Arama sonuçlarınız

1. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS Kimlik

aktivasyon için gelen e -meil ile giriş yaptığınızda ekran böyle geliyorsa mal müdürlüğü ile görüşün.Yanlış hatırlamıyorsam harcama yetkilisi rolü tanımlanmış olması gerekiyor mal müdürlüğünce
  2. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS Kimlik

mys kimlikten resimdeki şekilde tanımlamalar yapılacak
  3. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi MYS - Tutuklu ve Hükümlülerin Tedavi ve Sağlık Malzemesi Giderleri

hocam ilgili bütçe tertibine parayı muhasebat mı atıyor yoksa strateji mi gönderiyor
  4. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Taşeron Sürekli İşçi Kadro Maaş Hazırlıkları

nace kodlarını inceleyip ordan işkolu tesbiti yapılması gerekiyor sanki ona göre de e tescilden tescil yapılacak sonra sgk ya gidilip sisteme giriş yaptırılıp şifre alınacak uzun iş vesselam sgk il müdürlükleri çok sıkıntı
  5. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi kbs 4-b personel maaş

çağrıdan sonra bütçe tertibini üstadımın söylediği gibi güncellemişler düzeldi teşk.
  6. Yasin Ünsal

üstadım statejinin daha önceki duyurusunda fonksiyon kodunun kadrolu için 7.3.1 sözleşmeli için 7.4.1 diye hatırlıyorum sanki
  7. Yasin Ünsal

herifleri son onbeş gündür çağrı manyağı yaptım .lakin problem hallolmadan çağrıyı kapatıyorlar .bir de gıcık olsun der gibi çözüldü diye işaretliyorlar :)
  8. Yasin Ünsal

4-b personelin maaşı hesaplattıktan sonra harcama yetkilisi muhasebe birimine gönder deyince ''Tertiple ilişkili ödenek sistemde kayıtlı olmadığı için işlem gerçekleştirilemez. Ödenek üstü tertiplerini Muhasebat Genel Müdürlüğü ile iletişime geçerek ekletebilirsiniz'' diye hata veriyor , benzer...
  9. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KADROYA ALINAN TAŞERON İŞÇİLER İÇİN 2018/5 SAYILI SGK GENELGESİ

'' 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 926 sayılı Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanunu, 3269 sayılı Uzman Erbaş Kanunu, 3466 sayılı Uzman Jandarma Kanunu, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanunu, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanunu, 2914 sayılı Yüksek Öğretim Personel Kanunu, 233 ve 399...
  10. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi KADROYA ALINAN TAŞERON İŞÇİLER İÇİN 2018/5 SAYILI SGK GENELGESİ

hocam peki döner sermayeden maaş alan 4-b li personele ait işyeri tescilini de mi kullanamayacağız ,bir başka sorun da kadroya geçişte işçileri tescil ederken işsizlik sigortasına tabi mi olacaklar yoksa işsizlik sigortasına tabi olmayan personel olarak mı yapacağız tescili
  11. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Kesenek Primleri ve Ssk Primleri Ödenmemiş

genelde bir sonraki ay düşüyor biraz beklemeli
  12. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanması

1.80 meselesi dolayısı ile personel niye fazla yattı diye soruyor bu ay enterasan bir şekilde :D
  13. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4.Dönem Toplu Sözleşmenin Ek Ödeme Hükümlerinin Uygulanması

daha açığı suriyeli kamplarının olduğu yerlerdeki sağlık tesislerinde 2.00 bu illerde ise diğer hastaneler ve adsmler de 1.80 olacek
  14. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4/C geçici görev yolluğu

teşekkür ederim sayın üstadım
  15. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi 4/C geçici görev yolluğu

4/c geçici görev yolluğu hazırlarken gündelik için neyi baz alıyorsunuz arkadaşlar .
  16. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Stajer öğrenci bütçe isteme

geçici görev yolluğu bütçe tertibi mys'de de 3.3.1.1 mi olacak üstadım
  17. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi mys vergi kimlik sorunu

evet bizim de aynı sıkıntı var mal müdürlüğünden çağrı açtırdık cevaben strateji kanalıyla bildirilmesini düzeltmenin ancak öyle yapılabileceğini söyledi hazretler biz de sağlık müd. ilgili uzmana verdik doğrusunu hem kbs de hem de mys de düzeltme için meil atacaklar .Siz strateji de hangi...
  18. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi stajer öğrenci geriye dönük

sözleşmede işgünü ise işgünü üzerinden değilse ayı baz alıyoruz
  19. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi memuriyete dönen personel

teşekkürler üstadım
  20. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi memuriyete dönen personel

kolay gelsin hizmetli personel memuriyetten atıldıktan 3,5 yıl sonra mahkeme kararı ile döndü şimdi mali haklarının ilgili aydan itibaren verilmesine ayrıca yasal faize hükmetmiş mahkeme hbys verimsiz bu konuda elinde exel proğram olan var mı ayrıca faizi nasıl hesaplıyorsunuz üstadlarım.
  21. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Hoş geldin Koç Yiğit

Hayırlı uğurlu olsun
  22. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ek Ödeme Dağıtım oranları hk.

ek ödeme mevzuat birimi % 46,5 e kadar(%1+%5+%1) dağıtılabilir dedi burada %39,5 e düşürüp düşürmeme konusunda sağlık müdürleri yetkilidir dedi .Sağlık müdürlerinin sağlık tesisi bazında borçluluk gün sayısı ve borçluluk durumlarına göre mali sürdürülebilirlik ve disiplin açısından yetkisini...
  23. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi STAJYER OKUL DEVAMSIZLIKLARI

okulun devamsızlıkları ay sonunda bildirmesi ona göre kesilmesi icap eder .eğitim süresinde ücretli izinli sayıldıklarından eğitime devam etmedikleri sürece ücret ödenmez .Bazı arkadaşlar ise devamsızlığın mücbir sebebe bağlı olup olmasına göre değerlendiriyor (raporlu olup olmaması)
  24. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

teşekkür ederim saygıdeğer üstadım
  25. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi geriye dönük stajyer öğrenci ödemeleri

ömür hocam 09.12.2016 tarihinin dayanağı nedir?
  26. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Uyarı ve Diğer Cezalar Hakkında

yanlış alanı kopyaladık Yönetmeliğin 5. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinin ikinci cümlesi yönünden incelendiğinde; Yönetmeliğin 5. maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinde,"Tabiplerce gerçekleştirilen tabip muayene ve girişimsel işlemleri incelemek amacıyla birliğe bağlı her bir...
  27. Yasin Ünsal

Yönetmeliğin 5. maddesinin 1. fıkrasının (b) bendinin beşinci cümlesinde yer alan "İnceleme heyetinin raporuna istinaden hakkında disiplin soruşturması açılıp, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 125 inci maddesine göre cezalandırılanlardan; uyarma cezası alanlara bir ay, kınama cezası...
  28. Yasin Ünsal

http://www.ttb.org.tr/images/stories/haberler/file/Ek-odeme-karar.pdf
  29. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi yarıyıl tatilinde öğrenci maaşı

ömür hocam öğrenci maaşları için ödenek istiyor musunuz müdürlük bundan sonra ödenek istenilecek dedi
  30. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Kimlik Muhasebat

mal müdürlüğüne yazı örneği [attachment=1796]
  31. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi yarıyıl tatilinde öğrenci maaşı

Yarıyıl tatilinde öğrencilerin devam etmediği günlere maaş ödenir mi bununla ilgili mevcut yazı var mı elinizde
  32. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi Ücretsiz İzine Ayrılan Diş Hekimlerinin Sabit Ödemesi

forumdan aldığım bir kişi borcu formatı vardı onu kasteddim . sabit için de vardı ayrıca Halil hocam hazırlamış sabit için ek
  33. Yasin Ünsal

aslında daha kestirme olan kişiden tamamını alıp sgk dan istemek eğer sgk parayı yatırırsa havuz hesabına kişiye o tutarın ödenmesi için sağlık müd.muhasebeye yazmak .Çünkü Sgk dan ya hiç gelmiyor gelirse de çok geç geliyor
  34. Yasin Ünsal

mal müdürlüğü diye değil de kendi kurumunuzun kurumsal havuz hesabı ıban numarasına yatırılması diye yazarsınız para oraya düşünce ordan gelir kaydedilmesi için muhasebeye yazarsınız
  35. Yasin Ünsal

Mutemet Arşivi kesenek borcu ödenmesi sorunu

25 inde mal müdürlükleri emanette ne kadar kesenek varsa hepsini sgk'ya gönderiyormuş
Geri
Üst Alt