Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli Mys Geçici Görev Yolluğu Başlangıç Bitiş Tarihleri

İyi günler. 10-14 Mayıs arası personelin yolluğunu yaparken gidiş geliş olmak üzere yolluk veriyorum. E-devletten yaparken gidiş tarihi 9 Mayıs olarak yapıyoruz. Dönüş tarihi ise personel ayın 10 nunda akşam dönüyor yine. Bu sebep dönüş tarihi olarak 9 mayıs giriyorum uygunmudur. Dönüşten...
  2. Mutemet Arşivi Kesenek Bilgi Sisteminde Borçlanma 4C Tahsilat İşlemine İlişkin Duyuru

Dönem yıl ay kısmına ne gireceğiz. Ayrıca tutar kısmına. 2005 öncesi 6 sıfırları kullanın felan demiş
  3. Çözümlendi | Kilitli 3 Haziran Arife Günü Göreve başlama.

Selamün aleyküm. 11 Mayısta askere gidecek 3 sözleşmeli 1 kadrolu personelim var. Terhis tarihleri 31 Mayıs Cuma. 3 Haziran Pazartesi arife günü göreve başlatabilirmiyiz. Diğer türlü bayramdan dolayı 1 haftalık kayıp söz konusu olacak.Komisyonla bu konuyu henüz görüşmedim.
  4. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Gelir Vergisi Dilimi Hesaplama

Dışarıda Samekin açtığı kurslarda usta öğreticilik yapan birkaç personelimiz var. Bu kişilere mys üzerinden ek ders yapıyorlarmış. Vergi matrahı ile alakalı bizim yapmamız gereken nedir.
  5. Çözümlendi | Kilitli Askerlik Kıst Maaş

Maaşı 15 Nisan da yapacağım. 26 günlük kısıt bu askere gidecek kişilere . Ama sgk çıkışını 10 mayısta vereceğim için nisan maaşlarında herhangi bir evrak koyamayacağım bu seferde . Kişi borcu ile uğraşmaktan kurtulurdum aslında
  6. Çözümlendi | Kilitli Askerlik Kıst Maaş

Sevk tarihi 11 Mayıs 3 sözleşmeli personelim var. 10 Mayısta Mesai bitimi ayrılacaklar. Kbs den 10 mayısa kadar olan 26 günlük maaşını yapabiliyoruz sistem izin veriyor. Fakat maaşa ek herhangi bir evrak ekleyemiyorum sevk belgesi vs . Sgk nında askere gidecek 4/C lilerle alakalı şöyle bir...
  7. Çözümlendi | Kilitli 4/B İşten Ayrılış Bildirgesi 13 ve 33 Kod

Eksik gün sayı neden felan yazmadım. işten ayrılış nedeninede askerlik yaptım ben fakat
  8. Çözümlendi | Kilitli 4/B İşten Ayrılış Bildirgesi 13 ve 33 Kod

Mart ayı için tek bir belge kodundan e-bildirge vereceğim için sıkıntı olmuyor. Fakat Bir önceki ay için 13 ten 10 ve 33 ten 20 gün vermişim mesela . Burayada tek bir belge kodu yazıp toplam sözleşme ücretini ve 30 gün şeklindemi yazalım. Yada şubat ayı için birşey yazmasak
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/B İşten Ayrılış Bildirgesi 13 ve 33 Kod

Günaydın herkese. Resimde işaretlediğim alanları nasıl doldurmalıyım. Mesela şubat için 13 koddan 10 gün 670 TL verdiysem direk bu şekilde mi yazılacak . Yoksa 13 seçip 33 koddan verdiğim gün sayısını ve pek tutarı üzerine ekleyip tamamınımı yazmalıyım 30 gün olacak şekilde. Tek bir belge...
  10. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük maaşların kesenek bildirimi

Ek mahiyette birkaç dönemden başlangıç ve bitişi mart olarak seçtim. Ekrana bilgiler boş geliyor. Eski evraklardan baktım 2018/3 asıl bordro gönderildikten sonra göreve başlama nedeni ile 11 günlük göndermişim halbuki daha önce. Kesenek iletişimde açmıyor telefonları açsa bile durum belli...
  11. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük maaşların kesenek bildirimi

Kolay gelsin. Geriye dönük maaşın keseneğinde bu hatayı alıyorum. 15 Nisan 2018 tarihinde görev döndüğünde 11 gün mart ayına ait kıst maaş keseneği vermiştim. Şimdi geri kalan 19 günlüğüde vermeye çalışıyorum. Acaba mükerrer gibimi algılıyor ondan olabilceğini düşündüm. Bordrodaki rakamlar...
  12. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe dönük maaşların kesenek bildirimi

Geriye dönük 5 aylık maaş yaptım ödeme belgesini çıkarttım. Muhasebeye göndermeden önce keseneklerin denemesini yaptım kesenek sisteminden miktarlar tutuyor. Gönder butonu aktif. Muhasebeye maaşı verecem fakat kesenek gönderirken yinede uyarı hata gibi birşeyler verirmi onun teretdütünü...
  13. Çözümlendi | Kilitli İhraç Süresince Elde Edilen Kazançların Mahsubu

Özelde çalıştığı günlerin sgk primini sormak için sgk yı aradım. %14 kişi payını işlemleri bittiğinde geri isteyebilir. diğer işveren payı için yapacak birşey yok. Emekli olurken gün olarak etki etmez ama kazanca dahil edilir dedi. Herhangi bir iptal işlemi söz konusu olmuyor dedi
  14. Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Maaştan Mahsup Edilecek Tutar

Kolay gelsin geriye dönük 2017 ekim-kasım-aralık ve 2018 ocak- şubat ve mart için de 20 günlük kıst maaş yapıyorum. Kişiden sgk dökümü aldım. 70 gün özelde çalışmış bu zaman zarfında. Bundan ne kadar kesinti yapmam lazım miktar olarak. Hem sigortasını hem aldığı ücretimi. Bu yatmış olan sigorta...
  15. Mutemet Arşivi Nisan ayından itibaren Kurumlara SGK borcu sebebiyle İcra Gelebilir.

Benim nisan 2018 sözleşmeli parasını maliye 19 nisanda göndermiş sistem değişçek diye. 23 nisandada yeni sisteme geçildi. Muhasebe işlem fişi var para kullanıldı gözüküyor ama keos muhasebe sisteminde dekont gözükmüyor alamıyorlar. Borç gözüküyor bildirgede
  16. Çözümlendi | Kilitli 657 4/b Kbs ve Mys Şifresi

Ekle deyince hiçbir tepki vermiyor.Daha önce iş yurdu mys ye sözleşmeli birisi için rol vermiş kayıtlı kullanıcılarda var. Geçici görevli olduğu için bizde saymanlığı kayıtlı olmadığından olabilir diye düşünüyorum. Mal müdürlüğüde aynı zamanda kbs için sözleşmeliye şifre olmuyor sadece kadrolu...
  17. Çözümlendi | Kilitli 657 4/b Kbs ve Mys Şifresi

Geçici görevle kurumumuzda bulunan sözleşmeli bir arkadaş mutemetlik işlemleri için görevlendirildi. Mys den rol için ekleyemedim kendisini. Sanırım saymanlığa kayıtlı olmadığı için. Kbs den rol verebilirmiyim sizce maaş işlemleri için. Hem sözleşmeli hemde geçici görevli olması işi...
  18. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük kesenek Kıdem Ay Yıl Bilgisi

Kesenekleri denemek için Ek mahiyette birkaç dönem olarak giriyorum. Geçmişe dönük maaşa ait bildirim. Sigortalıya ödendiği tarih 1 ile 6 mart arası tarih giriyorum. Dönem olarakda Ekim 2017-Mart 2018 seçiyorum K100 hatası veriyor bu seferde.
  19. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük kesenek Kıdem Ay Yıl Bilgisi

Şu an tam 5 yıl.Gönderirken muhakkak birer yıl arttırıp kbs den de ona göre düzeltme yapmam gerekir o zaman. 6 yıla erken geçmesi için kbs den. Eskisi gibi bırakmıyım diyorum
  20. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük kesenek Kıdem Ay Yıl Bilgisi

Kıdem yıl ay: 51-52-53-54-55-56 demiştim biraz karışık oldu diye :))
  21. Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük kesenek Kıdem Ay Yıl Bilgisi

Disiplin nedeni ile 05.10.2017 tarihinde memuriyetten çıkarma cezası alan bir personelim vardı. O ay kişi borcu açtım(O sıra ödememiş kişi borcunu) keseneğide tam gitmişti kıdem ay yıl 040100 olarak. 4 Nisan 2018 de geri döndü. 11 gün Kıst maaş vede 15 nisan tam maaşını yaptım. Mart dönemine...
  22. Çözümlendi | Kilitli Asker gitme 1 günlük maaş

1 gün çalıştığı için eş yardımını hakediyormu. 900 lira icrası var 290 lira kirası. Kişi borcu açarken bunlar nasıl olacak. 1 günlük hakettiği için icra ve kirasını haketmediği maaştan ödemiş gibi olacak.Yani devlet ödemiş gibi bunları
  23. Çözümlendi | Kilitli Asker gitme 1 günlük maaş

Kadrolu Personelin sevk tarihi Mart 16. Komisyon 16 sı itibari ile karar alırım diyor. Ayın 15 i için maaş hakediyor. Bu kişiye 1 günlük maaş yapsam ayrı bir dert. İcra, aile yardımı,kira kesintisi her şey var. Bide 1 aylık gss lazım eşi çalışmadığı için. İşin içinden çıkamadık bir türlü
  24. Çözümlendi | Kilitli Uzman öğretmen özel hizmet tazminatı

Kurumumuzda uzman öğretmen var. Özel hizmet tazminatı cetvellerde 1.derece 120,56 puan. Bu kişiye ististadan 140,56 girilmiş. Uzman olduğu için 20 puan ek tazminat veriliyormuş incelediğimde. Fakat bunun cetvelden 120,56 seçilip ek tazminat olarak 20 puan verilmesi gerekirdi diye düşünüyorum...
  25. Çözümlendi | Kilitli Kbs kıdem Ay/Yıl

Geçen ay kesenekte 8 yıl 8 ay gönderildi. Şimdi bu ay kbs den 6 yıl 9 aya çekince emsan bunun üzerinden oluşacak. Kesenekte geçen ay şu kadardı bu ay bu kadar diye uyarı verirmi ona çekincem var. Kırmızı kutucuk fobisi var bende :) (Aynı zamanda kişi borcuda alacağım kıdem aylığından )
  26. Çözümlendi | Kilitli Kbs kıdem Ay/Yıl

06.06.2012 de sözleşmeli olarak başlayıp 15.10.2013 te memuriyete başlayan bir personel var. Kbs de 15.10.2013 olarak tarih var fakat altında kıdem ay yıl 6 yıl 9 ay olması gerekirken 8 yıl 8 ay gözüküyor. Büyük ihtimal elle değiştirirken hata yapıldı. Bunun çözümü nedir kbs ve skg kesenek...
  27. Mutemet Arşivi Ocak Kesenek Borcu

Ocak ayı kadrolu kesenek ve sözleşmeli bildirge halen borç gözüküyor düşümü yapmamışlar.
  28. Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

Sistem kendiliğinden düzeldi gönderdim şimdik.
  29. Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

Ek ders oturum bilgisi bulunamadı hatası halen devam ediyor. Maaştada verirse işimiz var
  30. Çözümlendi | Kilitli MYS ve KBS muhasebeye gönderme hatası

Muhasebeye gönder dediğimde oturum bilgileri arasında muhasebe birimi bulunamadı hatası veriyor.
  31. Çözümlendi | Kilitli FHZ HİTAP Veri Girişleri

Naklen giden 5510 personel için hitap girişi yapmıştım gittiği zamana kadar. En son ay verdiğim gün oranını eklememişim şimdi farkettim. Eskisi gibi değiştirmede yok hitap kartını
  32. Çözümlendi | Kilitli Kbs Agi yararlanıyor seçeneği

Personelin bekar 89 doğumlu kızı çocuk yardımından yararlanıyor. Agiden yararlanmıyor gözüküyor. O kısımdaki kutucuk kırmızı işaretli.Yararlanıyor yaptım yine kırmızı. Burada bir ayrıntı var gibi .
  33. Çözümlendi | Kilitli Kefalet giriş aidatı

Taşınır kayıt yetkilisine kefalet giriş aidatı eklemeden direk kefalet kesiliyor işaretledim. 575 mali sorumluluk zammını verdi. Kesinti kısmından giriş aidatı deyince zaten kesiliyor diye uyarı verdi. hemen ön sayfadan kesilmiyor işaretledim giriş aidatı yaptım kesinti kısmından. Fakat ön...
  34. Çözümlendi | Kilitli Kaloriferci meslek kod seçimi

Ben destek personoli yapmıştır. Bunu nasıl günceleyebilirim.Sgk yazı yazmakmı gerekir
  35. Çözümlendi | Kilitli Kaloriferci meslek kod seçimi

Sözleşmeli kaloriferci kbs unvanı destek personeli olarak seçtim. Sgk işe giriş bildirgesinde destek personeli(yardımcı hizmetler) var birde kalorifer ateşcisi var en uygun.hangisi olmalıydı sizce
  36. Editörün Seçimi Terhis tarihi ile göreve başlama arasındaki Gss ödemesi Anlatım.

BAKMAKLA YÜKÜMLÜSÜ OLMAYAN MEMURUN TERHİS SONRASI GSS ÖDEMESİ Tamamen kendi denediğim yöntemdir. Başka bir bir yolunu bilen değerli mutemetlerimiz vardır illa ki. Örnek 1 : Terhis tarihi 15 ekim göreve başlama 17 ekim olsun. (15-16 için 2 günlük gss hesaplayacağız) En son askere gitmeden...
Geri
Üst Alt