Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Res'en Emeklilik Sgk Ayrılış Bildirgesi

kurumdan ayrıldığı (tebellüğ) tarihte mesai bitimine kadar çalıştı ise ayrıdığı günün ertesi günü, çalışmadı ise aynı gün tarihli ayrılış bildirgesi düzenleyiniz on beş gün içinde ama en güzeli personelin tebellüğünü ayın 14 ü itibarı ile yapıp konuyu kapamak
  2. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/B TAYİN OLAN PERSONELİN MAAŞI??

ceza niye gelsin gelecek ayın 23 üne kadar bildirgeyi sen verirsin sıkıntı olmaz ayrıca gittiği yerden çalışma durumunu öğrenir ona göre fiili hizmeti verilen personel ise fiili hizmetini de hesaplar ödersin
  3. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Döner Sermayede Hazine Payının düşürülmesi ile ilgili yazı Gerekmektedir.

mahkeme kararı sonucuna göre bu konuda bir yazı var bulabilirsem atayım lakin kararda dağıtılabilir tutarın 39,5 tan fazla olmaması için il sağlık müdürlüklerine ek ödeme daire başkanlığı tarafından şifaen talimat verilmesi nedeniyle ancak özel izinle bu oranın üzerinde karar alabilirsiniz...
  4. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli personel SGK işyeri değişikliği

taşımak istediğiniz siciil numarası ve taşınması gereken sicil numarasını sgk il müdürlüğüne yazı ile bildirip taşıma işin yapabiliytorsunuz diye hatırlıyorum
  5. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/B Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

doğrudur az evvel arkadaş da aynı problemden bahsetti
  6. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli İşçi İzin Ücreti Hesaplama

sadece çıplak brüt ücret üstad , bildirge dönemi geçmedi ise sgk kesintilerini yapabilirsin geçti ise sadece damga ve gelir vergisini kes çkys den hesaplıyor isen daha kolay yıllık izin ücreti adı altında bir parametre tanımlayarak yapabilirsin
  7. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli İşçi İzin Ücreti Hesaplama

Sözleşmenin sona ermesinde izin ücreti Madde 59 - İş sözleşmesinin, herhangi bir nedenle sona ermesi halinde işçinin hak kazanıp da kullanmadığı yıllık izin sürelerine ait ücreti, sözleşmenin sona erdiği tarihteki ücreti üzerinden kendisine veya hak sahiplerine ödenir. Bu ücrete ilişkin...
  8. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Doğum Öncesi Raporu Kesintisi

kanunun 104.maddesinde mazeret izinlerinin hangisi olduğu belirtilmiştir. Mazeret izni: (1)(2)(3) Madde 104 – (Değişik: 13/2/2011 - 6111/106 md.) A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik...
  9. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli EKOBS'dan Performans hesaplaması

ayın tamamında özewllikli birimde çalışıyorsa bu alandan seçenekleri kullanın değilse gösterdiğiniz alandan saat gün hesabı yapıp girmelisiniz
  10. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 2019-2020'deki İşçilere Ait mali ve sosyal haklarını belirleyen 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi.

sağlık işkoluna kaydedilen ve 696 ile geçiş yapmayan sürekli işçiler toplu iş sözleleşmesinden yararlanacak
  11. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Nedeniyle Aylıksız İzin (5510 S.K. ve Bakmakla Yükümlüsü Bulunan)

sadece gssp hesaplar ama bir aylık hesaplar o da yanlış olur siz bir günlük hesaplayacaksınız başladıksan sonra 10 gün içerisinde çok basit bir yöntemi var kesenek bilgi sisteminde (tahakkuk-5510 sonrası -detay) en son bildirim yaptığınız aydaki pek tutarını 5510 sonrası için tazminatı ve...
  12. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Nedeniyle Aylıksız İzin (5510 S.K. ve Bakmakla Yükümlüsü Bulunan)

evet yeniden askerlik dönüşü 15 gün içinde kurumda yeniden başlat dediğinizde terhis tarihi ile kuruma başlama tarihini girmek zorundasınız farklı bir tarih yazarsanız haksız yere kişiyi bir gün fazla sigortalı gösterirsiniz o yüzden bir günlük gssp primi hesaplanıp mys de ödeme emri kesip...
  13. Yasin Ünsal

önemli değil askere gitme yapsanızda farketmez eylül ayında maaş hesaplamayacağına emin olduğunuz herhangi bir seçenek seçebilirsiniz öte yandan gideceği tarih belli olduğundan dolayı 14 seçeneğini seçip 9 günlük maaş verebilir iade işlemi ile hiç uğraşmazdınız ve bildirgeyi de 9 günlük verirdiniz
  14. Yasin Ünsal

1. askerlik nedeniyle ücretsiz izin (bakmakla yükümlüsü bulunan) sgkdan çıkış tarihi 23 ağustos olacak (çıkış tarihinde çalışmış kabul ediliyor) 2. ücretsiz izin 3. gssp haric diğer primlerin 22 günü sgkdan geri istenilecek 4. 1 günlük genel sağlık sigortası primi kuruma başlama tarihinden...
  15. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Boşanan Personelin Eş Yardımı

eş yardımı + 38,38 tl her bir ay için( 2558,40*15/100)*10/100
  16. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Boşanan Personelin Eş Yardımı

eş yardımı ve asgari geçim indirimi tutarını geri alacaksınız .
  17. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli kesenek ödendikten sonra aynı dönemde nakil gelen personelin kesenek bildirimi

anladım üstadım ek mahiyette bir dönemde uygun seçenek bulamadım ,burda hangi seçeneği kullanıyoruz sadece geçmişe yönelik ödenen maaşa ait bildirim seçeneği uygun görünüyor bu seçenek iş görür mü
  18. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli kesenek ödendikten sonra aynı dönemde nakil gelen personelin kesenek bildirimi

üstadlarım malumunuz bu ay maaşlar erken ödendi izindeyken arkadaş 15 inde keseneklerin bildirimini yapmış daha ilginç olan şey ise normalde ay sonunda sgk tahsil ettiği paraları 16 ağustosta tahsil etmiş,tam konu kapandı derken bugün nakil bir personel geldi şimdi maaşı yapıp yarın da...
  19. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Geçmiş tarihli işe başlama

üstad bizde de benzer durum var doktor 9 ağustosta çıkmış gelmiş bir gün idari izin ile terhis tarihi 10 ağustos yazıyor gelir gelmez dilekçe yazıyor beni 10 unda başlatın diye, valilik de bunu onaylıyor enteresan şeyler oluyor halbuki terhis tarihinde başlatılamaz diye dpb görüş yazısı var...
  20. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 13 mayısta uzman olan doktor

süper fikir aslında :) aklıma gelmemişti
  21. Yasin Ünsal

üstadım bizde sabit ek ödemeler döner sermaye bütçesinden ödeniyor ekobs sistemine baktım silmişler ek bordroyu olay büyüyünce vergi matrahında gözükmüyor ,bakalım dilekçe süresini bekliyecekğiz artık üst makama şikayet yolu ile başvuruda bulunmasını söyleyeceğim artık başka bir yolu kalmadı...
  22. Yasin Ünsal

manuel işine girip muhasebe ile uğraşmayım diye geldiği yer yapsın diyorum ama yapmıyorlar çünkü mevzuyu bir de muhasebeye anlatacağız diye çatlarız ikiye artık :)
  23. Yasin Ünsal

.İlgili maddeye göre geldiği kuruma dilekçe yazabilir.Kişiye Mayıs ayında performans ek ödemesi yapıldı mı? Yapıldı ise ve brüt tutar uzman hekim sabit brütünden fazla ise zaten mahsup olacağı için yapılmasa da kişinin bir kaybı olmaz. üstadım maalesef brüt tutar sabit brütünden çok çok az bir...
  24. Yasin Ünsal

hocam ekobsta denedim personel mayıs sabitleri bende hesaplanmadığı içni fark bordrosuna getirmiyor bende daha evvel çalıştığı hastane mutemedine tarif ettim o da terfiden intibak olarak uzman hekim olarak 13.05.2019 tarihini ayarladı hesaplama yaptı fark bordrosu oluştu hatta vergi...
  25. Yasin Ünsal

evet ben de öyle düşünüyorum lakin geldiği yerin müdürü vermem de vermem diyormuş ben de mevzuat boyutu ile ilgili görüş olmadığndan tereddütteydim isabet oldu bizim kullandığımız sabit ve sabit dışı ek ödeme sistemin o deönmde ilgili orda olduğundan hesaplamaya izin vermiyor sağolsun baknlık...
  26. Yasin Ünsal

aynen öyle o dönemin farkını istiyor
  27. Yasin Ünsal

mayıs maaşını da yapmışlar geldiği yerden mayıs maaş farkını yaptım sabit farkını da istiyor arkadaş :)
  28. Yasin Ünsal

üstadım iyi çalışmalar mart ayında uzmanlık eğitimini tamamlayan doktor 03.05.2019 da kura ile hastanemize uzman hekim olarak atanıyor ,çalıştığı hastaneden 10.05.2019 tarihinde ayrılıyor 13.05.2019'da da bize başlayış yapıyor lakin gelmeden çalıştığı hastane mayıs sabitlerini hesaplıyor ve...
  29. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 2019 Kurban Bayramı dolayısı ile maaşlar erken Ödenirmi?

üstad pdfyi convert edip word dosyasına dönüştürüp isim ünvan vb şeyleri ordan değiştirin ben öyle yapıyorum https://smallpdf.com/tr/pdf-to-word bunu kullanıyorum
  30. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

kbs de duyuru yapıldı avans olarak ödenmeyecek sıkıntı ytok
  31. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli avans maaş nasıl yapılır

avans olarak ödenmeyeci yönünde güçlü görüşler var acele etmeyin yarın öğleye kadar yolu var
  32. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Memur ve İşçi Sgk İşlemleri

evwet bu şekilde olmalıdır
  33. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli 4/d sürekli işçileri askerlik işlemleri

pazartesi günü için aynı gün içinde sgk girişini yapıp başlatabilirsiniz diğer günler için bir gün önceden sgk girişi yapılmalıdır
  34. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Memur ve İşçi Sgk İşlemleri

1.de son ödeme 31.07 2. de son bildirge tarihi 23.07 son ödeme 31.07 olmalıdır
  35. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Fazla ödenen yan ödeme farkının tahsili

kamu zararı oluşturmuyorsa kişilerden alacaklar tebliğine göre idarenin geri alma iradesi ilgiliye ulaştıktan sonra faiz başlıyor o da artık günlük hesaplanıyormuş mal müdürlüğü öyle dedi bir iki ay öncesine kadar aylık idi.
  36. Yasin Ünsal

Çözümlendi | Kilitli Ek Mahiyette Prim ve Hizmet Belgesi Verme

aynı cari dönem için birden fazla hizmet prim belgesi gönderemezsiniz ikincisi 14 günlük fark haziran dönemine ait olacak haziran dönemi bildirgesini iptal edip birleştirip tamamını ek mahiyette bildireceksiniz haziran dönemi için son bildirge tarihi 23 temmuzdur
Geri
Üst Alt