Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ek Gösterge

Milli Eğitim Bakanlığında Ön Lisans (2 Yıllık Yüksek Öğretim) ile Lisans (4 yıllık ve üzeri Yüksek Öğretim) Arasında fark var Mesela 2 yıllık mezun bir öğretmen 1/4 ek göstergesi 3000 İken aynı derece deki 4 yıllık Öğretmenin ek göstergesi de 3000 Ancak Bunların ek ödemeleri ve hizmet...
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Derece Kademe

Aynen öyle yapmalısınız.
  3. R.P.

Eline sağlık güzel Arkadaşım
  4. R.P.

Editörün Seçimi Terfi intibak

Anladım Teşekkür ederim.
  5. R.P.

Öyle bir şey demedim lütfen yazıyı dikkatli okuyun.Ben naçizane bir bilgiyi paylaştım sadece Bu İntibak işleri blirli bir ücret karşılığında yapılmakta bilindiği üzre biz çalışanların böyle bir şansı olmadığı gibi ne sizn nede dairenizdeki amirlerinizin böyle bir bordronun altına imza atmaya...
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli kesenek bilgi sistemi

Ek bir bilgi açısından naçizane sizleri aydınlatmak babından "500: WSWS3713E: uyg.sgk.gov.tr:443 uzak sunucusuna bağlanma işlemi başarısız oldu. Şu hatayı aldı: javax.net.ssl.SSLException: Ölümcül uyarı alındı: handshake_failure"Bu Hatayı genelde Linux Sunuculara uzaktan erişim Windows...
  7. R.P.

İlhan Bey Emeğinize sağlık olması gereken bayağı bir yazışmalarda mevcut.Diğer taraftan biz çalışan kesimin bunu maddi kazanç karşılığı yapması yasak birde bunun resmiyeti kazanması açısından imzalar gerekli ancak bilgi açısından güzel bir çalışma asıl bu konuda tuğrul bey çok tecrübeli baksın...
  8. R.P.

Kaynaklara Taşındı 22/D Doğrudan Temin Katı Yakıt Alımı

Paylaşımlarınızdan ötürü Teşekkür ederiz Emeğinize Sağlık Güzel Arkadaşım
  9. R.P.

Kaynaklara Taşındı Terfi Takip Programı

10. R.P.

Kaynaklara Taşındı 5434 Sayılı Kanuna Tabi (Öncesi) Maaş Hesaplama Bordrosu

11. R.P.

Kaynaklara Taşındı Üstün Başarı Hesaplama Bordrosu

12. R.P.

Çöp Kutusu Açıköğretim Sınavları Evrakları

13. R.P.

Anladım Ekteki Belge sizi tatmin etmeyecek olur ise Kurumunuzdan bir arkadaş daha detaylı bilgi verecektir.
  14. R.P.

Programlar 5510 Memur 14 Günlük Fark Fiili Hizmet Hesaplama Programı

Eline emeğine sağlık güzel Arkadaşım paylaşımın için teşekkür ederiz.Emek verilen işin ahımı şahımı olmaz mutlaka birisinin işine yarar.Hayırlı Bayramlar.
  15. R.P.

İyi Bayramlar 2 Yıllık Mezun İle 4 yıllık Mezunların KBS de hiç bir özlük hak verisi aynı değildir.2200 dür.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS- İŞE BAŞLAMA

Halil Bey:Muhasebe müdürlüğü kişiyi tekrar birimime aktarsa dahi, nakil olarak gözükücek, kıst maaş vermek için işlem kodunu 8-Ücretsiz İzin Dönüşü-Memuriyete Dönüş kodunu seçin bildiğiniz üzere bu kod sadece ücretsiz izin dönüşü için geçerli değil, tüm işe dönüşler için geçerli ancak % 25...
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2019 Temmuz Memur Maaş Enflasyon Zam Oranı

Çoook Bekleyin %10 ları Ne eder ne eder o enflasyonu düşürürler Bana Göre % 6,7 Olacak (Haziran Enflasyon oranı açıklanmadan)
  18. R.P.

Mutemet Arşivi Ramazan Bayramı | Haziran 2019

Eywallah Üstadım
  19. R.P.

Kaynaklara Taşındı Taşımalı Eğitim Araç Takip Formu

Emeğine sağlık güzel bir çalışma olmuş forumda kullanan çıkacaktır. Sağol eksik olma
  20. R.P.

Mutemet Arşivi KBS Ekders Banka Aktarımı.

Dün gece Hesaplara aktarıldı Çok Şükür
  21. R.P.

Mutemet Arşivi KBS Ekders Banka Aktarımı.

Benim ek dersler bankaya 29 unda aktarıldı para bankada fakat banka ödeme listesinin sisteme düşmediğini söylemekte oysa banka liste onayının verildiği halde anlaşılan o ki sıkıntı var
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ucretsiz izinde gss

Güzel Arkadaşım sorunuzun farkındayım Dediğinizin dışında alternatif olurmu tecrübem olmadığını bildirdim.Hüseyin beyin dediği de çok mantıklı sizin düşüncenizde elbette yanlış veya eksik işlem yapmaktan sakınmaktasınız lakin KBS sisteminde yapılan yanlışlığın telefisi mümkün ancak burada kesenek...
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ucretsiz izinde gss

Dediğiniz gibi olma olasılığı yüksek gibi gözükmekte bana göre mantıklıda geldi Ancak böyle bir tecrübem olmadı.
  24. R.P.

Umarım dediğiniz gibi olur
  25. R.P.

Halil Bey:Burada konu 9 koduna aldıktan sonra aşağıdaki sekmeden memuriyete başlama tarihini 2008 öncesi bir tarih girmeniz Sgk girişinde yaptığınız seçenekler arasında en olası durum Bende herhangi bir olumsuzluk oluşmamıştı Özellikle benimde dikkat ettiğim konu kesenek oranları idi.
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Mahkeme kararı ile faizli maaş ödemesi

Faizin yıllık %9 olduğu konusunda bilgim var.Kişi borcunda faizi kbs kendisi hesaplamakta diğer konu 4/c lilerin tazminatından kesilen gelir vergisini iade ederkende faizini kbs hesapladığı konusunda bilgim var.Bence konuyu muhasebatla bir istişare edin derim.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SGK İADE KESENEĞİ IPC'DEN MAHSUP EDİYOR

sgk işine geldiği gibi davranıyor.Yeterki para kasasına girmeyi görsün al alabilirsen
  28. R.P.

Halil Hocam:Maalesef istifa sonrasında göreve başlamalarda bu gibi problemler olmakta sanki yeniden işe başlamış gibi görüyor Yaptığınız işlem doğru KBS de başka alternatif bulunabilirmi mutlaka bulunur irdelemek gerekiyor.Bu konu ile ilgili olarak ben şöyle yaptım ilk işe başlama olarak girip...
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Promosyon hesaplaması - 2019 şubat ve sonrası girişler

Size Naçizane söylevim bundann sonraki banka promosyonunda mutlaka görev almanız ve bu gibi aksaklıkları göz önünde bulundurarak sözleşmeleri yönlendirmek ve açıkları kapatmak yönündedir. Güzel Arkadaşım mutemetlik konusunda doğru yerde ve doğru çizgi üzerindesin Arşivini sıkı tut yönetmelikleri...
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İcra Kesintisi Hesaplama

Hiç önemli değil güzel Arkadaşım biz bunun için buradayız Lakin şunu da belirtmek isterim bu birikimlerinizi gelecek kuşaklara aktarmak diğer deyiş ile bayrağı teslim alıp diğer kuşaklara iletmekte sizlerin görevi olmalı olmalıki emeklerimiz bilgi birikimlerimiz heba olmasın.
  31. R.P.

Güzel Arkadaşım yönetmeliğin dediği Net ücrettem aile yardımını düşüp kalanın 1/4 ünün kesilmesi konuyu irdelemenin hiç mantığı yok Ben 37 yıldır net ücretinin 1/4 ünü yazısı varsa diğer alacaklarının tamamını keserim hiç sıkıntı gelmedi soran da olmadı.Hatta bazı durumlarda birden fazla gelen...
  32. R.P.

Hiç Uğraşma Net ücretinin 1/4 ünü kes Yasal olarak dersen net ücretinden aile yardımını düş geri kalanın 1/4 üü kes.Gelen icra yaısına dikkat et maaşının 1/4 ü diğer alacaklarının tamamı gibi yazılar olabilmekte.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli yurtiçi geçici yolluk evrakları

Sorunuzu Yanlış anlamış isem Biz böyle bir uygulama yapmıyoruz.Ancak kişi yok ve vekalet ile işlem yapılmakta ise noter tastikli dilekçe almakta fayda var
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli işkur icra kesintisi

En ufak bir sorun dahi olmaz siz relax olun diğer işlerinize odaklanın
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geciken İstirahat Raporları Kesintileri Hk.

Ceza yememek adına yapılması gereken bu Kimi zamanlar bu gibi tasarruflarda bulunmak çözüm gibi gözükmekte
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS sistemi Elektronik İmzada Hata

Kimlik sisteminden Harcama Yetkilisine yetki verilmemiş olabilir,
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Promosyon hesaplaması - 2019 şubat ve sonrası girişler

Sayın Aylin.Nilya Öncelikle Belirtmek isterimki Banka ile yapılan sözleşmede sözleşmenin yapıldığı tarihteki personel sayınız baz alınmıştır.Buna göre bahse konu personelleriniz bu sözleşmeye dahilmiydiler bunu bilmek gerekir Eğer bahse konu personelleriniz bu sözleşmede var ise yine banka ile...
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Asansör Bakım Onarım Teklif Mektubu ve Ödeme Hakkında

Süreli Alımlarda Saadece Taahhüt Dosyası Üzerinden İşlem Yapılır ki geçtiğimiz gün bu konuda foruma yazdıklarımız oldu.Ödemelerin yapıldığı ne kadar ödeme yapıldığı sözleşme gereği toplam tutarlar bir çizelgede gösterilmelidir.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Üniversite ogrencisi staj ucreti

Bizde Yok Ancak Ödendiğini biliyorum.Ödeme Şöyle Oluyor ; Net Asgari Ücretten AGİ yi düşüp Kalanın %30 u ödenmekte O da Bu Günki Asgari ücrete göre 548 Tl.
Geri
Üst Alt