Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli 4/b sözleşmeli personellerin fiili hizmet zammı nasıl yapılır?

Kuruluşumuzda yeni göreve başlayan 4/b li personellerin fiili hizmet zammı nasıl hesaplanır, 13 ve 33 belge türünden nasıl yapılır? Sağlık hizmeti veren ve sağlık biriminde görev yapan fakat kadrosu Diğer Sağlık Personeli olan personellere Fiili Hizmet Zammı yapılır mı?
  2. Çözümlendi | Kilitli harcırah ve yolluk işlemleri

Hocam Merhaba Ben adana açık ceza infaz kurumunda personel biriminde mutemet olarak görev yapmaktayım. 22/10/2019 tarihinde Kozan M Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumundan bir infaz ve koruma memuru inşaat mühendisliği bölüm bitirmesi nedeniyle adanada açılacak olan cezaevlerinin takibini ve...
  3. Çözümlendi | Kilitli personelimiz hakkında gelen icra yazısı

Hocam merhaba ben adana açık cezaevinde çalışıyorum. Dün personellerimizden biri hakkında kuruma komisyon tarafından bir haciz yazısı geldi ama bu evrak hakkında nasıl bir yol izleyeceğiz bilmiyoruz ne yapmamız gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz? Personeli aradım bu evrak'ın ne olduğunu...
  4. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli kıst maaş hesaplama programı

merhaba elinde sözleşmeli personelin kıst maaş hesaplama programı olan var mı
  5. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personelin kıbrıs yurt dışı geçici görev yolluğu ödemesi

Merhaba hocam kurumumuzda bulunan sözleşmeli teknisyen kıbrısa 3 günlüğüne orda açılacak olan cezaevi tefrişatı için gitti ancak bu personelin yolluğu neye göre yapılacak günlük yolluğu ne kadar olacak orda otelde kalmışlar. İşin kısası yazıda kurum işyurdu bütçesinden ödenmesi dendiğinden...
  6. Çözümlendi | Kilitli Yurt dışı görevlendirilmelerde maaşa etkisi

Hocam merhaba bizim kurum açık cezaevi ve burdan teknisyen ve müdürler kuzey kıbrısta açılacak olan cezaevinin tefrişatı için kıbrısa gidecekler 4 günlüğüne bu olayın maaşlarına veya katsayılarına herhangi bir etkisi olur mu yada yapmamız gereken birşey var mı?
  7. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı keseneği

Hocam merhaba 2017 yılının temmuz ayına ait 14 günlük maaş farkını hesapladım ancak keseneğini bildirmek istiyorum bir yerde acaba yanlışlık mı yapıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bütün verileri yazıyorum ne gönder butonu çıkıyor nede kesenek hesaplıyor bir sıkıntı var ama çözemedim
  8. Çözümlendi | Kilitli Kefalet kesintisi

Hocam merhaba personel arkadaşın birinden bu zamana kadar taşınır kayıt kontrol yetkilisi olduğu için kefalet kesintisi yapılıyordu ancak şuan o görevinden ayrıldı bende kişinin kbs ana sayfasında kefalet kesilmiyor butonuna tıklıyorum ve kaydet seçeneğini tıkladığım zaman resimdeki gibi uyarı...
  9. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı ödemesi

Hocam merhaba 2017 temmuz ayında personelin birine 14 günlük maaş farkı ödemesini o zamanın mutemet olan arkadaş unutmuş benim diyeceğim 2017 temmuz ayına ait 14 günlük maaş farkı ödemesi şimdi yapılır mı yapılırsa böyle bir program var mı sitede araştırdım ancak bulamadım şimdiden teşekkür...
  10. Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel 14 günlük maaş farkı ödemesi

Sayın hocalarım 14 günlük maaş farkı ödemesi hesaplaması yaparken sistem 04/07/2019 tarihinde gelen personeli hesaplamamış geldiği kurumda yapmamış sistemden düşmüş şuan personel bende görünüyor bende devraldım personeli ancak soracağım kafama takılan şu soru bu personelin 14 günlük fark maaş...
  11. Çözümlendi | Kilitli Ek tazminatlardan Gelir ve Damga Vergisi Kesilirmi?

Hocam merhaba kurumumuzda görev yapmakta olan sağlık memuruna cezaevinin uzaklığına göre belirli bir kmyi geçince o sağlık memuruna %5 ek tazminat veriliyormuş peki bu ek tazminatı yani 65 tl civarında mysden ödeyecek olsak zamlar ve tazminatlardan mı ödeyeceğiz birde damga vergisi ve gelir...
  12. Çözümlendi | Kilitli Adalet bakanlığı kadrolu sağlık memuru derecesi 2/1 inden 1/3 üne yükseltilmesi

Hocam merhaba adalet bakanlığı kadrolu sağlık memuru derecesi 2/1 inden 1/3 üne yükseltildiği zaman kbs cetveller bölümünden 1 sayılı cetvele iş güçlüğü zammı, iş riski zammı , teminde güzlüm zammı olarak toplam kaç girmem gerekir
  13. Çözümlendi | Kilitli elektrik teknisyeni 5 yılı doldurduğu zaman 1. sayılı cetvellerdeki değerler

Hocam merhaba bizde bir tane elektrik teknisyeni bulunmakta ve lise mezunu olarak işe başlamış durumda kendisi diyor ki ben uyaptada göründüğü üzere askerliğimi de saydırdım şuan 5 yıllık hizmetim bulunmakta ve 5 ylını dolduranlarda kbs cetvellerde iş güçlüğü ve teminde güçlük zamlarında...
  14. Çözümlendi | Kilitli Malmüdürlüğünden BES iadesi (Emanet) ve Çözümü

merhaba hocam defterdarlıktan aradılar 153 tllik bir bes iadesi olduğunu emanette bekletildiğini söylediler bu 153 tllik tutarın kime ait olduğunu bulamadık defterdarlık ocak ayına ait diyor vakıf emeklilik dekont veya evrak gönder diyor muhasebe işlem fişi gönderiyorum bir türlü bu işi...
  15. Çözümlendi | Kilitli kbs bilgisayar işletmeni terfi girerken tazminatlar ve ek gösterge

sayın mehmet hocam diğer uzman mutemet hocalarım şuanda bilgisayar işletmeni bir personelin terfisi geldi 3/3 den 2/1 ine yükseltilmiş cetvellerden I,II,III,IV sayılı cetvellerde bana yardımcı olabilir misiniz önceki listeme bakıyorum bilgisayar işletmeni ünvanı bulunmuyor. teşekkür ederim iyi...
  16. Çözümlendi | Kilitli 15 gün zorlama hapsi alan memurun maaş ve sigorta işlemleri

hocam merhaba kurumumuzda memurun bir tanesi 15 gün zorlama hapsi aldı 1- bu memura tam maaş yaptık bu 15 günlük maaşı iade almamız gerekiyor mu kişi borcu açtırarak 2-bu memurun sigorta yönünden bir işlem yapmamız gerekiyor mu teşekkür ederim hocam...
  17. Çözümlendi | Kilitli ohal kapsamında sgk hizmet dökümü ve personel ekranında çıkan kayıtların silinmesi hakkında

hocam merhaba kurumumuza bu şekilde bir yazı geldi ne gibi işlem yapmamız gerekli ayrıca personel açık sicil rolüne hitap açık süreler diye bir sekme eklenmiş bu konu hakkında bizi bilgilendirebilir misiniz?
  18. Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel 3 günlük bildirge

merhaba hocam bilmediğim için için soruyorum yeni 10 tane sözleşmeli infaz koruma memuru 15/02/2019 tarihinde göreve başladı içlerinden bir tanesi 18/02/2019 tarihinde askere gitti bu personele 3 günlük maaş yaptım ve bugün defterdarlığa verdim hocam benim merak ettiğim konu bu 3 günlük...
  19. Çözümlendi | Kilitli kbs terfi girişi

merhaba hocam eklemiş olduğum fotografta anladığım kadarıyla ödemeye esas 1/1 i ve emekliliğe esas 1/2 sine yükseltilmesi deniyor. peki hocam bunu kbsye kaydettiğimde 1- sayılı cetvelde iki seçenek çıkıyor iş güçlüğü cetvel 500 , iş riski cetvel 250 iş güçlüğü cetvel500 , iş riski cetvel 450...
  20. Çözümlendi | Kilitli 4b sözleşmeli personel maaş işlemleri

merhaba üstadlar 15/02/2019 tarihinde cuma günü sözleşmeli personel göreve başladı ancak 18/02/2019 tarihinde dilekçe vererek askere gitti sizce bu personele 3 günlük maaş mı yapmalıyım yoksa askerden geldikten sonra mı yapmalıyım. (15 günlük bedelli askerliğe gitmiştir) 07/03/2019 tarihinde...
  21. Çözümlendi | Kilitli 5434 emekli keseneği

merhaba hocam bir personel ihraç edilmişti şimdi göreve geri iade edildi bende 2018 yılını tek tek ocaktan itibaren eylül ayı da dahil olmak üzere ünferit olarak maaşını hesaplattırdım kbs ye; 1- 5510 ların maaşını münferit olarak hesaplattırdığımda kesenek bilgi sistemine girmeyi biliyorum...
  22. Çözümlendi | Kilitli Yolluk

merhabalar yolluk programı var mı? ayrıca eşi çalışan memura yolluk (eşinden için) yapılır mı ? çocukların kendi üzerine olup olmadığına bakılır mı ?
  23. Çözümlendi | Kilitli Adalet Bakanlığı promosyon ödemeleri nasıl yapılır?

merhaba hocam promosyon ödemelerinde neleri dikkate alıyoruz. 1- promosyon ödemesine icra,nafaka, bireysel emeklilik, aylıktan kesme cezası, kefalet kesintisi, rapor kesintisi bunları dikkate alıyor muyuz yoksa sadece temmuz ayında yatan net tutar yani icra nafaka bireysel emeklilik aylıktan...
  24. Çözümlendi | Kilitli kadrolu personel maaş

arkadaşlar yeni personelim tayin geldi ancak elemana temmuz maaşını vermemişler şimdi benim temmuz ve ağustos maaşını yapmam lazım nasıl yaparım bu işi
  25. Çözümlendi | Kilitli elektrik teknisyeni kbs maaş ayarlaması

arkadaşlar kapalı cezaevinden bizim açık cezaevine elektrik teknisyeni tayin geldi maaş ayarlamasını bir türlü yapamıyorum yardımcı olabilir misiniz ben örnek olarak bordrosunu aldım
  26. Çözümlendi | Kilitli memur emekli işlemleri

arkadaşlar abimizin bir tanesi emekli olacak komisyon direk bana gönderin ben bundan işlemlerini yaparım dedi emekli olacak abimiz komisyona dilekçeyi vermiş ve şuan bize yazı geldi hiç personelimizi emekli etmedim ne gibi işlemler yapmam lazım lütfen yardımcı olabilir misiniz bu konuda
  27. Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Personel Maaş İşlemleri

kadrolu personel tayin geldi ancak temmuz maaşını hiç vermemişler ben personele çift maaş verebilmem için ne yapmam gerekiyor işlem kodundan işe başlama mı demeliyim
  28. Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli Tayin Maaş Durumu

merhaba bir tane tayin nedeniyle temmuz 16 sında işe başlayan sözleşmeli personelimiz var bu personele 29 günlük+tam maaş vermemiz gerekiyor dimi
  29. Çözümlendi | Kilitli Bilgisayar İşletmeni Cetvel Seçimi

hocam yeni bilgisayar işletmeni kadro tahsisi yazıları geldi bizde bir tane bayan var katiplikten bilgisayar işletmenliği yazısı geldi ben kbs maaş bilgi girişinden ünvanını değiştirdim bilgisayar işletmeni yaptım terfi dedim 8/3 ymüş yine yeni kayıt ekle dedim 8/3 dedim cetvellere girdim...
  30. Çözümlendi | Kilitli Teknisyenin Tekniker Özlük Haklarını Alması

arkadaşlar bizde lise mezunu olarak göreve başlayan bir tane elektrik teknisyeni var kendisi ön lisans elektrik teknisyenliği bölümü bitirdi ve kuruma diplomasını 6 ayın başında bize verdi bizde buna göre maaşını yaptık ancak kbs de eksik bir yeri seçtim galiba kbs ye 6. ayın tekniker özlük...
  31. Çözümlendi | Kilitli terfi farkı

arkadaşlar personel 4/1 ine yükselmiş derece olarak bende ocak ayından bu yana terfi farkını hesaplattırdım ancak ocak ayını eksik hesapladı neden acaba
  32. Çözümlendi | Kilitli Çocuk yardımı

MERHABA KOLAY GELSİN BİZ 09.07.2018 GÜNÜ KADROLU VE SÖZLEŞMELİ PERSONELİN MAAŞLARINI YAPTIK GÖNDERDİK ANCAK 10.07.2018 TARİHİNDE MÜDÜR BEYİN ÇOCUĞU OLDU. O AY ÇOCUK YARDIMINI ALAMADI. BENİM SORUM ŞU OLACAK O AY MYS DEN KESİLEREK ÇOCUK YARDIMI ÖDENİR Mİ ÖDENMEZ Mİ
  33. Çözümlendi | Kilitli Enflasyon Farkı ve 14 Günlük Fark Ödemesi

Forumu baştan sona okudum ama net anlayamadım. Benzer şeyleri bulamadım kusura bakmayın. Cezaevinde bir işçimiz var sürekli işçi kadrosuna geçen. Biz buna tediye de vermedik Bakanlığa görüş yazdık bekliyoruz. Ancak esas soru. Bize gönderilen sözleşmede 1 TEMMUZ dan itibaren %4 zam yazıyor...
  34. Çözümlendi | Kilitli Terfi Farkı Hesaplama

01/06/2017 tarihinde 5/3 den 4/1 düşürülmüş bir infaz koruma memurunun terfisi 1 yıl sonraki gelen 4/2 kararı ile fark edildi. Şimdi bende geriye dönük terfi farkı ödemesi yapacağım, malum 4 e düşünce para artışı ciddi oluyor. Soru 1) 01/06/2017-31/12/2017 arasında 2017 yılını yapıp sonra mı...
  35. Tanışma Merhaba

MERHABA ARKADAŞLAR
Geri
Üst Alt