Arama sonuçlarınız

1. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Ekobs (Dssö Ve Denge ) Sabit Hesaplama Sorunu

Toprağım merhaba,EKOBS'tan Ağustos dönemine ait bordroyu al üzerinde süregelen vergi matrahlarını güncelle. Ben öyle yaptım,akla başka bir şey yapmak gelmiyor.
  2. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Sözleşmeli Personel Sgk Çıkışı 10 Günü Geçerse

Hocam bahsettiği personel işçi değil herhalde 4/b sözleşmeli personel.
  3. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Askere Giden Sözleşmeli Personel Sgk Çıkışı 10 Günü Geçerse

İşten çıkış vereceğiniz ekranda altta ''4447 Sayılı İşsizlik Sigortası Kanununa göre İşsizlik Sigortası Kesilmeyen Sözleşmeli Personel mi?'' butonu var hocam. Ona evet derseniz ceza gelmez.
  4. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Maaş Hesaplamada Derece Kademe

Teşekkür ederim konu çözülmüştür.
  5. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Ile Mys Emanetteki Bildirgenin Tutmaması

Öyle olmuş Yasin hocam bu zamana kadar hep önce mal müdürlüğünden gönderdiğim için MYS'de V2 tutarı neyse o görünüyordu.Sağlık müdürlüğü parayı çıkış yapınca mal müdürlüğünden ödemem gereken tutar ekranda görünüyor sadece.Teşekkürler.Konu çözülmüştür. 1658910159 Teşekkürler Süleyman hocam...
  6. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli V2 Bildirge Ile Mys Emanetteki Bildirgenin Tutmaması

Haziran dönemi 4/B bildirgemin tutarı 417.510,91 TL.Onaylayıp tahakkuk fişine baktığımda da tutuyor.Fakat MYS'de emanetleri seçip ''Borç sorgula''dediğim zaman bildirge tutarı 382.578,59 TL çıkıyor.Görüyorum ki döner sermayeden gönderdiğimiz nöbet primi tutarı olan 34.923,32 TL MYS borç...
  7. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 Günlük Farkta Sözleşme Ücreti Fazlalığı

Önlisans mezunu personel 15 Temmuz maaşını Lisans sözleşme ücreti olan 9543,62 TL üzerinden almaya hak kazandı.Haziran ayı önlisans sözleşme ücreti 6417,72 TL.Haziran maaş döneminden sonra diplomasını getirince sözleşme ücretini Haziran sözleşme ücreti olan 6729,21 TL olarak güncelledim.14...
  8. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/B 14 Günlük Farkta Sözleşme Ücreti Fazlalığı

Temmuz ayı maaşında Önlisans mezunu personelin sözleşme ücretini Lisans bitirdiği için yükselttim.Mevcut ücreti 6417,72 iken 6729,21 yapmıştım.Temmuz ayı bordrosunda da ücretini lisans üzerinden yani 9.534,62 TL üzerinden aldı.14 günlük farkları yapıp maliyeye gönderdim.Dikkatimi yeni çekti;14...
  9. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Maaş Hesaplamada Derece Kademe

Tıp fakültesinde araştırma görevlisi iken 08.07.2022 tarihinde kurumumuza uzman hekim olarak atanan personelin maaşını KBS'den yapmaya çalıştım fakat tıp fakültesi kişinin atama işleminden sonra maaşını bankadan bloke ettirmiş. KBS aynı ayda ikinci kez maaş yaptırmıyor.Elden bordro...
  10. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Yeni Başlayan 4/B Personel Kıst Maaş Sorunu ?

Çok teşekkür ederim hocam manuel hesapladım,dediğiniz gibi hesaplıyor.Bir şey daha öğrenmiş olduk sayenizde :)
  11. Emre AKMAN

Hocam 27 Haziran 14 Temmuz arasını eski katsayıdan vermeyecek mi?Sadece 27-30 Haziran arasını mı eski katsayıdan verip 1-14 Temmuz arasını yeni katsayıdan verecek?
  12. Emre AKMAN

27.06.2022 tarihinde başlayan 4/b personelim var.Kıst maaş yapacağım.Gecikmeli Fark/Kıst Maaş menüsünden dönemi Temmuz seçtim.İlk Sözleşme Ücreti'ni de Haziran dönemi sözleşme ücretini girdim.Fakat kıstı da yeni sözleşme ücretinden vermiş. Yanlış olan yer nedir acaba?
  13. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi 2022 Temmuz Ayı Nöbet Mesai Saati

Hocam toplu sözleşmeye bakarsan 39 saat ödemen gerekiyor ama sağlık bakım hizmetleri toplam mesai saatinin 125 olması gerektiğini vurguluyor. Çıkmazda kaldık açıkçası. Diğer illere de soruyorlar. Önümüzdeki günlerde belki bir açıklama gelir diye bekliyoruz.
  14. Emre AKMAN

Hocam ben de aynı şekilde anladım,hemfikiriz. Mete hocam burada çalışma saati kişi bazlı yapılması gerekiyor bence. Örneğin kişi 13 ve 14 Temmuzda mesaiye geldi bu kişinin aylık çalışma saatinin 125 olması gerekiyor. Ama gelmediyse nöbet usulü çalışıyor olsa bile 141 olması gerektiği...
  15. Emre AKMAN

13-14 Temmuz'u dahil ettiğimizde mesai saati 141 çıkıyor.İdari izni düştüğümüzde 125 çıkıyor.Ancak bu saatin tüm personele uygulanmaması gerektiği kanaatindeyim.Personel 13-14 Temmuzda gelmediyse mesai saati 141 saat olmaz mı? Ya da 13 Temmuzda geldiğini varsayarsak 133 saat?
  16. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Sağlıkla Ilgili Bazı Kanunlarda Ve 375 Sayılı K.h.k. Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun.

Evet ben de aynı şeyi söyleyecektim diğer kurumlarda bizdeki sabit ek ödeme denge tazminatı olarak geçiyor diye biliyorum ve onlardan prim kesilmiyor.
  17. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Sağlıkla Ilgili Bazı Kanunlarda Ve 375 Sayılı K.h.k. Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun.

Sabit ek ödemelerin Temmuz ayında genel bütçeye aktarılacağı kesin mi acaba? Temmuz ayında aktarılırsa KBS'den nasıl bir işlem yapacağız,yapan arkadaşlar var mı?
  18. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Sözleşmeliden Kadroya Geçen Kişiye Hizmet Yılı İlerlemesi Yapılır Mı?

Teşekkürler Kamil hocam. Atama kararı elime geçtiğinde ben de bu yöntemle işimi hallediyordum.
  19. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi Sözleşmeliden Kadroya Geçen Kişiye Hizmet Yılı İlerlemesi Yapılır Mı?

Yaşar hocam ben de personel özlükten ilgili bilgiyi alıyorum. Fakat maaş ödemek ve ödememek arasında kaldım. 2021 yılında maaşını ödüyordum sonra kişi borcu açtırıp üzerine ne kadar hak ediyorsa ödemeyi Kbs den hesaplatıp yatırıyordum. Fakat bu vergi istisnası olayı işleri bozdu. Kbs 4b maaşını...
  20. Emre AKMAN

Kusura bakmayın Kamil hocam konu çözülmüş ama benim de bir sorum olacak. Benim de 20 Mayıs, 27 Mayıs Ve 1 Haziran’da 3 yılını doldurup dilekçe veren personellerim var. Çkys’ye atama kararları düşmedi daha. Personel Çkys’ye düşmeden Kbs’den maaşlarını memur statüsünde mi yapıyorsunuz? Ben bu...
  21. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Birikimli Hayat Sigortası Ve Risk Sigortası Kbs Ve Ekobs Girişi

Kolay gelsin herkese. Hayat sigortası konusunda açılan konuları inceledim fakat bir personelin getirmiş olduğu sigortalar hakkında nasıl bir işlem yapacağımı sizlere sormak istedim. Hekim personelin 3 ayrı hayat sigortası mevcut Her ay bu 3 sigortayı ödüyor. Üçünün toplamı 4.444,97 TL. 2 tanesi...
  22. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 2021 Yılı Içinde Ücretsiz Izne Ayrılan Personelin Fhz Bildirimi

Teşekkür ederim Çiğdem hanım yardımlarınız için. Peki sizin emekli ve istifa olarak bildirdiklerinizin bildirgesinde son bildirim ve son ödeme tarihi olarak 31 mart mı yazıyor? Onu merak ediyorum aslında. Ve bu kişilere ayrı ayrı ödeme emri ve bordro mu yaptınız? Kusura bakmayın konu SGK olunca...
  23. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 2021 Yılı Içinde Ücretsiz Izne Ayrılan Personelin Fhz Bildirimi

Çiğdem hanım merhaba konu kapanmış ama aynı durumla ben de karşı karşıyayım.7.ayda ''emekli'' olan bir personelim var. Siz ücretsiz izne çıkan personelleri ek mahiyette bildirim yaptınız mı? Yaptıysanız son bildirim ve son ödeme tarihi hangi gün oldu? 1647516416 26.07.2021 tarihinde emekli...
  24. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Şubat Ayı 4/B Bildirgesi Gün Sayısı

Teşekkür ederim Mehmet hocam gayet açıklayıcı oldu sağ olun :)
  25. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Şubat Ayı 4/B Bildirgesi Gün Sayısı

Merhaba,kolay gelsin herkese. Malumunuz Şubat ayı 28 gün çekiyor.13 ve 30 nolu bildirgeyi verirken gün sayılarını nasıl ayarlamamız gerekiyor?Örneğin kişinin 18 gün fiili hizmeti var diyelim.30 nolu bildirgede 18 çalışma günü,10 gün eksik gün bildirdiğimizi varsayalım.13 nolu bildirgede gün...
  26. Emre AKMAN

Mutemet Arşivi 15.01.2021-14.01.2022 Dönemi Yıllık Fhz Günü Kaç Buldunuz?

Çok teşekkür ederim Yaşar hocam size de kolay gelsin. :)
  27. Emre AKMAN

Dediğinize katılıyorum Hatice hanım.Önce SGK önemli tabi ama keseneğe yüklemek için de bir text dosyası yapmak gerekiyor. Onu nerden bulacağız siz de bununla ilgili bir çalışma varsa buraya yükleyebilir misiniz?
  28. Emre AKMAN

Yaşar hocam peki KBS'de yapılan bordronun keseneğini sisteme girdiğimizde uyuşmamazlık olur mu sizce? 1646138148 Hatice hanım ben Mart sonu diye biliyorum.
  29. Emre AKMAN

Merhaba,kolay gelsin herkese.KBS'de fiili hizmet hesapladıktan sonra kesenek almak için muhasebeye göndermeden Emsan'dan indirebiliyor muyuz?Yoksa bordroyu önce muhasebeye göndermek mi gerekiyor?
  30. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli İşe Başlayıp Maaşını Almadan Askere Giden Personel Hk.

Ben de bu şekilde yaptım en son ama hesaplama kapalı olduğu için tutarı ne kadar attı göremiyorum. Yapacak başka bir yol yok gibi görünüyor. Teşekkür ederim.
  31. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli İşe Başlayıp Maaşını Almadan Askere Giden Personel Hk.

21.01.2022 tarihinde 4/B li olarak işe başlayan personel 02.02.2022 tarihinde bedelli askerliğe gitti.12 günlük kıst maaş hakediyor ama KBS'de Gecikmeli Fark/Kıst Maaş menüsünden 12 günlük kıst maaşını yapamıyorum.14 Şubat'a kadar olan kısmı yapıyor ama 2 Şubat'a kadar olan kısmı...
  32. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Döner Sermaye Vergi Matrahlarını K.b.s Sistemine Yüklerken Hangi Dönem Seçilecek?

Aynı durumla başka hastaneden bir arkadaş da karşılaşmış.Döner sermaye matrahlarını Şubat ayına atmış.Hesaplama yaptığında herkesten gelir vergisi kestiğini görmüş.Acaba bu durumla alakası var mı bilemedim.Arkadaş bana durumu anlatınca ben de matrahları göndermeden hesaplama yaptım. Gelir...
  33. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli 4/B Sözleşmeli Destek Personeli Sözleşme Ücreti

Bize bakanlıktan gelen sözleşme ücretlerini ekte gösterdim.Aynıdır diye düşünüyorum.
  34. Emre AKMAN

Çözümlendi | Kilitli Kbs Döner Sermaye Şablonu Ekobs Ile Uyuşmama Sorunu

Ali hocam isim soyisimi bir şekilde hallettim de bu sefer de şablonu yüklediğimde Ad-Soyad kısmı boş çıkıyor.
Geri
Üst Alt