Arama sonuçlarınız

1. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Katsayı Farkı Bild. (1/2)

Hocam hangi birimin numarası acaba , arıyorumda meşgul çalıyor.
  2. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Açıktan Göreve İade Katsayı Farkı Bild. (1/2)

Arkadaşlar , açıktan göreve iade (1/2) 14 günlük katsayı farkı ödemesinin SGK sı nasıl bildiriliyor. Katsayı Farkına Ait Bildirim seçiyorum , hata veriyor. Açıktan dönen personele 14 günlük katsayı farkı ödemesi diye bir seçenekte yok. Geçmişe dönük ödenen maaşa ait bildirim mi desem?
  3. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi Açıkta İken Göreve İade Kesenek Hesaplama ve Bildirimi (5510)

Hocam denedim de %5 lik kesinti sütununda hiç 1 kuruş fazla yok :) %11 için oynama yapıp düzeltirsem , %5 bozuluyor. Benimle dalga geçiyor resmen sistem.Özel hizmet tazminatı ile oynandığında haliyle en düşük oranda daha büyük depremler yaratıyor.
  4. Volkan Çirkin

Anladım Mehmet Bey sağol. Bir sorum daha var aslında yardımcı olabilirsen, Ben önce buradan kesenekleri kontrol etmek yerine, direk bordro hazırlayıp maaşını yaptım (hazine sürecinde) sonrada girip keseneklerini yapayım dedim ama tazminat tutarının 2 katını girince jawa ya , bazı ayların...
  5. Volkan Çirkin

Olayın mantığını anlamak için soruyorum , tam maaş olarak gönderiyoruz 1/3 iadeyi , önceden ödenen 2/3 maaşın sgk kesintilerini sistem toplamdan düşüyor mu, yani tam olarak yolluyoruz ama 1/2 gidiyor dimi?
  6. Volkan Çirkin

Hocam öncelikle başlık açmıştım , onu silebilirsiniz. Bu konuyu görmedim , diğer konularda kilitli o yüzden açmıştım neyse. burada kıdem hizmetini değiştirmeden yollamışsınız. Bu sorun oluşturmuyor o zaman?
  7. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli göreve iade edilen personel sgk ödemesi

Selam arkadaşlar , açıktayken göreve iade edilen personele 1/3 maaş iadesi yaptım. Kıdem ay yıl ını düzenlemeden ödedim, şimdi keseneklerini öderken kıdem ay/yıl ı düzenleyeyim dedim , kıdem atlayınca personel , kıdem tazminatı ödeme tutarı değiştiğinden dolayı sgk kesinti tutarları değişti...
  8. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli VİZİTE PROGRAMINDA KAYITLI HASTALIK RAPORLARI

Arkadaşlar, benim vizite ekranına hiçbir rapor düşmüyor, çok can sıkıyor bu iş ya. Rapor düşse herşeyi usulüne uygun yapıcam kafam rahat olacak. Yeni başlayan sözleşmeli personel de ilk 40 gün raporlar düşmüyormuş diye kulağıma çalındı biryerlerden , aslı astarı nedir bilen var mı? Kasım...
  9. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Hocam o zaman gelir vergisi eksik kesilmiş olmuyor mu , 2/3 hiç hesaba katılmıyor . Maliye böyle diyorsa benim hoşuma gider , extra uğraş gerektirecekti . Tşk
  10. Volkan Çirkin

Editörün Seçimi İhraçtan Göreve İade Maaş Hesabı ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Selam arkadaşlar, Açıkta bulunan personele 2/3 maaş ödenirken gelir vergisi kesintisi hiç uygulamamış KBS , sizlerde de durum aynımıydı. 1/3 iade yi yaparken tam maaş üzerinden gelir vergisi kesintisi uygulamam gerekir değil mi?
  11. Volkan Çirkin

Biliyorum Hocam , Ocak ta çıkmıyor , hiçbir yılın 14 günlük bordrosu çıkmıyor raporlarda,
  12. Volkan Çirkin

kbs raporlardan 2016 yılı Aralık 14 günlük fark bordrosunu görebilen var mı , sadece 2016 değil 2017 2018 de açılmıyor.
  13. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4/D 15.12.2018 - 14.01.2019 Dönemi Maaşı Nasıl yapılacak

Uygulama birliği yok sanırım. İki kere uğraşmak yerine tek seferde oluyorsa kaçırmayın bu fırsatı :) Buradaki muhasebe müd. benden 17 ve 14 olarak ayrı ayrı istediği için bu şekilde yapıyorum.
  14. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi 4/D 15.12.2018 - 14.01.2019 Dönemi Maaşı Nasıl yapılacak

17 günlük yapıp emanet e attırın parayı. Yeni yıl da standart yaptığın gibi 14 günlük tekrar yaparak ve emanetteki (17 günlük) paranın hesaplara atılması için bir üst yazı hazırlayıp 14 günlük ile birlikte teslim edin. Ben her sene bu şekilde yapıyorum. HYS de yapılmış ÖEB var elimde, MYS de...
  15. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Sağlık Müdürlüğünde Yolsuzlukla Suçlanan 3 Mutemede Tutuklama

Ben bankaya eskiden liste götürüyordum , bir kere götürmedim uzak mesafede olduğu için baktım ses etmiyorlar , bidaha da götürmedim, onlarda Arkadaşım bu liste neden gelmiyor diye sormadılar zaten. Heryere de gidemem ki Arkadaşım , İstanbul da kolay mı bu işler. Bu olay da yolluk dışında farklı...
  16. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz izin dönüşü kıst

Ben kıst maaşından kırparım dedim o kısmı ama olmuyormuş , neden olmuyor onuda merak ettim. sistemsel mi , mevzuatsal mı , tercihen mi
  17. Volkan Çirkin

Kökten pratik çözüm bu olsa gerek. İade yazısını yaz yolla al takibe, gelirse senindir :) Bu arada Yasin Hocam sizin logoyu değiştirmişler, burada hala eskisi var :)
  18. Volkan Çirkin

Kıst ın GSS si gitmemesi gerekiyor ama , kesenekleri yollarken text i yükledikten sonra ilgili kişi için gss kesintilerini silip 0 yapıcam , sorun çıkartır mı sistem ? Çünkü kesintiler birbiriyle ilintili oluyor sistemde.
  19. Volkan Çirkin

15.12 maaşındaki kısttan bahsettim.
  20. Volkan Çirkin

Özür dilerim , 3.12 de dönecek kişi
  21. Volkan Çirkin

Merhaba arkadaşlar , 5510 sonrası 03.11.2018 ücretsiz izinden dönüş tarihi. 15.11 maaşında kıst + tam alacak . Tahmin ettiğiniz gibi kıstın gss kesintisi hakkında yardıma ihtiyacım var. 1. kıst maaşın GSS kesintisini mahsup ettirirsem , kesenekleri yaparken sıkıntı yaşarmıyım? ( yani...
  22. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli 4/B rapor - E vizite

Hocam Hastane ile görüştümde , biz onayladık diyor ama ekranda yok rapor.
  23. Volkan Çirkin

Manuel rapor yapılsa dahi , hastanenin yaptığı giriş ekrana yansıyor mu ? Yoksa manuel girildiği için hastanenin girişi gözükmez mi
  24. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kasım ayı kredi faiz oranları ve otomobil fiyatları

1.30 dan kredi çekip araba almıştım 2018 şubatta 90 a 120 ödemeli 48 ay , şimdi aynı işi yapmak yürek ister. şuan 48 ay veren banka yok , 36 ay için 90 a 145 ödeniyor , vade azalmasına rağmen aradaki fark artış yönünde 25 bin. Banka benden dolayı zarar ediyor :) iyi oluyor! Şu ortamda bnce...
  25. Volkan Çirkin

İlk defa yapıyorumda , manuel rapor girerken orada çıkan prim ikramiye gibi ek ödemeler vs.. oraları dolduruyormuyuz
  26. Volkan Çirkin

Manuel olarak giriş yaptım , onaylama işlemi yapılmış oluyor mu , onaylanan raporlarda gözükmüyorda. Başka bir işleme gerek var mı ,
  27. Volkan Çirkin

O zaman ne yapıp edip raporu onaylamam gerekli , Teşekkürler ,
  28. Volkan Çirkin

Kıst maaş vardı bu ay , hesaplar tutsun diye ekim kasım ı aynı gün götürdüm maliyeye. Normalde bekliyordum bende ,
  29. Volkan Çirkin

Arkadaşlar merhaba . 12.11-21.11 arası raporlu personelin vizitede raporu gözükmüyor ayrıca dün 15 kasım maaşlarının bildirgesini gönderdim ve orada malesef istirahat süresinde çalışmamıştır ı işaretlemedim :S varmı tavsiyesi olan , cezayı yiycekmiyiz illaki
  30. Volkan Çirkin

Çözümlendi | Kilitli E-bildirge Kıst Maaş Primleri

Arkadaşlar , bu kıst maaşın bildirgesinde eksik günler için hangi neden i seçiyorsunuz, yeni başlayan için mantıklı bir neden bulamadım, Diğer mi seçiyorsunuz?
  31. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Mutemet Yetişir mi?

Valla arkadaşlar, bizim kurumda da arkamdan konuşmuşlar 1 hafta çalışıyor gerisinde yatıyor, yaptığı iş ne ki filan.. tabi ben yediremedim bunu gittim idareye dedim böyle böyle istemiyorum başka birini bulun. Dediler , kim yapabilir bu işi var mı önereceğin biri , arkamdan konuşan herifin adını...
  32. Volkan Çirkin

Evet hocam sizin durumunuz benden farklı, bana 6 ay da bir yeni başlayan gelir :)risk i çok düşük . Ben en iyisi xyz yapayım :) teşekkürler.
  33. Volkan Çirkin

peki hocam yeni başlayan olur diye mi siz boyle bir yol izliyorsunuz. Sonuçta şuanda kasım 15 maaşının bildirgesini de yapabiliyoruz. Kasım ÖEB X+Y(kıst) , Ekim Z olsun. Bu ay ekim i gönderirsek Y eksik kalacak . ikisinide gönderirsek X +(Y+Z) para dengeler. parayı bölme işinide...
  34. Volkan Çirkin

ikisini birden yapıp götürmek gerekli sanırım , kasım için aralık ı beklemeden bu ay goturursek dengeler kendini Gökhan Bey in dediğini diyorum sanırım ::)
  35. Volkan Çirkin

Merhaba ,,, Bunun çözümü ne şimdi , anlamadım ben,normalde kıstların ekim ayı ile birlikte gitmesi gerek ama para yetmez, Maliye parayı ayırabiliyor mu,sanmıyorum ayırabilsin. Ayrıca kıst maaşın bildirgesinde eksik gün nedenine ne yazmamız gerekiyor ?
  36. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Hastane Kantinlerinin Aşırı Pahalı Olması

Hastanelimanı :) sabiha gökçende suya 6 lira ödediğim gün geldi aklıma. İçmesende olmaz ki , su bu:)
  37. Volkan Çirkin

Mutemet Arşivi Kılık Kıyafet Yönetmeliği

Kravat takmam ama giyime dikkat ederim , bence memur kot giymemeli , hergün traş mevzusu ise kabusum oldu , başlarda hergün ile başladım , sonra 2 gün e çektim , şimdi pazar akşamı ve çarşamba akşamı oluyorum :) tabi kurumu yavaş yavaş alıştırmak lazım. sakalları uzatıp gelirsen lap diye...
Geri
Üst Alt