Arama sonuçlarınız

1. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek gönderme

sgk kolay iş yapmaz hocam :( , yatırman gereken kesenek miktarlarını tutturana kadar pek miktarlarını değiştirmeni tavsiye ederim. başka türlü işin zor gözüküyor.
  2. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 1 derece ilerlemesi

farklı birşey yok üstadım, durumu uygun olan herkes için 15.01.2016 tarihinden itibaren terfi işlemi yapacaksınız.
  3. Yaşar Yarımoğlu

üstad, 4.1.2016 tarihli mali ve sosyal haklar genelgesinin 2. maddesinin (ç) bendinde "....15/1/2016 tarihinde görevde bulunanlar (aylıksız izinde bulunanlar dahil) ile bunlardan anılan tarihten önce emekli, adi malüllük, vazife malullüğü aylığı bağlananlar ile dul ve yetim aylığı alanlara, mali...
  4. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi DOKTOR KONUŞMA ÜCRETİ

eyvallah, sağolasın uzmanım.
  5. Yaşar Yarımoğlu

Sağlık Bakanlığı, TKHK 14 şubattan sonra demişşşş :) yani terfileri mart ayında girebileceğiz.
  6. Yaşar Yarımoğlu

üstadım, terfi kararı ya da terfilerle ilgili herhangi bir yazı geldi mi? neye göre giriyorsunuz?
  7. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi DOKTOR KONUŞMA ÜCRETİ

üstad bu nedir? ilk defa duydum ve utanıyorum aslında. biraz daha açar mısın? bu doktor konuşma ücreti nedir?
  8. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi uzman hemşire ebe

HEMŞİRELİK YÖNETMELİĞİ - Resmi Gazete:8.3.2010-27515-BİRİNCİ BÖLÜM- Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar e) Uzman hemşire: Mesleğiyle ilgili lisansüstü eğitim alarak uzmanlaşan ve diploması Bakanlıkça tescil edilen hemşireyi, ifade eder.
  9. Yaşar Yarımoğlu

Çözümlendi | Kilitli 4924 kesenek gönderme

kesenek bildiriminde gün alanları genelde 30 olarak girilir. dikkat ediniz. bu cevap tahmini bir sorun üzerine idi. hata konusunda detaylı bir bilgi verirseniz yardımcı olan bir arakadaşımız mutlaka olacaktır.
  10. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Pratisyen Tabip Yan Ödeme Oranları

karar metni aynen şöyle : "......................... Devlet Hastanesi'nde tabib olarak görev yapan Dr........................'ın; Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün 15/06/2015 tarihli ve ......... sayılı yazısına ekli 02/06/2015 tarihli dilekçesine istinaden Ö.S.Y.M. tarafından 26 Mayıs 2015...
  11. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi MUTEMET İCRA TAKİP PROĞRAMI

emeklerinize sağlık üstadım... yapılan icra kesintilerinin daha derli toplu bir şekilde arşivlenmesi için gayet başarılı bir çalışma... tekrar teşekkür ederim...
  12. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi MUTEMET İCRA TAKİP PROĞRAMI

inceliyorum...
  13. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödemede Kan Bankası Sorumlusu?

hiç duymadım :) hatta yönetmelikte "kan bankası" diye bir ifade bile yok...
  14. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

17 den sonra da ben yapmıyorum Arkadaşım :) yoruldum zaten, hatta bıktım bu işten... başka bir yere görev istiyorum, mesela serviste sekreterlik ya da hasta kaydı falan... akşam eve gidince aklımda bişi olmasın yahu... işe bak 17 den sonra açılacakmış :) tööbe tööbe...
  15. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi KBS-14 Gün Fark

PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: ( 2) 1-MEMUR 14 GÜNLÜK FARK MAAŞ İŞLEMLERİ Personel Ödemeleri 2016 Yılı Yeni Yıl İşlemleri Kılavuzunun "A.3- 14 Günlük Fark Maaş işlemleri" başlıklı bölümünde 14 Günlük Fark Maaş İşlemleri ile ilgili ayrıca duyuru yapılacağı...
  16. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 2016 Ek Ödeme Maliye Görüşü

:) hoşgeldin arkadaşım :)
  17. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ücreti

bilgi için teşekkürler... 657 ek 33 maddeye "MADDE 10 – 657 sayılı Kanunun ek 33 üncü maddesinin birinci fıkrasının birinci cümlesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki cümle eklenmiştir. “Bu ücret yoğun bakım, acil servis ve 112 acil sağlık hizmetlerinde tutulan söz konusu nöbetler için yüzde...
  18. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 2016 Yılı Harcırah Gündelikleri (Enflasyon Zammı Dahil)

üstad, bütçe geçici olduğu için 3 aylık yaptılar. zaten oran farklı gördüğün gibi. nisandan itibaren yeni bütçe yapılacak, az bir miktar daha artar tahminim
  19. Yaşar Yarımoğlu

Çöp Kutusu 4/C son Gündemi belirleyelim.

Sitemimin anlaşılmadığını hissettim... Bu konuyu bu kadar mesaja rağmen toplam 7 kişi tartışmışız, hoş benimki de tartışmaya katılmaktan ziyade arada laf atmak... Ancak buna rağmen; bu işlerin içinde olan kişiler olarak başka adreslerde yazılan "yorumları" belge imiş gibi okuyucularımıza sunmak...
  20. Yaşar Yarımoğlu

ne yani o sitede yazınca kesin mi oluyor. ordakiler mali uzmanmı nedir :(
  21. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ücreti

:) 2016 ve 2017 yıllarını kapsayan 3. dönem toplu sözleşmede de yer alanlar diyor hocam... nöbet ile ilgili alan 3. dönemde yok maalesef.
  22. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme

yalnız 2. dönem toplu sözleşme metni ve yenisinde de var tabipler için yönetmelikte yazılı olanlar tabip dışı personel için de geçerli, bilginize... madde 15
  23. Yaşar Yarımoğlu

bütün yazıları okudum :) aynı yerde dönüp duruyoruz. zaten ayın 6 sı oldu ayrılış başlayış yapmayın arkadaşlar artık... ben baştan beri yapmama kararı almıştım. ek ödeme konusuna gelince tam bir muamma. ben bu ay ödemeyeceğim :)
  24. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Maaş Matrah

Arkadaşlar bu konuyu daha fazla uzatmanın anlamı yok; aslında hepiniz ve her paylaştığınız açıklama ve görüş yazıları aynı şeyi söylemekte. Konuyu uzatarak okuyanlara, ortada büyük bir sorun varmış havası vermeyelim. Aslında Harun Kuru üstadım çok güzel bir şekilde özetlemiş ama meseleyi...
  25. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi 15/01/2016 Terfi İşleme KBS

ustam, terfiler 15.01.2016 tarihinden iibaren; bu durumda geçerlilik tarihi şubat maaşları için...
  26. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Nöbet ve İcap Hesaplama Programı

RE: Nöbet ve İcap Tahakkuk Programı (2015) eline sağlık harun hocam
  27. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme

:) dr olmadığı yazmıyordu...
  28. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Ek Ödeme

Yönetmelik Madde 5, fıkra g; Kurumca oluşturulacak komisyon tarafından ihtiyaç planlaması yapılan yerlerde re’sen geçici olarak görevlendirilen uzman tabip, uzman diş tabibi, tabip ve diş tabiplerine görevlendirildikleri sağlık tesisinden yapılacak ek ödemenin yanında asıl kadrosunun bulunduğu...
  29. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

Hem sözleşme metninde hem de BUMKO genelgesine bakarsanız; "15.01.2016 tarihinde görevde bulunanlar .........mali haklarına bu tarihten itibaren yansıtılmak suretiyle ilave bir derece verilecektir" denmekte. Yani her türlü terfi ile ilgili değişiklikler şubat 2016 tarihindeki hesaplamalara...
  30. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Bumko 2016 Maaş Katsayılarını Yayınladı

acele etmeyiniz; terfiler 15.01.2016 tarihinden geçerli olarak verilecek, bu durumda ocak maaşları eski haliyle hesaplanacak, terfiler şubat maaşı için geçerli olacak.
  31. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yeni Nöbet ve İcap Hesap Kodları

çok şükür :) işin gücün yok sınıf sınıf bordroda nöbet icap ayır :) hey allahım... hadi öğrendin diyelim kime ne kadar nöbet verdiğini. şöyle mi diyeceksin bundan sonra doktora nöbet veriyorum ama hemşireye yok! bu işin sonu bu galiba...
  32. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi Yıl Sonu Avans Kapama

daha önceki yıllarda HYS den manuel olarak yapıyorduk, bu yıl için kbs nin otomatik hesaplayıp hesaplamayacağı hakkında bir bilgi yok. link gayet açık Nihat bey, avans kapatma ile ilgili ödeme emri örneği verilmiş zaten. bu örnekten yararlanıp avans kapama işlemlerinizi yapabilirsiniz ama...
  33. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ortalamanın %80 inden döner alma

:) başhekim verdikten sonra hiç bir sorun yok. yönetmeliği incelerseniz fazladan verilen puanlarla ilgili sınırlama sadece "İnceleme heyeti, ihale-satın alma ve muayene komisyonu üyeliklerinden verilecek ek puan toplamı % 20’yi aşamaz." şeklinde. diğer senaryolar için bir kısıtlama yok.
  34. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS Dağıtılabilir Max Tutar?

konu tarafımdan kilit
  35. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS 2016?

şu an için 2016 tarihli dönem kaydı mevcut değil. sayın bakanlık yetkililerinin en kısa zamanda açıklama yapmalarını umuyorum.
  36. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi EKOBS 2016?

RE: EKOBS Dağıtılabilir Max Tutar? lütfen konu hortlatma yapmayalım. yeni bir konu hakkında sorunuz varsa yeni konu açınız. başka bir konu altına açılmış olan soru, yeni konu başlığı ile tarafımdan ayrıldı.
  37. Yaşar Yarımoğlu

Mutemet Arşivi ortalamanın %80 inden döner alma

hasta yetersizliği nedeniyle hastane ortalamasının %80 inden döner sermaye alan uzman hekime %20 ek puan verilmemesi için herhangi bir engel yok. aynı şekilde yeni atanan bir hekime de ( sebebi yazılmamış ama acilde çalışan hekim diye tahmin ediyorum :) malum yeni atananları hemen acile...
Geri
Üst Alt