Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Mutemet Arşivi 2019 Ocak Kbs Maaş Katsayıları ve Çizelgesi(MEB Tabanlı)

KBS Maaş Katsayıları ve Çizelgesi Ektedir.Gülerek Kullanın.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Ek Ders Ücretinden BES Kesintisi

Aldıkları ne kadarki bir de bes kesintisi yapayım.Bu güne dek hiç kesinti yapmadım soranda olmadı Hatta Kasımdaki denetlemede hiç bir şey çıkmadı Ücretlilerin bordrolarını istemişlerdi.
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Ek Ders Ücretinden BES Kesintisi

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası kapsamında istihdam edilen sözleşmeli öğretmenler; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğünün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sigorta Primleri Genel Müdürlüğünün 10/02/2017 tarihli ve...
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Emeklilik yönünden kademe derecesi yanlış olan personel

:-) Emekli terfisi demek istediniz sanırım bunun için Forumda proğramlar var arşivden girip bakınız.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Rapor alan öğretmen ek ders kişi borcu

Foruda araştırma yapmadan yazmayınız. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/1-3-kisi-borcu-hesaplama-programi.6483/
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Nafaka Artışı Enflasyon Oranı

Mahkeme kararı veya borçlunun yazılı taahhütü dışında hiç bir işlem yapılamaz.Borçlunun vereceği taahhütü ise mutlaka noter onaylı olmalıdır.Nedeni İse; Son zamanlarda mahkeme kararı haricinde kişi bu kadar yapmak istediğini beyan etmekte ve bir süre sonrasında da fazla yatırdığını alacaklıdan...
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Zorunlu BES Bazen Kesinti Yapmıyor

Bekleyin görün.Bakın olmadı söz konusu şirketi arayın.
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Zorunlu BES Bazen Kesinti Yapmıyor

Kbs sisteminde öncelikle kişi bilgilerinden kesinti sekmesine bakın yok ise yenileyin
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2018 yılı ödenek cetveli MYS'den nasıl görüntülenir?

Mys de Ödenek defteri kullanıcılara açık değil Saadece Defterdarlık muhasebe müdürü şifresi ile görüntülenmekte ve çıktı alınabilmekte Bunu da saadece üst yazı ile temin edebilirsiniz.
  10. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Aralık Maaşı?

Öncelikle alınan çift bordrodan kasıt tam maaş almak değil biri asıl diğeri kıst olarak almakta.Sanırım bu gözünüzden kaçmış burada asıl olan hakkaniyet açısından yapılanın doğruluğudur.Nedeni ise kıst bordroda maaş katsayılarının değişmesidir.Yapılan hakkaniyete uygundur.
  11. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Piyasa Araştırması ve Fiyat Teklifi Usulü Hakkında

Doğrudan temin İhale usulü olmayıp satın almadır belirli limit vardır.Tek teklif te verebilirsiniz 3 teklifte Şayet tek teklif vermeniz halinde şaibe unsuru ön plana çıkar o nedenle en az 3 teklif vermek daha eftaldir. Sizin verdiğiniz teklifte alacağınız mal veya malzemenin adını ( marka...
  12. R.P.

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Milliyetin haberi 04.07.2017 02:30 | Son Güncelleme:04.07.2017-1:11 AYŞEGÜL KAHVECİOĞLU Ankara Öğretmenlere ek ders ücreti kaldırıldı Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) “Yönetici ve Öğretmenlerin ders ve ek ders saatlerine ilişkin karar”da değişikliğe gitti. Yeni düzenlemeyle, yaz ve sömestr...
  13. R.P.

Vergi matrahını hesaplaması yeterli bir durum değilmi?Asla gerçekle bağdaşmayan hesaplama.Her daim dedim birlikten kuvvet doğar.
  14. R.P.

Memur inansa da Eş ve Çocuk yardımının nasıl hesaplandığını mutemetler gayet iyi bilirler Bu Forumda Bu Haberi kimse yemez üstadım.
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

Hadi İnşaallah Diyelim Umarım darı ambarı olmaz
  16. R.P.

Üstadım Bakıyorum bir bizim kurumdamı sıkıntı var ( Eğitim Konusunda ) Değil Sorulan sorulara baktığımda vay anam vay Ön görüm şu Kurum mutemetleri eğitimsizlikten ötürü işi şansla götürüyorlar ancak konuya vakıf olabilen kendi bilgi becerisinden emin çok az sayıda kişi algılamaktayım. Bu konuda...
  17. R.P.

Amiiin Üstadım Daha Önce Umem beceri kurslarında Muhtasar beyanı verdim ancak buradaki işleyiş mantığı ne olacak .Bir kalıp içine alamadığımdan beni gerdi.
  18. R.P.

Heee SGK da öyle diyor Hemen silmeye hazırlar :-) Yeterki sen hata yap Asıl beni düşündüren üstad 1 ocak itibarı ile bizim şehir Muhtasar beyanına geçti İşlem işleyişi nasıl olacak ne istiyorlar ? Orasıda sıkıntılı cezai müeyyide orada da hazır.
  19. R.P.

Mutemet Arşivi Telekom Faturaları Borç Düşülmesi

İyi Valla bir telekomun işini takip etmediğimiz kalmıştı o da tamam oldu.Üstad bana ödenmedi diye yazı yazdılar bende yazılarına karşılık ödediğimizi bununla ilgili hiç bir dökümanı göndermeyeceğimi işlerini iyi takip etmelerini yazdım Ne borç kaldı ne de bir şey.Ya Arkadaşım kendi takibinide...
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sgk terkin yazısı nedir

Detaylı Bilgi İçin; http://www.alomaliye.com/2012/08/01/sgk-genelgesi-201227-kurum-alacaklarinin-terkini-ve-zamanasimi/
  21. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ücretli öğretmen bordro birleştirme nasıl yapılacak

15 Aralık 2018 14 Ocak 2019 döneminden bahsediyor isek Öncelikle elinizde kullandığınız bir proğram yok ise buradan proğramı indiriniz https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/uecretli-oegretmen-maas-hesaplama-programi-11-10-2018-guencel.6628/ 2018 Aralık dönemi verileri kayıtlı olacaktır 15-31...
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D Sürekli İşçi Hayat Poliçeleri

Daha Detaylı Bilgi İçin : http://www.gib.gov.tr/node/86801
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/D İşçi Memur Olunca Kıdem Tazminatını Hak Eder Mi?

Sözleşmesindeki bahse konuları dikkatlice okumak sanırım sorunun yanıtını verecektir.Sözleşmede mutlaka bir kaç kanun maddesinden bahsetmiştir.Bunlarında içeriğine bakmak daha doğru bir sonuç için elzemdir.
  24. R.P.

Sohbet Alanı Herkes Biliyor.. :)

:):(
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli muvazzaf ve emekli hak sahibi personelin üye aidatları

Yanlış anlamamış isem bahse konu sendika üyelik aidatı ise Maaşlarda KBS sisteminden yapılıyor ise Kişi bilgilerini sisteme girmeniz yeterli olacaktır.
  26. R.P.

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Ocak | Zam Oranı Belli Oldu

Benim Tahminim 11,74 demiştim % 1 le kaçırdım demekki. Hayırlı olsun.Harca harca bitmez.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İşten Ayrılış Bildirgesi Ücret ve Belge Türü Alanları

Evet zorunlu bu gün çıkış yapmış iseniz gece 12.00 ye kadar iptal edip tekrardan girmeniz gerekir.Konu ile ilgili forumda bilgiler mevcut lütfen araştırınız. Lütfen Altın Üyelik ile ilgili kısmı okuyunuz.
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşınır düşüm kuruş farkı-Devir İşlemi

Üst Yazı İle konuyu belirmeniz yeterli.
  29. R.P.

Mutemet Arşivi 2019 Yılı Vergi Dilimlerine Esas Tarifeler

Kamu personelinin brüt ücretlerinden kesilen gelir vergisi, Tebliğlerle belirlenmektedir. 31 Aralık 2018 tarihli 3. mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan Tebliğin ilgili bölümüne, geçen yılla karşılaştırmalı olarak, aşağıda yer verilmiştir. Buna göre, ilk vergi dilimi yüzde 21, ikinci vergi dilimi...
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Emekli Eş İçin AGİ den Yararlanılır Mı?

Asgari geçim indirimi, 193 sayılı gelir Vergisi Kanununun 32. maddesine dayanmaktadır. 32. maddenin 2. fıkrasında yer alan hüküm şu şekildedir: "Asgari geçim indirimi (AGİ); ücretin elde edildiği takvim yılı başında geçerli olan ve sanayi kesiminde çalışan 16 yaşından büyük işçiler için...
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sabit Ek Ödeme İadesinde %9 ve %11 Kesinti Kişiden Alınır Mı

Nurettin bey; Lütfen beni mazur görün ve Maaş kesintilerine ait bilgi forumda mevcut Bunu araştırdığınızda ilgili yazı aramanıza gerek kalmayacaktır.Size bunu yazmamın nedeni ise yol tanımlamaktır kendiniz bulduğunuzda bu durum hafızanıza tecrübe olarak aktarılacaktır.Kolay edinilen bilgi hızlı...
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

Bilindiği üzere Usta öğreticiler ek ders karşılığı çalışmakta bu nedenle gelmediği günlere isabet eden saatleri puantajdan düşerek maaşını hesaplatacaksınız
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

Öncelikle 2 güne kadar hiç bir şey yapmanıza gerek yok.3 gün ve üzeri heyet raporu değil ise öncelikle E-Vizite uygulamasından https://uyg.sgk.gov.tr/vizite/welcome.do sorgulatıp onaylayın ve puantajından düşerek ödemenizi yapın.
  34. R.P.

Mutemet Arşivi Personel Ödemeleri İle İlgili KBS Duyurusu (Sıra No:20)

Bilindiği üzere, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş ile birlikte kamu idarelerinin teşkilat yapılarında yeni sisteme uygun olarak değişiklikler yapılmış olup; bu kapsamda, 703 sayılı Anayasada Yapılan Değişikliklere Uyum Sağlanması Amacıyla Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde...
  35. R.P.

Mutemet Arşivi Kavas Görevlileri Ünvan aldı Mutemetler Ne zaman alacak?

Mustafa bey ne olmasını bekliyorsun?Yıllardır yükümüzü çektin sana minnettarız bu senin hakkın mı diyecekler?Şahsım adına bilgimden yararlanan her km olursa dua etsin bana yeter.Gerisi zaten olsada olur olmasada.Yaradan bilsin.
  36. R.P.

Mutemet Arşivi Kavas Görevlileri Ünvan aldı Mutemetler Ne zaman alacak?

Halil Bey: Sen çekildin ben çekildim bizi gören onlarda çekildi Pekala ortada kalan yükü kim kaldıracak.Yorulmuş olsan dahi pes etmek böyle insanların faydalandığı bir ortamı ortaya çıkartmak her baba yiğitin yapabileceği bir şey değil Bu nedenle bu işin birde uhreviyatı var tüm içtenliğimle...
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bedelli Askerlik Süresi İçin GSS Kesintisi

Hafızamda yanlış kalmamış ise Bedelli askerlik süresi ücretsiz izinli sayılmakta hal böyle olduğunda bakmakla yükümlü olduğu veya olmadığına bakılmaksızın GSSP kurumcamı ödenir yoksa askerlere GSSP ödeniyor ise o nedenlemi ödenmez kısaca ödenmiyorsa mutlaka bir gerekçeye dayanmıştır.Ben ödenir...
  38. R.P.

Aynen öyle Başlama tarihini ben 22 olarak algılamışım
  39. R.P.

İşte uykusuz kalmak için büyük bir sorun.:) gibi gözüksede aslında öyle değil Bedelli Askere giden personel aylıksız izinli sayıldığından gssp kesilmesi gerekmektedir.Ancak siz kesmediniz aralık primlerde gitti 27 aralıkta başladığına göre kbs ocak maşında bu 5 günü sistem üzerinde görecektir...
  40. R.P.

Görüş Yazıları Devlet Personel Başkanlığı, yüksek öğrenimi bitiren idari destek personeline dair görüş yazısı.

İkisinden birini yapacak mutemet. Doğruysa amirin yanlışsa mutemetin. :)
Geri
Üst Alt