Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Unvanı Hak Ettiği Halde Alamayan Emsal Karar Var Mıdır.

İsteğe bağlı unvanı değişenlerin durumlarda eski unvana dönüşte kurum uygunluğa ve ihtiyaca göre kendisi tekrar atama yapabilir. Kurumun isteğine kalmış diye biliyorum. Kendi kurumum atama işlerine sorayım örnek mahkemelik durumu belirtir karar var mı diye. Muhtemelen yoktur ama olursaki buraya...
  2. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Unvanı Hak Ettiği Halde Alamayan Emsal Karar Var Mıdır.

Alt unvana geçiş için sizin rızanız mı alındı yoksa kurum tarafından rızasız direk atama mı oldu bu husus çok önemli olacaktır. Sizin dilekçe gibi talebiniz varsa geri dönüşünüz zor olacaktır. Eğerki sizin talebiniz dışında olduysa ve unvanlar arası özlük hakları açısından çok farkediyorsa...
  3. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Personel Ödemeleri̇ne İli̇şki̇n Kbs Duyurusu (Öneri-Görüş Talebi)

dahaönceden ununla ilgili konferans toplantı olmuştu katılım sağlanmıştı. İşçi maayları için ön çalışma yaacaklardı.
  4. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Personel Ödemeleri̇ne İli̇şki̇n Kbs Duyurusu (Öneri-Görüş Talebi)

kişi borçlarını hazırlamak için bir alanın açılması talebini tüm mutemet arkadaşlar özellikle belirtirse. çok yararlı olacaktır. Kişi borcu uygulamasındaki farklılıklar ortadan kalkacaktır.
  5. Süleyman Kambuk

bu konuyu maliye ile çok görüştüm bu meclisten çıkacak bir mesele. şuan için mevcut işleyişte iş kolaylığı sağlayacak şeyler hakkında görüş istiyorlar sanırım.
  6. Süleyman Kambuk

Projenin kapsamını memur, sözleşmeli personel, kadro karşılığı sözleşmeli personel ve işçilere ait aylık, ücret ek ders, fazla çalışma gibi personel ödemeleri oluşturacaktır. Ayrıca proje süreç bazlı planlandığından dolayı harcama birimleri paydaş olarak kapsama dahil edilmekte, personel...
  7. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Memur Nakil Aldıktan Sonra Kesenek Gönderilir Mi?

hayır ceza gelecek bir durum yok. sgk yönünden bildirgenin yapılması ve ödenmesi süreleri önemli nereden kim tarafından yapıldığının bir önemi yok.
  8. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Memur Nakil Aldıktan Sonra Kesenek Gönderilir Mi?

tescil işlemleri yapan birisi değilim. ancak maaş ödemesini siz yaptıysanız keseneğini vermenizde sıkıntı olmayacaktır.
  9. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs'de Telefon Numarası Değişikliğini Nasıl Yapabilirim

girişte bu telefonla mı devam etmek istiyorsunuz uyarısına hayır diyerek ordan işlem süreçlerinizi tamamlayınız.
  10. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5510 Öncesi Ve Sonrası

2008 öncesi 5434 e tabi bir görevi yoksa5510 sayıı kanuna tabi olur.
  11. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2022 Mayıs Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Rakamları

beklentim o yönde ama ters köşe gelirse bile en kötü şuanki mevcut oran kalır. yani kısaca zam alma durumu yok. Gösterdikleri enflasyona ezdirmemiş oluyorlar sadece. Malesef ki her sene aynı durum.
  12. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2022 Mayıs Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Rakamları

enflasyonu düşük gösteriyorlar ben iyimser %5 bekliyordum en az mayıs ayı için . şuanki mevcut enflasyon 5 aylık 35,64% yüzde 5 Haziran ayında da 4 - 4,5 çıktığını varsayalım % 40 yapar ;D bakalım ne gösterecekler bekleyip göreceğiz. Siyasi söylem olarak kullanmak için memura işçiye zam verdik...
  13. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Görevde Yükselme Ile Uzmanlık Farkını Hesaplamak Için Nasıl Bir Yol

hem yan ödemede hemde özel hizmette artış varsa 68b terfi ekranından kbs den kıst hesap yapılabilir. Eski puanlardan herhangi birisi yüksekse elde manuel hesap yapmak daha sağlıklı. Nisan ayında 400 küsür unvan değişikliği 100-150 elden kalanını sistemden girerek hallettim bi şekilde. Hesap şu...
  14. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4/B Kapsamında Destek Personeli Ve Koruma Güvenlik Görevlisi 2022 Yılı Sözleşme Tutarları

4b alımına istinaden kurumunuza sözleşme ücretlerini içerir liste gönderiyor. Merkez personel dairesi başkanlığı Atama işleri şube müdürlüklerinde bu evrak olabilir. Hemen hemen yaklaşık aynı olsada ücretler kurumdan kuruma farklı ücret uygulaması olabiliyor. Cumhurbaşkanlığı tavan ücret...
  15. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Bordro / Kesenek Uyumsuzluğu

Exel ayarlarından hesaplamayı yaparken duyarlılığı göründüğü gibi ayarla seçeneğini yaparsanız yuvarlamadan dolayı kuruş hatası vermez yapmadıysanız deneyin derim.
  16. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Telefon Numarası Güncelleme ?

Saymanlık veya Malmüdürlüğünde yetki verirken numaralarımız orada kayıtlı duruyor. Ora ile iletişime geçerek düzelttirebilirsiniz.2. seçenek çağrı açmak
  17. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Işçi Vergi Hesaplaması Istisna Uygulaması Nasıl Olmalı

Kişinin vergi dilimine göre değilde asgari ücretlinin vergi dilimine göre indirim yapılıyor. 638.01 asgari ücrette değişiklik yapılmazsa 7. Ayda rakam değişecek 8. Aydan itibarenden %20 vergi dilimi olarak imdirim yararlandırılacak
  18. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Asgari Ücret Enflasyon Ücret Artışı Ve Hesaplamalar

asgari ücret artış oranı olursa yansıma en önemli olarak vergi istisnalarını etkileyecek ve bizlerin uygulamasında çeşitli farklılıklar meydana gelebilecektir. Özellikle sonradan işe giren kişilerin uygulamaları değiştirilen ücret üzerinden değerlendirilmesi gerekirken farklı uygulamalar...
  19. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 2022 Nisan Ayı Tüketici Fiyat Endeksi (Tüfe) Enflasyon Rakamları

temmuz ayında aralık-haziran arası 6 aylık değişim oranı resmi rakamlara göre en az 38 olmak üzere 45 ve üzeri oluşabilecek şekilde bir rakam bekliyorum.
  20. Süleyman Kambuk

Programlar Memur Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplama Programı

Yok sorun etmem zaten basit şeyleri arayarak bi şekilde bulduğumdan 😂
  21. Süleyman Kambuk

çöp kutusu klasörün yeni keşfettim de. O kadardır yıldır forumdayım görmediğim alan varmış. :D
  22. Süleyman Kambuk

daha önceden eklemiştim. Tekrar paylaşayım. Çöp kutusuna gitmiş benim program :) Benim exel çalışmamdaki tek eksik tam yılları hesaplıyor sadece 21yıl 3 ay felan olursa bu kısmı 3 aylık kısmı hesapayacak alan yapmadım...
  23. Süleyman Kambuk

biraz basit eksiklikler var gibi ama. Örnek 26 yıl 1500 gösterge 3000 ek gösterge olan bir kişiyi hesapladığımda SGK nın verdiği 1. tabloda Benim hesabım 2. tabloda (basit kuruş hatası dışında birebir tutuyor diyebiliriz) Burdaki exele ait hesaplamada hatamı var tam çözemedim ama özel hizmet...
  24. Süleyman Kambuk

Excel Soru Exeldeki Bordro Verilerini Xml Dönüştürme

Çok teşekkürler bir şeyler denedim kaç saat uğraştım ama işin ehli olmayınca fikir sahibi olmak dışında pek bir şey yapamadım. uygulamada attığım adımlar boşa gitti:lol:
  25. Süleyman Kambuk

e bildirge konusunda sıkıntım yok ona uyumlu bildirge makro ile çalıştığı için SGK bildirge yönünden sıkıntım yok. Maaş bordro detayları ile ilgili kişilerin tek tek bordrolarını sorgulayacağı bir şey hazırlamak adına xml çevirme durumum oluştu.
  26. Süleyman Kambuk

Kurumumuzda çalışan işçi maaşlarını exelde yapıyoruz ve işçilerin bordrolarını göreceği bir alan yapacak yazılımcılarımız bendende exel toplu bordronun xml dönüştürülmesini söyledi. buna göre işilerimiz tc ve kendilerine tanımlı şifreleriyle kendi bordrolarını görecek. Exeldeki tüm çalışanlara...
  27. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Ve Kontrol Öğretmenliği Mezunu Bir Öğretmen 9/1 Den Mi Yoksa 8/1 Den Mi Göreve Başlatılır

657 sayılı kanın madde 36 ortak hükümler 2. kısmına göre bir derece ilave edilerek görevine başlar. Yani 8/1 başlar. – Dört yıl süreli yüksek öğrenimi bitirenlerden yüksek mühendis, mühendis, yüksek mimar, mimar sıfatını almış olanlar ile bunlardan öğretmenlik hizmetinde çalışanlar, Erkek Teknik...
  28. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Kbs Bilgi Girişi Kaydet Hatası

Genel sorun maaş bilgi girişinden hiç bir kayıt kaydet yapılamıyor. Poliçe ile ilgili değil. Terfi ekranı diğer tazminat kesinti ekranı istisna ekranı çalışıyor. Ancak maaş bilgi girişinden kaydet çalışmıyor.
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Koruma Ve Güvenlik Görevlisi 3. Derece Kadro Ihsası

işte iş yöneticilerde bitiyor. atanamaz diye br durum yok aslında . Kadro olmadığı için atama yapılamaz demek daha doğru olacaktır. Kadro alınırsa problem yok.
  30. Süleyman Kambuk

bu tamamen kadro derecesiyle ilgili sizin kurumunuzda da bu şekilde ilgili kadro birimi 1-2-3-4 derecelik kadrolar temin ederse ve kişileri bu kadrolara atarsa olabilir. Genelde kurumlar 1-2-3-4 lük koruma güvenlik kadrosu talep etmiyorlar çukurova üniversitesi talep etmiş faydalanıyordur...
  31. Süleyman Kambuk

böyle bir uygulama memurlara yapılan toplu sözleşmede de yok. devlet memurlarına ödenecek zam ve tazminata ilişkin kararda da yok. Çukurova üniversitesi ya yanlış uygulama yapıyor. Ya konuyu size yanlış aktardılar. Ya da benim bilmediğim bir şey var. 5 in altında koruma güvenlik için bir...
  32. Süleyman Kambuk

Kadro derecesine göre koruma güvenlik için maaş unsurlarında nasıl böyle birşey var anlamadım. Kadro derecesine göre maaş ödemeleri 666 sayılı khk kapsamında alan bazı unvanlarda var böyle maaş ödemesi. Koruma güvenlikte 8-15 derece arası 48 puan 1-7 derece arası 7 dahil 49 puandan yapılıyor...
  33. Süleyman Kambuk

https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2018/07/20180710-2.pdf Bu mevzuata göre kurumlar kendi mevcut kadrolarını cumhurbaşkanlığına bağlı strateji bütçe başkanlığına bildirmesiyle oluştu. Yeni eklenen kadro olunca Unvan kodları belirlenerek maliyeye bildiriliyor. Yani kısaca resmi tek bir...
  34. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sistemi Maaş Kesinti Ekranı Bes Kesintisi Kayıt Sil Butonu Aktif Değil Nasıl Silinir

Kişilerin besten çıkmak istediğindeki durumlarda emeklilik gözetim merkezi kişinin çıkışını yaptığında aynı ay yada sonraki ay içinde otomatik kbs den siliniyor. Bizler herhangi bir işlem yapmıyoruz. Eğer Bes girişi yapılmayacak kişiye yanlışlıkla bes girişi yapıldıysa da çağrı açarak...
  35. Süleyman Kambuk

Sohbet Alanı Nisan 1 Şakaları Nerden Çıkmış...

Şuanki insanların ön planda olan geçim derdi var. bireysel ya da ailevi olarak bu yüzden toplumunuz genel yaşantımız şaka gibi gerek duyulmuyor gibi 😂
  36. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Giyim Yardımı Geriye Dönük Ödenirmi?

Herhangi bir nedenle bir dönem için verilmeyen giyim eşyası sonraki döneme ait giyecek yardımı ile birlikte de verilemez. MEMURLARA YAPILACAK GİYECEK YARDIMI YÖNETMELİĞİ Madde 5
  37. Süleyman Kambuk

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

agi ile ilgili bir kanun maddesi mevzuatta yok şuan. Bu yüzden değerlendirme yapılması mümkün değil. Müdürünüz veya defterdarlık neye dayandırarak böyle bir şey söyleyebilir ki.? geçmişe dönük agi uygulamayın. Sadece bulunduğunuz ödemenin yapıldığı aya ilişkin maaş vb. ödeme varsa ve oradan...
  38. Süleyman Kambuk

Programlar Maaş Ve Kişi Borcu Hesaplama Programı (Tam, Kıst, Günlük, 2/3, 1/3, Katsayı Farkı Vb)

agi kalktı hiç bir bordroda agi kullanılmaz artık. istisnada sadece bulunulan ay için kullanılabilir.
  39. Süleyman Kambuk

bordro örnek yaptım tekniker için tam maaş başarılı elinize sağlık. kişi borcu için kırmızı ile ilgili alanı sırasıyla hesaplatmak gerekiyormuş. geç çözdüm. dipnot olarak bulunsun.
Geri
Üst Alt