Arama sonuçlarınız

1. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Vergi kimlik no ile iban numarasının uyuşup uyuşmadığını nasıl öğrenebiliriz

Bilgiler için teşekkür ederim cenk bey. Sizin ki biraz talihsizlik olmuş malesef..bunlar hep bir ders olarak kalıyor insana ama bizim ki çok cüzi miktar malum kurum küçük olunca 600 TL civarında bir ödeme.. muhasebe ye yazı yazarak bu şekilde ödesem sıkıntı yaşar mıyım ya da nasıl bi tedbir...
  2. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Yemekhane Demirbaş Alımı TKYS Girişi

Teşekkür ederim bilgiler için konuyu kapatabilirsiniz 👍
  3. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Vergi kimlik no ile iban numarasının uyuşup uyuşmadığını nasıl öğrenebiliriz

İlla faturadaki vkn ye kayıtlı iban mı olmalı muhasebe üst yazı yazın halledelim demişti. ( Firma dan da indirim talep etmiştik yardımcı olmuşlardı böyle sorunlar da da çözüm odaklı olmaya çalışıyoruz. ) Bu şekilde çözersek ilerde sıkıntı çeker miyiz acaba 1622211094 Teşekkürler bilgiler için 👍
  4. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba bi ödeme gerçekleştirdik. Fakat ödeme vergi kimlik no ile iban numarasının uyuşmaması sebebiyle muhasebenin emanet hesaplarına düşmüş. Yetkili firma ile görüştüm faturadaki vkn ye ait iban numarası olmadığından ortağın iban numarasını yazdık diyor. Faturadaki vergi kimlik...
  5. Ümmü ERDOĞAN

Teşekkürler emir bey aynen bu şekilde yaptım 👍.. fakat küçük bi sorunum daha oldu biz mutfak yapımı için bu malzemeleri almış olduk ama bakım onarım kodundan avans çekerek ödeme yaptık. Avans kapatırken taşınıra ürünleri kaydettim vif oluşturdum.ödeme bakım onarımdan olduğu için harcama...
  6. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Muayene kabul komisyon tutanak tarihi illaki fatura tarihinden önce mi olmalı

Öyle oldu fakat sipariş üzerine fatura kesildiği için muayene tarihi fatura dan sonra olmuş oldu
  7. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Muayene kabul komisyon tutanak tarihi illaki fatura tarihinden önce mi olmalı

Arkadaşlar merhaba avansla ürün aldık. İlgili firma sipariş tarihinde fatura kesmiş. Biz fatura tarihinden sonra ürünü teslim almış olduk. Muayene tutanak tarihi fatura tarihinden sonra olabilir mi
  8. Ümmü ERDOĞAN

Aradım tkys de bulamadım bu ad altında ürün.
  9. Ümmü ERDOĞAN

Bir kalemde kaydedebilir miyim 1621863259 3 malzeme var
  10. Ümmü ERDOĞAN

Muhasebe tüketim malzemesi olmaz demirbaşlar a kaydetmelisiniz demişti
  11. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kurumun mutfağı için hazır mutfak dolabı, eviye ve eviye bataryası aldık bunun tkys deki kaydını nasıl yapabilirim. Faturayı ekte gönderdim acil bi konu.. yardımcı olabilir misiniz 1621860125 Tkys de bu ürünleri bulamıyorum
  12. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İnternetten satınalma yapılır mı

Arkadaşlar merhaba kuruma çaycı almayı planlıyoruz.. satın almada illaki kendi ilimizden mi almalıyız yoksa internetten başka ilden de alışveriş yapabilir miyiz. Burdaki fiyatlara göre internetteki fiyatlar daha uygun çünkü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
  13. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli SGK Kıst maaş dönemi

Emsan da kıst diye çıkıyor.. norma Tek kıst var aynen
  14. Ümmü ERDOĞAN

Kıst maaşını Mayıs ayı maaşının içinde verdim Tuğrul bey
  15. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba 22 Nisan'da memuriyete yeni başlayan personelin kıst SGK bildirgesini gireceğim ek mahiyet sadece bir dönemden giriliyor diye biliyorum burda nelere dikkat etmeliyim ilk defa kıst maaş bildirgesi vereceğim ek bildirge sebebi ne seçiyoruz.. ve en çok aklıma takılan malum...
  16. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Damga vergisi kesilmeden ödenen Avans kaparken nasıl işlem yapılacak

Damga vergisini ayrıca defterdarlığın hesabına yatıracak dimi
  17. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Damga vergisi kesilmeden ödenen Avans kaparken nasıl işlem yapılacak

O zaman ben yanlış işlem yaptım defterdarlık bana kapatırken damga vergisi kesersin dedi 1620372447 Ve şu an kapama aşamasındayım
  18. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba avans kapama yapıcam damga vergisini nasıl kesmem gerekir örnek varsa gönderebilir misiniz
  19. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Telefonla fiyat teklifi alınması örnek

Tamamdır teşekkürler Tuğrul bey
  20. Ümmü ERDOĞAN

Anladım Tuğrul hocam Fakat anlatmak istediğim telefonla teklifleri aldık diyelim biri 100 lira dedi diğeri 200 diğeri de 300 dedi daha sonrasında bu yerlerin hepsinden ıslak imzalı halini isteyecek miyim..kb.yın her zaman belirtmek istemiyorum ama böyle şeyler nadir başımıza geliyor küçük...
  21. Ümmü ERDOĞAN

Tekrardan aynı kişilerden sonrasında ıslak imzalı teklif almama gerek var mı.. yoksa evraklarıma telefondan aldığım teklifleri koysam yeterli midir.
  22. Ümmü ERDOĞAN

Normal belge olarak kullanamam yani öyle mi
  23. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba telefonla fiyat teklifi alınabildiğini duymuştum tutanakla telefondan da teklif alınır diye.. bunla ilgili detaylı bilgisi olan açıklayabilir mi ve elinizde örnek varsa gönderebilir misiniz
  24. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi idari izin günlerinde yemek ve yol ücreti ödenir mi

Allah'tan memur, 4b KBS de ama keşke işçiyide entegre etseler.. dediğiniz gibi mantığını öğrenmeden bu işi yürütmek zor KBS de olsa mantığını öğrenmek lazım ..malesef ki herşeye hakim olamıyoruz..keşke baştan mutemetliği maaşları anlatan sistem olsa neyi neden yaptığımızı anca başımıza gelince...
  25. Ümmü ERDOĞAN

Aynen malesef her ay ayrı muamma bi sisteme entegre etselerde bizde kurtulsak.. bir personelimiz var işçi ama işçiden fazla maaşına mesai harcıyoruz.
  26. Ümmü ERDOĞAN

Bende öyle düşünüp 10,11 Mayıs için yemek yol verip, 12 Mayıs arife günü yarım gün olduğu için yemek vermeyip sadece yol vermeyi düşünüyorum
  27. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba idari izinli olunan günde işçiye yemek ve yol ücreti ödemesi yapacak mıyız.. ramazn bayramı öncesi 10, 11 Mayıs tam 12 Mayıs yarım gün idari izin li olacağız. Bu günler için yemek ve yol ücreti ödenecek mi 1619850401 1619850430 Soruyu kapatabilirsiniz
  28. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli İşçi arife günü yemek parası ödenir mi

Arkadaşlar merhaba işçi personele arife günü yemek parası ödenir mi. Yarım gün çalışmadan kaynaklı ödenip ödenmeyeceğinde terettütde kaldım
  29. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Ön ödeme türü kredili işlemler nasıl yapılır

Teşekkür ederim bugün muhasebe den dönüş yaptılar kredi değilde normal avans şeklinde yapacakmışız. ama aklıma takılan damga vergisini nasıl keseceğim
  30. Ümmü ERDOĞAN

Ön ödeme türü kredi seçip normal avans gibi işlem yaptım öeb de de damga vergisini kestim doğrudur umarım. Bütçemizde paramız var karşı taraf ön ödemeli satış yapabildiği için bu yolu seçtik inşallah sorun çıkmaz
  31. Ümmü ERDOĞAN

Arkadaşlar merhaba kuruma alacağımız malzeme için ön ödeme türü kredi verme seçicem ama süreci bilmiyorum nasıl işliyor ödeme emri kısmı nasıl olacak yardımcı olursanız sevinirim
  32. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Ürün bedeli ödenmeden Satınalma

Aynen elden yatırmayı da düşünmüştüm ama dediğiniz gibi ilerisinde alması sorun olabilir. Proforma fatura mantıklı geldi tekrardan teşekkürler Tuğrul bey inşallah muhasebe kabul eder. İkinci seçenek avans çekilebilinir mi
  33. Ümmü ERDOĞAN

Çözümlendi | Kilitli Ürün bedeli ödenmeden Satınalma

Bu şekilde muhasebe ödeme yapar mı
Geri
Üst Alt