Arama sonuçlarınız

1. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sgk Ipc Cezası Için Kullanılacak Bütçe Tertibi

hocam bu ödeme emrine neler eklememiz gerekiyor maliyeden geri gelmesin diye 1644597823
  2. ridos

Mutemet Arşivi Nakil Giden 4B'li personel

Merhaba e bildirgede işten çıkış olarak nakil olarak işaretlememize gerek varmı
  3. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

sagolun.malesef çözüm yok tahakkuka bagladım bi şekilde ödüyecem ayın 15 ne kadar bence davadan bişey cıkmaz sistem çalışıyordu asıl bildirimler için .hepimize geçmiş olsun.
  4. ridos

yarın deniyecem umarım çözerler
  5. ridos

sgk il müdürlüğünü mü yoksa ankara mı
  6. ridos

Ceza böyle yiyilir işte merak etme sen tek degilsin bu ay cok arkadaş yemiş
  7. ridos

Sözleşmeli 6306 Sayı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel Maaş Programı 2019

306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun uyarınca, 2012/3945 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile çıkarılan “Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Uygulamalarında Sözleşmeli Personel
  8. ridos

Mutemet Arşivi 2022 Toplu Sözleşmesinde Çıkan Zam Kararı Hakkında Düşünceleriniz ??

ben hava alacağız demiştim başka konuda. hala sendika üyesi olanlar utansın
  9. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sgk İşe Giriş Bildirgesi Hata!

bende aynı sorunla karşılaşmıştım. personelin eski görev yaptıgı yer ile irtibata geçtik hemen düzelttirler .girişini sorunsuz yaptım.
  10. ridos

Çözümlendi | Kilitli 657 tabi inşaat mühendisi istifa tarihinden mi yoksa onay tarihinden mi çıkışı yapılır

kendim tarihi yazdım ama tarih düzenle butonu pasif . dediginiz gibi yapacam girişi yapıp tekrar işten ayrılışını tekrar yapacam . ilginiz için tşk ederim.
  11. ridos

Çözümlendi | Kilitli 657 tabi inşaat mühendisi istifa tarihinden mi yoksa onay tarihinden mi çıkışı yapılır

cevaplarınız için tşk ederim. peki ayrılış bildirge tarihini şuan sistemden düzeltemiyorum.sgk yazı yazsam tarihi güncelleme imkanı varmı yoksa işe tekrar başlatıp ayrılışını yapmam lazım güncel tarihle bu tür işlemler için herhangi bir ceza durumu olurmu acaba .
  12. ridos

Merhaba bizde çalışan bir 657 tabi inşaat mühendisi personel 18.01.2021 istifa dilekcesi verdi .bakanlıktan onay 28.01.2021 bende onay tarihine göre çıkışını yaptım. fakat bakanlık dilekçe tarihine(18.01.2021) göre çıkış yapmanız gerekiyor diye geri dönüş yaptı..sizce nasıl bir yol izlemeliyim
  13. ridos

Çözümlendi | Kilitli 4B Sözleşmeli personellerin 2020/12 bildirgesi

Merhaba bizim sözleşmeli personellerin bildirgesini peşin olarak yatırıyordum sgk asgari ücret belli olmadan bildirge verilmez diye uyarı çıkıyor.Daha önce karşılasan oldu mu? acaba herhangi bir problem yaşarmıyım?
  14. ridos

Çözümlendi | Kilitli Mys'de Kesinti tutari brut tutarindan dusuk olamaz uyarisi

genel bir sorun olabilir cünkü iki maaş yaptım sorun olmadı üçüncü maası yapayım dedim deger hatası aldım bende
  15. ridos

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

almadıkları 13 günlükte var gerçekten çok çelişkili bir konu ikramiye kıst olması cok saçma madem öyle ikramiyeleri vs hepsini aylık versinler
  16. ridos

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

herşey güzel anlaşılır ama neden sadece tis sözleşmesini esas alınıp 365 güne bölünüyor normalde 60 tis ikramiyesi + 52 günde devletin verdigi ikramiye de var devletin verdiği ikramiyeyi de dahil edip 365 güne bölmemiz lazım degil mi? 112/365*61=18.71 gün yapar aralık verilmesi gereken...
  17. ridos

Mutemet Arşivi Vizite rapor onay/ceza

Raporların hepsini "çalışmamıştır " olarak işaretledim umarım gelecek olan cezalar asgari ücretin 1/10 olur. cevaplarınız için tşk ederim.
  18. ridos

cevap için tşk ederim şöyle onay verilmese bile sgk çalışana ücreti ödüyor ve daha sonra cezayı gönderiyor .sadece cezanın asgari ücreyin 1/2 yerine 1/10 gelmesi için onay versem diye düsünüyorum...
  19. ridos

1- İşçinin istirahatli olduğu sürelere dair bildirimin yasal süresi içinde yapılmaması durumunda, aylık asgari ücretin yarısı tutarında idari para cezası uygulanmaktadır. 2- İşveren işçinin, çalışmadığına dair bildirimi idari para cezası tebligatını almadan önce yaparsa uygulanacak ceza tutarı...
  20. ridos

Merhaba arkadaşlar benden önce işçi maaşlarını yapan arkadaşlar bazen raporları onaylamamış acaba onay süresi geçmiş raporları onaylasam ceza durumunun önüne geçebilirmiyim. 2016 onaylanmayan raporun cezası yeni geldi. bilgileriniz için tşk ederim vizite onay listesi :
  21. ridos

Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçinin rapor vizite/bildirge

Merhaba arkadaşlar sürekli işçi 06.10.2020 tarihinden 16.10.2020 tarihine kadar rapor aldı.işçi primlerim tam yatsın aldıgım işgörmezlik ödeneği maasımdan kesin diye dilekçe verdi. -Raporu viziteden onayladım. -Sgk aldıgı ödenegi maasın netinden kestim -Bildirgeyi tam verdim(30 gün) fakat...
  22. ridos

Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

umarım tez zamanda açıklayıcı bir yazı paylaşılır
  23. ridos

Çözümlendi | Kilitli Doğalgaz Güvence mys den

sebeb şu sekilde muhasebe müdürü dediki kredi işlemlerinden sonra yapacagın işlem gene aynı olacak . yeni sistemde direk böyle yapılsada bir sorun teşkil etmez sonuçta paramız orda emanette duracak.bence böylesi daha mantıklı geldi mysde de ödeme kalemi yer alıyor (depozito)
  24. ridos

merhaba bende kredi şeklinde oluşturdum. fakat maliye kabul etmedi .Dogrudan ödeme emrinde oldugu gibi şirketin hesabına gönderdim 1-ödeme emri 2-harcama talimatı 3-doğalgaz güvence bedel yazısı
  25. ridos

Merhaba Mys Üzerinden Dogal güvence bedelini yatıran varsa ödeme emri paylasabilirmi. birde ek olarak ne koymamız gerekiyor harcama talimatı vs.
  26. ridos

Çözümlendi | Kilitli Zamanı geçen Avansı kapatma işlemi

2020 ait suan hallettim aşagıda paylaşacağım. Kabul edileceklerini söylediler. ekran görüntüsünü paylasacagım başka arkadaşlara yardımcı olmak adına 1600665767 1900 TL avans verilmişti 1688,80 TL kullanıldı Avans bir ayı gectigi için kişi borcuna aktarıldı. 1688,80 TL+faiz eklenerek ödeme...
  27. ridos

Çözümlendi | Kilitli Zamanı geçen Avansı kapatma işlemi

Merhaba zamanı geçmiş avansımız bulunmaktadır.Normal şekilde avans kapatma işlemini yapmaya çalıştım maliyeden geri döndü. 140 ve 630 kodla yapacaksın diyorlar daha önce yapan varsa bu işlemi ekran görüntüsü paylaşması mümkün mü tşk ederim.
  28. ridos

Editörün Seçimi E-Vizite Uygulaması Nasıl Kullanılır | Rapor Onaylama

Merhaba bir işçi personelimiz rapor aldı .Fakat rapor durumu kontrol diye geciyor ne yapılması lazım acaba
  29. ridos

Çözümlendi | Kilitli 4/B personel sağlık raporu

iletişime geçmek istiyorum sizin le özelden mesaj attım
  30. ridos

ayın sonuna kadar bildirmeyi unuttuk ceza geldi
  31. ridos

Merhaba bence ceza gelir ...ay sonuna kadar onay verilmesi gerekir diye biliyorum. geçmiş olsun
  32. ridos

Çözümlendi | Kilitli MYS Sorun Bildirme

Kamu kuruluşları gercekten cok hantal (bir türlü mys oturmadı gitti)
  33. ridos

Çözümlendi | Kilitli Mys E-Fatura Durum Degiştirme

Malesef çagırıyı açalı 20 gün oldu yanıt veren olmadı 1602769184 merhaba arkadaşlar aradan gecen zaman icerisinde faturaları mys ilişkilendirilebilir olarak güncellediler.iyi çalışmalar
  34. ridos

Çözümlendi | Kilitli Mys E-Fatura Durum Degiştirme

Merhaba Arkadaşlar gelen efatuları sehven manuel ödendi olarak durumunu degiştirdik.Fakat şuan durumunu İlişkilendirilebilir olarak degiştiremiyoruz.Bu sorunla karşılaşan oldumu? "Muhasebat genel müdürlüğü ile iletişime geçin diyor fakat iletişim kurumadım konuyla ilgili."
  35. ridos

Mutemet Arşivi MYS yeni arayüz

mys e fatura durum degiştirme hatası alan var mı
Geri
Üst Alt