işlemler

bunu bilmiyordum. istisnada değiştirince ön ekranda da değiştiriyor. sizin dediğniz gibiyse süper.. girişleri yaparken denyeceğim.
  2. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434 Tabi Memur Ödemeye Esas Ve Emekliliğe Esas Ek Gösterge Farklılığında Yapılacak Işlemler

istisna kısmı da aslında bir nevi ön ekran oluyor. terfi alanındaki cetvellerden farklı ek gösterge seçim izni olmadıkça hep sorun yaşayacağız. ve manuel bordro ortaya çıkacak.
  3. Süleyman Kambuk

bizde zor durumda böyle yapıyorduk sonra Kesenek bilgi sisteminden doğru olanı seçiyoruz arada çıkan farkı da elden bordro olarak çıkartıyorduk en kolay çözüm böyle.
  4. Süleyman Kambuk

eski emekliye esas 3000 den yararlandığı ek göstergesi 3600 olduysa eğer ödenenide zaten 2200 ken 2800 oluyor. terfi kısmından seçme alanı yok malesefki kadro karşılığı sözleşmelide var sadece kadroluda mevcut değil ne yazık ki. o yüzden manuel düzenlemek gerekiyor böyle durumlarda. KBS bu...
  5. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Memur Ve Emekli Maaş Zam Oranı %30 Olarak Güncellendi

3 çocuklu rakamı söylediler. 2 çocuk olayı geçti artık. trtde canlı yayında söyledikleriyle benim %25 memur zammı 3 çocuklu hesapladım birebir tuttu. eskidendi 2 çocuk en az 3 çocuk söylemine göre en düşük memur zammı iye haber yapıyorlar artık :lollol: :lollol:
  6. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Memur Ve Emekli Maaş Zam Oranı %30 Olarak Güncellendi

%30 ile oluşan rakamlar Katsayı 0,433683 Yan Ödeme Katsayısı 0,137534 Taban Aylık Katsayısı 6,787991 Asgari Ücret (Agi İçin) 10008,00
  7. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

aynen orası hep yukarı yuvarladı. maliye aşağı yuvarladı :D bana forumdan 20 tane mutemet versinler ülkeyi 2 ayda refaha ulaştırırım
  8. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Yılı Ocak Ayına Ai̇t Mali̇ Ve Sosyal Haklara İli̇şki̇n Genelge

Katsayı 0,417 Yan Ödeme Katsayısı 0,132245 Taban Aylık Katsayısı 6,52691 Asgari Ücret (Agi İçin) 10008,00 bendeki rakamlarda bu şekildeydi. dünde paylaşmıştım. memurlar net de aynısı çıkıyor birebir. :lollol::lollol: gerçi sizde de aynısı mevcut inşAllah yine kusürat aşağıya...
  9. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2022 Aralık Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe)

güncelleme yapılmış ama emmurlar.net oldum olası güvenmedim. en düşük memur maaşını katsayıya net 25% eklersej doğru hesaplıyor şaşırdım. 10,120.77 TL
  10. Süleyman Kambuk

tuik resmi sayfasında şu kısımdan https://data.tuik.gov.tr/Bulten/Index?p=Tuketici-Fiyat-Endeksi-Ekim-2022-45799
  11. Süleyman Kambuk

aynı şekilde memur sen ve hükümet birbirinin reklamını yapıyor. şuan dinladim cumhurbaşkanının açıklamasını ve trt canlıda şuan bakıyorum. mevcut 4B de olan şeyleri yeni hak olarak yapıyoruz diyorlar. söylemlerden artık doğru yeni birşey var mı acaba diye düşünüyorum yok. 😤 :(:rolleyes:
  12. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Ek Gösterge 3600 Değişikliğini De İçeren 7417 Sayılı Kanun Resmi Gazetede Yayınlanmıştır.

işlem kodunu değiştirerek ek bordoosu varsa elden hesaplama yapılarak çözülebilir o halde. aksi durumda kbs dışı manuel bordro devreye girecektir. 4924 sözleşmeli kadro karşılığı sözleşmeli gibi istediği zaman kadroya geçebilen personel değil mi.? ayrıca kıst fark felan mı alıyor tam bilmiyorum...
  13. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Ek Gösterge 3600 Değişikliğini De İçeren 7417 Sayılı Kanun Resmi Gazetede Yayınlanmıştır.

terfi ekle kısmından aynı derece kademe ekleyerek sonra üst kısımdan cetveller girilerek günce ek gösterge seçilir. bu şekilde ek gösterge değişikliği sistemden yapılabilir. Merkezden güncellenmeyen ek göstergeleride bizler bu şekilde yapabiliriz.
  14. Süleyman Kambuk

burada bahsedilmişti. Yine iyimser konuşmuşuz. :lollol: Bugün 14:00 sonrası cumhurbaşkanı ben sizi enflasyona ezdirmiyorum % 4-%7 de ben veriyorum der. Bizim memur kesimi her zaman olduğu gibi yerine oturur susar. :mad::mad::mad:😤😤😤
  15. Süleyman Kambuk

Aralık 2022 rakamları ile oluşan memur ve işçi zammı Tüketici Fiyat Endeksi, Aralık 2022 Tüketici fiyat endeksi (TÜFE) yıllık %64,27, aylık %1,18 oldu TÜFE'deki (2003=100) değişim 2022 yılı Aralık ayında bir önceki aya göre %1,18, bir önceki yılın Aralık ayına göre %64,27, bir önceki yılın...
  16. Süleyman Kambuk

sistemi uyarlamamışlarsa çağrı açarsınız KBS ye. sorun olacağını düşünmüyoum ama
  17. Süleyman Kambuk

15 ocaktan geçerli olunca zaten kıst olayı olmuyor bu yüzden 15 ocak tarihi seçilmiş ay başı memurların 15 ocak olduğu sebebiyle. maaşı da peşin aldığımızdan sorun yok kısaca.
  18. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2022 10. Ayda Sehven Ödenmeyen Sendika İkramiyesini Şuan Nasıl Ödeyebilirim.

konu ile ilgili daha önceden cevaplanmış soru ve çözümü mevcuttur. incelemenizde fayda var. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/geriye-doenuek-toplu-soezlesme-ikramiye-oedemesi.24243/#post-121688
  19. Süleyman Kambuk

Önemli Not 2: Ocak/2023 Maaş döneminde 5434 sayılı Kanuna tabi personelin yeni ek göstergeleri merkezden Terfi/Kıst Maaş Ekranından yüklendiğinden bu ay için normal terfi işlemi yapılmayacak olup takip eden ayda yapılacaktır.
  20. Süleyman Kambuk

bu değiştirilmelerde %100 artışı inş verecektir. yoksa %100 artık ödeme emri düzenlemek zorunda kalacağız.
  21. Süleyman Kambuk

Örneğin yüksek unvanda görev yapıp alt unvanlara ataması olan 6 ay görev yapmış kişilerin emekliye esas ek göstergesi yüksekten kesilerek devam ediyor. Diyelimki mevcut durumda Daire Başkanı olmuş ve 6 ay görev yapmış kişi alt görevdeki bir unvana atandığında ödeneni mevcut unvanından emekliye...
  22. Süleyman Kambuk

ek 67 ye göre emekli ek göstergesi farklı olanları KBS nasıl kontrol edecek bu zor bir durum o yüzden. KBS ye güvenmemek lazım.
  23. Süleyman Kambuk

unvan bazında yapıyorlarda olabilir. başka birimlere baktım bazı kişilerde değişiklik olmuş. ama çoğunlukta yok gibi. 5510 tabi memurlarda sorun olmayacağı için 5510 komple değiştirmişte olabilirler.
  24. Süleyman Kambuk

Mehmet bey bizde unvanlara ait ek göstergeler aynı duruyor şuan. Kurum bazında yapıyorlar sanırım
  25. Süleyman Kambuk

Editörün Seçimi 2023 Yılı Bütçe Kanunu H (Harcırah) Cetveli

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2022/12/20221231M1-1.htm Ek cetvellerde mevcut
  26. Süleyman Kambuk

emekliye esas ek göstergesi farklı ödenen ek göstergesi farklı olan memurlara özellikle dikkat etmek gerekecektir. geçmişte 27.04.2005 sonrası için 6 ay ve üzeri müdürlük ve üzeri unvanlarda görev yapanların emekliye esas ek göstergesi ile bu tarihten önce görevde bulunup 1 gün dahi görev...
  27. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Yılı Asgari Ücret 1. Dönem Açıklandı

2023 Yılı için Asgari Ücrette değişiklik olmadığı halde Aylık olarak uygulanacak istisna aşağıdaki gibidir.
  28. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2023 Yılı Vergi Dilimleri Açıklandı

yeniden değerleme oranının bile altında :mad: Yeniden değerleme oranı 2022yılı için resmi gazete 2022 yılı yeniden değerleme oranı %122,93 ilk dilimi bu oranda artırsak bile 32.000+122,93%= 71.337,60 yapıyor. yavaş yavaş aşağıya çekiyorlar.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Eşleşme Hatası Yaptığım Için Kesenekler Borç Gözüküyor

yok soru n olmaz toplu dekontun üzerine hangi bildirgelere aitse açıklamasını yazarsınız sorun kalmaz. 2-3 gün daha bekleyin belki yazışmaya gerek olmadan silinir.
  30. Süleyman Kambuk

defterdarlıktan ödemeye ait dekontu isteyin elinizde bulunsun kafanız rahat olsun ödeme ve sgk tutarları aynıysa
  31. Süleyman Kambuk

biz her ay yapıyoruz hesaptaki para ile borç eşleşiyorsa siliyorlar otomatik.
  32. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme İkramiyesi Ile İlgili Değişiklik

Aynı şeyden bahsediyoruz aslında yazıylr ilk paragrafta ek 4 ün 2. Paragrafı %2 üzerinde üyeye sahip sendikalar için. Bu sayıya ulaşamayan sendikalar için 1. Paragrafta yazdığı üzere 750 puan değerlendirilecek.
  33. Süleyman Kambuk

yüzde 2 altında kalanlar da 750 puanın katsayı ile çarpımı sonucu bulunan rakam kadar toplu sözleşme ikramiyeyesi alacaklardır. Yüzde 2 sinden fazla olanlar 2119 puan çarpı katsayı olarak uygulanbacaktır. Kısaca her sendika üyesi toplu sözleşme ikramiyesi almakla birlikte %2 barajını geçenler...
  34. Süleyman Kambuk

Bugün yayınlanan Resmi Gazete ile %2 barajının altında kalan sendikalar için 750 gösterge rakamının katsayısı çarpanından diğerlerinin 2119 gösterge rakamının katsayısı çarpanından ödeneceği belirtilmektedir. Daha önceden Danıştay'ın daha önceden iptal ettiği bu kararın 1 yıllık süreçte...
  35. Süleyman Kambuk

hemen düzelttim.. hücre birleştirden dolayı ..:D
  36. Süleyman Kambuk

Bu da benim tablo tavan konaklama ücretini gösterir hali.
  37. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Dışı Ödeme Işlemleri Akbank Banka Protokolü Kapsamında Nasıl Yapılıyor.

çok teşekkürler fatih bey biraz araştırma yapmıştım. ön çalışmamda var. biz kurumsal internet bankacılığı yerine bankaya mail göndererek talimat veriyorduk. akbankta direkt internet bankacılığı üzerinden oluyor sanırım. 15 tane harcama birimi için hesap açacağız. az çok videolardan baktım...
  38. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Dışı Ödeme Işlemleri Akbank Banka Protokolü Kapsamında Nasıl Yapılıyor.

Kurumumuz Akbank ile promosyon anlaşması imzalamış olmakla birlikte ilk defa by banka ile çalışacağımızdan öncelikli destek almak adına, burada Akbank ile protokolü olan kişilerden işlemlerin aşamaları süreçleri hakkında özet bilgi isteyeceğim. Banka talimatı yetki tanımalaması sftp dosta...
Geri
Üst Alt