Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Dil Tazminatı Hk.

Devlet Personel Başkanlığı, Elektronik Yabancı Dil Sınavı (e-YDS) sonuçlarına göre 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 2 nci maddesine uygun olmak kaydıyla yabancı dil tazminatı alınmasının uygun olduğuna dair görüşü vardır.03.07.2017 tarih ve 43820 sayılı yazıda açıkça belirtmiştir.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeden kadroya geçenlerin terfi tarihleri...

Yukardaki yazıya ek olarak İşlem Atama Kararnamesine Göre Yapılmalı 16 Ekim itibarı ile sgk dan ilişiğini kesip tescil uygulamasına giriş yapmanız gerekirdi Diğer konu ise Mebbis Sgk ve Hitap biribirine otomasyon entegreli bir uygulama biri birleri arasında bilgi alabilmekteler (Mernis gibi)...
  3. R.P.

Sohbet Alanı 2020 Yılı Ekip Arkadaşlarımıza Teşekkürlerimizi Sunarım

İnsanlara bu denli faydalı bir siteyi kurup,yönetip,tüm zorluklara rağmen devam ettirme gayretinde olan şahsınıza ben teşekkür ederim.Allah daim eylesin.
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Biten İcra bakiyesi sıradaki icra'ya Kesilirmi?

Hiç Bir Zorluğu Olmayan Keyifli bir iştir mutemetlik Daha güzeli ise idari para cezaları ondan güzeli ise iş doğru ise amirler üstlenir yanlış ise sen iş bilmez olursun.30 Yıl doğru düzgün işini yap 1 defa hatalı davran senden kötüsü olmaz. İş düzgün giderse öyle gaz verirler.Ek Hiçbir maddi...
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Biten İcra bakiyesi sıradaki icra'ya Kesilirmi?

Kimsenin İsteği İle İş Yapılmamaktadır.Tamamen Sizin Elinizde İster Kalanı sıradakine kesersiniz İsterseniz kesmezsiniz Ancak olması gereken sıradakine kesilir.
  6. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Devlet Lojmanları Kira Bedelleri Genel Tebliğ ve Lojman Kira Hesaplama

Hayırlı Olsun. Kira bedelleri MADDE 3 – (1) Yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için; a) Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 2,69 TL/m², b) Kalorifersiz konutlarda 4,21 TL/m², c) Kaloriferli konutlarda 5,53 TL/m², kira bedeli alınır.
  7. R.P.

Mutemet Arşivi 2020 Yılı Gelir Vergisi Genel Tebliğ Seri No: 310

Gelir Vergisi Matrahları Açıklandı
  8. R.P.

Mutemet Arşivi Yıl 2020 :)

Sizlerinde Yeni Yılı Huzurlu Mutlu Ve sağlıklı Olsun.
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SGK Tarafından Ödenmeyen 1/3 İşçi rapor ücreti

1-Protokolun bir örneğini ekleyebilirmisin. 2-kişinin prim borcunu gönderirken (pek tutar) nasıl bir yol izlemektesiniz? 1577346606 Tam bildirmesi halinde mahsuplaşma nasıl olacak ? Yada prim pek tutarı neye göre hesaplayıp bordroda gösterecek ?
  10. R.P.

Mutemet Arşivi 2019 Yıl sonu MYS Ödeme Emri hata

An İtibarı İle Mys 1577367572 Arkadaşlar Sistem Açıldı
  11. R.P.

Üstad Ben tüm ödemeleri 23.12.2019 dan önce yaptım sadece ek ders kaldı. Tecrübe bunu yaptırmakta..
  12. R.P.

"2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Uygulama Genelgesi (Sıra No 3 ) Uyarınca MYS den Muhasebe sistemine ödeme emri belgesi gönderimi yapılamamaktadır." Mys Böyle Uyarı Vermekte demekki Harç Bitti Yapı Paydos...
  13. R.P.

saat 17.15 sularında bende tamamlayabildim muhasebeye gönderdim
  14. R.P.

fatura ödemelerine kapalı ücretli maaş ve ek derse açık
  15. R.P.

düzelme olmadımı yazan olmamış
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aralık 2019 Ayında Rapor alan Memur

hiç karıştırmayın bencede yıl bitti
  17. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS Muhasebeye gönderme hatası

tutarlardaki nokta ve virgüllere dikkat ediniz ve sonra tekrar deneyin.Sonucu buraya mutlaka bildirin.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aylık Mahsuplaşmadan icra kesintisi Oranı Kaç Olmalıdır?

Arkadaşlar Net Maaşından Aile ve çocuk yardımı düşülür kalanının aksi belirtilmemiş ve kişi bankaya taahhüt vermemiş ise 1/4 ü kesilir.
  19. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Aylık Mahsuplaşmadan icra kesintisi Oranı Kaç Olmalıdır?

Aksi belirtilmemiş ise maaşınıun 1/4 ü kesilir.
  20. R.P.

Mutemet Arşivi Sitemiz Yeni Sunucuya Taşınmıştır 18/12/2019

Hayırlı ve Hayırlara Vesile Olması Dileklerimle.
  21. R.P.

Mutemet Arşivi MYS Error : Request was rejected due to server error hatası

sistemde aşırı yüklenme olduğunu düşünüyorum ve işlemlerimi öğle arası yapmaya çalışıcam olur inşaallah.
  22. R.P.

Mutemet Arşivi MYS Error : Request was rejected due to server error hatası

Dün Yoktu Bu gün ödemede bende aynı hatayı almaktayım umarım bir an evvel düzelir
  23. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ek Özel Hizmet Tazminatı

Bakanlığınız Mevzuatında Bu Gibi Durumlar İçin Açıklayıcı bilgiler mutlaka vardır İncelemeniz sorunuzu yanıtlayacaktır. Konuya benzerlik açısından ekteki belgeyi okumanız size yol gösterecektir.
  24. R.P.

Mutemet Arşivi M.E.Bakanlığı Maaşları Tek Bankada Toplama Çalışması

Bu Konu İle İlgili Bir yazı veya genelge varmı elinizde?
  25. R.P.

Mutemet Arşivi M.E.Bakanlığı Maaşları Tek Bankada Toplama Çalışması

Arkadaşlar Meb in İl Müdürlüklerindeki tüm birimlerinin Maaş İşlemlerini Tek Bankada Toplamak gibi bir çalışması olduğu duyumu var konu ile ilgili elinde yazısı olan veya böyle bir uygulamaya dair duyumu olan varmı?
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğü girilen icra dosya numarası tutmuyor

Arkadaşlar Kimi zaman bazı illerde icra daireleri biribirine devrediliyor hal böyle olunca dosya numarasıda değişiyor ek bilgi olarak aklınızda kalsın
  27. R.P.

Programlar Ücretli Öğretmen Maaş | Normal Ve Dyk %100 Arttırımlı Ek Ders Programı

Emeğinize sağlık üstadım
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Doğum Sonrası Yarım gün çalışan Memur 'un KBS Girişi

Doğum Sonrası Süt İzni sizin dediğiniz bu konuda herhangi bir kesinti yapılmaz.
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Bütçe tertiplerinde değişiklik

Pansiyon Haricinde bütçe tertipleri arasında Asla Aktaramazsınız .Ancak yeni ödenek istersiniz kalan tenkis olur.
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS Yüksek Lisans Öğretmeninin ekdersini % 5 zamsız ödüyor.

Ek ders modülünden öğrenim durumunu değiştirin.veya kbs den öğrenin durumunu değiştirip ek ders modülünden personeli sekmesinden güncelleyin.
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kıdem Yılı Hakkında

Konu çözüme ulaşmış işse çözüm aşaması ile birlikte lütfen belirtiniz.
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Pul Avansı Sehven Hizmet Alımından açılması

Krediyi Kapatacağınız zaman defterdarlık muhasebe / mal müdürlüğüne üst yazı ile konuyu açıklayın görevli memur sizin vif numarasını gördüğünde anlayacaktır.İşleminizi tamamlayacaktır.Konu ile ilgili çokta endişeye kapılmayın.Bir çok kurum vif ilikilendirmeyi dahi yapmamakta olduğunu unutmayın.
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ayın 12 sinde işe başlayan aile yardımı hakkında yardım

Aynen öyle üstadım zaten sende defalarca yazmışsın Ancak sakalın olmadığından sözün dinlenmiyor :)
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS Damga Vergisi keserken Hesaba Esas Tutara Ne Yazılır

Kalan kısmı bir sonraki faturaya yansıtırlar endişelenmeyin siz :-)
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli KBS'de 55 numaralı diğer tazminat (önceki yıl döner sermaye katkı payı)

Öncelikle KBS Sistemi kulanılmamakta. Hatırladığım kadarı ile bakanlığınızda döner sermaye değil döner sermaye kar payı kişiden kesilmekte Yani her yıl bir önceki yılın kar payı kişilere göre saymanlıkça belirlenir ve kişilere ödenir sizin keseceğiniz miktar bununda belirli bir miktarı kesilir...
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sigorta girişi yapıldığı halde işe başlamayan Personelin Giriş İptal Süresi Ne zaman yapılır?

Ek bilgi olarak ulaşabilir isen kişiden dilekçe alabilir veya bu durumda "Müstafi"Sayıldığından Mehmet Hocamın Yazdıklarını Uygulayabilirsiniz.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ayın 12 sinde işe başlayan aile yardımı hakkında yardım

Sn: Utku 07 Eşi 12 haziran 2019 da sigortalı işe giren memurun aile yardımı aynı ayın 15 inde biter.15 Haziranda yapılacak olan maaş işleminde aile yardımını almaz Bu Durumda kişi borcuna müstehaktır.
Geri
Üst Alt