Arama sonuçlarınız

1. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli KBS Geçmişe Dönük Bordro Rapor Sorunu

benden öncekiler saklamamış kurum arşivinde de. Lazım olduğunda önceki yıllar dahil bulamıyorum. Bundan sonra ben de en azından bir nüsha kurum arşivi için saklayacağım.
  2. MehmetAkîf08

münferit veya kıst ödeme olmadığı sürece eklemiyoruz. söz konusu KBS duyuru ve ilgili yönetmelik gereği hocam.
  3. MehmetAkîf08

Merhaba arkadaşlar; Kadrolu görev yapan ve tayinle giden bazı personellere mahkemelerden gelen yazılar doğrultusunda geçmiş yıllardaki maaş bordroları istenebilmektedir. KBS maaş raporları ekranı 2018 yılından önceki 2017-2016-2015 yıllarına ait bordroları göstermiyor ve PDF görüntülenemedi...
  4. MehmetAkîf08

Öneri | İstek ve Şikayetler Bir işi yaparken tam ve bilerek yapmak

Birebir aynı sıkıntılar ile uğraşıyorum hocam. Allah yardımcımız olsun
  5. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli 4/B li öğretmen Ekders hesaplama programı lazım

AGİ'nin ilgili ayda tamamını maaşlarında kullanıyorlar genelde. o yüzden programı hazırlayan arkadaş eklememiş olabilir.
  6. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

TYP genelgesinin 12. maddesi "Sağlık sorunları, evlenme, doğum ve birinci derece yakınlarının vefatı ve benzeri durumlar da on dört günlük ücretsiz izin kapsamında değerlendirilir" şeklindedir. Kısacası mazaret izni diye bir izin şekli yoktur raporlu da olsa hastanede yatarak tedavi de görse (iş...
  7. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzinli 4/B Sözleşmeli Personel GSSP Kurummu Öder?

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek-1 maddesi : "Ek Madde 1- Yeniden Hizmete Alınma (Değişik: 2/3/2009-2009/14799) (Değişik: 14/5/2018-2018/11809) Doğum, evlat edinme ve askerlik sebebiyle hizmet sözleşmesi feshedilen sözleşmeli personelin pozisyonu saklı tutulur ve...
  8. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli 2018-2019 Eğitim Öğretim Hazırlık Ödeneği

sözleşmeli öğretmenlerden SGK+BES kesintisi için yasal dayanak mevcut. Ancak gelir vergisi kesintisi eklenmesi gerek demişsiniz ya Mehmet Hocam bununla ilgili yasal dayanağımız mevcut mu ? Zira 657 Ek madde 32'de damga dışında birşey kesmeyin diyor? Hadi SGK ve BES ile ilgili Bakanlık görüşümüz...
  9. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Askerlik dönüşü kesenek gönderme sorunu

sonuçta ilk kıst maaşı ocak 15 de bildirildiğinden 10 günlük süresi geçmiş oldugundan diğeriyle birleştirince SGK cezası gibi bir durumla karşılaşma ihtimalimiz var mıdır , hüseyin çevik hocam? ??
  10. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında İş Kur İşçileri Maaş

265 SERİ NO'LU GELİR VERGİSİ GENEL TEBLİĞİ "Asgari geçim indirimi" Madde 32- Ücretin gerçek usûlde vergilendirilmesinde asgarî geçim indirimi uygulanır. Asgarî geçim indirimi; ücretin elde edildiği takvim yılı başında geçerli olan ve sanayi kesiminde çalışan 16 yaşından büyük işçiler için...
  11. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Sakatlık İndiriminin Ödeme Emrinde Gösterilmesi Hk.

Sonuç olarak şunu yapacağım: 1- ödeme emri belgesinde herhangi bir değişiklik olmayacak. 2- sakatlık indirimi uygulanan kişiyi ve uygulanan sakatlık indirim derecesi ve tutarını gösterir bir belge ile sakatlık indirimine esas Maliye yazısını bordro ekine ekleyeceğim. cevaplarınız ve ilginizden...
  12. MehmetAkîf08

hesaplar tutuyor süleyman bey, ben sadece ödeme emrinde bu indirimi gösterebileceğimiz bir alan olup olmadığını merak ettim. bordromda sakatlık indirimi kısmında gösteriyorum. hani ödeme emrinde de göstermek gerekir mi sadece onu merak ettim. aylık vergi matrahından düşüyorum zaten hocam...
  13. MehmetAkîf08

Merhaba arkadaşlar bilindiği gibi asgari geçim indirimini ödeme emrinde diğer detaylardaki "Ücretlerde Vergi İndirimi" kısmında gösteriyoruz. Benim sorum şu ki engelli indirimine ait tutarları da ödeme emri belgesinde göstermek gerekir mi? Göstermek gerekirse hangi alanda göstermeliyiz. Kadrolu...
  14. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Hizmet içi eğitim (Memur Aday) ek ders ücreti ödemesi hk.

destekleme yetiştirme kursu olmadıgından 2 katı ödenmez. benım sorum sadece gece katsayısından odenıp odenmeyecegıne ılıskın serhat bey
  15. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Hizmet içi eğitim (Memur Aday) ek ders ücreti ödemesi hk.

Merhaba arkadaşlar; Şube Müdürü olarak Müdürlüğümüzde görev yapan ve aday memurlar için Hafta sonu yapılan hizmetiçi eğitim faaliyetinde eğitim görevlendirilen personel için ek ders ücretini gece katsayısı olan 150 rakamından mı ödeyeceğiz?
  16. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi İŞKUR TYP Bordro Hesaplama

engelli indirimi olan personel için bordroda tanımlama alanı göremedim? varsa bilgi verirmisiniz, yoksa ekleyebilir misiniz?
  17. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatı

taşınıra bakmıyor, MTSK saymanlığına atandı.
  18. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Sendika listesi

biz de kalan nüshayı imzalatmıyoruz. oraya giden nüsha imzalanıyor. bu evrakları da muhasebedeb 3 ayda bir tutanak karsılıgı alıyor ve saklıyoruz.
  19. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Kefalet Aidatı

Kefalet aidatı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığından gelen görüş, yazı vb. bilgisi olan var mı ? Biz taşınır kayıt kontrol yetkilisi olan okul müdürü, memur vb. kişilerden kesiyoruz. Ancak şimdi sayman olarak göreve başlayan bir personelimiz var ve bundan kesilip kesilmeyeceği ile ilgili...
  20. MehmetAkîf08

Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

gelir vergisi iadesini %40 ve üzeri maliye bakanlığından onaylı engelli raporu felan olanlarda uyguluyoruz, probleminizle ilgili detaylı bir konu açarak yardım isterseniz ben dahil :) arkadaşlar ellerinden gelen ölçüde yardımcı olacaklardır.
  21. MehmetAkîf08

Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

bende denedim birçok programı ve birbirinden farklı borç çıkarmasının genel nedenlerinden birincisi ki bence yanlış bir uygulama tahakkuk eden gelir vergisi matrahına uygulanan %15 oranının çalışılan güne oranlanarak alınması. Örneğin 100 tl gelir vergisi kesilmiş olsun, bu tutarı güne...
  22. MehmetAkîf08

Kaynaklara Taşındı 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

5510 sonrası Ücretsiz İzin(Aylıksız İzin) Kişi Borcu Hesaplama Programı Özellikler: 1- Gelir Vergisi, Damga Vergisi, Emekli Kes. MY Devlet.%11, Emekli Kes.MY. Kişi %9, Sağlık Sig. Pir.Dev.%7,5, Sağlık Sig. Pir. Kişi.%5 oranlarını girilen gelirlere göre hesaplar tekrar giriş yapmak zorunda...
  23. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik Ödeme Belgesi İndirime Tabi midir?

konu ile ilgili dayanak olabilecek bir yazı, görüş var mı hocam elinizde, varsa paylaşır mısınız?
  24. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Bireysel Emeklilik Ödeme Belgesi İndirime Tabi midir?

Arkadaşlar KBS Maaş bilgi girişi ekranında yer alan Şahıs Sigorta Poliçesi alanına kişinin zorunlu BES uygulaması kapsamında olmayan bir bireysel emeklilik ödeme belgesi var. Bunun katkı payı tutarı 250 TL başka da herhangi bir tutar bilgisi evrak üzerinde yer almıyor. Bu tutarın tamamını mı...
  25. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli öğretmen sgk primleri MYS girişi

Sözleşmeli öğretmenlerin ödeme emrini oluştururken işveren payı yuzde 20.5 ve işçi payı yuzde 14 kalemlerini girerken genel sağlık sigortası kısa vadeli sigorta kolları gibi alt kalemleri de giriyor musunuz yoksa malullük yaşlılık ölüm istirakci işveren payı girip geçiyor musunuz? Elinizde...
  26. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Bilim Sanat Merkezi Ücretli Öğretmen %25 Fazla Ek Ders Ücreti

Bilim Sanat Merkezinde görevli ücretli öğretmen %25 fazla ek ders alır mı? Konuya dair elinde görüş yazısı olan veya yasal dayanağı olan paylaşabilir mi?
  27. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Destekleme ve Yetiştirme Kursları

yani sonuçta 30 saati geçmeyecek değil mi ücretli öğretmenler?
  28. MehmetAkîf08

Çözümlendi | Kilitli Destekleme ve Yetiştirme Kursları

Millî Eğitim Bakanlığı Örgün Ve Yaygın Eğitimi Destekleme Ve Yetiştirme Kursları Yönergesi kapsamında görevlendirilen ücretli öğretmenlere destekleme yetiştirme kursları + normal gündüz ek ders saatleri ile ilgili ek ders kararı kapsamında yer alan 30 saat kısıtlaması uygulanacak mıdır? yoksa...
  29. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi Kamu Konutu Tahsisi

personelin atandığı kuruma gelirken teslim ettiği PERSONEL NAKİL BİLDİRİMİ'nde de yazar.
  30. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi Teessüf Ederim..

ah ah cağ dedin acıktırdın beni şimdi :)
  31. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi Mufemetler forum sitesi

şu anda bence bu siteden daha iyi bir forum sitesi yok mutemetler için...
  32. MehmetAkîf08

Tanışma Selam Arkadaşlar

hoşbulduk, teşekkürler...
  33. MehmetAkîf08

Tanışma Selam Arkadaşlar

Düşer arada sırada, sizi de Milli Eğitime beklerim yolunuz düşerse çay,kahve her zaman emrinize amadedir.
  34. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

paylaştığınız linklerin hiçbiri aktif değil. güncelleyebilir misiniz?
  35. MehmetAkîf08

Mutemet Arşivi İŞTEN AYRILAN ( EMEKLİ V.S ) PERSONELE ÖDENEN ÜCRETLERİN SGK BİLDİRİMLERİ

Olması gereken işlemler: 1- Sürekli işçi emekli olduğu ay itibariyle hak etmiş olduğu maaşını + ikramiyesini + tediyelerini vb. tüm ödemeleri kıstelyevm yani gün bazlı olarak hesaplanır(Gelir+Damga+SGK kesilerek) ve son ay ödenir. 2- SGK PEK Tavan limiti aşılmadan son ay Aylık Prim ve Hizmet...
  36. MehmetAkîf08

Tanışma Selam Arkadaşlar

hoşbulduk, teşekkürler...
  37. MehmetAkîf08

Tanışma Selam Arkadaşlar

Selam arkadaşlar, site çok güzel olmuş mutemetler için böyle bir platform lazımdı. Artvin'de Milli eğitimde çalışmaktayım. Umarım sitede kazandığımız arkadaşlar ile gerçek hayatta da buluşabilme şansımız olur.
Geri
Üst Alt