Arama sonuçlarınız

1. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli seyyar görev tazminatı

arkadaşlar teşekkür ederim.
  2. ali rıza bülbül

teşekkür ederim Rıdvan Ercan YILDIZ, , bey
  3. ali rıza bülbül

merhaba arkadaşlar, seyyar görev tazminatı ödemeleri geçici görev yolluk ödemeleri gibi yemek vakti var mı? yani personel saat 10.00 da göreve gidip, saat 11.00 de görevden dönüyor, bu personel seyyar görev tazminatı hak ediyor mu ? iyi çalışmalar,
  4. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli büyük proje tazminatı

günaydın arkadaşlar, büyük proje tazminat ödemesi maaşla birlikte her ay mı veya onayı bekleyip toplumu yapılır? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  5. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük terfi artışı yaptık, bunun emsan verisi nasıl olacak

merhaba arkadaşlar, MYS den geçmişe dönük terfi artışı yaptık, bunun emsan verisi nasıl olacak ? bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  6. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin GSS prim kesintisi

teşekkürler Gökhan bey, bende öyle yapacağım
  7. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin GSS prim kesintisi

merhaba arkadaşlar, 5510 S.K. sonra başlayan memur personelin ücretsiz izin GSS priminin bildirgesini Mart/2021 ayında SGK kesenek sistemine giren var mı acaba?
  8. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük asgari geçim indirimi

öncelikle ilginiz için teşekkürler, vergi dairesinde iade talep etmek için bir hesaplama cetveli örneği var mı?
  9. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük asgari geçim indirimi

merhaba arkadaşlar, bir personelimiz aile yardım bildirimi vermiş olduğu halde KBS sisteminde çocukları için asgari geçim indirimi seçeneği sehven dikkate alınmadığından asgari geçim indiriminden faydalanmamış , iadenin yapılabilmesi için geriye dönük asgari geçim hesaplama programı var mı? bu...
  10. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Özelleştirilen Kurumdan Açıktan atama ile İşçi kadrosuna atanan işçinin eski yıllarının kıdeme sayılması

teşekkürler Tuğrul bey, işçi personeline bakan arkadaş emekli olarak görevinden ayrıldığından neye göre yaptığını tam anlayamadık, özlük dosyasını incelerken tekel İşl.Müd. iş akdi sona ermiş, sonradan bizim müd.açıktan atanmış yani kıdem yılı hesabında tekel işl.müd.çalışmış olduğu yıllar...
  11. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Özelleştirilen Kurumdan Açıktan atama ile İşçi kadrosuna atanan işçinin eski yıllarının kıdeme sayılması

öncelikle ilginiz için teşekkürler Tuğrul Bey, bizim için önemli olan toplu sözleşmelerdeki ücret skalasında yıla göre yevmiyeleri olduğundan sıkıntı buradan kaynaklanıyor.
  12. ali rıza bülbül

merhaba arkadaşlar, 1997 yılında Tekel İşl.Müd. işe başlayıp, 2010 yılında tekel işletme müd özelleşip iş akdi sonlandırılıp ilçe müdürlüğümüze açıktan atanma suretiyle şehit yakını olarak daimi işçi kadrosunda göreve başladı. 2013 yılında gelen yazıya istinaden intibak işlemi yapılmış ve...
  13. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük 4/B maaş farkı (kıst fark)

merhaba arkadaşlar, 04.01.2021 tarihinde emekli olarak ayrılan 4/B personele 14 günlük maaş farkı yapılır mı? iyi çalışmalar
  14. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Geçici görev yollugu

her görev için olur alınmasına gerek yok, ilçe müdürün imzasıyla görevlendirme yapılıyor, sadece ödeme yapacağınız zaman harcama talimatı düzenlersiniz. biz bu şekilde yapıyoruz, iyi çalışmalar.
  15. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli emekliye ayrılan 4/B sözleşmeli personelin kişi borcu

merhaba arkadaşlar, aralık ayında peşin maaşını alıp , 04.01.2021 tarihinde emekli olarak görevinden ayrılan 4/B İdari büro personelinin kişi borcu nasıl ? hesaplamasını yaptım, kişiye geri ödenecek tutarlar (mesela gelir vergisi damga vergisi, kişiden kesilen SGK kesintileri vb) hangileri...
  16. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Memur rapor kesintisi

Sayın tuğrul bey teşekkür ederiz . sorun çözümlendi
  17. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Memur rapor kesintisi

merhaba arkadaşlar, özellikle aralık ayının 15 inden sonra yani maaştan sonra rapor alan memur personelin 7 günden fazla olan rapor kesintisini nasıl yapıyorsunuz ? bununla ilgili bir uygulama var mı? şimdiden teşekkürler, bütün arkadaşlara sağlık ve mutlu yıllar dilerim.
  18. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli avans kapatma hatası

evet geçen yıl yaptığım işlemin aynısını yaptım
  19. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli avans kapatma hatası

günaydın arkadaşlar, avans kapatma ödeme emrini hazırladım. muhasebe gönder butonuna bastığımız zaman "......... harcama kaleminden ödeme yapabileceğiniz tutar 0 , ödeneğiniz yetersiz olduğundan işleme devam edilememektedir" uyarısı geliyor. bu şekilde uyarı ile karşılaşan ve çözüm var mı...
  20. ali rıza bülbül

Mutemet Arşivi MYS Harcama Oluşturma

günaydın, evet az önce denedim olmadı
  21. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli avans kapatma

merhaba arkadaşlar, 4-5 gün önce avans çektim. kapatmaya çalışıyorum, kapatma işini ilk oluşturduğumuz harcamadan yapmayacak mıyız? uğraşıyorum olmuyor acaba sistemsel hatamı var şimdiden teşekkürler
  22. ali rıza bülbül

Mutemet Arşivi ARAZİ TAZMİNATI NEDİR ?

6- Teknik Hizmetler Sınıfına ait kadrolarda bulunan personelden; büro, atölye, ısı santralı, laboratuar, tesis (sosyal tesisler dahil), işletme, fabrika ve hizmet binaları dışında olmak şartıyla arazi, şantiye, inşaat, baraj, park, bahçe, maden, açık alanlarda kurulu tarım ve hayvancılık...
  23. ali rıza bülbül

Mutemet Arşivi Tek başına çalışan mutemetler Yıllık İzine nasıl çıkar

arkadaşlar bütün söylediklerinize katılıyorum, mutemetlik yapan arkadaşları tek sevindirecek ek bir ücretin ödenmesi, yada mutemetlik diye bir kadro olur , personelde bu işe bilerek girmiş olur, iyi günler..
  24. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli kontrol görevi ilave ödemesi

merhaba arkadaşlar, özellikle Tarım Bakanlığında çalışan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. kontrol görevi ilave ödemesinde hangi evrakları düzenliyorsunuz? personelin ve kurumun düzenlendiği evraklar hangileri ? bununla ilgili devamlı yazılar geldiğinden bizde şaşırdık anladığım kadarıyla bu...
  25. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli KBS'de Fazla Yazılan vergi matrahı güncelleme (4/B KBS)

merhaba arkadaşlar, 4/B sözleşmeli personelin KBS sisteminde vergi matrahlarında düzeltme yapacağız. ama sistem izin vermiyor. bu konu hakkında bilgisi veya yardımcı olacak varsa teşekkürler
  26. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Mühendis Ünvanlı Personelin Müdürlüğe vekalet ücreti

, ilçe müdürlüğü kadrosu ilçemizde asaleten yürütülmektedir. ilçe müdürü izin veya hastalık sonucu rapor aldığında vekaleten müdürlüğümüzde mühendis olarak görevli personele 5-10 günlük vekalet bırakıyor, bu durumda vekalet ücreti ne şekilde alınır.
  27. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Mühendis Ünvanlı Personelin Müdürlüğe vekalet ücreti

merhaba arkadaşlar, ilçe müdürümüz zaman zaman izin+rapor kullanmakta bunun sonucunda ilçe müdürlüğüne mühendis unvanlı personel ilçe müdürlüğüne vekalet etmektedir. ilçe müdürlüğüne vekalet süresince bu personele vekalet aylığı nasıl yapılması gerekmektedir. forumda vekalet konularına baktım...
  28. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmet ücreti

"KEP" hizmet ücreti ödeyen arkadaş var mı? süreçleri anlatırsanız sevinirim. tüm arkadaşlara iyi çalışmalar
  29. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük maaş farkı

merhaba arkadaşlar, bir konu hakkında bilgi alacağım personelin birinin aralık maaşını ben yaptım. 16 aralık 2019 tarihinde naklen başka ilçeye gitti. 14 günlük maaş farkı hesaplama yaptığımda giden personel bizde görülmekte, maaşını biz mi yapacağız yoksa gittiği ilçe mi şimdiden teşekkürler..
  30. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli MYS'de 22/A'ya göre Doğalgaz Kombi bakım ödemesine Ait Kodlar

doğal gaz kombi bakımı ödemesi tek kaynaktan MYS den nasıl yapılacak (22/a ) göre yardımcı olursanız seviniriz. birde han kodlardan yapmamız uygun olur
  31. ali rıza bülbül

Çözümlendi | Kilitli Varlık işlem fişi

merhaba arkadaşlar, bugün itibarı ile TKYS sisteminde VİF oluşturup MYS gönderilemiyor.sizde de bu sorun var mı?
Geri
Üst Alt