Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı Görevinin Gerçekleşmemesi

Arkadaşlar kolay gelsin. Kurumumuzda hafta sonu yurtdışına gidecek olan üyelerin hava muhalefeti dolayısıyla görevleri iptal oldu. avans olarak verdiğimiz görev yolluğunun nasıl alabiliriz aşamaları nelerdir aceba? birde yurtdışı çıkış harcını alabilirler mi? yurtiçi görev yolluğu olarak mı...
  2. Editörün Seçimi 696 KHK Kapsamında Çalışan İşçilerin İşkolu (işe giriş bildirgesi) Güncellemesi ve İşyeri Kodu Güncellemesi

Merhaba arkadaşlar işkolunu 10 numaralı ticaret büro yapanlar temizlik kodu için alt kol hangisini seçtiniz
  3. Çözümlendi | Kilitli İş kolunun Belirlenmesi

Merhaba arkadaşlar işkolunun belirlenmesi hususunda Kurumumuz tereddüte düştü ve işkolunun belirlenmesi için yazı yazalım dediler. bu sorunu yaşayan oldu mu nereye yazıyı yazmamız gerekiyor ve örneği var mıdır?
  4. Çözümlendi | Kilitli 4D Sürekli İşçi Personel TİS Sonrası Maaş, Sosyal Yardım Ödemeleri

sağlık bakanlığı açıklamış her bakanlık kendisi mi imzalıcak aceba
  5. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel üst öğrenim

Teşekkürler. KBS den nasıl yapıyoruz 1604324548 peki olur alınması gerekiyor mu bu işlem için
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personel üst öğrenim

Kolay gelsin arkadaşlar; Kurumumuzda 4/c den 4/b ye geçen sözleşmeli personellerimizden bir tanesi üst öğrenim bitirdi. yıllara göre uygulanan ücret skalası hangisidir. paylaşırsanız sevinirim.
  7. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Bizim işyerimizde işçilerin iş kolunda herhangi bir değişiklik yok. bizimde bildirimde bulunmamız gerekiyor mu ? bu değişiklik neden yapılıyor acaba 1604061431 bizdeki işçiler genel işler altında binaların genel temizliği koduyla girişleri yapılmış ve herhangi bir değişiklik yok. genel işler...
  8. Çözümlendi | Kilitli Covid-19 Tanısı ile Rapor alan memura rapor kesintisi yapılır mı?

biz raporu işliyoruz onunla ilgili hiçbir tebliği vs yok
  9. Çözümlendi | Kilitli Vekalet bordrosunda eksi değer

evt öğrendim görüş yazısı varmış hatta konuyla ilgili teşekkürler
  10. Çözümlendi | Kilitli Vekalet bordrosunda eksi değer

merhabalar; kurumumuzda daire başkanına vekalet eden bir şube müdürümüz var vekalet hesaplamasında kbs de yan ödeme bordroda -4,9 olarak çıkıyor, şube müdürüyken yan ödemesi 1800 daire başkanının 1700 normalde 0 vermesi gerekiyor. böyle bir sorunla karşılaşan oldumu
  11. Mutemet Arşivi Toplu Sözleşme ile Sözleşmeliye Surekli Gorev Yolluğu

iyi çalışmalar 4/b sözleşmeli personele geçici görev yolluğu verebiliyor muyuz? verecek isek hangi derece kademeden gündelik verebiliriz bununla ilgili mevzuat var mıdır?
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin 14 günlük kesenekleri

13 koduyla girdik ve hallettik şimdi Halil Bey çok teşekkürler
  13. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin 14 günlük kesenekleri

nasıl düzeltcem düzeltme yapamıyorum iptal edemiyor 1595506643 kişilerin hepsini seçip mi yapmak gerekiyor aceba
  14. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin 14 günlük kesenekleri

çok teşekkürler 1595505416 4/b lilerin bildirgeleri gönderilirken işsizlik tutarı kesmiş :(
  15. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personelin 14 günlük kesenekleri

kolay gelsin arkadaşlar; 14 günlük kesenekleri gönderme işlemi nasıl yapılıyor 4/b li personelin. acil biri yardım edebilir mi acaba maaş kısmını gönderdik ama 14 günlük fark nasıl gönderilecek çözemedim 1595503175 4/b lilerin 14 günlük kesenek bildirgelerini önümüzdeki ay gönderirsem sıkıntı...
  16. Mutemet Arşivi Geriye dönük Bölge Tazminatı Ödemesi

günaydın arkadaşlar ; geriye dönük 14 aylık bölge tazminatının ödenmesini talep etmiş bir personel kaç aya kadar ödeyebilirim bununla ilgili bir mevzuat hükmü var mıdır
  17. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

tşkler 1595314902 günaydın; 4b li sözleşmeli personelin manuel olarak 14 günlük farkı nasıl yapılıyor
  18. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı hata

bordro icmal harcama yetkilisi onay verdikten sonramı çıkıyordu 1595248173 4b lilerde bordro icmal harcama yetkilisi onayladıktan sonramı çıkıyordu
  19. Çözümlendi | Kilitli Kızlar kaç yaşına kadar çocuk parasından yararlanabilir

teşekkürler ama çocuk parası diğilde aile yardımı olarak geçiyor mevzuatı bulamadım
  20. Çözümlendi | Kilitli Kızlar kaç yaşına kadar çocuk parasından yararlanabilir

Arkadaşlar iyi çalışmalar kız çocukları için çocuk parası için bir yaş sınırı var mıdır bununla ilgili bir mevzuat var mıdır bulamadım yaş sınırını
  21. Çözümlendi | Kilitli MYS İşçi Maaş Girişi - İcra Hatası

halledebilen oldu mu? kbs açılmıyor açılsa da icralar gözükmüyor
  22. Çözümlendi | Kilitli 68B fark bordrosu

iyi çalışmalar arkadaşlar; yeni atanan bir daire başkanımız var şube müdürüyken daire başkanı oldu. insan kaynaklarından gelen atama onayında 68/b ibaresi olmadığı için fark yapmadık. daha sonra düzeltme onayı göndermişler ve 68/b ibaresini eklemişler. şimdi 11 günlük fark bordrosu yapmamız...
  23. Çözümlendi | Kilitli 5434 e göre gitmesi gerekirken 5510 a göre giden kesenekler

teşekkürler 1592902656 ama bizde durum farklı ben zaten kesenek sisteminden 5434 e göndermiştim mys den ödeme emrini nasıl kesmemiz gerektiği konusunda tereddüt yaşadım. teşekkürler yinede
  24. Çözümlendi | Kilitli 5434 e göre gitmesi gerekirken 5510 a göre giden kesenekler

Arkadaşlar merhabalar kurumumuza yeni atanan daire başkanımız var öncesinde kbs sisteminde memuriyete ilk giriş tarihi 2011 gözüküyordu doğrusu ise 1994 yılı biz bunu değiştirdik 2008 öncesi olarak da işaretlemiş olmamıza rağmen kesenekleri 5510 sayılı kanuna göre gitmiş. ayrıca kişinin aile...
  25. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük ek ödemenin kişilerden geri alınması

Kolay gelsin arkadaşlar; Kurumumuzda çözümleyici ve programcı statüsünde çalışan 4/b li personele 2017-2020 yılı itibariyle maaşlarında fazladan yapılan ek ödemeleri kişilere borç çıkartmamız gerekiyor. ek ödemenin verilmesi kişi kaynaklı diğil idarenin kusurundan kaynaklı benim sorum geriye...
  26. Çözümlendi | Kilitli HİTAP Sistemine Verileri girmeyen Memur Hakkında Ceza İşlemleri

Merhaba Arkadaşlar; Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum, 5 yıl önce hitap programına girilmesi gereken verileri girmeyen memur hakkında ceza geliyor haliyle ve işlemi yapan memur emekli oluyor kurum olarak kesinlikle kişiden alınması gerekir deniliyor yani kurumun ödemesi gibi bir olanak...
  27. Çözümlendi | Kilitli Kamu Kişi Borçları Kaç Taksit Yapılabilir?

KAMU ZARARLARININ TAHSİLİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK DÖRDÜNCÜ BÖLÜM Taksitlendirme Kamu zararından doğan alacaklarda taksitlendirme MADDE 16- (Değişik:RG-15/6/2019-30802-C.K.-1147/11 md.) (1) Kamu zararından doğan alacaklar, sorumluların ve/veya ilgililerin talebi üzerine...
  28. Çözümlendi | Kilitli Kamu Kişi Borçları Kaç Taksit Yapılabilir?

Merhaba taksit sayısıyla ilgili gerçekten tam net bişi yok kişinin borcu atıyorum 30 bin gibi bir miktarsa taksit sayısı 5 yıla kadar çıkabiliyor mu aceba
  29. Çözümlendi | Kilitli 4b Sözleşmeli Personel Sözleşme Ücreti

bizde 657 sayılı kanuna tabi 4/b sözleşmeli çözümleyici ve programcı personel var. bunlara maaş katsayı artış uygulaması yapıyoruz yıllara göre 0-1, 1-3,3-5 ve 5 yıldan fazla olanlara puan artışları uygulanıyor tabi uygulanması içinde belli şartları var bundan mı bahsediyorsunuz aceba
  30. Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre atanan müdür kıst maaşı

evet girmiştik olmadı. ocak ayında yapmanız gerekiyordu dediler muhasebattan
  31. Çözümlendi | Kilitli 68/b ye göre atanan müdür kıst maaşı

yok olmadı muhasebattan sordum ocak ayında yapmak gerekiyormuş. manuel yapcaksınız dediler. teşekkürler
Geri
Üst Alt