Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Kefalet Kesintisi

hayır. muhasebe müdürlükleri yeni yıla devir yapacak. ancak 2016 yı kapatamamışlardır. bekleyeceğiz.
  2. Yaşar Yarımoğlu

yasa böyle :) eziyeti mutemede...
  3. Yaşar Yarımoğlu

Kefalet Kanununun 2 nci maddesi gereği 4 ayı geçmeyecek şekilde kefalet gerektirecek bir göreve geçici veya vekaleten bakacaklardan, (1500) gösterge rakamının memur aylıklarına uygulanan katsayı ile çarpımı sonucu bulunan tutar kadar teminat alınır. Bu şekilde alınan teminat muhasebe biriminin...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B sözleşmeli Personel yolluk yevmiye

köydeki imamın ilçeye gelişi ile ilgili ödenen yolluk harcırah kanununa aykırıdır. ha siz hazırlıyorsunuz, muhasebe birimi kabul ediyor, mal müdürü de imzalıyorsa yapacak bir şey yok. sorunuza gelelim; sözleşmeden kastınız 4/b sözl. personel ise diğer memurların haklarına sahiptir. ben yinede...
  5. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4/B sözleşmeli Personel yolluk yevmiye

Hocam, harcırah kanunu açık; memuriyet mahalli içinde yolluk ödemesi mümkün değil. hangi sebeple gittiği önemli değil.
  6. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi DİRİLİŞ ERTUĞRUL "Dinimizde liyakat esastır"

ne varki bunda, bizim bakanlıkta da liyakat esas.
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Somali ve Sudan'a Mutemet aranıyor.

evet, en azından düşünme ve karar alma süresi var. ancak seçimle ilgili yazdıklarını okuyunca benim için milli piyango çıkması gibi bir şey olduğuna karar verdim :) çok beklenti içine girmeyeyim bari.
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2016 nın enleri ve 2017 yönetim kadromuz

Bütün forum üyelerimize ve destek ekibine 2016 paylaşımları için teşekkür ederim. Yeni yıl herkese öncelikle sağlık ve para! ile gelsin. İyi yıllar.
  9. Yaşar Yarımoğlu

:) yine mi kaybettim... olsun bakalım.
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Memur Sağlık Raporu Sorgusu Yapılabilir mi?

Tuğrul üstad, e-nabız sistemine baktım, dediğin gibi üniversiteler gözükmüyor sanırım, çünkü yoktu. faruk hocam, verdiğiniz link sadece 4/a sigortalılar için, memurlar için değil. yine de teşekkürler.
  11. Yaşar Yarımoğlu

Ben de öyle biliyorum Ferhad hocam ama personel ısrar etmiş, özlükteki arkadaşlarda çözüm bulamayınca sen bilirsin abi diye bana geldiler :) "ulan dedim, sgk bi iş yaptı da bana haber vermedi mi" diye söylenmedim değil hani :) teşekkürler.
  12. Yaşar Yarımoğlu

Merhaba arkadaşlar, bir üniversite hastanesinden memur olan personele rapor verilmiş ancak çıktı vermemişler. Raporu sistemden (nasıl bir sistemse) görebilirsiniz demişler. Böyle bir uygulama hakkında bilgisi olan var mı?
  13. Yaşar Yarımoğlu

Konu hakkında yorumları bekliyorum; Tavsiye etmeyen var mı? Ne gibi zorluklar vardır, daha önce gidenlerin aktardıkları nelerdir?
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Çalıştıktan Sonra Maaş Alan Personellerin Aralık Maaşları

Konuyu dağıtmayalım, bütün memleket aynı hbys kullanmıyor. Harun kardeşimizin zaman harcayıp yaptığı çalışma bizim için önemli. Şu an elimizde, tabii ki Ferhad üstadın da katkılarıyla, yasal dayanaklar da mevcut. Sevgili Harun, fikrine katılıyorum ancak bir isteğim var; burada yayınlanan...
  15. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Programı

hocam, açık yazar mısın. isteğiniz nedir?
  16. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 sözleşmeli maaş yıl sonu işlemleri hk

Edit: Yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için açıklama: Eğer muhasebe müdürlüklerini dinlemeyip, arkadaş ben emanet kaydı falan anlamam, 14 ocak ta hesabımı yaparım öderim diyenler için 2015 yılındaki mesajım hala geçerlidir. Eğer, muhasebe müdürlüğüne laf anlatamadınız, aralık için 17 gün...
  17. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4C Sözleşmeli Personel Maaş Hesaplama Programı

Sorun şu ki; 20/2/2004 tarihli ve 25379 mükerrer sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Aylık ve Ücret Ödemeleri hakkındaki Muhasebat Genel Müdürlüğü Genel Tebliği (Sıra No: 6) derki: Aylık ve Ücret Ödemeleri C- İŞÇİ ÜCRETLERİ İLE ÇALIŞILDIKTAN SONRA ÖDENEN DİĞER ÜCRETLER İşçiler ile aylık ve...
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EK ÖDEME

Forumda Harun Kuru üstadımın terfi programı var. oradan ek bordro yaparak ödeyebilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-terfi-farki-hesaplama-programi
  19. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KESENEK BORCU

hayır, kesenek bilgi sistemine giriş yaptığınız kurum nosunun ilk 12 rakamı (en son rakam yazılmayacak). zaten sisteme giriş yaptığınız zaman kurumun tüm borçlarını görürsünüz. siz yatırmak istediğinizi yatırın. anlattığım yatırma işlemi ise banka şubelerindeki memur arkadaşların bilgisizliği...
  20. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KESENEK BORCU

muhasebeleştirme işi için bordro mordro bir sürü iş yapmak lazım. Bu tür küçük tutarları kendim yatırıyorum. ziraat bankası, SGK Menüsü, SGK Mossip, SGK Mossip, 12 haneli kurum nosu nu gir, Emsan Prim. tutarı yatır. bu kadar.
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Geçici Görev Yolluğu Hesaplama Programı

evet. 26 gün üzerinden yapmalısınız.
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 4b Sözleşmeli personelin aralık maaşı nasıl hesaplanır?

Fatih Mehmet Dağ kardeşimiz sanırım yanlış anlamış. Ömür Kandemir üstadın söylediği özet gayet doğrudur. Genel olarak 2. şıkkı kullanıyoruz. yani; 15.12.2016-14.01.2017 (aralık dönemi) tam maaş yapabilirsin.14 günlüğünü 162 maaş avans kodunu çalıştırarak yaparsın. Tabi ki 4 B sözleşmeli...
  23. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2002-2015 yılları arası maaş netleri?

:) bu da fikir. çalışmanın amacı sağlık personelinin gelir düzeyi. muhtemelen bu bilgi ile 2002 yılından bu yana gelirdeki genel düşüş ya da artış var mı gibi bir sonuç alınacak. ancak tek tek uğraşmak yerine artış oranları kadar geri çekmek mantıklı geldi bana da.
  24. Yaşar Yarımoğlu

eyvallah Halil hocam. beynim durdu, robot hiç aklıma gelmedi ki :) ancak geçmiş yılları nasıl alabilirim?
  25. Yaşar Yarımoğlu

Merhaba arkadaşlar, akademik bir çalışma için; 2002-2015 yılları arasında derece kademesi 6/1 inde olan Uzman, Pratisyen, Hemşire ve VHKİ personele ait maaş netlerine ihtiyacım var. :blush: Konu hakkında söz vermiş bulundum ama şu dönemde iş yoğunluğu varken bir de başhekim yaptığı bir ön...
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Karmed Kardelen Yazılm

tam bir keşmekeş. memur maaş çok iyi. 4924 maaşa güvenmem. 4c maaş hatalı (hala düzelttiremedim) ödeme emri ve harcama talimatı bekleme. terfiler tam bir fiyasko. sabit ek ödemeler iyi. performans ek ödeme yorucu. performansla ilgili raporlar sunumda var gerçek hayatta yok :P , genel bir...
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Dağıtılabilir Döner Sermayeyi Düşüren Genelge İptal Oldu

Haklısınız Sevim Hanım, yürütme durduruldu ama değişen bir şey olmadı zaten. aslında bu eski konu niye açıldı anlamadım. müsadenizle arkadaşlar kilitliyorum.
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Tutuklu Hükümlu Faturalar HYS Resimli Anlatım

1. satırda 2442.7 lık ödenek tutarınız bulunduğu için bütçeleştirilmiş borç işlemi yapamazsınız. bu ödeneği saymanlığa aktarmadan yapamazsınız. muhasebe ile görüşerek gelen ödeneğin aktarılması lazım hocam.
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Dağıtılabilir Döner Sermayeyi Düşüren Genelge İptal Oldu

5. aydan bu yana bakan da imza atamadı hocam. bekliyoruz işte. ona göre hesaplayacağız.
  30. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hemşire Ünvanı Alan Çalışanımız Için Kbs Tazminat Değerleri Bulunmuyor

ekleme şekli ilgili linkler https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-uzman-hemsire?highlight=uzman+hem%C5%9Fire https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-uzman-hemsire-ebe?page=2&highlight=uzman+hem%C5%9Fire
  31. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli Uzman Hemşire Ünvanı Alan Çalışanımız Için Kbs Tazminat Değerleri Bulunmuyor

diploma tescil edilmiş mi;? edilmiş ise 5 puan ekleyebilirsiniz.
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sigorta Primlerinin İdari Para Cezası Borçlarının Yapılandırılması

teşekkür ederim Tuğrul hocam. sorduğum soru bana özel mesajla gelen bir soru idi. konuya hakim olmadığım için foruma taşıdım. bu aralar yapılandırma meselesi var malum. ihtiyaç olacaktır. umarım ihtiyacı olanlara yardımcı olur sizin link.
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Sigorta Primlerinin İdari Para Cezası Borçlarının Yapılandırılması

emkeli sandığı kesenkelri ve bildirge den kaynaklı iadri para cezaları ve gecikme cezalrına ait borçları nasıl ödeyebiliriz hys de böyle bir hesap kodu varmı varsa dayanak nedir ödeme yapmak için yoksa nasıl ödeyebiliriz.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Aylık Mahsuplaşmada Neyi Baz Alacaz

rica ederim hocam, yardımcı olabildiysem ne mutlu. iyi çalışmalar, kolay gelsin.
  35. Yaşar Yarımoğlu

toplu sözleşme metni, madde 10 fark ödemesi. yani toplu sözleşme hükümlerinde olduğu için ödüyoruz.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Gökhan hocam çok geç kalmışsın. Bunun için daha önceden yayımlanmış genelge var.  ekliyorum. kolay gelsin. ekleyemedim :) dosya boyutu çok yüksekmiş. Sağlık Bakanlığı - Müsteşarlık - genelge 2014/18
Geri
Üst Alt