Arama sonuçlarınız

1. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Uzun Süreli Yatarak Tedavi 4/1a Personel

Kolay gelsin 2 sorum olacak arkadaşlar. 1- Uzun süreli yatarak tedavi gören 4/1a personelde (örnek 3 ay) maaş, vizite ve e bildirgeden mutemetin yapacağı ne gibi işlemler vardır? 2- Sadece üst yazıyla yatışın yapıldığı belirtilmiş olan 4/1a personel için ne yapılmalı? (sadece üst yazı ve...
  2. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Yabancı uyruklu sözleşmeli personel 2 Gün ve Daha Kisa Sureli Raporlar

bende ki iki günlük rapor. vizite girişte çalışmamıştır diye işaretledim ödeme çıkmadı gözüküyor. benim sorum 2 günlük raporda vizite ekranında çalışmamıştır işaretledik. Peki Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Sigortalı Bilgilerini girerken eksik gün nedeni ve gün sayısına bir şey giriyor muyuz?
  3. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Yabancı uyruklu sözleşmeli personel 2 Gün ve Daha Kisa Sureli Raporlar

2 günlük raporda vizite ekranında çalışmamıştır işaretledik. Peki Aylık Prim ve Hizmet Belgesi Sigortalı Bilgilerini girerken eksik gün nedeni ve gün sayısına bir şey giriyor muyuz arkadaşlar.
  4. Yıldırım BAL

Teşekkürler bizimki yabancı uyruklu personel arşiv kısmına düşmüş calismamistir diye onay vereyim maaş için bildirge yaparken de 30 gün tam yapayım 2 güne kadar işveren ödüyor araştırdığım kadariyla bildirge de istirahat kodunu işaretlemek gerekirmi acaba
  5. Yıldırım BAL

Merhaba arkadaşlar 2 Gün ve Daha Kısa Sureli Raporlar da 1 vizite giriş sisteminde, (çalışmıştır çalışmamıştır.) 2 e bildirge sisteminde (eksik gün bildiriliyor mu) neler yapıyorsunuz? Cevap verecek arkadaşlara teşekkürler. Not: şu an gece saat 12 kafama takıldı mutemetlik işte :)
  6. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli BES 14 Günlük Fark

ziraat hayat emeklilikte aktarılmamıs daha
  7. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli BES 14 Günlük Fark

Merhaba arkadaslar 14 günlük fark kbs duyurusunda bes kesintileri otomatik aktarılacak diye duyuru vardı yanlış anlasılma varmı diye soruyorum . Yoksa biz manuelmi giricez bes sistemine bilgisi olan varmı acaba?
  8. Yıldırım BAL

Editörün Seçimi Yurtiçi Sürekli Görev Yolluğu

sizlerin yolluklarında para varmı biz ankaradan dönüş bekliyormuşuz bize söylenen bu 6 aydır para bekliyoruz.
  9. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli Bölüm başkanı vekalet idari görev

Merhaba bölüm başkanlığına yeni vekaleten atanan dr. öğr. üyesi idari görev hakedermi? Yoksa belli bir çalışma şartı varmı 6 ay gibi (duyum)
  10. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Maaşın Erken Ödenmesi Maliye Yazısı

kbs banka aktarımı nasıl olacak otomatik aktarılıyordu
  11. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli İşçi maaşları vergi indirimi

işçi maaşlarında MYS DE ücretlerde vergi indirimi nasıl ekliyorsunuz bir deday içerinde bir gelir vergisine bir indirim olabilir diye uyarı veriyor daha gelir vergisini girmedim halde
  12. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli JAVA HATASI

denetim masası java ya tıkladığımda açıldı
  13. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli KBS MEB Ek Ders Hesaplama Hatası

ek mesaide aynı sorun var
  14. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi sendika hakkında

Merhaba Enstitü müdürü olarak atanan bir kişi sendika üyesi olamayacağından sendikası direk kbs sistemden çıkarılmalımı formmu dolturtulmalı.
  15. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Doktor öğretim üyesi ve araştırma görevlilerinin ücretlerinde yapılan düzenleme

RESMİ GAZETEDE YAYINLAMMIŞ üniversite ödeneklerini 175 yapıyoruz.
  16. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Doktor öğretim üyesi ve araştırma görevlilerinin ücretlerinde yapılan düzenleme

Üniversite ödeneği, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi en yüksek Devlet memuru bürüt aylık (ek gösterge dahil) tutarı üzerinden ödenmektedir. Doktor Öğretim Üyelerinin maaşları 1031,23*%10= 103 TL tutarında artacaktır. Bu ay yetişirmi kbsye eklenmesini bekliycez heralde yetişmesse...
  17. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi 50/d Borç

Doktorası bitti ilişiği kesildi maaş geri alınacak mı bunlardan acaba)
  18. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi 50/d Borç

2547 sayılı kanunun 50. Maddesine göre öğretim yardımcılığı kadrolarına geçici olarak atanıp, yükseklisans, doktora, sanatta yeterlik ve tıpta uzmanlık öğrenimlerini başarı ile tamamlayarak yükseklisans, doktora veya sanatta yeterlik diploması veya tıpta uzmanlık belgesi alanların kadro ile...
  19. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi MYS Avans kapama video

kesinti kısmı maaş avanslarına ne oldu acep :)
  20. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

Doğrulama hatası: Girilen değer '0' değerinden büyük yada eşit olmalıdır. Geçersiz alan: ekleOdemeEmriDTOSet[].ekleOdemeYapilacakKisiveyaKurumDTOSet[].odenmesiGerekenTutar.amount sonda boyle yazı yazıyor bende muhasebe birimine gönderemedim
  21. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi MYS Avans kapama resimli anlatım

duyuru yayınlanacak diyorlar beklemedeyiz.
  22. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Mesleğe İade Edilen Personelin Maaşı

Hesaplatamassın manuel yapman lazım.
  23. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Geri çekme sorunu

evet yok ne düzeltebiliyoruz ne silebiliyoruz
  24. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi MYS-Yurt dışı Geçici Görev Yolluğu Ödemesi

yurtdışı yolluklar manuel yaplıyor. sistemden yurtiçiler yapılıyor sadece
  25. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi MYS TEST

2018 hys böyle diyorda Bütünleşik projesi kapsamında bu işlemi yeni sistem üzerinden yapmaya başladığınızdan bu sayfaya erişiminiz yoktur..
  26. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi MYS TEST

Aralık ayına ait maaşların avans kapatma mys den mi yapılacak
  27. Yıldırım BAL

Çözümlendi | Kilitli mys asgarı gecim indirimi

merhaba mys de boyle bır uyarı alıyorum sebebı nedir. bir detay içerisinde bir gelir vergisine karsılık bir indirim olabilir indirim tutarı gelir vergisinden buyuk olmaz bu nedendir acaba
  28. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi mys

tamamdır aktifleştrmek gerekiyormuş. çözdüm.
  29. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi mys

hocam oraya kadr geldikte gerceklestirme görevlisi ve kendimi ekledim ama rol atayamıyorum
  30. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi mys

yapmadım yapamadım yardım lazım :)
  31. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi mys

merhaba bu mys giriş yapıyoruz ama hiç bir şeye izin vermiyor tıklıyoruz tepki yok ayrıca bir işlemmi gerekiyor bilgisi olan var mı?
  32. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

yaşar bey nerden girilior tam bilginiz var mı ziraat bankacılığımız var nerden yapılacagını bilemedik
  33. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi e bildirge para cezası

Merhaba sgk dan gecikme zammı cezası gelmiş düşük bir rakam bu borcu internet üzerüncen telefon, internet bankacılığı vs. üzeri ödeme yapabiliyormusyuz yoksa ille bankayamı gidilecek kolay gelsin.
  34. Yıldırım BAL

Mutemet Arşivi Fazla Mesai Yıllık Saat

Yükseköğretim kurumlarında 2. öğretim Ayda 50 saati, yılda 300 saati aşamaz. Bütçe Kanunudaki fazla çalışma ücretinin 3 katı kadar ödenebilir. Merhaba bu ayki fazla calışma ücretlerini ekleyince 300 saati aşıyor kesmelimiyim ne yapmam gerekir.
Geri
Üst Alt