Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli fazla mesai ödemesi

Siz kendinizi suçlamayın yanlışlık elbette olabilecek bir unsur Önemli olan o yanlışlığın düzeltilmesi.
  2. R.P.

Yasal faizini Bağlı Bulunduğunuz Defterdarlık yada Mal müdürlüğü otomatik hesaplamakta faiz parayı aldığı gün başlar.
  3. R.P.

Bahse konu fazla ödeme ise izlemeniz gereken yasal yol aynısı.Bu güne kadar SGK nın geri prim ödemesin rastlamadım onu sineye çekeceksiniz.Kişiye ödediğiniz net tutar kadar kişi borcu çıkartıp yasal faizi ile geri alacaksınız.
  4. R.P.

Fazladan Ödediğiniz Miktar kadar kişi borcu çıkartın Sizin işiniz buraya kadar geri ödemesini sağlayın Öder çdemez kendisi bilir Fazla ödemelerde faizalmanız gerekiyor.İcthat böyle İlerde başınız ağrımaz.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Göreve iade edilen personelin geriye dönük eksik aldığı maaşları hesaplama programı lazım

Defterdarlık veya Mal Müdürlüğüne Üst yazıda belirterek Yatırdığı dekontuda ekleyip gönderin Üst yazıda kişinin vkn ve ibanını belirtmeniz yeteli olavaktır.
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Uzman Çavuş Olup, 2008 Öncesi Memurluğa başlayan personelin hangi sayılı kanuna tabi tutulur?

Eylül 2008 öncesi 5434 e tabidir.Burada Milat 10 eylül 2008 Öncessi 5434 Sonrası 5510
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İlçede çalışan ve İL'de İkamet edip İl'e Görevlendirilen personel yolluk Alabilirmi?

Bir ara bu konuyla ilgili İl Bazında bir kilometre ( 90 Km ) Baz alınmıştı sonrasında bu bölgeye dönüştü ( İl Nüfus Yoüunluğu ) Daha sonra İl İçine Dönüştü ( Merkez İlçeler Alamaz Denildi ) Şimdi İse Göevlendirme Yazılarına Harcırahsız Emaresi eklendi Eeee Bu denli değişikliklerde ve bunların...
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli işten ayrılış bildirgesinde sehven yapılan hata

Tuğrul Hocam 01.01.2017 den sonra işe Başlatmalarda tamamı olmamak kaydı ile güncellemeye izin veriyor ve herhangi bir cezai işleme tabi tutmuyor Güncelleme zaten tamamında güncellemeye izin vermiyor bir kaç kalemde izin veriyor.Bunu da sisteme girerek kontrol etmek çok daha tecrübe kazandıracaktır.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen eğitim öğretim ödeneği

Personel Fili olarak görevde ise ödenir
  10. R.P.

Güncellemede ceza yok diye biliyorum.
  11. R.P.

Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçlanma 4C Tahsilat İşlemine İlişkin Duyuru

7 kişi var hepsininde tahakkukları var Tahsilatları yok Kişilerin beyanı ise maaşlarından kesildiği yönde Şaşırdım kaldım:embarras:
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personel ihraç dönüşü geriye dönük maaş hesaplama

Bunlardan Birini İlgili Personelinizin bordrosuna göre Güncelleyerek Kullanabilirsiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/acikta-iken-goereve-iade-fark-maas-hesaplama-5434-5510.6026/#post-56670
  13. R.P.

Büyük ihtimal ile yapılabilmekte Yarın deneyin ona göre hareket etmenizi tavsiye ederim.
  14. R.P.

Mutemet Arşivi Toplu sözleşme İkramiye pek tutarına dahil edilmemesi hususu

Kbs Dahil etmemiş ise KBS ye müdahale etme şansımız da yok Hayırlı İşler.
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Personel Vizite Sitemi Rapor Hk.

Sayın Aylin.Nilya Hanım efendi size daha çok yardımcı olabilmemiz fırsatını vermeniz için sizi Altın Üye Olarak Aramızda görmekten mutluluk duyarız.Hayırlı İşler Dilerim.
  16. R.P.

Yok Güzel Arkadaşım o kendi kendine hiç bir şey yapmaz sizin yapmanız gereken İşe giriş bildirgesi güncellenebilmektedir öncelikle bunu deneyin aynı şekilde çıkışını da vermeniz olacaktır.,
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bakım Onarım Onay Süresi

Kurumunuzu İletişim bilgilerine eklerseniz çok daha güzel olur diye düşünüyorum.Güzel dileklerinize ve dahi nezaketinize de bizler teşekkür ederiz Güzel Arkadaşım bu vesile ile işiniz Hayırlara vesile olur inşallah Allah işlerinize başarı yaşamınıza sağlık kazancınıza bereket yuvanıza huzur...
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Deneme Sınavı Ek Ders Ödemeleri

Forum olarak bizler yardımcı olabildiysek sizlerde hayır duanızı eksik etmediyseniz bunda iyisi can sağlığı Hayırlı İşler Dişerim Güzel Arkadaşım.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Göreve iade edilen personelin geriye dönük eksik aldığı maaşları hesaplama programı lazım

https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/acikta-iken-goereve-iade-fark-maas-hesaplama-5434-5510.6026/#post-56670
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bayram tatili idari izin puantaj yol yemek parası

Adı üstünde Bayram tatili Resmi Tatil yönetmelik tatil için ne diyor ise o yapılmalı Tatilde işe gelmemiş ise yol ve yemek nasıl verilir?
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu 17:30 Sonrası Oranı Kaç verilir.

Yolluk konusu mutemedin insiyatifinde yasalar çerçevesinde hazırlayıp vermek mutemede düşüyor.Kişinin beyanının yanı sıra elde kanıtlayıcı bir belge yok ise insiyatif sizde.
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Deneme Sınavı Ek Ders Ödemeleri

Her bir sınav için ek ders puantajına 5 saat eklenmektedir.
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bakım Onarım Onay Süresi

Serap Hanım Öncelikle Hangi kurum olduğunuzu bilgilerinizde belirtirseniz buradan size daha hızlı ve daha yararlı bilgi aktarmamız o denli kolay olacaktır. Bakım onarım tutarınızın doğrudan temin yolu ile yapılacağını varsaydığımda işlem sırası ve açıklaması yazım ekinde brlirtilmişir. Size...
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu 17:30 Sonrası Oranı Kaç verilir.

İş yerine giriş saati 19.00 öncesi ise 1/3 + yol verilir diye hatırlıyorum.Konu yanlış hatırlamıyorsam forumda detaylı paylaşılmıştı.Hatta konu ile ilgili belgede mevcuttu yada ben yanlış hatırlıyorum. Tecrübemde olabilir.Arşivime bakmam gerekecek.Diğer konu ise görevlendirmede yolluk ve...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük eş yardımı

Eş yardımındaki esas ve usullerde temel olan eşin gelir getiren bir işinin olup olmadığıdır.Geliri olmayan eş eş yardımından da faydalanır. Şöyleki 2 side öğretmen olan eşlerden birisi ücretsiz izin aldığında Müracaatı halimde diğer eş eş yardımından faydalanmaktadır Geriye dönük olarak ise...
  26. R.P.

Mutemet Arşivi 9 gün bayram tatili araya girerse haziran maaşları ne zaman yapılır (2019 Haziran)

Bayram Öncesi Erken Maaş da denilebilir Geçmişte oldukça çokça tecrübe ettiğimiz bir konu bence hazırlıklı olmakta fayda var.3Haziran İdari tatil gel maaşlarınızı yapın diyebilirler.Millet Tatilde Mutemet işte Oh Ne Ala Suyundan da koy.:mad:
  27. R.P.

Editörün Seçimi Kesenek prim iadesi için bilgilendirme

Genel bütçeye irat edilmesi şartı ile sgk dan istediğim hiç bir para gelmedi Bende bu konuda Siftah bile yok;)
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 60 Ay Ek ders hesaplaması

Görünen odur ki YTL den ötürü ciddi bir hak kayıplı ğı yaşanacaktır.Bu tutum karşısında hak sahibi nasıl bir yol izleyecek arkadaş patlaşırsa anlamış ve tecrübe etmiş oluruz.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan Geçme Güvenlik İşçisi Bekçilik Nedeniyle İstifası

Kendi isteği ile istifa etmesi ve aynı kurumda başka göreve geçmesi tazminat hakkını doğururmu buna bakmak gerekir diye düşünüyorum.Araştırma bu yönde yapıldığı taktirde mutlak çözüm oluşacaktır.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük 60 Ay Ek ders hesaplaması

Söz konusu tarih arasında puantajlarını hazırlayınız Malum tarihlere ait maaş katsayıları ise gerek Forumda gerekse kbs sisteminde mevcut Tuğrul beyin hazırladığı bordroda forumda hazır size düşen mys den ilgili evraklar dahilinde bordroyu mys ye uygulamak kalıyor Bu arada en büyük şansın ise ek...
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Mükellef bilgilerini kontrol ediniz uyarısı!??

Mys çalışma prensiplerinde karışıklık yaşanabiliyor sabırla ve aralıklarla denemek çözümü getrimektedir.
  32. R.P.

Editörün Seçimi MYS MEB Doğalgaz ödemesi

Doğalgaz ödemelerinde Kdv hariç tutardan binde 9,48 oranında damga vergisi kesilerek ödeme yapıyoruz.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 5434 kesenek bildirme

Sağlığı bilmem ama Milli eğitimde böyle bir şey yoktu.Gönderiyor idik.
  34. R.P.

Editörün Seçimi MYS - Posta Pulu Alımı

Bütçe Tertibi Posta ve Telgraf giderleri 3-5-2-1 Yukarda Resimli Anlatımı mevcut.
  35. R.P.

Editörün Seçimi KBS'de Sözleşmeli Personel Kefalet Kesintisi

Mehmet Bey Maaşallah her daim 1 adım öndesin Bilginin beceri ile birleştiği bir yaklaşımdır.Tebrik ederim.
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Tek Kaynaktan Alım ile ilgili elinde örnek olan var mı?

Eğer EKAP sistemini kullanmayı sıklaştır sak bu gibi durumlara mahal vermemiş oluruz Diye düşünüyorum.Sonuç olarak görevliler deki bu bana göre düşüncesini eğitimle silmekten başka seçenek kalmıyor.Eğitim + Araştırma =Bilinçli işlem
  37. R.P.

Mutemet Arşivi 9 gün bayram tatili araya girerse haziran maaşları ne zaman yapılır (2019 Haziran)

Promosyon sözleşmelerinde İlk Şartları bu oluyor üstadım Verdiği promosyon nereden çıkacak Elbette gecelik faize yatırıyor.İmkan verirseniz kullanmaktan çekinmezler."Bankalar Güneşli günde size zorla şemsiye vermeye çalışıp 2 damla yağmur da da o şemsiyeyi geriye almaya çalışan...
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Rapor alan sözleşmeli personelin bildirimi

Her cümlesine katılıyorum.
  39. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Tek Kaynaktan Alım ile ilgili elinde örnek olan var mı?

Maliye doğruyu demiş Eğer doğrudan temin limitinde ise diğer işlemleri yaparak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz Sıkıntı olmaz.Maliyenin önerisine kılak verin.Hayırlı işler.
Geri
Üst Alt