Arama sonuçlarınız

1. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

en düşük memur maaşı 5652,22 TL televizyonlarda haber kanallarında söylenen 6 bin, 7 bin gibi rakamlara itibar etmeyiniz. :lol:
  2. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2022 Yılı Ocak Ayına Ait Mali Ve Sosyal Haklara İliskin Genelge (Sıran No:1)

kendi çapımda kullandığım güncel Maaş Hesaplama Exeli oluşturdum belki faydalı olur. Memur Maaş Hesaplama 5510-5434
  3. Süleyman Kambuk

Programlar Memur Maaş Hesaplama 5510-5434

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 - Memur Maaş Hesaplama Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  4. Süleyman Kambuk

Memur Pro Memur Maaş Hesaplama 5510-5434 2025-03

5510 ve 5434 memur maaş hesaplama exeli faydalı olacaktır. Farklı sendika kesintisi olanları ve kefalet aylığı gibi ayrıntılar eklenmemiştir. Ama Genel Memur maaş hesabı için yardımcı olacaktır. Veri Giriş Kısmı Bordro Görüntüleme Ekranı
  5. Süleyman Kambuk

bugünde çıkmazsa temmuzda yansıtacaklar diye bir his var içimde .
  6. Süleyman Kambuk

enflasyona göre memur zammı 27,47 geneldge de gelen 27,91 fark 0,44 cumhurbaşkanının söylenen rakamı 30,50 meclise sunulan rakam 30,95 30,50+0,44=30,94 yapar 1 kuruş yine tutmuyor. 0,44 lük hesaplanan meclise sunulacak fazlalıkta hemen hemen ona denk geliyor. Ne yaptıklarını bir anlasak...
  7. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 68/B Atama Emekliliğe Esas D/K:4/2 Kaldığından 800 Mü Olur Yoksa Oda 1100 Mü Olur?

ödenenden aldığı için bir sorun teşkil etmez. KBS öyle uyarlamıştır. 5434 te sıkıntı olabiliyor sadece. onlarda da emeklisi yüksek olduğunda olur. kısaca siz öyle kaydedin.
  8. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 68/B Atama Emekliliğe Esas D/K:4/2 Kaldığından 800 Mü Olur Yoksa Oda 1100 Mü Olur?

siz ne yaparsanız yapın 5510 da ödenenden hesaplama yaptığı için değişen bir şey olmayacaktır. Fakat siz emekliye esas kısmını takip amaçlı 800 olarak bırakın. size gelen onaydaki gibi. Normal terfisi geldiğinde ekstra bir daha terfi vermemek adına
  9. Süleyman Kambuk

Köşe Yazıları Geli̇r Vergi̇si̇ Hesaplama (Engelli̇li̇k İndi̇ri̇m Hesaplama Cetveli̇)

aylık vergi matrahını düşürdüğü için %20 lik dilime yine geç girecek. düşük gelirli memurlarda avantaj sağlamasa da yüksek gelir düzeyindeki memurlarda vergiye geçiş için ve ödenecek gelir için avantaj sağlayacaktır. Engellilik indirimi uygulaması devam etmektedir.
  10. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Aralık 2021 Bildirgesi 4B Ve Sürekli İşçiler

muhasebe ödemeyi talimat no olmadan gönderemez normalde gönderdiyse de siz ödeme evrakını isteyin bildirgenizi yapın SGK ya bildirin. erken ödeme sıkıntı yaratmaz. Ancak o ödemenin hangi bildirgeye ait olduğunu SGK ya bildirmek gerekebilir.
  11. Süleyman Kambuk

Köşe Yazıları Geli̇r Vergi̇si̇ Hesaplama (Engelli̇li̇k İndi̇ri̇m Hesaplama Cetveli̇)

Dipnot: Gelir idaresine yazılan yazıyı işin daha hızlı olması adına Muhasebe olmadan kurum kendi de yazabilir. Bizim kurum olarak uygulamamız bu şekilde.
  12. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu 193 Sayılı Gelir Vergisi Kanununda Ücret İstisnasına İlişkin Düzenleme Taslak(Eski)

bulunduğumuz ayı kurtarmak adına damga vergisinden 37,98 kadar tutarı gelir vergisinden 638,01 kadar olan tutardaki vergiyi düşerek hesabınızı yapın derim.
  13. Süleyman Kambuk

Diğer Programlar Stajyer Öğrenci Ücret Hesaplama Programı 2019

Stajyer Öğrenci Ücret Hesaplama exel programlar kısmına ekleme yapılabilir.
  14. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi 📌 Enflasyon Farkı Toplamları Nasıl Bulunur ? Kümülatif Artış Ne Demektir...

%lik dilimlerdeki rakamlarda bu yılki zam hesabında vermese de kuruş hatası verdiği durumlar ortaya çıkabiliyor. tavsiye etmiyorum. Ama sonuç aynı. Elinize sağlık.
  15. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli Memur Sağlık Raporu 2022 Yılına Sarktığından Kesinti Nasıl Olacak?

normali olması gereken sizin dediğiniz 3 günlüğü 2021 yılına ait tir. Ancak 4 gün 2022 yılını kapsamaktadır. İster 4 günlük rapor olarak değerlendirip 2022 yılında kesinti yapmaz 3 günlük kısımdan kişi borcu çıkarırsınız. İster de 2022 Ocak ayı maaşındı 3 günlük kısmı keserek 2022 toplam rapor...
  16. Süleyman Kambuk

Memur Pro 5434 Tabi Memur Emekliye Esas Ek Göstergesi Yüksek 2022-01

Bildiğiniz üzere daha Önceden 6 ay çalışıp alt unvana atanan kişiler (5434 sayılı kanun kapsamında) emekliye esas ek göstergesi daha önceki yararlandıkları ek göstergeden maaş hesabı yapılıyor. 5510 da yok. Bu kişilere ait Örnek hesaplama bordrosu ekte olup, daha önceden hazırlanan bir exel...
  17. Süleyman Kambuk

Programlar Vekalet Ücreti Hesaplama Programı

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Vekalet Ücreti Hesaplama Programı - Vekalet Ücreti Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  18. Süleyman Kambuk

Memur Pro Vekalet Ücreti Hesaplama Programı 2024-01

Vekalet Ücreti Hesaplama exel elden hesaplama yapan kurumlar için iş görebilir. programlar kısmına ekleme yapılabilir.
  19. Süleyman Kambuk

Memur Pro Memurların 7 Gün Üzeri Rapor Hesaplama Programı 2019

5510 ve 5434 sayılı kanuna tabi memurlar için Yan ödeme ve öht tutarını ve rapor gün sayısı yazılarak hesaplama yapar. sayfa koruması şifresi 1078 kaldırmayı unutmuşum. burada bulunsun.
  20. Süleyman Kambuk

Programlar Memur Emekli Aylık Ve İkramiye Hesaplama Programı

Süleyman Kambuk Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu: Memur Emekli Aylık Ve İkramiye Hesaplama Programı - Memur Emekli Aylık Ve İkramiye Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
  21. Süleyman Kambuk

Memur Pro Memur Emekli Aylık Ve İkramiye Hesaplama Programı 2022-01-04

Emekli Maaş ve İkramiye Hesaplamaya ait Kendi oluşturduğum exel programıdır. Faydalı olması dileklerimle. Hesaplamada eksiklerim varsa da görmüş olurum. (3-5 kuruşa kadar olan hata ve eksikliği maruz görün)
  22. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2022 Ocak Ayı Memur Maaş Katsayıları

Dışardayımda açıklamayı dinlemedim eve geçiyorum bakıcam. Sallamasın olabilir ya da bizim % lik kısmı kırpıp enflasyonun üzerine ekledik felan demişlerdir belki 1641233721 Bu hesap yanlış zam oranı 7,5 eklemek yanlış işlem.enflasyon üzerine verilmiştir. Eve geçince bakıcam sallamasyonda...
  23. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2022 Ocak Ayı Memur Maaş Katsayıları

talimat gelmemiştir. Akşamı bekleyelim birşeyler olmayacaksa bile belki birşeyler olmasını bekleyeceklerdir.:D Umarım olur.
  24. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2021 Aralık Enflasyonu Ve 2022 Ocak Maaş Katsayı Ne Olacak?

2119 gösterge katsayısı ile çarpımı olmuştu. Eski gösterge 750
  25. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2021 Aralık Enflasyonu Ve 2022 Ocak Maaş Katsayı Ne Olacak?

enflasyon rakamı hesabı geçmiş 6 aylık değişime göre alınmaktadır. Burda dikket edilmesi gerekn Enflasyonun % lik dilimi değilde Tüketici fiyat endeksinin değişim oranı bu rakamlar tüik sayfasında yayınlanır. geçmiş 6 ay haziran ve Aralık oranlarının değişim oranı baz alınır. Tablo rakamlar...
  26. Süleyman Kambuk

Bu rakamlara göre aşağıdaki zam oranları çıkıyor.
  27. Süleyman Kambuk

tüik sayfasına girebilen varsa tüketici fiyat endeksini açıklayabilecek. net zam oranını verebilirim. İşçiler için, memurlarda kuruşlarma hep oynuyorlar.
  28. Süleyman Kambuk

gayri resmi rakamlara göre 27,48 memur 25,48 işçi zammı aylık %oranından gidersek yukarıdaki rakamlar çıkıyor fakat tüketici fiyat endeksine ulaşmadan kuruş hatası olacaktır. onu beklemekteyim. Tüketici fiyat endeksi tablosunu yayınlamazlarsa %lik hesapla kuruşlarımızı kırpacaklardır mutlaka...
  29. Süleyman Kambuk

İşçi Pro 4/D İşçi Maaş Bordrosu 2022

ben bizim kurum için exel kullanıyorum da 132 işçi için. birçok sözleşme bizim sözleşmemizle eşdeğer olmadığından özellikle ücretin tam ödenmesi uumu felan olduğundan, exelde birçok veriyi elden girdiğimizden uyacağını sanmıyorum. yine de içeriğini incelemek için ya da işinizi görebileceğini...
  30. Süleyman Kambuk

Sözleşmeli Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel Vekalet Ücreti 2019

Kurum Dışından Kadro Karşılığı Sözleşmeli Personel 657 sayılı Kanunun 86 ncı maddesi uyarınca boşta bulunan müdür kadrosuna vekalet ücreti Hesaplama programıdır. Kadro karşılığı sözleşmeli personel özel hizmet tazminatı yan ödemesi vs. yok sadece brüt ücreti var. Bu nedenle Vekalet ettiği kuruma...
  31. Süleyman Kambuk

Sözleşmeli 4b Sözleşmeli Memur 1-14 Günlük Fark Bordrosu Manuel 2019

Eski ve yeni Sözleşme Ücreti Girilecek ve Aile ve Çocuk Yardımındaki ilgili oluşan fark elden girilecek. Bes kesintisini eklemedim.
  32. Süleyman Kambuk

Çözümlendi | Kilitli 2021-2022 4D Maaş Hesaplama Programı

ben bizim kurum için exel kullanıyorum da 132 işçi için. birçok sözleşme bizim sözleşmemizle eşdeğer olmadığından özellikle ücretin tam ödenmesi uumu felan olduğundan, exelde birçok veriyi elden girdiğimizden uyacağını sanmıyorum. yine de içeriğini incelemek için ya da işinizi görebileceğini...
  33. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Ay Içinde Hem Ilave Tediye Hem Maaş Ödemelerinde Vergi Istisnası Nasıl Uygulanır?

şurda tam bu konuyu ele almışlar gibi, ancak ücretle birlikte ödenirse kısmı var haricinde ödenecek durumları kapsayan bir şey bulamadım. zaten işçilerde ve sözleşmeli personelde bu sıkıntı yok gibi. tediyede alsa maaşta ayrıda alsa maaşta yararlanınca o aydaki istisnanın tamamını almış olacak...
  34. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Ay Içinde Hem Ilave Tediye Hem Maaş Ödemelerinde Vergi Istisnası Nasıl Uygulanır?

Zaten en düşük ücretli asgati ücretli kadar yevmiye alacağı kanunen sabit. Memurlarda da yararlanılmayan kısmı memurlara vermedikleri için işçilerde de aynı şekilde uygulanacağını düşünüyorum. Bu sebeple aynı ay içinde hem tediye hem maaş vrsa ve tediye önce ödeniyorsa bilr işçinin lehine olan...
  35. Süleyman Kambuk

memurlar nette bi uydurma rakam varmış (ben pek oraya girmem) işyerinde de baktım herkes bunu konuşuyor. İlk 5 aydaki kısımda kuruş hatası yapmışlar 10,48 olacak :lollol::lollol: bende resmi rakamlar açıklandığında kuruş hatası olmaz. Enflasyon oranını Aylık değişim oranına göre...
  36. Süleyman Kambuk

Mutemet Arşivi Asgari Ücretli Engelli İndirimi Üzerinden Maaş Nasıl Hesaplanır?

bu yılı baz alırsak kadrolu memurların %70-90 lık kısmı vergisel olarak faydalanamıyor zam geldiğinde de bu oran fazla düşmez gibi :D ancak, şu yıllık matraha etkisi olan avantaj ortadan kalkmıyor bu durum en azından kötünün iyi si diyebiliriz.
  37. Süleyman Kambuk

Çöp Kutusu 193 Sayılı Gelir Vergisi Kanununda Ücret İstisnasına İlişkin Düzenleme Taslak(Eski)

vergi tarifesinin uygulanacak dilim ve istisna üzerinden diye yazınca da kişinin vergi tarifesi geliyor. Biraz yoruma dayalı gibi görünüyor. Kendi dilimimiz %20 iken asgari ücret %15 te diye uygulama söz konusu olamaz. Ancak sizin dediğiniz gibi de olması mümkün. hesaplamalar buna göre gibi bur...
Geri
Üst Alt