Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Söylediğiniz işlemleri yaptıktan sonra ana ekrandaki seç butonuna bastıktan sonra kişinin göstergelerini manuel tekrar seçmeli ve kaydetmelisiniz. ben bu ay bir personelimi bu şeklilde mali sorumluluktan düştüm.
Bende sizle aynı düşüncedeyim ancak bu aşamada yanlış iş yapmak istemiyorum. Konu hakkında kimden bilgi alabiliriz. Khb ek ödeme daire başkanlığı sanırım artık yok tel.ile ulaşamadım.
Arkadaşlar takip ettiğim kadarı ile 25.11.2017 tarihi itibariyle il genel sekreterlikleri mülga olarak görevlerini sağlık müdürlüklerine bağlı olarak devam ettirmekteler. Kadrosu kurumumuzda bulunup il genel sekreterliklerine daha önceden görevlendirilen personellerin sabitlerini ve döner...
Bu gün göreve başlayan 4/b li personele münferit maaş hesaplıyorum. bordro icmal boş çıkıyor ve "Oluşmuş personel bordrosu bulunmamaktadır. Ödeme emri belgesi alınamaz!" hatası veriyor. 4/b münferit maaş hesabı yapılamıyormu?
Telefonda farklı yorumlar gelebiliyor. ben ek ödeme daire başkanlığında farklı günlerde farklı kişiden farklı yorumlar aldığım olmuştu. evde sağlığa giden hekim için iki farklı görüş verilmişti telefonda. Sonunda yazı ile görüş sormak zorunda kalmıştım.
Doktor ceza evinde puan üretmiyor ise hastane nasıl gelir elde eder ki. Hem gelir elde etsede yönetmelikte böyle bir ibare yok ceza evinde görevli hekime direk ortalamadan verilir diyor.
abi ayın sonunda bu işlemi yaparsanız sağlıklı olur demişsin de rapor onaylama 5 gün içerisinde yapılması gerekiyor diye biliyroum. Bu süre geçince sistemde görünmüyor. Bazı raporlar ise sisteme hiç düşmüyor bunlarında elle giriş yapılması gerekiyor.
pardon ben durumu evde bakım hizmetlerine görevli hekim ile karşılaştırdım ceza evine giden personelde kıyaslama yok gittiği günleri direk ortalamadan vereceksin.
Bildiğim kadarıyla cevaplayayım.
1-Valilik onayıyla görevli olduğu gün hastanede tutuklu hükümlülere bakarsa ortalamadan verilir mi?
(verilmez. valilik onayı ile şu gün şu ceza evine görevlendirilmiştir yazıyor ise yada haftanın şu günleri şeklinde o göreve gitmek zorundadır gitmiyor hastanede...
Bildiğim kadarıyla cevaplayayım.
1-Valilik onayıyla görevli olduğu gün hastanede tutuklu hükümlülere bakarsa ortalamadan verilir mi?
(verilmez. valilik onayı ile şu gün şu ceza evine görevlendirilmiştir yazıyor ise yada haftanın şu günleri şeklinde o göreve gitmek zorundadır gitmiyor hastanede...
kardeş daha önce hastanende çalışan sağlık teknikeri yok mu onu emsal alacaksın ancak hizmet süresine dikkat et. otomasyon programın varsa oradan takip edebilirsin.
Paranın yattığını vizite sisteminde onaylanan raporlar kısmından görebiliyoruz. Ödenek çıktı yazınca personeli çağırıyorum e-devlet hesabından yatan tutarı gösteren sayfanın çıktısını aldiriyorum sonra üst yazı ile parayı odetiyorum kaçarı yok :)