Arama sonuçlarınız

1. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Yaşlı Aylığı Alan Kişinin Sgk Girişi

evet işyeri halk eğitimi merkezi.. kişinin sicil değişikliği mi olacak ? nasıl yapılacak acaba? (konu hakkında hiç bilgim yok. o yüzden sorular basit kalırsa kusura bakmayın)
  2. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Yaşlı Aylığı Alan Kişinin Sgk Girişi

selamlar arkadaşlar, Bu gün bir hocamızı halk eğitim merkezine usta öğretici olarak SGK girişini yapmak istedim. TC kimlik numarasını girip kişisel bilgiler kısmına geldiğimde kırmızı yazıyla " 4a Yaşlılık aylığı alıyor. " uyarısıyla karşılaştım. hocamız 01/10/2019 tarihi itibariyle yaşlı...
  3. muallim001

Editörün Seçimi Telefon Fatura Ödemesi (Detaylı Anlatım)

bazen MYS'deki IBAN numaraları silinebiliyor. ben de manuel olarak ekleyip ödemeyi o şekilde yapıyorum. şimdiye kadar sıkıntı çıkmadı.
  4. muallim001

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

Eşi çalışmayan olarak düşünürsek zaten sorun çıkmıyor. Maaş ve ek dersteki agi'leri toplayınca AGİ eşitleniyor. sıkıntı yok o zaman.
  5. muallim001

Mutemet Arşivi PERSONEL ÖDEMESİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU SIRA NO: (12) Mükerrer Asgari Geçim İndirimi Hakkında

hocam eşi serbest meslek çalışanı olduğu için "4- Eşi Emekli, Serbest Meslek v.b" seçimini işaretledim. Dediğiniz seçimi mi yapmam lazımdı ?
  6. muallim001

hocam yanıtınız için teşekkürler.. KBS'de hangi işlemleri yapmam lazım acaba, yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada anladığım kadarıyla Mayıs ayı içerisinde Eşi SADECE serbest meslek olarak çalışanları; sistem, eşi çalışmıyor olarak görüp AGİ'yi ona göre kesmiş. bizim personeli EŞİ...
  7. muallim001

A kişisi Evli, eşi çalışıyor, 1 çocuk var ve çocuk bizim çalışanımızın üzerine. Maaşta 249,59 TL, ek derste ise 9,45 TL AGİ tutarından faydalanmış. KPHYS'deki ek çizelgede -9,45 TL görünüyor; B kişisi evli eşi çalışıyor, 2 çocuk var ve çocuk bizim çalışanımızın üzerine. Maaşta 259,49 TL, ek...
  8. muallim001

Editörün Seçimi MYS e-Fatura Uygulama Kılavuz

VKN düzelttiğimiz halde faturaları göremiyoruz, neden olabilir acaba?
  9. muallim001

Çözümlendi | Kilitli İl - İlçe Arası Sürekli Yolluk Hesaplama

görev yeri başka bir ilçe, ikametgah başka ilçe ise yolluk için hangisini almamız lazım ? arada 50 km ve bilet ücreti farkı var.
  10. muallim001

yardımlarınız için hepinize teşekkürler
  11. muallim001

selam arkadaşlar Adana'da ikamet eden öğretmenimizin birinin Urfa-Halfeti'ye tayini çıktı. rayiç bedel ve km için Adana şoförler odasının sitesine baktığımda sadece Adana - Şanlıurfa arası km ve rayiç bedel var yani direk Adana - Halfeti arası doğal olarak yok . şimdi öğretmenimiz bu şekildeki...
  12. muallim001

Mutemet Arşivi Çocuğu ve ailesi kendisiyle ikamet etmeyenin Yolluk konusu

Teşekkür ederim cevaplarınız için
  13. muallim001

Yorumunuz için sağolun üstadım
  14. muallim001

Selamlar arkadaşlar personelimizin tayini çıktı ve buna yolluk yapılacak. Yalnız, ayrı yaşayan ama resmen boşanmadığı eşi ve beraber yaşamadığı çocuğunun da yolluğunun hesaplamaya katılmasını istiyor. Bu durumda resmiyette boşanma olmadığı için hesaplamaya eşi ve çocuğunun katılması mı...
  15. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Stajyer Öğrenci Bayram Tatili Ödemesi

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için
  16. muallim001

yorumunuz idari izin sürelerinde de ücret verilmesi yönündeyse 14 günlük ücret ödemesi yapıyorum o zaman tuğrul bey
  17. muallim001

iyi günler arkadaşlar biliyorsunuz ramazan bayramı nedeniyle 3-7 haziran arası idari izin durumu vardı ve stajyer öğrencilerin staj süresi 14 Haziran'da doldu. stajyerlere bu idari izin günlerini düşüp 9 günlük mü ödeme yapacağız yoksa o günlerde dahil 14 günlük mü ödeme yapacağız acaba?
  18. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Yaz Dönemi Ders/Kurs Ek Ders Hesaplama

iyi günler arkadaşlar Yaz döneminde halk eğitim merkezimizde devam eden kadrolu öğretmenlerin kursları var. bu kurs öğretmenlerine ek ders hesaplaması yaparken maaş karşılığı kesimi yapıyor muyuz, yoksa 10'a 1 saat vermeden kaç saat derse girmişse o kadar ücret mi veriyoruz. yani 40 saat giyim...
  19. muallim001

Çözümlendi | Kilitli 696 sayılı KHK işçileri 2 aylık çalışma

zaten işsizlik ödeneği bağlansa bile muhtemelen onun kesilmesini göze alıyor arkadaş. SGK açısından sorun olup olmayacağı konusunda tartışma geçince danışma gereği hissettim. cevaplarınız için teşekkür ederim.
  20. muallim001

Çözümlendi | Kilitli 696 sayılı KHK işçileri 2 aylık çalışma

selam arkadaşlar; biliyorsunuz 696 sayılı KHK kapsamında çalışanlar kendi kurumlarında haziran temmuz arasında 2 ay çalışamıyorlar. peki bu arkadaşlar başka bir kurumda örneğin halk eğitim veya serbest meslek, tarım sigortası v.s yaptırıp o iki aylık süreyi sigortalı geçirmelerinde SGK...
  21. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS "Askıda" Uyarısı

eyvallah hocam sağolun
  22. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS "Askıda" Uyarısı

iyi günler arkadaşlar MYS'de ödeme emrini muhasebeye göndermek istediğimde "Muhasebeye gönder: Askıda! Lütfen daha sonra tekrar muhasebeye gönderiniz! " uyarısı veriyor. acaba bilmeyerek de olsa bizim yaptığımız bir hata mı, yoksa sistemsel olup bu hatayla karşılaşan arkadaşlar var mı acaba ?
  23. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Halk Eğitim Kursu Ücret Ödemesi

R.P. hocam aynı anda iki işyerinde çalışanların sgk girişlerinde ne gibi farklılıklar var acaba. yani sgk girişini yaparken veya bildirge döneminde eksik gün bildirirken/30 gün bildirim yaparken farklı bir işlem yapıyor muyuz?
  24. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli Öğretmen Halk Eğitim Kursu Ücret Ödemesi

iyi günler, başka ilde sözleşmeli olarak çalışan bir öğretmen arkadaş yaz döneminde halk eğitimde kurs açmak istediğini söyledi, normalde kadrolu öğretmenlerin kurslarını kbs üzerinden öderken sözleşmeli öğretmenlerinkinide mi kbs üzerinden ek ders yazar gibi ödeyeceğiz yoksa kadrosuz usta...
  25. muallim001

Çözümlendi | Kilitli sgk işten ayrılış bildirgesi yapılamıyor

başka bilgisayarda denedim ve evet oldu ... çok sağolun... sonra benim bilgisayarda denedim explorer ve mozillada olmadı chrome da giriş yapabildim... java çözümünü bir deneyecem.. tekrar teşekkürler
  26. muallim001

Çözümlendi | Kilitli sgk işten ayrılış bildirgesi yapılamıyor

selamlar arkadaşlar sgk nın işe giriş/ayrılış bildirgesi sitesine giriş yapılıyor ama "sigortalı işten ayrılış" menüsüne tıklayınca sistem dışına atıyor. acaba sadece bende mi var bu sorun yoksa başka karşılaşan arkadaşta var mı ?
  27. muallim001

Çözümlendi | Kilitli KBS Haciz Sıra Cetveli Nereden Alınır?

bende yıl yıl sıralayıp kbs deki görünen listeye göre sıraya soktum. örneğin 3 tane 2015, 4 tane 2016 varsa 2015 öncelikli olmak üzere yine 2015ler kendi içerisinde KBSdeki sırasına göre düzenleyip 2016 ya geçtim aynı işlemi onda da yapıp bu şekilde gönderdim. bakalım, hayırlısı. çok teşekkür...
  28. muallim001

halihazırdaki icra ödemesi zaten baya var, isteyen icra dairesine sıra baya sonra gelir. halihazırdaki bitse zaten sırasıyla ilerleyecem. icra dairesi sırayı istiyor sadece.
  29. muallim001

Yalnız KBS ye icrayı biz işleyemiyoruz ( Halk Eğitimi Merkezi) bize gelen icra yazısını Mal müdürlüğüne gönderiyoruz onlar işliyor. birde bu arkadaş bizde çalışalı 2 sene falan oldu, bizde toplam 3-4 icra dosyası var geri kalan ise 13-14 tane daha var ve bu dosyalar bizde yok. bizden önce...
  30. muallim001

iyi günler arkadaşlar İcra dairesi, çalışan personelimiz ile ilgili kurumumuzdan haciz sıra cetveli istedi. yalnız KBS üzerinde liste alabileceğimiz bir yer yok, sadece sıra sıra belirtilmiş, rapor alamıyoruz. arkadaşı üst yazı yazıp mal müdürlüğüne gönderdim, mal müdürlüğü 5018 sayılı kanun...
  31. muallim001

Editörün Seçimi Ücretli Öğretmen Aynı Dönemde e-Bildirgede Çıkış ve Giriş Nasıl Yapılır

anladığım kadarıyla aynı kişiden ekle butonuyla iki satır oluşturup birinci satırdakine kişi çıkışı yapıp ikinci satırdakine kişi girişi yapıyoruz. diğer işlemler rutin yapılanlar. teşekkür ederim hocam
  32. muallim001

Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

sorun sistemsel sanırım bizde de aynı problem var
  33. muallim001

Mutemet Arşivi Maaş avans kapatma işlemleri

biz yaptık verdik sıkıntı çıkmadı şimdilik
  34. muallim001

Editörün Seçimi MYS - 5510/5434 - 657 4B - 4D -Maaş Avans Kapatma Ne Zaman ve Nasıl Yapılır?

selam arkadaşlar 2019 yılında memur maaş avans kapatma işlemini ne zaman yapıyoruz acaba? Avans kapatma işlemini yaparken Aralık 2018 Maaş Ödeme emri belgesinden faydalanıyoruz değil mi ? birde ocak maaşını yapıp yapmamak avans kapatmaya engel midir acaba?
  35. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Halk Eğitim Merkezinde Çalışan Usta Öğreticinin Rapor İşlemleri

enflasyon oranı açıklandıktan sonra KBS üzerinden Maaş Referans Katsayıları olması lazım o kısımdan bakarak gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. BUMKO yerine en kesin bilgileri ordan alabilirsiniz
  36. muallim001

Çözümlendi | Kilitli KBS TTNET ve Telefon Faturaları

aynen bizde de görülmüyor.
  37. muallim001

Editörün Seçimi TKYS-MYS Entegrasyon Duyuruları

THYS sisteminden taşınır girişi kısmından alınacak malzemelerin girişini yapıp sonra onaylıyor ve VİF OLUŞTUR GÖNDERe tıklıyorsunuz.... oluşan VİF, MYS'ye düşüyor.... Sonra oluşan VİFe hiç dokunmadan normal doğrudan temin gibi harcamanızı oluşturup harcama talimatı onayınızı alıp ödeme emri...
  38. muallim001

Çözümlendi | Kilitli Halk eğitim usta öğretici sigorta giriş çıkışları

evet hocam aynı yalnız usta öğreticilerde emeklilerin giriş çıkış kodlarına dikkat et emekli SGK girişini artık halk eğitimler yapmıyor, il sgk yapıyor.. çıkışta ise çıkış kodları farklı onların, girişteki kodla aynısını girmen lazım
Geri
Üst Alt