Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi mys vergi kimlik sorunu

evet bizim de aynı sıkıntı var mal müdürlüğünden çağrı açtırdık cevaben strateji kanalıyla bildirilmesini düzeltmenin ancak öyle yapılabileceğini söyledi hazretler biz de sağlık müd. ilgili uzmana verdik doğrusunu hem kbs de hem de mys de düzeltme için meil atacaklar .Siz strateji de hangi...
  2. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi stajer öğrenci geriye dönük

sözleşmede işgünü ise işgünü üzerinden değilse ayı baz alıyoruz
  3. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi memuriyete dönen personel

teşekkürler üstadım
  4. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi memuriyete dönen personel

kolay gelsin hizmetli personel memuriyetten atıldıktan 3,5 yıl sonra mahkeme kararı ile döndü şimdi mali haklarının ilgili aydan itibaren verilmesine ayrıca yasal faize hükmetmiş mahkeme hbys verimsiz bu konuda elinde exel proğram olan var mı ayrıca faizi nasıl hesaplıyorsunuz üstadlarım.
  5. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Hoş geldin Koç Yiğit

Hayırlı uğurlu olsun
  6. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

ek ödeme mevzuat birimi % 46,5 e kadar(%1+%5+%1) dağıtılabilir dedi burada %39,5 e düşürüp düşürmeme konusunda sağlık müdürleri yetkilidir dedi .Sağlık müdürlerinin sağlık tesisi bazında borçluluk gün sayısı ve borçluluk durumlarına göre mali sürdürülebilirlik ve disiplin açısından yetkisini...
  7. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

okulun devamsızlıkları ay sonunda bildirmesi ona göre kesilmesi icap eder .eğitim süresinde ücretli izinli sayıldıklarından eğitime devam etmedikleri sürece ücret ödenmez .Bazı arkadaşlar ise devamsızlığın mücbir sebebe bağlı olup olmasına göre değerlendiriyor (raporlu olup olmaması)
  8. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

teşekkür ederim saygıdeğer üstadım
  9. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

ömür hocam 09.12.2016 tarihinin dayanağı nedir?
  10. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Uyarı ve Diğer Cezalar Hakkında

yanlış alanı kopyaladık Yönetmeliğin 5. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinin ikinci cümlesi yönünden incelendiğinde; Yönetmeliğin 5. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinde,"Tabiplerce gerçekleştirilen tabip muayene ve girişimsel işlemleri incelemek amacıyla birliğe bağlı her bir...
  11. Yasin Ünsal

Yönetmeliğin 5. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendinin beşinci cümlesinde yer alan "İnceleme heyetinin raporuna istinaden hakkında disiplin soruşturması açılıp, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 125 inci maddesine göre cezalandırılanlardan; uyarma cezası alanlara bir ay, kınama cezası...
  12. Yasin Ünsal

http://www.ttb.org.tr/images/stories/haberler/file/Ek-odeme-karar.pdf
  13. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi yarıyıl tatilinde öğrenci maaşı

ömür hocam öğrenci maaşları için ödenek istiyor musunuz müdürlük bundan sonra ödenek istenilecek dedi
  14. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Kimlik Muhasebat

mal müdürlüğüne yazı örneği [attachment=1796]
  15. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi yarıyıl tatilinde öğrenci maaşı

Yarıyıl tatilinde öğrencilerin devam etmediği günlere maaş ödenir mi bununla ilgili mevcut yazı var mı elinizde
  16. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ücretsiz İzine Ayrılan Diş Hekimlerinin Sabit Ödemesi

forumdan aldığım bir kişi borcu formatı vardı onu kasteddim . sabit için de vardı ayrıca Halil hocam hazırlamış sabit için ek
  17. Yasin Ünsal

aslında daha kestirme olan kişiden tamamını alıp sgk dan istemek eğer sgk parayı yatırırsa havuz hesabına kişiye o tutarın ödenmesi için sağlık müd.muhasebeye yazmak .Çünkü Sgk dan ya hiç gelmiyor gelirse de çok geç geliyor
  18. Yasin Ünsal

mal müdürlüğü diye değil de kendi kurumunuzun kurumsal havuz hesabı ıban numarasına yatırılması diye yazarsınız para oraya düşünce ordan gelir kaydedilmesi için muhasebeye yazarsınız
  19. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi kesenek borcu ödenmesi sorunu

25 inde mal müdürlükleri emanette ne kadar kesenek varsa hepsini sgk'ya gönderiyormuş
  20. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi sigorta işlemlerinde değişiklik

zaten düzenleme aralıkta yapılmış hazret bu durumda 15 aralık 14 ocak dönemi için bildirim süresi 23 ocak son biz öyle anladık en azından
  21. Yasin Ünsal

ocak dönemi son bildirim süresi şubat 23 e kadar ben öyle anladım ...!!!?
  22. Yasin Ünsal

sigorta işlemlerinde değişiklik
  23. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron kadroya geçince maaş

arkadaşın biri çalışma bakanlığını aramış bu konu ile ilgili aldığı cevap '' dostum bunun için bazı şeylerin netleşmesi gerekiyor daha çok erken '' olmuş . takip
  24. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi ek karşılık

onay için arama yapmak gerekiyor mu üstadım ?
  25. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 663 Sözleşmeli Personel Ek Ödeme İzin Kesintisi

4.dönem toplu sözleşme 2018-2019 dönemini kapsıyor dolayısıyla ...
  26. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Geçici görev yolluğu- döner sermaye

hocam görevlendirme genel bütçeden ise döner sermayeden harcama talimatı olsa da ödemiyorlar.Görevlendirmeyi ekte istiyorlar
  27. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS TEST

şu an bazı kurumlarda sıkıntı varmış pazartesi düzelir ben dün yapmıştım
  28. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS TEST

geçiş yapan kurumlar mys geçmeyenler hys devam şu an yapabilirsiniz hys den 2018 e aktarmışlar
  29. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

kurum vergi kimlik no girerseniz de çıkar sicil no yerine ziraat için
  30. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ocak Ayı Terfi-Kademe-Derece

üstada ordan girince sanki 2018 ocak ayına ait veriyor yanlış olmasın biz maaş bordro girişinden manuel hazırlağımız bordroyu giriyoruz gecikme ay olarak da ilgili ayı yazıyoruz bordro da gözüküyor banka listesine de atıyor
  31. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi İtiraf Köşesi

itiraf ediyorum gülücük sembolünde hata veriyor site
  32. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KBS Ocak maaş hataları

onay işlemi başarısız diyor şu an beklemedeyiz onaylamadan gönderiyorsanız mal müdürlüğü göremiyor
  33. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4 b maaş kbs'den hesaplama

zam oranını uygula deyip kaydet deyince doğru yansıtıyor sıkıntı yok
  34. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi rapor kesintisi yapılan personelin ek ödeme matrahı

kesenekler aralıkta gittiği için yeniden kesenek konusuna girersek mesele mundar olur üstadım :D
  35. Yasin Ünsal

üstadım bir başka sorun da bize ay sonunda geldiğinden raporlar bir ay sonra kesmek zorunda kalıyoruz örneğin aralık sonunda geleni ocakta kesince zamlar ile birlikte kesinti daha fazla olur bu sefer bu sorunu nasıl aşıyorsunuz.?
  36. Yasin Ünsal

kolay gelsin kişilerden 7 günü aşan tek hekim raporlarından yapılan kesintiler özel hizmet tazminatı ve yan ödeme tazminatından yapıldığından yine ilgili ayda ek ödeme matrahından düşülmesi gerekiyor mu zira kişinin tavanını aşağı çekiyor bu şekilde bu konuda farklı yorumlar var tesis bazında...
  37. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi sabit ek ödeme mahsubu

kolay gelsin bir arkadaşın sorusu şu şekilde 14 aralıkta askere giden personele aralık ek ödeme hesaplanırken aralık sabit 375 hesaplanmadığı için ek ödeme yüksek çıktı .15 kasım 14 aralık sabitinin 14 günlük brütü bu çıkan ek ödemeden mahsup edilecek mi diye soruyor bununla ilgili görüş yazısı...
Geri
Üst Alt