Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 14 GÜNLÜK FARKLAR AÇILDI 4/B SÖZLEŞMELİ

Arkadaşlar, öeb nin yeni sistem deki gibi çıktısını alabilen var mı , ? HYS deki gibi veriyor , bıktım bunlardan yav. Vallahi kim bakıyor bu kbs ye ciddi sorunları var
  2. Volkan Çirkin

açılmıyor , veri giriş , gerç. harcama yet. hepsinden denedim ama bir türlü alamadım
  3. Volkan Çirkin

ÖEB yi eski usul veriyor , herkeste aynı mı durum ?
  4. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Zam Farkı Yeni Gelen Kişiyi Aktarma

geldiği kurum maaşı yapmış yollamış bile , vay arkadaş bir adama maaş yapacaklar diye ödleri koptu yav bir türlü ekletemedim listelerine.
  5. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli KBS Kadrolu 14 günlük fark maaşları açıldı

link var mı hocam , konu başlı vs , açıp bakayım
  6. Volkan Çirkin

Eski kurumunun bilgi giriş sayfasında Naklen Geçme kodunda olduğunu soyluyor zeki arkadaşımız kbs
  7. Volkan Çirkin

Nakil geleni 14 günlük için aktarma işlemi yaptığımda bu uyarıyı alıyorum, çözüme dair bilgisi olan varsa...
  8. Volkan Çirkin

cevap 1. madde de varmış görmemişim.
  9. Volkan Çirkin

Selam , bu ay nakil alınan personelin 14 günlük fark maaşını kbs hesaplar mı?
  10. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi MYS - 4B Sözleşmeli Personel Maaş Avans Kapatma Ödeme Emri Örneği

Şimdi maliye den arandım , kuruş farkını neden sgk ödemesinden oynayarak kapattın diğer kalemlerden seçseydin diyor , sorun çıkar mı bilmiyorum dedi. Varsa böyle yapan , götürmeden düzeltmesinde fayda var.
  11. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi MYS - 4B Sözleşmeli Personel Maaş Avans Kapatma Ödeme Emri Örneği

Ha birde dedi ki , kimse getirmedi , senin acelen ne ! Vay arkadaş ilk defa son saate bırakmadan iş götürdüm , sorun çıktı:)
  12. Volkan Çirkin

Aynen hocam , neyle karşılaşacağını bilmek gibisi yok .Herkes hazırlıklı gitsin bence duyurunun çıktısını yanınıza almanızda fayda var:)
  13. Volkan Çirkin

Arkadaşlar maliyeye teslim eden oldu mu hiç avans kapatma işlemini, bugun götürdüm. böyle olmayacak mahsup getir den yapılacak dedi. Duyuru var dedim. Bakmadım dedi :) evrakı da geri iade etmeye kalktı filan.. kendi bakanlığının duyurusunu oku bari dimi.
  14. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yanlış derece - kademe den ödenen maaş.

Hocam , hesaplattım ama yanlış olduğunu düşünüyorum. memur kadrosu 7. dereceye geçtiğinde özel hizmet taz. oranı 48 den 49 a çıkıyor ama hesaplamada fark a 0 diyor
  15. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Yanlış derece - kademe den ödenen maaş.

Selam , Personelin derece kademesi tam 15 temmuz a denk geldiği için unutulmuş ve 3 yıldır terfisi gelmemiş:) (bana söylenen bu) 8-2 den maaş yatıyor , 7-2 olması lazım. Bunu geriye dönük hesaplamak için program var mı acaba ,
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 2008 öncesi keseneklerde hata

Hocam hatalı kaydı düzeltmeden gönder butonu aktif oluyorsa yollayın gitsin. 3 5 kuruş un hesabını yapmasın koskoca prof :)
  17. Volkan Çirkin

Anladım hocam , ön yüzden yapınca %100 artış hesaplanmıyor. Ben bikaç defa o şekilde yaptım ama hiç boyle bir şey başıma gelmemişti. Hatta bu ay 3000 olması gerekirken 0 olan kişinin ek göstergesini ön yüzden 3000 olarak düzelttim , bende de aynı hatayı verecek o zaman?
  18. Volkan Çirkin

buradaki problem nedir, ek gösterge değeri kbs den değiştirilmemiş ama kesenek sayfası olması gereken diyerek hatayı düzeltmeye mi çalışıyor , yoksa terfisi ön yüzden yapıldığı için text e mi yansımamış
  19. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Öncelikle, açığa alınma ve göreve iade tarihleri ve kaçıncı madde ile iade olmuş , bu bilgileri verebilirseniz. 2/3 maaş ödemesi yapıldı mı, 1/2 kesenekleri yattımı ?
  20. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Eksik Ödenen Ek Gösterge

Selam , başlık açmak istemedim - Teknik Eğitim Fakültesi mezunu 1 derece TH sınıfı Teknisyen ek gösterge değeri nedir acaba, internette bulduğum tablolarda farklı farklı bilgiler mevcut, muallakta kaldım. 3 yıldır ek göstergesi 0 olarak gözüküyor personelin.
  21. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli İl müdürü iken Araştırmacı olan

Murat Bey , yeniden yapılandırma kapsamındakiler ile özelleştirme kapsamındaki Araştırmacı kadroları aynı imiş , Mali hakları aynen kişiye devroluyor. Şöyle ki; Bu kişinin nakil formunda net maaşının yazması lazım. O maaşı vermeye devam etmelisin. (3 yıl süre ile ve 6 ayda bir gelen zamlar...
  22. Volkan Çirkin

Atama yazısını görebilseydim yardımcı olabilirdim ,gelen yazıda özlük ve mali haklarına ait bilgi verilmiş olması lazım. Bana da çok sayıda Araştırmacı geldi farklı kurumlardan , epey uğraştırdılar ama sora sora çözmüştüm.
  23. Volkan Çirkin

Merhaba , 4046 sayılı kanunun 22. maddesine göre mi ataması yapıldı , yani özelleştirmeden mi geldi kişi?
  24. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izinde iken gözaltına alınan memur

İlginç bir vaka , forumdaki uzman arkadaşlardan kriminal inceleme talep ediyorum, Allah ım sen bizi böyle vakalardan koru ! amin.
  25. Volkan Çirkin

Sohbet Alanı Sohbet Odası

Memur Maaş kısmı yavaşta olsa ilerliyor , 4B kısmı hiç açılmıyor.
  26. Volkan Çirkin

Açamıyorum ya, işini halleden çıksın , kasıyor sistem:)
  27. Volkan Çirkin

14 ü pzt teslim etsek , keseneklerden önceye yetişir maaşın yatması :)
  28. Volkan Çirkin

şu maaşları yapsakta rahatlasak. Vakit geçtikçe geriliyorum .bu işe başladığımdan beri stresten kafamda saç kalmadı yav.
  29. Volkan Çirkin

Açılmayacağını bile bile ısrarla sayfayı yeniliyorum.
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

Seçim öncesi son pazarlıklar mı yapılıyor acaba ....:)
  31. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli MYS - Seyahat Kartı Ödemesi Nasıl Yapılır?

Aynen, tarifesi belli olmayanlar. avans ve kapama öeb leri
  32. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 2019 yılı Ocak ayı Mali ve Sosyal Haklar Genelgesi Hala Yayınlanmadı

12 sine kadar uzatırlar olur biter onlar için. Bizi düşünecek halleri yok. Hayra alamettir belki,bırakın gelmesin.
  33. Volkan Çirkin

Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Vay arkadaş, pc de access yüklü değil ve herhangi bir kuruluma izin vermiyor bakanlık. Heyecanlanmıştım o kadar.
  34. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Katsayı Farkı Bild. (1/2)

Hocam ben hesaplamadım ki , açıkta olan personel (1/2) ödemeyi kbs vermiş zaten. Göreve iade oldu kalan 1/2 yi aynen geçirdim öeb ye. Onu yapmıyor. Geçmişe dönük katsayı farkı ödemesi diyorum , hesaplamayı kendisi yapıyor ve tam ay hesap çıkartıyor.
  35. Volkan Çirkin

Hocam , kamu görevlileri hakem kurulu kararı gereğini seç ve öyle yolla dedi . Onlarda bilmiyorki ne yaptığını , yollayayım gitsin ya .neyse cezası öderiz sıkıldım.
  36. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi Açıkta İken Göreve İade Kesenek Hesaplama ve Bildirimi (5510)

Manuel yapıyorsun , text yüklemedin , say2000 i tıklama dedi . Bende onun yalancısıyım , ceza meza yoksa farketmiyor demekki. Neyse sağolun Eren Bey.
  37. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi Açıkta İken Göreve İade Kesenek Hesaplama ve Bildirimi (5510)

Hocam , yukarıda bir konuda düzeltme gerekiyor sanırım . Verdiğiniz numarayı aradım , ben A sordum ama sağolsun Alfabe yi anlattı tel de . Yukarıda foto da say 2000i tıklamışsınız ya, SGK daki şahıs " zinhar " tıklanmayacak dedi . Üstüne basa basa . :) Hatta bu arapça kökenli bir kelime...
  38. Volkan Çirkin

Hocam , 2016-12 den 2018-11 dahil geriye dönük maaş ödedim. Arada 4 tane 14 günlük katsayı farkı var. İlginç olan, 2017- Haziran katsayı farkını , elimde hazırladığım bordroya göre yaptım ve yolladım. Aynı işlemi 2017 Aralık için yaptığımda hata verip , olması gereken şu olması gereken...
Geri
Üst Alt