Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Usta Öğretici(Veya ) Ücretli Öğretmen Sgk İşe Girişi

İyi Günler okulumuzda ek ders karşılığı çalışacak olan usta öğreticilerin sgk işe girişleri için : 6356 SK gereğince belirlenen sigortalının görev kodu: 02 İşçi 03 657 4/b Kapsamında çalışanlar 05 çırak stajyer öğrenciler vb. adı altında 3 tercih vermekte ve bu tercihlerden...
  2. Çözümlendi | Kilitli SGK Öğrenci prim ödemesi muhasebeye gönder yapmıyor

Ödeme emri yapıldıktan sonra muhasebeye gönder deyince hiç birşey yapmıyor( muhasebeye göndermiyor) ödeme emri üstünde açıklama kısmında böyle bir not var ettn:9c39180d-730d-4495-b6c2-df72d4287975 ,Yardımcı olabilir misiniz.
  3. Çözümlendi | Kilitli MYS İndirim Tutarı Gelir Vergisi Tutarından Büyük Olamaz Hatası

Hocam hatayı şöyle çözdük. Önce baştan ödeme emri belgesi oluşturduk. Eskisi gibi yaptık, gelir vergisi kesintisine bağlı diğer detay işlemi olarak ücretlerde vergi indirimini girdik. yine bu hatayı verdi. sonra gelir vergisi satırını sildim ama vergi indirimi satırını silmedim. yeni gelir...
  4. Çözümlendi | Kilitli Pansiyon Hesabından taşınır mal alımı ödemesi hatası

Okulumuz pansiyon hesabından taşınır mal ödemesi yapmak için harcama oluşturuldu. taşınır işlem fişi ile eşleştirildi. ödeme Emri belgesi oluştururken ödeme kalemlerinde Tertibsiz ödeme (tertibi olmadığı İçin) "Bütçe Tertibi Seçilmiş Olmadır" diye hata veriyor. Ödeme emrini kaydetmiyor.
  5. Programlar Lojman Kira Hesaplama Ve Takip Çizelgesi

1.4.4. İndirime Tabi Olmayan Kira Bedelleri Yürürlükteki Milli Emlak Genel Tebliğleri ile belirlenen ilave kira bedelleri indirime tabi değildir.
  6. Programlar Lojman Kira Hesaplama Ve Takip Çizelgesi

merhaba indirim sadece kira bedelli içindir diye biliyorum. Kira bedeline yapılacak ilaveler den indirim oluyor mu ?
  7. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

arkadaşlar 04 deki taşınır raporunda farkların hepsi sıfırlandı 33 63 de hala raporda farklar var muhasebede görünmüyor 2017 taşınırları
  8. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

mal müdürlüğüne durumu bildirdik. ilçe taşınırdan tüm kodlardaki taşınırlamızı tekrar bizim 04 taşıdılar artık mizanda gözüküyor. taşınır rapor sıfırlanmadı hala farklar var bu farklar da 2017 taşınırlarından kaynaklanıyor .sistemi hala düzeltemediler mi acaba
  9. Çözümlendi | Kilitli mizanda olmayan taşınır

Arkadaşlar merhaba. yıl sonu işlemleri için mal müdürlüğünden geçici mizanları aldık . vkn ye bağlı iki birimimiz var 1. birim kodu 13.1.33.62.511 2. birim kodu 13.1.0.4.511 . 1. birimizin mizanı ile cetveli birbirine eşitledik. sorun gözükmüyor. Ama 2. birimimizde 0.4 olanda cetvelde olan 2017...
  10. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

Arkadaşlar merhaba. yıl sonu işlemleri için mal müdürlüğünden geçici mizanları aldık . vkn ye bağlı iki birimimiz var 1. birim kodu 13.1.33.62.511 2. birim kodu 13.1.0.4.511 . 1. birimizin mizanı ile cetveli birbirine eşitledik. sorun gözükmüyor. Ama 2. birimimizde 0.4 olanda...
  11. Mutemet Arşivi Taşınır Yıl Sonu İşlemleri

meb kurumları için ikinci bir emre kadar yıl sonu işlemlerini bitirmeyin denilmişti.
  12. Çözümlendi | Kilitli Mys'de Pansiyonlu Öğrenci Giyecek ve Kırtasiye Yardımı

Pansiyonlu öğrencilerin giyim ve kırtasiye yardımını mys'de nasıl yapacağız.
  13. Çözümlendi | Kilitli TİF ve ÖEB Arasındaki Kuruş Farkı

damga vergisini 1 kuruş fazla mı yazacağız ?
  14. Çözümlendi | Kilitli TİF ve ÖEB Arasındaki Kuruş Farkı

Faturaya göre tifi kestik. Tifte -1 krş fark verdi. Mys de ödeme yaparken -1 kuruş farkını nasıl yapacağız. Bu durumla karşılaşan var mı ? acaba
  15. Çözümlendi | Kilitli MYS'DE Modül Kitap Alımı ÖEB Düzenleme

harcama talimatı hazırlarken taşınır mal alımı olmayacak onun yerine diğer mal alımlarını seçin orada çıkacaktır. Biz Modül için kağıt alımı veya toner alımı yapıyoruz genelde. modül alımı için gelen para özel ödeneğe geliyor.
  16. Çözümlendi | Kilitli pansiyona gelen ödenek aktarımı olmuyor.

ilginize teşekkür ederim .
  17. Çözümlendi | Kilitli pansiyona gelen ödenek aktarımı olmuyor.

okulu pansiyon ödeneği geldi % 12 leri ayırarak hane halkına transfer yapamıyoruz. mys de "ödeme kaynağı türü OKUL PANSİYON olan ön ödemelerde sadece pansiyon mutemedine verilen avans ön ödeme türünü seçebilirsiniz diye hata veriyor.
  18. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri İptal Yapılamıyor

sistemdeki hata giderildi herhalde iptal yapabildim.
  19. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri İptal Yapılamıyor

veri giriş görevlisi yok gerçekleştirme ve harcama yetkilisi var. iade şıkkı da çıkmıyor
  20. Çözümlendi | Kilitli Ödeme Emri İptal Yapılamıyor

aynı problem biz de var ama daha çözemedim.ödeme emrini muhasebeye gönderdik . geri çektik. harcama birimi tarafından geri çekildi. yazıyor. fakat iptalini harcama yetkilisi ve gerçekleştirme yetkilisi olarak yapamıyorum.
  21. Çözümlendi | Kilitli toplam vergi matrahı

ilginize teşekkür ederim
  22. Çözümlendi | Kilitli toplam vergi matrahı

mal müdürlüğü vasıtası ile hal olundu geri düzeltme yapıldı
  23. Çözümlendi | Kilitli toplam vergi matrahı

maaş güncellemesi yapılırken kbs personel toplam matrahına 1600 tl ek girilmesi gerekirken yanlışlıkla 16000 girilmiş.buda toplam matrahı 32000 tl yükseltmiş bu yanlışlığı nasıl düzeltebiliriz.
  24. Çözümlendi | Kilitli telekom

Türk telekom faturaları kbs'ye düşmüş. Ama mys'de türk telekom'un vkn'sini girdikten sonra farklı ibanlar geliyor.
  25. Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

5 sınav komisyonu kurulmuş 5 *5= 25 saat ek ders alacak gözüküyor. yanlış mıyım
  26. Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

yönetmelik orta öğretim . MADDE 46- (1) İşletmelerde mesleki eğitim gören öğrenciler, beceri eğitiminin değerlendirilmesi amacıyla ders yılının son haftasında beceri sınavına alınırlar. Öğrenciler bu süre içerisinde izinli sayılır. Bu sınav, dersin özelliğine...
  27. Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

http://mevzuat.meb.gov.tr/dosyalar/469.pdf
  28. Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

Sınav görevi MADDE 12- (1) Her derece ve türdeki örgün ve yaygın eğitim kurumlarında ilgili mevzuatı gereğince yapılan bekleme, sorumluluk, dışarıdan bitirme, final, ortalama yükseltme, seviye tespiti, meslekî formasyon, adaylık eğitimi, beceri sınavı ve beceri/proje yarışması sınavlarında...
  29. Çözümlendi | Kilitli Beceri Eğitimde Alt Sınav Komisyon Görevleri

Beceri eğitimi sınavı 1 sınav olarak ele alınır, eğer sınav 1 gün yazılı 2. gün uygulamalı sınav ise 2 komisyon görevi yazılır. 5 sınav komisyon görevi olmaz.
  30. Editörün Seçimi MYS - Okul Pansiyon ödemesi

elinize sağlık .pansiyona 22 d doğrudan teminle mal almamız lazım .Örneğin un ve unlu mamulleri : 4-5 kalem ürün aldık. Taşınırdan tifini kestik mys sitemine harcama onayını aldık . ödeme emri oluştururken un ve unlu gıdalar geliyor ama tertibi gelmiyor (tertipsiz ödeme) yazıyor. tif...
  31. Editörün Seçimi MYS-Taşınır Mal Alımı - Büro Mobilyaları

elinize sağlık. ekteki tif temizlik malzemesine ait.
  32. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

ustadım teşekkür ederim. Geçici personel ödemesinde usta öğretici ücreti diye tertip var. 1.4.1.3
  33. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

çalışanlar usta öğretici
  34. Çözümlendi | Kilitli meb usta öğretici ücreti

okulumuzda geçici süreli ek ders karşılığı görevlendirilen usta öğreticiler bulunmaktadır. kbs de ödeme kodu 1.4 idi şimdi mysden yapacağım ama sorun şu ek ders ödeme kısmından yaptığım zaman usta öğretici ücretleri kodu gözükmemekte 1.4.1.6 ücretli öğretmen kodu çıkmaktadır. fakat geçici...
  35. Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen personel maaşı

nazan hanım teşekkürler bu program eksik
  36. Çözümlendi | Kilitli 4C den 4B ye geçen personel maaşı

kafama takılan soru süregelen matrah toplamına 4c döneminde aldıklarını da ekledim. gelir vergisi keserken ek ödeme +sözleşme tutarı toplamından mı kesiyoruz. Agi ve aile yardımından gelir vergisi kesmiyoruz. Damga vergisi için sözleme ücreti+ ek ödeme tutarından kesinti yaptım. bir bodroda...
Geri
Üst Alt