Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Personel AGİ

Basit Bir AGİ Hesaplama Proğramı (Excell) İşine Yarayana
  2. R.P.

Kaynaklara Taşındı Sözleşmeli Personel Agi̇

Basit Bir AGİ Hesaplama Proğramı (Excell) İşine Yarayana
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli DMO Alımları

Güzel Arkadaşım Eklemeiş Olduğum belgelerde Ödeme belgesine bağlanacak kanıtlayıcı belgeler isimli sunum var onu incelersen sorunun yanıtı orada Sağlıcakla kal.
  4. R.P.

Mutemet Arşivi Türk Telekom & TTNet Faturaları

Aynı konuda bende muzdaribim 6 telefon ile 1 de ttvpn ödemem var onca yazmama rağmen telekomdan bir türlü faturaları e posta adresine gönderttiremedim.Bence telekom hizmetin değil paranın peşinde.Bitmiş...Fatura elime geçmediğinden ödemede yapmıyorum.Aradıklarında gönder faturanı yapayım ödememi...
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli İhraçtan İade Maaş Hesaplama Program Talebi

Burada Fark Hesaplamada Var Gerekirse https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/acikta-iken-goereve-iade-fark-maas-hesaplama-5434-5510.5658/
  6. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

Bildiğim kadarı ile beceri eğitimi sınavlavlarında her bir sınav için 5 saat ek ders verilir.
  7. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

Yok artık şaştım valla. Her şeyi devletten beklemek ne derece doğru Her ne kadar hakkın ise de sabretmeyi de şükretmeyi de bileceksin. Güzel Arkadaşım işin zor yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.Allah yardımcun olsun
  8. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Geçici Görev Yolluğu ödenek talebi

Aynı sıkıntı bende de vardı 3,5 ayın sonunda dün ödenek geldi ne gariptir ki bu süre içerisinde her ay dönemi geçici görev yolluğu vardı ödemeleri yaptım.Bekleyin endişelenmeyin maliye aşamasından sonra bir kaç gün geçiyor güzel Arkadaşım.
  9. R.P.

Editörün Seçimi İş Sonu Tazminatından Gelir Vergisi Kesilmiş ve Mahkemeyide Kazanmış İse

Ancak Mahkeme kararı olmadan ödeme yapmaları olası dışı olacaktır diye düşünüyorum.
  10. R.P.

Editörün Seçimi İş Sonu Tazminatından Gelir Vergisi Kesilmiş ve Mahkemeyide Kazanmış İse

Ferhat Beyin Bilgisine Ek Olarak Size Gelen Belgelerin aslında maliye ye gönderilmesi gerekmektedir.Bu durumda muhattap mal müdürlüğü Siz şahsı mal müdürlüğüne yönlendirin.Ödemeyi orası yapacak.
  11. R.P.

Belgeler Ektedir Umarım İşinizi Görür
  12. R.P.

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2008/11/20081114-11.htm
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardım Beyannamesi

Çalışanın işe ilk başlamasında ve durumunun değişmesi ile naklen gelen personel olması halinde alınması ve özlük dosyasında muhafaza edilmesi maaş ödemesinde ekli evrak olması gerekli.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aile Yardım Beyannamesi

Özellikle Defterdarlık Muhasebe Müdürlüğü İstiyor.İşine yarar inşallah ekledim.
  15. R.P.

Editörün Seçimi Mys de Bütçe Tertip Ödenek Görüntüleme

Arkadaşlar dünden bu yana MYS de ödenekler görükmemekteydi bu gün Raporlar sekmesine Eklemişler.Bilginiz olsun.
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4924 maaş brütleri

4924 sayılı Kanuna göre istihdam edilen sözleşmeli sağlık personelinin işe alınmaları ve yer değiştirme işlemlerini düzenleyen, “Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşları 4924 Sayılı Kanuna Tabi Sözleşmeli Sağlık Personeli Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’’ 11.02.2015 tarihli ve 29264 sayılı...
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Açığa Alınma Sonrası Maaş İşlemleri

Sende sağol güzel Arkadaşım Mehmet Beyin Yazdığıda oldukça ehemmiyetli gözden kaçırmayasın. "Yaşamınızdan Sağlık,İşlerinizden Başarı Kazancınızdan Bereket,Yuvanızdan Huzur Çocuklarınızdan ve dahi dostlarınızdan vefa eksilmesin" güzel Arkadaşım
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Açığa Alınma Sonrası Maaş İşlemleri

Yazının son paragrafından anladığım kadarı ile herhengi bir ödemenin yapılmayacağına dair.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Vardiya Usulü Sürekli işçi (Güvenlik) Çalışma Saati Hesaplama

Eğer yanlış anlamamış isem Elbette Burada Fiilen çalışan önemli adı üstünde diğeri izinli yada raporlu fiili olarak çalışmamışsa gelmeyene yazamazsın.
  20. R.P.

Mutemet Arşivi Şimdiye kadar sayıştay veya bakanlıktan müfettiş geldimi

İyi işte su bastı eski evrak yok dersin :)Halil beyin dediği gibi KBS Online kontrol edilebiliyor.Gerisi şu bu endişelenmene hiç gerek yok.;)Yüreğini ferah tut güzel Arkadaşım.
  21. R.P.

Mutemet Arşivi Şimdiye kadar sayıştay veya bakanlıktan müfettiş geldimi

Ah güzel Arkadaşım aklına hiçmi hiç gelmeyenden başlıyorlar.Bunu nasıl başarıyorlar anlıyamadım. Hatta bu konuyu bir Defasında sordum o da bizim işimiz demişti.Konuya hakimsen dut yemiş bülbül gibiler Konuya hakim değilsen Aslan kesiliyorlar.Ama sen endişelenme Atlatırsın gider o nedenle...
  22. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Vardiya Usulü Sürekli işçi (Güvenlik) Çalışma Saati Hesaplama

Dediğim gibi güzel Arkadaşım taviz vermeden iş kanunlarına göre işlem yap.Sözleşmelerini oku.İnsan bu hep ister gözünü doyurana aşk olsun.
  23. R.P.

Dostlar bu kurallara uyulmadığında geçmişe dönük oldukça yüklü tazminatlar ödenmektedir.Maalesef bazı! insanlar bu gibi fırsatları lehine çevirmekte oldukça beceri ve bilgiye sahip oluyor yada öğretiliyorlar. Bu nedenle de devlet bundan zararlı çıkabiliyor.Ben yaşamadım ancak bunu yaşamış...
  24. R.P.

4857 sayılı İş Kanununda ve Fazla Çalışma ve Fazla Sürelerle Çalışma Yönetmeliğinde genişce yer vermiştir bunun yanı sıra; İş Kanunu 41. Maddesinde fazla mesai yerine izin kullanımı ‘Serbest Zaman’ olarak nitelendirilmiştir. Fazla mesai yapan sigortalı her bir saatlik mesai mukabilinde bunu...
  25. R.P.

Editörün Seçimi Bunu Biliyormuydunuz? (Garanti Sigorta Fonu )

Serap Hanım Yararlanma şartları yukarda yazılı. "Size çarpan araç OLAY YERİNDEN KAÇMIŞ ve BELİRLENEMEMİŞ İSE veya çarpan aracın sigortası yoksa, bütün hastane masraflarını cebinizden yapmışsanız faturayı aşağıda bahsi gecen sigorta fonuna veriyorsunuz. Sigorta Fonu size cebinizden ödediğiniz...
  26. R.P.

Editörün Seçimi Bunu Biliyormuydunuz? (Garanti Sigorta Fonu )

Günaydın Dostlar Oldukça Faydalı Bulduğum bir çoğunuzunda bildiğini düşündüğüm konuyu bilgi tazelenmesi açısından Paylaşma gereği buldum.Umarım Beğenirsiniz. Kazasız Belasız Yaşam Dilerim. Size çarpan araç OLAY YERİNDEN KAÇMIŞ ve BELİRLENEMEMİŞ İSE veya çarpan aracın sigortası yoksa, bütün...
  27. R.P.

Tanışma Mutemet Cafe

Selamun Aleykum Açık Hava Müzesiyle Peri Bacalarıyla Yeraltı Şehirleri ile Uçan Balonları ve Oldukça Sıcak İnsanları İle Kapadokyadan Tüm İnsanlara Allahın Selamı ve Bereketi Üzerinize Olsun.
  28. R.P.

Editörün Seçimi Sürekli Görev Yolluğu

Selamun Aleykum Hayırlı İşler Hayırlı sabahlar Konu etiketine r.p. olarak giriş yapmaktayım ancak sanırım yeterli olmuyor. kuralları ihlal etmek gibi bir düşünce yada icraata asla meyilli değilim.Daha dikkatli olmaya çalışırım uyarınız için teşekkür ederim.Endişe etmeyin.Selam ve Dua ile
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 2018 Yılı Harcırah Tutarları 2018 H Cetveli

İşine Yarayan Arkadaşlar İçin
  30. R.P.

Editörün Seçimi MYS-Taşınır Mal Alımı - Büro Mobilyaları

Suna Hanım emeğinize elinize sağlık ancak tif te bulunan harcama kalemleri ö.e.belgesinde ödeme kalemlerine işlenmesi gerekiyor diye biliyorum.Lütfen yanlışım var ise düzeltiniz.
  31. R.P.

Gülerek huzurla kullanın İnşaallah.
  32. R.P.

Editörün Seçimi MYS-Taşınır Mal Alımı - Büro Mobilyaları

Mys de bütçe tertibi çıkmıyorsa yapacak bir şey yok.
  33. R.P.

İhtiyaç Duyulması Halinde Kullanılmak Üzere Ekledim.Gülerek Kullanınız.
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşınır İşlem Fişi Mys ye Nasıl Girilmektedir

Mehmet Bey Teşekkür ederim.Anladığım kadarı ile harcama talimatına eklenecek sanırım
  35. R.P.

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

Üstadım güzel dersin ancak kaba tabirle ağlamazsan meme verende yok diyeceğim o ki somut adım atılmalı buda en güzeli sendika ile olmakta diye düşünüyorum
  36. R.P.

Mutemet Arşivi Mutemetlik Unvanı

Mali Sorumluluk zammı STK ların tamamnında mevcut.Ancak bu konuda somut adım atılmadığından böyle sürüncemede kalmakta.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Taşınır İşlem Fişi Mys ye Nasıl Girilmektedir

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
  38. R.P.

Editörün Seçimi Aylıktan Kesme Ceza Hesaplama (1/30)

Güzel Arkadaşım Eline Emeğine Sağlık Sizin Hazırladığınız Çok Daha Güzel Olmuş.Tebrik Ederim.
  39. R.P.

Editörün Seçimi Maaş Hesaplama Sunumu

Teşekkür Ederim Üstadım Önemli Olan İşinize Yarsın.
Geri
Üst Alt