Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 4B Personel Kbs Maaş Hesaplama Hatası Hk.

konu ile ilgili sorun sistemsel olup çözüldüğünden kapatılmıştır.
  2. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Hitapdan Cezaların Silinmesi

Cezaların silinmesiyle ilgili sürenin kesenekte 10 yıl olduğunu biliyorum ve otomatik siliniyor. Hitapta işlem yapmamakla birlikte oradaki cezalarında 10 yıl süre olacağını düşünüyorum. Bu süre sonunda zamanaşımına uğrayacaktır.
  3. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs'ye Yüklenip Onaylanan Matrah

biz ilk ay için ödememiz şubata kaldığı için vergi ve damga için istisna yararlandırmadık o yüzden matrahları ve net ödeneni ekleyeceğiz sadece sistemi kapattılar sanırım. toplu kaydet dediğimde bekliyor dönüyor. sistemsel olduğunu öğrenmiş oldu. Teşekkürler.
  4. Süleyman Kambuk

Siz nasıl matrah yüklediniz ben de mi yoksa sistemde mi sorun var anlamadım. 2 gündür matrah yüklemeye çalışıyorum olmuyor. 2 gün içinde hiç matrah yüklemesi yapan oldu mu.?
  5. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli İdari Izin Mesaiden Sayılarak Fazla Mesai Hesaplanırmı?

iş kanununa göre fazla mesaiyi aylık değil de haftalık değerlendirilir. bu yüzden sizlerde öyle yapın derim. ilgili personelin Koronavirüs hastalığı olduğu hafta dışındaki haftalarda haftalık 45 saati geçiyorsa fazla mesai uygulayabilirsiniz. Memurlarda ise haftalık 40 saat olarak geçtiğinde...
  6. Süleyman Kambuk

Vergi istisnasıyla ilgili kısım orda düzeltilecek alan yokta maaş bordro girişinden - eksi vergi girerek ödeme istisna gibi sağlanabiliyor ancak. Malesef maliye geri almazsa başku kurtuluşu yok gibi görünüyor şimdilik. damga da - eksi uygulanamıyor.
  7. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs De 4B Sözleşmeli Personelin Refah Payı (% 2,5)

bende hesaplama yaptım sabah 09:45-09:51 arası muhasebe gönder işlemi de yaptım 2,5% için hesaplama dahil etmedi. sizde bordroya mı yansıttı ayrıca mı verdi nasıl oldu. 2.5 dahil etti gibi algıladım. şaşırdım :rolleyes:yanlış anlaşılma oldu sanırım.
  8. Süleyman Kambuk

Ödemeyi hangi ayda yaptıysanız o aydaki istisnadan faydalandırılması önemli burada. İstisna yararlandırmadıysanız hangi aya girdiğinizin önemi yok. Ödeme yine 1 şubat ve sonrasında şubat ayında yapıldıysa yine şubat ayı girmenizde problem yok. ancak ödeme ocakta yapıldıysa ve şubata...
  9. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli̇ İşçi̇lere Ai̇t Ek Çerçeve Sözleşmesi̇ni̇ Kapsar %2,5 Zam Kararı Tühi̇s Tarafından Kurumlara Gönderi̇lmi̇şti̇r.

biz mart ayında artışı olacak tüm işçilere de 01.01.2022 tarihinden itibaren ki ücretlerine 2.5% zam uyguladık. uygulanması gerektiğini de düşünüyorum.
  10. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs De 4B Sözleşmeli Personelin Refah Payı (% 2,5)

şubat maaşı yapıldıktan sonra 4B ve kadro karşılığı sözleşmelilerin 2.5% refah farkını açacaklarını düşünüyorum. maaştan önce açmazlar.
  11. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Taksitli ödemelerde sigorta şirketinin verdiği toplam tutarı belirtir tahsilat evrakı şirketin bankadan aldığı parayı belirtiyor. kişinin ödediği belgeyi kredi kartı ile ödediyse her ay kredi kartı ekstresi veya her ay elden ödüyorsa da elden her ay tahsilat makbuzu getirmesi gerekir.
  12. Süleyman Kambuk

bu uygulama yanlıştır. bilgilerinizi. peşinse ödemeyi tek ödeme olarak değerlendirmek, taksitliyse her taksiti ödeme poliçedeki taksite göre ve ayrı ayrı ödeme evrakına göre değerlendirilir. 12 ye bölme işlemi yanlıştır. Gelir Vergisi Kanunu 63. Madde’ye göre ücretlinin şahsına, eşine ve küçük...
  13. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi (Mys) Üzerinden Sgk-Kesenek Borç Sorgusu Yapılmasına Ve Ödemeleri̇ Hakkında Duyuru (08.09.2021)

fazla olmasının sebebi sistemden kaynaklı kuruş hataları ise, gelir kaydedilmesi veya bir sonraki aylarda oluşabilecek kuruş eksikliklerini tamamlamak için emanette tutulabilir.
  14. Süleyman Kambuk

3 taksit olanı da her taksite ait ödeme dekontunu isteyerek aylık olarak her ay ayrı ayrı gireceksiniz.
  15. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Manuel Bordroyu Kbs Sisteminden Nasıl Silebilirim?

Silmezseniz bile tekrar maaş hesaplama yapın. Toplu bordroya dahil etmez sonraki ay otomatik silinir
  16. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Sürekli̇ İşçi̇lere Ai̇t Ek Çerçeve Sözleşmesi̇ni̇ Kapsar %2,5 Zam Kararı Tühi̇s Tarafından Kurumlara Gönderi̇lmi̇şti̇r.

bizde bu rakam çıkıyor evet. zaten ocak maaşını yeni yapacağız. sadece 14 günlük farkların farkı ile ikramiye farkı çıkıyor.
  17. Süleyman Kambuk

genelde asgari ücretin altında olanlar 1 ocak 2022 itibariyle asgari ücrete eşitlendiği için sadece 1-14 günlük farka ait kısmın 2,5% yüzde arasındaki çok ufak bir ücret farkı ile ikramiye ve sosyal yardımlar toplamı 140,00 TL kadar brüt çıkıyor. bunun için kurumların sistemi açtıracağını...
  18. Süleyman Kambuk

Sürekli işçileri kapsar %2,5 zam oranına ilişkin resmi yazı kurumlara gönderilmeye başlanmıştır. Mart ayında ücret zammı alacak işçilere de 2.5% zam uygulaması yapılacaktır. Bilgilerinize. BİLAL ÖZEN foruma eklediği belge eklenmiştir.
  19. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Kbs Manuel Bordro Giriş Hatası Ekranı

sistemsel olabilir. daha sonra tekrar denemenizi öneririm. şuan bende de göstermiyor. sistemseldir.
  20. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu Kbs Manuel Bordro Giriş Hatası Ekranı

diğer tazminatlar kısmına geçmeden önce damga vergisinin rakamını girin kaydet yapın daha sonra diğer tazminatlara girerseniz bir problem oluşturmayacaktır.
  21. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Diğer Tazminat Bilgi Giriş Ekranı 74 Numaralı Tazminat Nedir ?

Bizde bölge tazminatı olmadığından merkeze ait çalışanların ödemesini yaptığımdan uygulamamız yok. Toplam tazminat oranınız doğruysa ödeme doğru olacaktır. Bizde olmuş olsa şahsen bende tek kod yaparım.
  22. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Diğer Tazminat Bilgi Giriş Ekranı 74 Numaralı Tazminat Nedir ?

şekilde görüldüğü gibi 77 kodu otomatik geliyor oran yazılamıyor istisnadan müdahele edilerek istediğimiz kod yazılabilir ancak. 74 te görüldüğü üzere oranı kendimiz yazabiliyoruz.
  23. Süleyman Kambuk

kısaca bölge tazminatınız 77 kodunda doğru gelmediğinde eksik geldiği gibi durumlar da 74 koduyla tamamlayabilir veya 77 yi hiç kullanmayarak 74 ten olması gereken toplam tazminatı girebilirsiniz. sizdeki oran 18 olması gerekiyor diyelim oluşan durum şöyle 77 kodunda 18 puan gelmediğinden 15...
  24. Süleyman Kambuk

Merkez maaşı yaptığımdan ek- bölge tazminatı gibi konularda ödeme yapmadığımdan detaylı bilgim yok.merkezdeki denetim tazminatı gibi girişler hariç 😅 Ama şuan işlevleri aynı sanırım 74 kodunda hem oranı kendinize belirleyerek hem ayrıca kıst ödemeniz varsa fiili çalışma gibi bunu...
  25. Süleyman Kambuk

Programlar Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı (5434 Tabi)

Süleyman Kambuk kullanıcı adlı Üyemiz Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı (5434 Tabi) Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır: 3 ayda bir ödenen ikramiye eklenmiştir. Net olarak Güncellemenin devamını inceleyin...
  26. Süleyman Kambuk

Sözleşmeli Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı (5434 Tabi) - 3 ayda bir ödenen ikramiye eklenmiştir. Net olarak

3 ayda bir ödenen ikramiye eklenmiştir. Net olarak bordroda göstermektedir. Var ya da yok seçeneğinden birisini seçmeniz yeterli olacaktır. KBS 1 kuruş fazla hesaplıyor. KBS hatalı Özel Hizmette kadrolulardaki Özel hizmet 160 karşılığı 3.578,76 doğru Kadro karşılığında ise 3.578,77 görünüyor...
  27. Süleyman Kambuk

Programlar Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı (5434 Tabi)

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı (5434 Tabi) - Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  28. Süleyman Kambuk

Sözleşmeli Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı (5434 Tabi) 2022-02-05

Kadro Karşılığı Sözleşmeli Memurların maaş hesabı Sözleşme Ücreti ve Özel Hizmet Tazminatı Üzerinden Yapılmaktadır. Keseneğe tabi matrahları 657 tabi eşdeğer memurlar üzerinden belirlenmektedir. (666 ya göre maaş alanlar gibi) Kadro Karşılığı Sözleşmeli personel alımı ile ilgili kanun...
  29. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kphys Gelir Ve Damga Vergisi İstisnası Uygulaması Hakkında Duyuru

ek ders te uygulama nasıldır bilmiyorum açıkçası bizde çok az sayıda ek ders ödemesi oluyor ve ben manuel bordro düzenliyorum. burada kadro karşılığı sözleşmede daha önceden agi uygulaması maaştan öncede çalıştırsak maaştan sonra da maliyenin sistemi ikramiyede agi hesabı yapmıyordu. vergi...
  30. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kphys Gelir Ve Damga Vergisi İstisnası Uygulaması Hakkında Duyuru

1 ocak ve sonrası kadro karşılığı sözleşmeli personel ikramiye ödemesi hesaplaması yapanlar. İstisnadan yararlanmışlar. Biz sistemi açtıklarında bunu öngörerek 31 ocak günü yetiştirerek işlemlerimizi yaptığımızdan kurtardık. 1 ocak ve sonrası kadro karşılığı sözleşmeli ikramiyeleri...
  31. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 4/B Personelinin Manuel Ödenen Ek Ders Ücretinde Vergi Ve Damga İstisnası

KBS göremeyecek ne yazık ki. bunu bizler takip etmemiz gerekecek. agi olayı gibi. 2 kere istisna uygulamamak içinse 1-ya maaştan hemen sonra ek ders yapılmalı. 2-ya da her kişiye maaşta ek bordro girerek fazladan gelir vergisi girilmeli ancak böyle kurtarır. 3- seçenekte maliyenin...
  32. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Ekders Damga Vergisi Ve Gelir Vergisi İstisnası Şubat Ayı Ödemesi

evet 1 ocak 2022 den geçerli. ek ders ücreti de sanırım zamlıdır sistemde.
  33. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kbs Ekders Damga Vergisi Ve Gelir Vergisi İstisnası Şubat Ayı Ödemesi

her ne kadar ocak dönemi ödemesi olsa da ocak için istisnadan yararlandırma olayı 1 şubat itibariyle bitiyor, bu nedenle şubat döneminin istisnasından yararlandırmıştır. Ay içinde ilk yapılan ücretten önce istisna yararlandırılır. Şubat 2022 maaşında maaşta istisnadan bu rakamlardan sonra kalan...
  34. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kamu Işçisi Ek Çerçeve Anlaşma Protokolü %2,5 Zam Protokolü İmzalandı

Tek kaynak var .haber fake se de gerçekse de yarın belli olur o kadar ayrıntı bakayım dedim başka kaynak çıkmıyor. Şimdilik.😅 hadi hayırlısı. 1643913718 Sendikacı dan bizim arkadaşa gelmiş bende ondan aldım. kaynak sağlam diyor da hadi hayırlısı.
  35. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Kamu Işçisi Ek Çerçeve Anlaşma Protokolü %2,5 Zam Protokolü İmzalandı

Bunu gördümde sahte paylaşımdır diye yüklemedim. :D Yarın gün yüzüne çıkar. 25,47 rakamını 27,97 yapmak yerine ayrıca 2,5 vermek olumlu bir karar böyleyse. ufakta olsa işçiler için her kalemde kuruş kuruş ayrıca fayda sağlayacaktır. 😅
  36. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Fazla Çalışma Modülü 2022 Ne Zaman Aktif Olur?

Bizim kurum ilgili alanı kapsamakta olup. güncel hesaplama ekteki gibidir. Vergi İstisnası Maaş ve farklarda tamamını kullandıkları için ayrıca indirim uygulanmamıştır. 2022 K cetveli ektedir. III. FAZLA ÇALIŞMA ÜCRETİ (A) Saat Başı Fazla Çalışma Ücreti: 2- 657 sayılı Kanuna tabi personele...
  37. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

onu Emanet ilk çıktığından beri düzeltecekler ama düzeltmediler. sizde ilk defa 2 farklı ödeme tek emanet oldu sanırım o yüzden sorun oldu. Bizde her ay bu sorunla karşılaşıyoruz. Yolların farklı olmasının önemi yok. Sorununuz hallolsun da.
  38. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Kbs Fazla Çalışma Modülü 2022 Ne Zaman Aktif Olur?

Yıl oldu 2022 KBS den 1 kere yapmadım :lollol: Sürekli Manuel. Sayınız azsa manuel öneririm. KBS şuan dondu ilerlemiyor. Belki de bir şeyleri açıyorlardır.
Geri
Üst Alt