Arama sonuçlarınız

1. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli Açıktan atanan personeli naklen gelen kısmından alabilir miyim?

kişinin emekli sicili memuriyet sicili ve tc yi silsinler siz yeni giriş yapabilirsiniz.
  2. RAHŞAN CEYLAN

Tanışma Mutemetlerin Birden çok Birim Maaşı Yapması

ya bi de bi mutemetlikte kaç kişi olması lazım bu konuya da bi çözüm gelse çok iyi olacak kaç ay 3 kişi idare ettik bi gün patladık şimdi gelen giden sizde adam çok diyor. ek ödeme de bile yazıyor 2 kişiye ek puan diye .
  3. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli Askeri Personel Yan Ödeme Kararnamesi 2018

evet ödeyeceğiz hemde geriye dönük
  4. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli Taşerondan İşçi Kadrosuna geçiş sonrası %4 engelli ve %2 eski hükümlü çalıştırılması

iş kur un yazısı ektedir. geçici mi sürekli mi bilmiyorum ama eskiden firmadan istenirdi raporlu yerine falan şimdi iş kur dan isteyeceğiz anladığım kadarı ile. bir nevi taşeron u devam ettiriyorlar
  5. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi İlave Tediye ödemesi 52 Saat

resmi gazete de işçiler için yayınlanan tediye mi ?
  6. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sabit Unsur

sabit unsuru tam alır yani 20 ile değişken unsurun yarısını alır yani 2,5 ile
  7. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi eobs sıkıntı mı var ?

maillere geldi herkesin şifresi 1 diye hocam
  8. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi MEB MYS GEÇİŞ SÜRECİ

maile girip aktif etmemiş olabilrsiniz.
  9. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli işçi puantaj cetveli

aynen hocam tek düzen her zaman iyidir.
  10. RAHŞAN CEYLAN

ilk kullanıcı rol tanımlama işlemini mal müdürlüğü yapıyor. sağlık bakanlığından anlatmam gerekirse bizde önce başhekime muhasebe açtı o maile de girip aktive ettik şifreyi ve tc yi aldık daha sonra ordan girip kendimi tanımladım. sonra da hastane müdürünü diğer mutemet arkadaşları yaptım.
  11. RAHŞAN CEYLAN

harcama yetkilisinden giriş yapıp yeni kullanıcı diyeceksiniz ordan kişinin bilgilerini gireceksiniz. kişi saglik.gov.tr uzantılı maile girecek ona giriş linki gelecek. o linkten şifresini oluşturacak daha sonra siz tekrar aynı yere girip tanımladığım kullanıcılar diyip kişiyi aktif olarak...
  12. RAHŞAN CEYLAN

https://kimlik.muhasebat.gov.tr/login girişi burdan yapacaksınız @faruk1 çiçek bey
  13. RAHŞAN CEYLAN

Çözümlendi | Kilitli işçi puantaj cetveli

elinde işçi puantaj cetveli olan var mı? şöyle açıklayıcı bizde temizlik farklı güvenlik farklı veriyor da. tek düzene geçmek açısından soruyorum.
  14. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi giyecek yardımı ödenek kalemi

verilir sözleşmede yer alıyor.
  15. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

biz ziraatten açtık dün banka onayladı herhalde beklenen cevap gelmiş
  16. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

karaman il sağlık dan 1 kişi eğitim adı altında karaman dh den de 1 kişi iş ve işkemleri takip etmek diye yazılıp gittiler soruları arkadaşa atıyorum.
  17. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Taşeron KiK İstatisik veri Girişleri

bu yazı çok okunmuyor elinizde var mı acaba
  18. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Çkys Yetki Belgesi Üst Yazı için Örnek

http://www.yhgm.saglik.gov.tr/TR,10900/ckysikys-kullanici-tanimlama-formu-ve-kodlari.html
  19. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi ÇKYS-Eğitim-Sürekli İşçi

bu yazının sayı ve tarihi var mı elinizde acaba
  20. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde rapor kesintisi maaşa nasıl yansıyacak

kesin eğitim var mı yazı elinde olan atabilir mi ?
  21. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Taşeron işçilerde hangi banka geçerli olacaktır ?

banka kişilere hesap açmıyor sözleşme bekliyorlarmış sizde açan var mı ?
  22. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 4c'den 4b'ye geçen personelin icap ödemesi hangi bütçeden ve kaç saat?

mart ayında 4/c li çalıştı 0 saate kadar ödemesini yapmamız lazım. nisan da 4/b gibi yaparsınız. ancak mart ödemesini vermemek olmaz diye düşünüyorum.
  23. RAHŞAN CEYLAN

Editörün Seçimi Sürekli işçi (taşeron) Maaş Programı

Hangi banka olacak taseronlar acaba ? ziraat le sözleşme var diye orası mı olacak
  24. RAHŞAN CEYLAN

Tanışma Mutemet Cafe

Ne yazıkki Karaman dan saygılar
  25. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

Bana koordinatör yazısı geldi başka da bir şey yok bu kuşadası toplantısı pilot illere mi ? pilot illere diye mesaj aldım da yazı nerede yayınlandı acaba
  26. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 19-23 Mart "Ek Ödeme Bordro Sistemi" çalıştayı

forumdan kimler gidecek orada toplansak güzel olur aslında sanırım ben gidiyorum daha şubat döneri bitirmedim ama bakalım hayırlısı.
  27. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi 14 Günlük Fark BES Kesintisi

aynı kişileri tekrar kaydedip parayı tekrar gönderdim.
  28. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Somali- Sudan Görevlendirme

s) Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile diğer ülke hükümetleri arasında imzalanan ortak işletme protokolü gereği işletilen hastanelere görevlendirilen personele fiilen çalıştığı sürece kadrosunun bulunduğu yerden sağlık tesisi puan ortalaması esas alınarak ek ödeme yapılır. Bu şekilde yapılacak ek...
  29. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

https://kimlik.muhasebat.gov.tr/login rol seçimi için burdan giriş yapacaksınız . diğer işlemler için ise https://mys.muhasebat.gov.tr/login
  30. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Münferit Maaş Hesaplama Sorunu!

Önemli Yeni Devlet Muhasebesi Bilişim Sistemi ve Yeni Harcama Yönetim Sisteminde zaman zaman meydana gelen kesintiler hakkındaki duyuruya erişmek için tıklayınız. diyor
  31. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Münferit Maaş Hesaplama Sorunu!

hocam aktarım ypatıkları için sorun varmış duyurulara bakarsınız yayınlanmış.
  32. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Maaş Ödülü Ödemesinin Gelir Vergisinden İstisna Olup Olmadığı

valla çözemedim ben bu işi hesabı buldum brütü neti hesapladım da ödeme kalemi ve işlemleri bilmiyorum.
  33. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi MYS Maaş Ödeme Emri

başhekim in şifreden girin rol ata diyin size rol atayın ondan önce mailden aktive edin kendinizi ben şifreleri aldım herkesi yaptım tek tek.
  34. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Sekreterliklerde görevli tabip dışı personeller

tabip ve tabip dışı da il sağlık ek ödemesini yapar siz aradaki farkı yaparsınız.
  35. RAHŞAN CEYLAN

Mutemet Arşivi Maaş Ödülü Ödemesinin Gelir Vergisinden İstisna Olup Olmadığı

bu ödemeyi yapan var mı ben araştırıyorum da şu an
Geri
Üst Alt