Arama sonuçlarınız

1. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS üzerinden idari görev ödemesi harcama kalemi

Nasıl bir çözüm bulduğunuzu paylaşmanız gayet yerinde bir davranış olacaktır.
  2. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Ek Ders Ücreti

Ek Ders Ücret Karşılığında Görevlendirilmiş ise Haftada Kaç Saat Gireceği de Belirtilmiştir Buna Göre Puantaj Hazırlanarak Ek Ders Ücreti Üzerinden Ödeme Yapılır.Ödemeyi ek derse girdiği kurum ödemelidir.Ancak bazı durumlarda ek derse girdiği kurum puantaj hazırlayarak bağlı bulunduğu kuruma da...
  3. R.P.

Çözümlendi | Kilitli SOSYAL YARDIMLAR

Aşağıdaki Lingi İnceleyiniz. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/giyecek-yardimi-2019.8345/
  4. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel e bildirge işlemleri

Hüseyin bey gayet açıklayıcı yazmış teşekkür ederim ben 22 haziran tarihini tam maaş ve ek ders olarak algılamışım doğru olanı hüseyin beyin yazdığıdır.İşleminizi ona göre belirleyiniz.
  5. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli personel e bildirge işlemleri

kbs den yaptığın doğru Ancak Öncelikle sigorta girişlerini yapmış olmanız gerekiyordu Sgk girişlrini yaptığınızı düşünerek e bildirgelerini aynı dönemde ( 22 nisan 2019 tarihine kadar) https://ebildirge.sgk.gov.tr/WPEB/amp/loginldap# e bildirgesini göndermen gerekmektedir. Bu lingden bakınız...
  6. R.P.

Mutemet Arşivi Mutemet Nedir? Mutemet Ne İş Yapar?

Ne Güzel Üstad Aldın Gazı Taaa buralara kadar geldin Haa sen kasıldınmı orasını bilmem :lollol::lol::lollol:
  7. R.P.

Üstad Ameleyi Küçük Yazsaydın Bari Yada Daha Kibarca "Maraba" da diyebilirdin .:lollol::lollol::lollol:
  8. R.P.

Way Ferdi de olsa güzel haber velhasılı vermiş gazı müdür bey haydi hayırlısı :)
  9. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Munferit maas

"Müdferid" Kelime anlamı tek başına, tek, yalnız, kendi başına hal böyle olunca her iki arkadaşımın dediği gibi ayrı ayrı yapmalısınız.Hayırlı İşler Dilerim.
  10. R.P.

Mutemetin kelime anlamına baktığımızda 2 şık geliyor karşımıza; -Dairelerde, iş yerlerinde bazı para işlerine bakan görevli. -Kendisine inanılıp güvenilen, itimat edilen kimse. Baktığımızda nede güzel kelimeler olduğu aşikar lakin bildiğiniz üzre hiç te görüldüğü gibi değil Gelin biraz...
  11. R.P.

Editörün Seçimi Ücretli Öğretmen Maaş Hesaplama (Güncel 25.04.2019)

Değerli Arkadaşlar daha önceden foruma eklemiş olduğum bu çalışmamı günümüz şartlarına uyarlayarak tekrardan yüklemeyi uygun gördüm. Formüller korumasızdır.Bu nedenle sadece Giriş sayfasından .................. Yerleri ve sarı kısımdaki yerleri Doldurmanız Yeterli Olacaktır.Veriler 2019 yılı...
  12. R.P.

Çözümlendi | Kilitli MYS E-Fatura Ekleme sorunu

Bizde de deaktif
  13. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Vefat Eden Memur Yardımı

Ek Bilgi Olarak Veraset ilamına göre paylarda şayet 18 yaş küçük çocuk var ise Anne / baba hesabına aktarılır.
  14. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Nafakası görünmeyen personel maaş hesaplama

Öncelikle Defterdarlığın / Mal Müdürlüğünün İcra ve Nafakaları Onaylayıp Onaylanmadığını Öğren Onaylamış İse Üstad KBS sisteminde gözükmeyeni nasıl kesmeyi düşünüyorsun? Söz konusu icraya konuyu açıklayıcı yazı yaz Kişiye'de Tebliğ et Elden Götürüp yatırsın. Diğer hesaplamayı yapsan dahi gene...
  15. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs den Naklen Geçme ile başka saymanliga tayin olan personelin maaş bordro vb. listelerinde olması

Giden Personelle İlgili Soru Sordunuz Yeni Gelen Personelle Problemi Çözdünüz Oldukça Garip Bir Durum ? Yada Konuya Ben Vakıf Olamadım.!!!
  16. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs den Naklen Geçme ile başka saymanliga tayin olan personelin maaş bordro vb. listelerinde olması

Halil cHocamın Dediği gibi çağrı atın zamanınızda kısa Allah Yardımcınız Olsun.
  17. R.P.

Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

İl Milli Eğitim Özlük şube yapıyordu sonradan okullara yıktılar Yapmasan olmuyor.
  18. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs de 103 hata kodu

Sn: belenlisedat Problem çözüldümü?
  19. R.P.

Programlar 5510 Sonrası Ücretsiz İzin Kişi Borcu Hesaplama Programı

Elinize Emeğinize Sağlık
  20. R.P.

Çözümlendi | Kilitli tazminatlar da bölgeler

:) Gözüken o
  21. R.P.

Koceli kalkınmakta öncelikli yöreye girmiyor demekki üstadım.
  22. R.P.

Bu Lingleri İnceledinizmi? http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2006/05/20060505-1.htm IV SAYILI CETVEL Kalkınmada Öncelikli Yörelerin Dereceler 1. BÖLGE AKSARAY ESKİL, SARIYAHŞİ, ORTAKÖY; GİRESUN GÜCE, PALAKLI...
  23. R.P.

Mutemet Arşivi Hitap Veri Girişi

Sn numan1967 ; İletişim Bilgileri alttaki ling te mevcut buradan bir yol çizin kendinize. https://hitap.sgk.gov.tr/HitapWeb/yardim.jsp
  24. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 3 tane mühür alımı

"Şimdi resmi mühür yönetmeliğini okudum 4. maddesinde birden fazla mühür yapılabilir diyor" Yukarıya bu cümleyi yazan siz iseniz almamanız için neden yok.Rahat olun oradaki yolu izleyin. Ancak mühürlerin kaybedilmesi halinde yapılacak olan işlemler oldukça güç ve sancılı geçmekte Yasal...
  25. R.P.

Çözümlendi | Kilitli 3 tane mühür alımı

Forumda konu ile ilgili bilgi mevcut https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/resmi-muehuer-alimi.6666/
  26. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen üst öğrenim

Buradan daha geniş bilgi alabilirsiniz.
  27. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Gebze 4. İcra Müdürlüğünün VKN numarası lazım

Dilediğin Kadar Bilgiyi Buradan Alabilirsin. https://icratakipelemani.com/gebze-4-icra-mudurlugu-iban-numarasi/
  28. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Kıdem Tazminatı Hesaplama

Aşağıdaki Ling İşini Görecektir. https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/isci-kidem-ve-ihbar-hizli-hesaplama.8791/
  29. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs de 103 hata kodu

İşletim Sistemine Ait 103 Hatasının Nedenleri Google Chrome yazılımının bozuk indirilmesi ya da eksik kurulması. Son Google Chrome ile ilişkili yazılım değişikliğinden (yükleme ya da kaldırma) kaynaklanan, Google Chrome kayıt defterinde bozulma. Virüs ya da kötü amaçlı yazılım Windows dosyasını...
  30. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen maaş ek ders ödemeleri

Hayır Tüm sözleşmeliler bir gurupta İlköğretim bir gurupta orta öğretimde Neslek liseleri başka gurupta liseler başka gurupta işçiler başka gurupta gibi gurup gurup toplandı ancak ödemeler genel bütçeden bu saadece maaş ve ek ders ile eğitime hazırlık ödeneğinde geçerli Umarım anlatabildim.
  31. R.P.

Çözümlendi | Kilitli sözleşmeli öğretmen maaş ek ders ödemeleri

Bizde Şöyle Düz Liseler Ayrı İlköğretim Ayrı Mesleki teknikler Ayrı Sözleşmeli ayrı v.s. Ancak maaş ve ek derste bütçeleri aynı kalemden ödenmekte
  32. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen üst öğrenim

Eğer Kadronuz var ise verebilirsiniz Yok İse Kbs ye teknisyen olarak girersiniz mali hakları farkli Örnek Kıdemi 2 Ye kadar Düşer Derecesi 1/4 ne kadar düşer özel hizmet tazminatı derecesine göre farklıdır ek ödemesi farklıdır ek göstergesi farklıdır.Önceki mesajınızda eklediğim çizelgede bunlar...
  33. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Teknisyen Yan ödemesi ve oyak

Ekteki belgeyi indirin sürekli yanında tut çok işine yarayacak sarı alanlardan katsayıları değiştirmen yeterli olacaktır.Hayırlı İşler Dilerim.
  34. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Öğretmen Ekders Ücreti Katsayısı

Evet Gündüz İçin (1.Öğretim İçin) 140 (2.Öğretim İçin İse) 150 Puan Üzerinden Alır Ekteki Slaytı inceleyiniz. Hayırlı İşler Dilerim.
  35. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs'den yapilan ozel kesinti hk.

Bu İşlemi Yapabilmeniz oldukça güç 1-Kesintiye ait VKN gerekli 2-Kesintinin aktarılacağı banka ibanı Gerekli 3-Bunlar için de resmi hazırlık gerekli Bunlar olmadan Defterdarlık / Mal Müdürlüğü bunu kabul etmez Kbs deki özel kesinti sekmesi bu gibi yasal zemini hazırlanmış İşlemler İçin Geçerli.
  36. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emrinde Sgk hesap nosu

Vergi numaranız elinizde Bağlı bulunduğunuz Mal Müdürlüğünden de sgk nınkini isteyin.Yada daha önceden ödenmiş bir pikür isteyin üzerinde yazmaktadır zaten.
  37. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Kbs'den yapilan ozel kesinti hk.

Siz kesmeye çalışsanız dahi Defterdarlık bunu kabul etmeyecektir.Aynı konuyu daha önce bende araştırdım ancak böyle bir şeyin olmadığını olabilmesi halinde ise nasıl bir yol izleneceğini bilmediklerini beyan etmişlerdi.
  38. R.P.

Çözümlendi | Kilitli Sehven Yanlış Ek göstergede emekli edilen personel

Hüseyin Beyin Dediklerine Katılıyorum Ek Olarak son 2 Yıldır emeklilik işlemleri tamamen hitap verisi üzerinden yapılmakta.Veri girişini hitaba girdikten sonra neler yapılacağını yazmıştım zaten o kurallara dikkat edecek olur iseniz ipc danda kurtulmuş olursunuz.Hayırlı Akşamlar.
Geri
Üst Alt